Laskin כתב:לא זוכר אם הוא בכלל יוצא השנה, אבל נראה מעולה:
Klayman כתב:נראה משחק מצוין. והאמת? גם לגמרי איבד את הדמיון AC בעיניי.. (טוב.. לא לגמרי.. אבל הוא כן עומד יפה בפני עצמו).
Laskin כתב:לא זוכר אם הוא בכלל יוצא השנה, אבל נראה מעולה:
Laskin כתב:מעניין שעוד לא ראינו תגובה של EA לכשלון הזה... נראה לי שהם שמרו את הוידאו הזה לתערוכה של מיקרוסופט/סוני/שלהם עצמם.
מסכנים, היום באמת קשה לשמור סודות, ואולי זה יכריח אותם לעשות LIVE GAMEPLAY על הבמה גם אם הם לא 100 אחוז מוכנים, למרות שהמשחק נראה בשבלבים מתקדמים.
באופן אישי, אני מאוד אוהב את החברה, ואני מאמין שזה יהיה הBF הראשון עם עלילה סבירה וסינגל באמת מעניין.
גם אם הוא בא בצורה של פרקים שישתחררו עם הזמן. נקווה שלא יגבו יותר מדי על כל פרק
Laskin כתב:אה, יופי... לא ראיתי שום תגובה שלהם עדיין אז חשבתי שהם שוברים את הראש כרגע מה לעשות![]()
וכן, זו אשכרה השנה הראשונה שזכורה לי אי פעם - שחיכיתי גם לCOD וגם לBF הבאים, ואני מתכנן לרכוש את שניהם, לפי מה שראינו עד כה.
אני מיציתי את COD אחרי MW, ולBF אף פעם לא נמשכתי, למרות ש-4 בזמנו היה נראה לי מולטי ממש כיף, אבל בסוף גם לא קניתי אותו.
באמת מרעננים. למרות שכמו שאמרתי - המשחק הזה לא צריך להקרא BF, אבל שיבושם להם, מצידי שיקרא לזה סופר מריו וורפר, העיקר שיהיה טוב.
Laskin כתב:אה, יופי... לא ראיתי שום תגובה שלהם עדיין אז חשבתי שהם שוברים את הראש כרגע מה לעשות![]()
וכן, זו אשכרה השנה הראשונה שזכורה לי אי פעם - שחיכיתי גם לCOD וגם לBF הבאים, ואני מתכנן לרכוש את שניהם, לפי מה שראינו עד כה.
אני מיציתי את COD אחרי MW, ולBF אף פעם לא נמשכתי, למרות ש-4 בזמנו היה נראה לי מולטי ממש כיף, אבל בסוף גם לא קניתי אותו.
באמת מרעננים. למרות שכמו שאמרתי - המשחק הזה לא צריך להקרא BF, אבל שיבושם להם, מצידי שיקרא לזה סופר מריו וורפר, העיקר שיהיה טוב.
Laskin כתב:
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים