Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

MGS FREAK
Veteran

Re: Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי MGS FREAK » 30 אפריל 2015, 22:45

מישהו הדליף שקופית ממצגת של קונאמי:

תמונה

אז הכל היה מתוכנן...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אפריל 2015, 22:47

MGS FREAK כתב:מישהו הדליף שקופית ממצגת של קונאמי:

תמונה

אז הכל היה מתוכנן...

איזה פאדיחות עם היפנים האלה והאיות באנגלית. הF בFUCK האחרון צריכה גם להיות גדולה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מאי 2015, 11:28

זה עלה בעמוד פייסבוק של MGS. לא ברור מה בדיוק האוסף הזה, יכריזו בקרוב. זה לא ברור בעליל כי המשחק הראשון שמתרחש בשנות ה80 בסדרה הוא MGS5 והמשחק הראשון בסדרה יצא ב87' כך שהשם של האוסף לא תואם שום דבר חוץ מאשר השנה שMGS5 מתרחש בה. אולי זה MGS3 ו-PW, המשחקים המובילים לקראת MGS5.
תמונה

בנוסף הם גם העלו שני פוסטרים סטייל שנות ה80 לMGS5:
תמונה
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 מאי 2015, 11:33

DrKeo כתב:זה עלה בעמוד פייסבוק של MGS. לא ברור מה בדיוק האוסף הזה, יכריזו בקרוב. זה לא ברור בעליל כי המשחק הראשון שמתרחש בשנות ה80 בסדרה הוא MGS5 והמשחק הראשון בסדרה יצא ב87' כך שהשם של האוסף לא תואם שום דבר חוץ מאשר השנה שMGS5 מתרחש בה. אולי זה MGS3 ו-PW, המשחקים המובילים לקראת MGS5.
תמונה

לך תדע אולי זה אוסף חדש שכולל גם את MGS5.
כמה זה כבר האוסף ה 2000 של MGS אגב? איזה מסחטת כספים הקונאמי האלה, כל מה שהם עושים כבר שנים זה לאסוף משחקי MGS ולקרוא להם בשם חדש, מה הם יעשו בלי קוג'ימה בכלל? נראה לי יחיו לנצח על אוספים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 מאי 2015, 20:07

מדברים דיי הרבה על MGS 5 בBeyond (בהקשר של מה צריך לשחק לפניו) ואני חייב להסכים שקוז'ימה הוא חתיכת מאנייק. אם הייתי מנכ"ל קונאמי הייתי זורק אותו לפני MGS 5 ועובר לעסק של מכונות קצ'ינקו. ראש של מפגר:
כולם ציפו שMGS5 יהיה ריבוט חדש של הסדרה. למה? נהדר לשחקנים חדשים ובטח לתחילת דור. אחרי הכל MGS 4 היה סוף הסאגה כידוע לנו וכל מה שיצא אחר כך זה סתם בולשיט לPSP.

אז לא, כדי לשחק בMGS5 חובה להכיר את Peace walker שהוא בערך הMGS המרכזי עם התפוצה הכי קטנה מאז ומעולם (PSP ואוסף בHD collection בPS3), צריך להיות חתיכת קוז'ימה כדי ללכת לכיוון הזה. כלומר, הבחור לא שם זין על אף אחד. רוצים לשחק בMGS5 הנהדר שלי? שחקו במה שאני אחליט אחרת תתקעו לקרוא סיכום של 17 עמודים כמו שיש בGround zeroes. הם אשכרו סיפרו שהם שאלו את הצוות של קוז'ימה באחת התערוכות אם צריך לשחק בPeace walker לפני והם אמרו להם - "מה פתאום הכל מוסבר בתחילת המשחק", ומכאן ה-17 עמודים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2015, 20:13

Death_119 כתב:מדברים דיי הרבה על MGS 5 בBeyond (בהקשר של מה צריך לשחק לפניו) ואני חייב להסכים שקוז'ימה הוא חתיכת מאנייק. אם הייתי מנכ"ל קונאמי הייתי זורק אותו לפני MGS 5 ועובר לעסק של מכונות קצ'ינקו. ראש של מפגר:
כולם ציפו שMGS5 יהיה ריבוט חדש של הסדרה. למה? נהדר לשחקנים חדשים ובטח לתחילת דור. אחרי הכל MGS 4 היה סוף הסאגה כידוע לנו וכל מה שיצא אחר כך זה סתם בולשיט לPSP.

אז לא, כדי לשחק בMGS5 חובה להכיר את Peace walker שהוא בערך הMGS המרכזי עם התפוצה הכי קטנה מאז ומעולם (PSP ואוסף בHD collection בPS3), צריך להיות חתיכת קוז'ימה כדי ללכת לכיוון הזה. כלומר, הבחור לא שם זין על אף אחד. רוצים לשחק בMGS5 הנהדר שלי? שחקו במה שאני אחליט אחרת תתקעו לקרוא סיכום של 17 עמודים כמו שיש בGround zeroes. הם אשכרו סיפרו שהם שאלו את הצוות של קוז'ימה באחת התערוכות אם צריך לשחק בPeace walker לפני והם אמרו להם - "מה פתאום הכל מוסבר בתחילת המשחק", ומכאן ה-17 עמודים.

כל מה שאמרו בביונד הוא טעות אחת גדולה לדעתי. אם המשחק היה מתרחש אחרי mgs4 הוא היה מתרחש ביקום הנוראי של mgs4, עתיד אפור וחום משמים שמדבר כל היום על רובוטים ששולטים בעולם עם דמויות ראשיות מתות או זקנות, ממש מרתק. Mgs5 הוא המשך ל3, אולי המשחק הכי טוב בסדרה. כן, pw הוא זה שהתרחש לפניו, שחקתי במשחק ולא מדובר בדיוק במפלצת עלילה מרתקת. כל הקו עלילה שלו מסתכם בפחות או יותר שסנייק התחיל לבנות את אווטרהבן על אסדות בים וזהו. אם צריך לדעת משהו משם ל5 אפשר לסכם את זה ב3 דקות בmgs5 מה שאולי הוא עושה שם ממילא.

צריך לשחק בmgs3 לפני, pw הוא אופציה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 מאי 2015, 20:19

Death_119 כתב:מדברים דיי הרבה על MGS 5 בBeyond (בהקשר של מה צריך לשחק לפניו) ואני חייב להסכים שקוז'ימה הוא חתיכת מאנייק. אם הייתי מנכ"ל קונאמי הייתי זורק אותו לפני MGS 5 ועובר לעסק של מכונות קצ'ינקו. ראש של מפגר:

אני קראתי את הסיכום ב GZ (עם רקע של מישהו ששיחק ב MGS3 כמו ש KEO אמר) בלי הרבה בעיות והרגשתי שאני בא מוכן למשחק ואני מבין מה שקורה וגם מוכן לקראת MGS5 אלא אם כן יהיו שם דמויות ודברים שלא דיברו עליו בסיכום (ואז באמת זה יהיה עשוי רע), ריבוט כנראה היה מחייב עוד 200 המשכים ולא בטוח שהיתה לו יכולת או רצון להתחייב לזה, היי יכול להיות שכבר בשלב מוקדם יחסית בפרויקט הוא הבין שזה הסוף של המותג ושלו בקונאמי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2015, 20:20

bling כתב:אני קראתי את הסיכום ב GZ בלי הרבה בעיות והרגשתי שאני בא מוכן למשחק ואני מבין מה שקורה וגם מוכן לקראת MGS5 אלא אם כן יהיו שם דמויות שלא דיברו עליו בסיכום (ואז באמת זה יהיה עשוי רע), ריבוט כנראה היה מחייב עוד 200 המשכים ולא בטוח שהיתה לו יכולת או רצון להתחייב לזה, היי יכול להיות שכבר בשלב מוקדם יחסית בפרויקט הוא הבין שזה הסוף של המותג ושלו בקונאמי.

בדיוק. ולא קראתי את הסיכום של gz (כי עדין לא סיימתי אותו ולא רציתי להרוס לעצמי את pw כי רציתי עוד לשחק בו בזמנו) אבל אם הוא 17 עמודים אז הוא מעל ומעבר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 מאי 2015, 20:26

DrKeo כתב:בדיוק. ולא קראתי את הסיכום של gz (כי עדין לא סיימתי אותו ולא רציתי להרוס לעצמי את pw כי רציתי עוד לשחק בו בזמנו) אבל אם הוא 17 עמודים אז הוא מעל ומעבר.

אוי זה 17 עמודים אולי של ספר פינוקי, כמה עמודים עם טקסט גדול ועל חצי מסך, מי שבאמת עצלן ברמות כאלו אז שלא יכנס בכלל למשחק מלא עלילה כמו MGS שבעבר גם הכיל שיחות קודקס חובה באורך של אנציקלופדיה (שנועדו לפתח עלילה ולהעביר טוויסטים כמו הקולונל המטורף ב MGS2 לא האלו של השטות ומידע כללי) , MGS5 יכול להיות דווקא הכי פחות תובעני למי שמתחיל איתו, כמעט נטו גיימפליי כשהרבה מהדיבורים מועברים בווקי טוקי בזמן אמת, רואים שהוא מנסה לחפור הרבה פחות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 מאי 2015, 20:31

DrKeo כתב:כל מה שאמרו בביונד הוא טעות אחת גדולה לדעתי. אם המשחק היה מתרחש אחרי mgs4 הוא היה מתרחש ביקום הנוראי של mgs4, עתיד אפור וחום משמים שמדבר כל היום על רובוטים ששולטים בעולם עם דמויות ראשיות מתות או זקנות, ממש מרתק. Mgs5 הוא המשך ל3, אולי המשחק הכי טוב בסדרה. כן, pw הוא זה שהתרחש לפניו, שחקתי במשחק ולא מדובר בדיוק במפלצת עלילה מרתקת. כל הקו עלילה שלו מסתכם בפחות או יותר שסנייק התחיל לבנות את אווטרהבן על אסדות בים וזהו. אם צריך לדעת משהו משם ל5 אפשר לסכם את זה ב3 דקות בmgs5 מה שאולי הוא עושה שם ממילא.

צריך לשחק בmgs3 לפני, pw הוא אופציה.

למה אחרי MGS4? שיעשו את זה אחרי MGS3 ויעשה Introduction בתחילת המשחק. אבל לא הולכים אחרי המשחק עם התפוצה הכי קטנה מאז ומעולם בסדרה בקונסולה שאיש כמעט לא מחזיק (PSP). מה גם שזה בוודאות היה צריך להיות ריבוט. הרי - סיימנו את העלילה ב-4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2015, 20:38

Death_119 כתב:למה אחרי MGS4? שיעשו את זה אחרי MGS3 ויעשה Introduction בתחילת המשחק. אבל לא הולכים אחרי המשחק עם התפוצה הכי קטנה מאז ומעולם בסדרה בקונסולה שאיש כמעט לא מחזיק (PSP). מה גם שזה בוודאות היה צריך להיות ריבוט. הרי - סיימנו את העלילה ב-4.

אבל למה אחרי 3, אחריו היה כבר po ו-pw אז בשביל מה? אין חור גדול בין 3 ל5, הוא מתרחש בתקופה מאוד מרגשת בlore (הלידה וההתבגרות של הסנייקים, כל הדמויות הגדולות בשיאן כמו מילר, יגר, אוסלוט, המלחמה הקרה שמספקת הרבה חומר וזאת התקופה שבה ביג בוס עובר מטוב לרע) והכי חשוב מהכל, צריך מעט מאוד ידע בשביל להכנס בשלב הזה. בסופו של דבר כל מה שצריך לדעת בשביל mgs5 הוא שמדובר בגיבור ענקי שמאס במדינה והחליט ללכת לדרך עצמאית. איך הוא יכל לבחור בתקופה יותר מושלמת מזאת? אם המשחק יגמר בשנות ה90 הוא אפילו יסגור מעגל לסדרה וכל הסיפור, משנות ה40 ועד העתיד של mgs4, יסופר במלואו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 מאי 2015, 19:30

קונאמי מחזיקה אירוע סגור לעיתונאים של MGS בימים אלו ב LA, האמברגו על האירוע יוסר רק לקראת E3 ב 9/6- אז יוכלו לחלוק רשמים מהקמפיין וב 16/6- רשמים מ MGO.

מזל שיש מישהו ב GAF שנמצא באירוע ומתחיל לטפטף רשמים מוקדמים:
So, yeah. Konami's currently holding a press event in LA where journalists are playing the latest Metal Gear Solid V build.

Embargo date for campaign stuff will be lifted on 6/9. MGO stuff will go up on 6/16.

For now, no one's allowed to talk about story details or anything like that.

I'm currently 8 hours in and have barely scratched the surface in Afghanistan in terms of collectibles, side missions and optional objectives. It's insane.

Game's looking good, and some of the missions are especially ingenious. I had some trouble getting through one recently where I had to use C4, grenade launchers and rockets to take out a tank convoy while dozens of enemies tried to flank me from a village on top of a mountain. And they're way more ruthless and able than the ones in previous games (probably due to the open-world thing).

I may be able to answer some questions later, so feel free to ask non-story-related ones.

As a Metal Gear fan, I'm more hyped than ever.

Oh, and DD the dog is the cutest freaking thing ever.

הוא אמר שהוא יענה לשאלות שהוא יכול בהמשך למי שרוצה לעקוב אחרי הת'רד :)
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1044907

תמונה מהאירוע:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 מאי 2015, 08:33

אני מניח שאני היחיד שמרגיש רע לגבי המשחק, MGS היה תמיד הכי גרוע בלהיות משחק פעולה, השימוש בעולם Sandbox ענק לצד משימות אופציונאליות יחייב להכניס דגש על גיימפליי שהוא לא התגנבות, זה פשוט לא יעבוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2015, 12:17

Death_119 כתב:אני מניח שאני היחיד שמרגיש רע לגבי המשחק, MGS היה תמיד הכי גרוע בלהיות משחק פעולה, השימוש בעולם Sandbox ענק לצד משימות אופציונאליות יחייב להכניס דגש על גיימפליי שהוא לא התגנבות, זה פשוט לא יעבוד.

כן, אתה היחיד בכל העולם מסתבר :)

המשחק נשמע לי כאילו לקחו את PW והפכו אותו למשחק AAA. שזה נהדר כי אפילו שPW משחק פשוט ושטחי, המבנה שלו ממש ממכר. אני רק מדמיין איזה מטורף זה PW עם גיימפליי אדיר ועלילה והפקה כמו שצריך. אני חם על המשחק הזה כמו שלא הייתי חם על אף משחק בשנים האחרונות. חבל שהולך לוולד לי ילד 4 ימים אחרי שהוא יוצא :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 13 מאי 2015, 13:27

DrKeo כתב:כן, אתה היחיד בכל העולם מסתבר :)

המשחק נשמע לי כאילו לקחו את PW והפכו אותו למשחק AAA. שזה נהדר כי אפילו שPW משחק פשוט ושטחי, המבנה שלו ממש ממכר. אני רק מדמיין איזה מטורף זה PW עם גיימפליי אדיר ועלילה והפקה כמו שצריך. אני חם על המשחק הזה כמו שלא הייתי חם על אף משחק בשנים האחרונות. חבל שהולך לוולד לי ילד 4 ימים אחרי שהוא יוצא :)

לפחות בהתחלה - זה דווקא יעניק לך שעות משחק רבות לתוך הלילה...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2015, 13:54

bozeman כתב:לפחות בהתחלה - זה דווקא יעניק לך שעות משחק רבות לתוך הלילה...

השאלה היא האם אפשר לשחק אותו ביד אחת השהשניה מנדנדת...

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 13 מאי 2015, 14:02

DrKeo כתב:השאלה היא האם אפשר לשחק אותו ביד אחת השהשניה מנדנדת...

מנסיון - יש תנוחות שמנדנדים ועדיין ניתן לאחוז בשלט (מחשב לא טוב פה - סורי)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2015, 14:06

bozeman כתב:מנסיון - יש תנוחות שמנדנדים ועדיין ניתן לאחוז בשלט (מחשב לא טוב פה - סורי)

זה מטאל גיר, פשע לשחק את זה עם עכבר ומקלדת :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 13 מאי 2015, 14:07

DrKeo כתב:זה מטאל גיר, פשע לשחק את זה עם עכבר ומקלדת :)

וגם ככה זה כנראה 20 דק' סרט ו-3 דקות משחקיות...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2015, 14:07

הבעייה שלי היא שאני עם אזניות בלילה, ואני מפחד שלא אשמע אותו/אותה כשיבכו/מה שהם לא עושים...
אני צריך מכשיר שמדליק נורה מעל העריסה, בכל פעם שהוא מוציא קול. בטח יש משהו כזה... או לקשר את הסאונד שיוצא מהיצור - לתוך האזניות שלי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2015, 14:12

Laskin כתב:הבעייה שלי היא שאני עם אזניות בלילה, ואני מפחד שלא אשמע אותו/אותה כשיבכו/מה שהם לא עושים...
אני צריך מכשיר שמדליק נורה מעל העריסה, בכל פעם שהוא מוציא קול. בטח יש משהו כזה... או לקשר את הסאונד שיוצא מהיצור - לתוך האזניות שלי

התשובה היא סראונד בסלון בווליום גבוה. אל תדאג, הוא לא ישן כך או כך כשראיידן בן השנתיים יבכה במשך 45 דקות על האהבה הכוזבת שלו :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2015, 14:15

האזניות זה כדי לא להעיר את האשה והשכנים, ועדיין לשחק בווליום שנשמע לי מאוד גבוה :)
אני יכול לכוון את המיקרופון של המצלמה שלי, כך שהוא תמיד יפעל, ואני אשמע כל מה שקורה בדירה בכל רגע, אני מניח.
היום אעשה קצת ניסויים לראות איך זה עובד

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 13 מאי 2015, 14:22

יובל - הוא על הידיים שלך כבר - אין לך מה לדאוג לגבי לשמוע אותו/ה...
(נ.ב. ילד ראשון, זה השינוי הכי גדול - אבל אתם עדיין 2 והוא/יא 1, חכו להמשך...)
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2015, 14:23

מה על הידיים? אני מדבר בלילה, כשהוא ישן כביכול... אני מתכנן להיות בסלון והעריסה לידי, למקרה שיתעורר או משהו.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 13 מאי 2015, 14:25

Laskin כתב:מה על הידיים? אני מדבר בלילה, כשהוא ישן כביכול... אני מתכנן להיות בסלון והעריסה לידי, למקרה שיתעורר או משהו.

זה הזמן להפריך את המיתוס של "ישן כמו תינוק" לסוג של שינה טובה... גם כשהוא "ישן" זה קם כל שעתיים לערך...
ואגב, עד גיל חודשיים בכלל אין להם יום ולילה. ואח"כ "שנת לילה" מוגדרת כ-6 שעות... (עכשיו תחשוב מה קורה שה-6 האלו (גם זה הרבה פעמים לא...) מתחיל נניח ב-8 בערב...
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים