Mandellla כתב:יש אפילו את אוסף MYST שהיה לי דיסק שלו ישן, אוסף רולר קוסטר טייקון החביב שפעם אהבתי לשחק, היטמן יש לי כבר בסטים אבל עדיין מומלץ למי שאין אותו בכלל, ט'ים הוספיטל מפורסם מאוד במיוחד בGOG עם דנג'ן קיפר שהיה לי אותו פעם בדיסק, חבילת משחקי הירוס נחמד, טומב ריידר (אין מה להגיד, הרוב מכירים) ועוד משחקים אדירים כל כך (ממש ביקורת מהירה על כמה מהמשחקים שבסייל).
לא יודע אם לקנות כי אני עלול להיות מרושש מהנוסטלגיה.
MGS FREAK כתב:
כן שמעתי על זה. עד כמה שהבנתי אחרי המשחק הראשון די גנבו את הזכויות על המשחק באיזה loophole משפטי והשאר היו של חברה אחרת.
העלילה שם נשמעת לי מרתקת, מסוג המשחקים שצריך להחיות (יוצא איזה משחק אונליין F2P שכביכול מתרחש באותו עולם, ביזיון)
DrKeo כתב:האמת שזה סיפור משעשע. קריסטל דינמיקס (אלה שעושים היום את TOMB RAIDER ושם איימי עבדה עד שהיא עברה לנוטי דוג) הפיצו את Blood Omen של סיליקון נייטס (החבר'ה שעשו את Eternal darkness האדיר וכשלו עם Too human) ושמרו על הזכויות. קראו למשחק Blood omen אבל הכותרת משנה שלו הייתה Legacy of Kain. זה היה RPG אמיתי, TOP DOWN דו מימדי הארד קור.
קריסטל דינמיקס לקחו את הסדרה והפכה אותה למשהו אחר לגמרי, סדרת SOUL REAVER. סדרת משחקים פאקינג מדהימה כך שאין באמת תלונות. הם לקחו את התת שם (משהו סטייל רמבו) ובנו סדרה על דמות אחרת כשקיין היה הרע. איימי יצרה משחק פלטפורמה/פאזל/הרפתקאה פשוט מדהים, זה המשחק שבנה לה את השם.
MGS FREAK כתב:
אה, דווקא זכרתי שאיימי עבדה על המשחק המקורי (שבהחלט נראה הארדקור, אפל ומדכא ברמה של WH40K, הישג נדיר) מהגיימפליי שראיתי סול ריבר נראה כמו משחק הרפתקה סטייל זלדה עם אלמנטים מוקדמים של משחקי H&S מודרנים שהתחילו להיווצר באותה תקופה (DMC לדוגמא).
נראה לי שיש את כל המשחקים בחנות הדיגיטילית של סוני בגרסאות הפס1 ו-2. מה אתה אומר, עדיף משם או למחשב ?
מה שגם ובלי קשר כמובן, מוות מ-DARKSIDERS 2 הוא די כפיל של רזיאל.

-5.jpg)
MGS FREAK כתב:^^^ כן אני יודע, התכוונתי למשחקים שאחריו. שמעתי שהראשון במחשב הוא פורט של גרסת ה-PS ולכן טיפה חלש ממנה, ונראה שאין דרך חוקית להשיג אותו (לא קיים לקניה דיגיטלית)
bling כתב:קאזז אין שום דבר לפס4 תגיד?
יוצאות לי העיניים מהמבצעים ל PC ולריטייל של הקונסולות, החנות הדיגיטלית של אמזון שבזמנו חשבנו כאיזו מהפכה שתעשה במחירים מתגלה כבלוף ענק, עם כל הרצון הטוב גיימסטופ כנראה מחזיקה את בעלות הפלטפורמה שבתמורה מחזיקות את אמזון בביצים, אחרת אין מצב שהיו שם סיילים של חצי מחיר על וולפנשטיין ומורדור ואיך שאני מסמן קוד-דיגיטלי המחיר קופץ ל 60$, כרגיל האינטרסים הרסו את הפוטנציאל של זה, אני מקווה שמתישהו הם יוכלו לשחרר קצת את הרסן כי זה לא הגיוני שעותק פיזי יורד במחירים והדיגיטלי נשאר ככה בונקר.
אני מקווה שבמבצעי הסייבר לפחות סוני תעשה כמה דברים טובים ב PSN.
DrKeo כתב:אמרנו לך בזמנו לעבור לMaster race ואתה סרבת וקנית פס4!!!!
bling כתב:אבל בריטייל בארה"ב רצים עכשיו דברים מטורפים, TEW ומורדור למשל בחלק מהרשתות נמכרים ב 25$, משחקים שרק יצאו.
אתה הבטחת לי שאמזון תביא את הבשורה והתלהבת מההכרזה של החנות הדיגיטלית בדיוק כמוני, שיקרת
DrKeo כתב:הייתי אופטימי, מסתבר שזאת חנות מבוקרת לגמרי מבחינת מחירים, אין תחרות בכלל :/
מה שכן, העותקים הדיגיטלים שמחולקים בכל מקום עכשיו ממש מפנקים. אני עכשיו בBID בEBAY על FC4 שמשהו קבל עם ה970GTX שלו והם נמכרים באיזה 30$ בכיף והמשחק יצא רק השבוע. אולי תעשה אותו דבר עכשיו אחרי שישי השחור, לכולם יהיו עותקים של GTA4 ו-TLOU בגלל הבאנדלים
היית צריך להצטרף לMaster race :/
DrKeo כתב:
היית צריך להצטרף לMaster race :/
bling כתב:יש לי בעיה יחסית עם ה PC כפלטפורמה הראשית למשחקים כי הוא אמור להיות גם מחשב של המשפחה ולכן מחובר למסך קטן בחדר עבודה, יש פתרון שיאפשר לי להזרים נגיד את המשחק לסלון בלי לקנות את הקונסולה של נוידיה?
וכן אולי ננסה לתפוס את TLOU במחיר מצחיק, אבל יותר כיוונתי על וולפנשטיין ומורדור, ושנה שעברה גם אמאזון נתנו פלוס ב 30$ והשנה לא, הייתי בטוח שלפחות זה יחזור, עשיתי טעות ענקית שלא ניסיתי לקמבן ולקנות קודים לכל הדור באיזה 120$.

DrKeo כתב:אני עם כבל 15 מטר HDMI ושלט 360 (יש לו טווח אדיר וגם משדר דרך קירות). בתאוריה יש את הסטרים של STEAM, אבל ניסיתי אותו והוא יתן לך איכות של סטרים לא של DIRECT FEED (אבל אם אתה זורם עם הסטרימים של הפס4 והויטה אז אולי זה יזרום לך, תרתי משמע). בשביל הסטרים של סטים אתה דבר ראשון חייב להיות בסטים (כלומר בלי אוריג'ן וכדומה) ודבר שני צריך מכשיר משקף ליד הטלביזיה כמו מחשב ממש ממש זול.
בכל מקרה, אם הכבל 15 מטר היה יכול לעבוד לך הייתי הולך על זה. אם לא הייתי אומר לא.
bling כתב:15 מטר? איך העברת שלא יהיה מכוער בבית, דרך התקרה?
ונראה לך שהאיכות של TWITCH על הפס4 מספיק טוב לי? זה 720P, מה עשיתי בזה?
ואני לא חוגג על המבצעים של מייקרוסופט עד שסוני גם משווים, אבל אני מקנא זה בטוח, לא מובן לי אבל איך WD עולה 40$ ומורדור ו TEW ירדו כבר ל 30$, עדיין קונים אותו כל כך הרבה? יש לי תחושה שיובי הולכת להריץ מדיניות מחירים די נאצית כדי שאנשים לא יחכו לסיילים על המשחקים שלהם, גם AC4 בקושי זז בחנות הרשמית.
DrKeo כתב:בלינג תשמח!
דלפה הרשימת סייבר מנדי של מיקרוסופט, אם סוני תשווה מחירים תקבל את משאלת ליבך
Battlefield 4 at $20
Battlefield 4 Premium at $25
Call of Duty: Advanced Warfare Digital Pro Edition at $90
Destiny Digital Guardian Edition at $81
The Evil Within at $30
Madden NFL 15 at $33
Middle Earth: Shadow of Mordor at $30
NHL 15 at $33
Ryse: Son of Rome Legendary Edition at $25
Titanfall Bundle at $19
Titanfall Season Pass $6.50
The Walking Dead Season 1 at $15
The Walking Dead Season 2 at $15
The Walking Dead Season 1 & 2 Bundle at $25
Watch Dogs at $40
Wolfenstein: The New Order at $30
Death_119 כתב:מלבד TEW אין פה שום דבר רלוונטי ששווה להגדיר כמבצע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 18 אורחים