משחקי 2019

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: משחקי 2019

הודעהעל ידי Laskin » 29 מרץ 2019, 20:18

זב בעיקר מאכזב כי לפני שנתיים הם הופיעו בתצוגה של אנריל 4 בGDC וחשבתי שזה רק טיזר למשהו ממש מרשים
https://youtu.be/-cw2gXq83n8
שוב, יכול להיות ש אפקטים והתאורה יעשו הבדל גדול כשמשחקים אבל כרגע זה נראה 2.5

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 מרץ 2019, 20:32

אין לי בעיה עם איך שהמשחק נראה,אבל לא הצלחתי להבין אם מדובר בחווית סינגל עם אלמנטים של CO-OP,או בעוד בג'אנק לוטר שוטר כמו אנת'ם ודסטיני.
אין לי היסטוריה עם הסדרה ולא שיחקתי באף משחק,אבל למיטב הבנתי הקודמים היו קמפיין עם drop in/out co-op בלי כל הרעות החולות של דסטיני ודומיו. מקווה שזה המצב גם כאן.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 מרץ 2019, 21:13

lol אנו 1800 עובר בלעדית שוב ליופליי ואפיק שבועיים לפני השחרור ומי שרוצה אותו בסטים שיקנה אותו עד אז. מהר מהר להזמין מראש לפני ביקורות ולפני רשמים טכניים!
חשבתי שרק לפני שבוע ב GDC הם אמרו שהם לא רוצים לחזור על המקרה של מטרו חחח. איזה אפיק בדיחה.

והכי מצחיק שיוביספוט עושה סיבוב על אפיק. גם מקבלים בוחטה של כסף מהמקדמות וגם מעבירים מי שקונה ליופליי כי למה לקנות באפיק?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 מרץ 2019, 21:19

דסטיני ודומיו נולדו מבורדרלנדס אז מעניין לאיזה כיוון 3 ילך. כלומר אני משער שיודעים כי היה סטרים של שעה אבל הוא לא מעניין אותי מספיק בשביל לצפות בזה :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2019, 22:10

קצת הוריד מההייפ...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אפריל 2019, 10:17

לגבי ההצגה הזו של OUTER WORLDS - חשוב לציין שהם עוד לא הקליטו את הדיבוב, או לא יישמו אותו בגירסה הזו.
לא מבין למה כל כך היה חשוב להם להציג אותו ככה. הוא נראה נורא ואיום מכל בחינה טכנית. לא יודע איך הם הצליחו להסתיר את זה בטריילר שלהם כל כך טוב, אבל המשחק בפועל נראה נורא.
יש חוש הומור סבבה, מקווה שזה לא יהיה קרינג'י בסוף... אבל אם חשבתי שיהיה מדובר במשחק מטורף של 9.5 שימכור כמו לחמניות-סקיירים - עכשיו זה נראה קצת יותר כמו משחק 7 שימכור בעיקר בקרב קהל הארד קור של משחקי תפקידים.
מזל שמיקרוסופט רכשו אותם, הם בבירור צריכים עוד כסף כדי להוציא את החזון שלהם לפועל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אפריל 2019, 10:55

ג'ייסון פרסם כתבה על הפיתוח של אנת'ם, הוא אשר את הסיפורים עם 19 מקורות שונים בתוך ביווור ובסביבה שלה. קראתי עד עכשיו בערך רבע, זה מרתק אבל ארוך כמו התנ"ך.
https://kotaku.com/how-biowares-anthem- ... 1833731964

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 אפריל 2019, 11:01

DrKeo כתב:ג'ייסון פרסם כתבה על הפיתוח של אנת'ם, הוא אשר את הסיפורים עם 19 מקורות שונים בתוך ביווור ובסביבה שלה. קראתי עד עכשיו בערך רבע, זה מרתק אבל ארוך כמו התנ"ך.

אבל הוא תמיד טועה אז אין מה לקחת אותו ברצינות.... ;)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אפריל 2019, 11:41

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אפריל 2019, 20:39

למי שסיים את סקירו, או למי שלא אכפת לו לצפות בספוילרים - הנה מישהו שהרג את כל הבוסים בלי להפגע בכלל

https://youtu.be/7I_M98AKZ1w

לא צפיתי בו אבל זה בטח ממש מגניב (:
בטח אוטוטו מישהו יצליח לסיים את כל המשחק ברצף ככה

אה, ומה אתם אומרים על outer worlds?
זה לא ממש מוזר שאף אתר גדול לא פרסם את הוידאו הזה? כי זה די בוודאות לא צולם בצורה פיראטית או משהו שלא אמור להתפרסם, אז משונה לי הקטע הזה.
אמור להיות סביבו הרבה באז ובטח אחרי הרכישה של מיקרוסופט.
יכול מאוד להיות שהרכישה של מיקרוסופט והרצון שלהם להתחיל לעבוד על המשחק הבא בתקציב נורמלי גרם להם לנטוש את הפיתוח באמצע או להוריד מהצוות שלו הרבה מפתחים?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 אפריל 2019, 22:55

Klayman כתב:
DrKeo כתב:ג'ייסון פרסם כתבה על הפיתוח של אנת'ם, הוא אשר את הסיפורים עם 19 מקורות שונים בתוך ביווור ובסביבה שלה. קראתי עד עכשיו בערך רבע, זה מרתק אבל ארוך כמו התנ"ך.

אבל הוא תמיד טועה אז אין מה לקחת אותו ברצינות.... ;)

:)

אחד מהעיתונאים הכי יסודיים ומעמיקים שיש, מי עוד מביא כתבות כאלו פעם אחר פעם בתעשייה הזו?

הוא באמת עיתונאי עם מקורות ותחקירים וכל השיט הזה שהרוב לא טורחים אפילו לעשות, לא רק אחד שאומר אם אהב משחק מסויים או לא.

לאסקין, כנראה שאין למשחק הזה כזה באזז כמו שאתה חושב ולכן הסרטון הזה לא מכה גלים במיוחד, מלחתכילה הפרויקט היה נראה די דל תקציב מבחינה טכנית, אני מנחש שארומת האינדי שעולה ממנו מורידה קצת מהציפיות ומההייפ אז סרטון גרוע לא בדיוק גורם לאינטרנט להתפוצץ.

קשה לי להאמין שהוא ננטש בפיתוח במיוחד שהם מציגים אותו בתערוכה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 אפריל 2019, 23:23

לא לא.. אתה לא מבין.. הוא סתם סמולן (בכוונה) קטן שרוצה לייצר ועדים והסתדרויות, ולכן כל מה שהוא מדווח זו סתם סנסציה עיתונאית מלאת אג'נדה (כאילו שלכל אחד אחר בעולם הזה אין אג'נדה כשהוא כותב/יוצר משהו :roll:).

אפשר להסכים שחלק מהתיאורים שם מוגזמים כנראה, ואפשר להגיד ש''ככה זה תמיד בכל פרויקט גדול''. ואפשר כמובן כמו תמיד, לבטל עבודה של אנשים אחרים, במיוחד אם הם חברים בתקשורת, כי זה נוח. אהה, וגם כי הם מבקרים דברים ולפעמים זה לא מתאים לך לאג'נדה שמבקרים אותך..
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 אפריל 2019, 00:04

הדבר הכי מדהים זה התגובה של ביוור לתחקיר שמנסה בעצם לעשות דה-לגיטימציה לרעיון שהוא 'עיתונאות חוקרת'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אפריל 2019, 00:27

נשמע כאילו החברה הזאת מתמוטטת מבפנים. הדבר היחיד שמבאס אותי הוא שאני כנראה לא אראה עוד ME טוב מהם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 אפריל 2019, 08:33

אהה כן, ובואו לא נשכח מזכר פנימי מאחד המנהלים הבכירים שמודה שמה שהיה בכתבה הוא נכון, ושיש להם הרבה עבודה כדי להשתפר.... אבל עזבו, הוא סתם איזה טיפוס נאלח שמחפש סנסציות על חשבון האנשים העובדים ולא עושה שום דבר בעצמו. שקרן כזה.
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 07 אפריל 2019, 22:51

Klayman כתב:לא לא.. אתה לא מבין.. הוא סתם סמולן (בכוונה) קטן שרוצה לייצר ועדים והסתדרויות, ולכן כל מה שהוא מדווח זו סתם סנסציה עיתונאית מלאת אג'נדה (כאילו שלכל אחד אחר בעולם הזה אין אג'נדה כשהוא כותב/יוצר משהו :roll:).

:lol: כשחוק פו עובד שעות נוספות ואתה לא יודע אם המציאות היא פארודיה, או אם אנשים סתם אוהבים לחשוב שהם אדג'יים...

למי שחושב ש"תומך בוועדים" זה איזה ביטוי גנאי - זה לא. זה פשוט ישר מהפה של הסוס:
https://kotaku.com/it-s-time-for-game-d ... 1823992430

למי שרוצה להבין את דפוס החשיבה של ההבדל בין סתם אג'נדה לבין עיתונות, הנה הפנינה הזו על אובייקטיביות:
https://rejzor.files.wordpress.com/2015 ... tivity.png
למי שמחפש עוד דוגמאות לסנציונליזם בסקופים על חשבון עבודה עיתונאית, הנה סיפור היסטורי (קצת יותר ישן מטיטאנפול 3) איך עיתונות המשחקים הוטרלה ע"י תמונה פיקטיבית שדיווחו עליה, אבל מכל העיתונאים שמלכתחילה לא טרחו לבדוק את העובדות היה רק אחד שהחליט להתווכח עם מי שהסביר לו שהוא טועה, ואז עוד העז לדרוש מאנשים שטענו שהתמונה פיקטיבית לספק הוכחות לכך שהיא פיקטיבית (!):
https://www.neogaf.com/threads/game-jou ... gy.465809/

ומי שיש לו קצת יותר זמן לקרוא, הנה סיפור מעניין שממחיש איך הדיווחים השקריים של שרייר (שהרי תמיד מתבססים על "מקורות אנונימיים") מתגלים לעיתים כשקריים ובמקרים מסוימים הורסים לאנשים את החיים, גורמים להם לעזוב את העבודה, ובסופו של דבר גם גוררים תביעות של מיליונים:
https://www.oneangrygamer.net/2016/06/i ... #40million

כן, זה מאגניב לקרוא כתבות רכילות עם לכלוך פנימי ממקורות אנונימיים, אבל עד שיש אימות לטענות אז כל כתבה כזו היא חיסול חשבונות עם רמת אמינות של CBOAT. איכשהו הסיפור הוא אף פעם זה לא "אולי פשוט שכרנו אנשים לא מוצלחים ועשינו עבודה לא כל כך טובה".

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אפריל 2019, 10:29

אבל לא חידשת דבר... אני יודע ומכיר (ושרייר בעצמו לא מסתיר) שהוא בעד יצירת איגודים מקצועיים ליוצרי משחקים. הא מתבטא על כך בצורה בלתי פוסקת. זה אולי פסול בעיניך ולראייתך וזה בסדר (לא שאני מאוד בעד), אבל בארה''ב יש המון איגודים מקצועיים, גם בעולם היצירתי(קולנוע/טלוויזיה וכו).

הוא טעה בכמה דברים בעבר? ברור. כולם טועים. יש כאלה שגם באמת יודעים להודות בכך שהם טעו. לכל עיתונאי אפשר למצוא איזו כתבת קליקבייט או סנסציה שהוא פרסם, כנראה... זה לא הופך את רוב הכתבות ששרייר מפרסם בשנים האחרונות, לפחות טובות או מוצלחות. אתה טוען שמדובר בדיווחים שקריים, אבל קייסי האדסון מביוור מודה בעובדות של הכתבה הנוכחית: https://www.pcgamer.com/bioware-boss-ca ... -are-real/ . אז..... מה הנקודה שלך?

בנושא ''כתיבה מפוזיציה'' ואבייקטיביות - לא יודע תחת איזה סלע חיית בשנים האחרונות, אבל עיתונאות היא כבר מזמן לא אובייקטיבית. כל עיתונאי מתבל את דיווחיו בעמדותיו, דעותיו והפרשנות שלו. אם זה לא מוצא חן בעיניך, אתה מוזמן להקים מערכת עיתונאית שבה כולם כותבים באופן אובייקטיבי לחלוטין (ואולי גם משעמם מאוד).
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אפריל 2019, 20:57

swym כתב:כן, זה מאגניב לקרוא כתבות רכילות עם לכלוך פנימי ממקורות אנונימיים, אבל עד שיש אימות לטענות אז כל כתבה כזו היא חיסול חשבונות עם רמת אמינות של CBOAT..

:lol: :lol:

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 09 אפריל 2019, 00:32

DF על דיינג'רס דרייבינג של three fields שיוצא היום:

הפרו היא הגרסה העדיפה, 30FPS על קונסולות הבסיס. לצערי הרשמים שקראתי פה ושם לא ממש חיוביים ועושים חשק יותר להריץ עותק ישן של ריבנג' מאשר לקנות את המשחק, אבל לפחות המחיר בהתאם - 20 דולר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2019, 14:24

עד פורצה הורייזן 4 לא נהנתי ממשחקי מירוץ אקשן מאז רוונג׳. איך אני מתגעגע לברנאווט לינארי.

סמל אישי של המשתמש
wraithbuster
Minion

הודעהעל ידי wraithbuster » 09 אפריל 2019, 18:34

swym כתב:
Klayman כתב:לא לא.. אתה לא מבין.. הוא סתם סמולן (בכוונה) קטן שרוצה לייצר ועדים והסתדרויות, ולכן כל מה שהוא מדווח זו סתם סנסציה עיתונאית מלאת אג'נדה (כאילו שלכל אחד אחר בעולם הזה אין אג'נדה כשהוא כותב/יוצר משהו :roll:).

".

בקשר לunionization, מכיוון שמדובר פה במפתחי משחקים שהם הגרעין של הפיתוח ולא המנהלים מעליהם ושאר עובדי pr, או אנליסטים וכו', אני חושב שכדאי שניתן התיחסות כבירה לכול הטענות בתעשייה של המפתחים שסובלים מתנאי עבודה לא טובים. (לא אומר שלשאר לא מגיע התייחסות כמוהם, אבל המפתחים עדיין עובדים עד העצם, ובייחס מקבלים מענה קטן של זכויות בהתחשב לעבודת קודש שהם עושים). תראה כשאותם מפתחים עובדים איזה 15 שעות ליום והבריאות הנפשית והפיזית שלהם מגיע לסף קריסה אפילו לפעמים, הפרודקטיביות שלהם יורדת (וכן אולי כדאי קצת להרחיב אופקים בעניין, ולהסתכל עליו מזווית ראייה פסיכולוגית, סוציולגית ארגונית של אותן החברות, שישנם גם מחקרים בנושא שגורסים מהם ההשלכות השליליות אם המצב לוקה בחסר). וכיוצא מיזה בסופו של דבר, יתר על כן, פוגע במפיצה והמפתחת בעצמה. אישית, אני מאוד מחזק את מי שמעליי הגיב לך שאמר לך לצאת מהסלע, אבל הפעם הלחץ עוד יותר גובר עליך הייתי אומר, לא רק כי העיתונאות לא אמורה להוות סוג של מגפון קולי למפיצות, אלא כי בנוסף העולם שלנו מורכב יותר, עם עוד תחומים בחיים מולטידיספנריים שנקשרים לגיימינג. צא מהסלע!!!!!! ישנם בתעשייה לא מעט חברות שמציגות את האנושיות שלהן כול כך במובן של כמה פגומות הן, בניגוד לרובוט מושלם חסר פגמים. ולכן, מחברות כמו ea, telltale games, double fine etc יוצא לך לשמוע לא מעט פרשיות שערוריות על התנהלות שלהן לא טובה (מבחינת מיקוטנרסקשין, pr, זירוז זמן פיתוח של המשחקים וכו'), וכיצוא מיזה איך שהן יורות לעצמן ברגל, בניגוד לאינטרסים שלהם. תראה אני לא אומר שהמצב נוראי מבחינת המפיצות באופן גורף, אבל עדיין המצב לא קרוב לאיך שהוא עם המפיצות ביפן נגיד שהוא טוב יותר. תראה אני לא חושב שחלק מunionize, אמורות להכיל זכויות יתר מפנקות יותר מדי והטבות של רק מה שהם יכולים לחלום על, כאילו לחברה קיים מצבור שלא מסולע בפז של כספים כך שזה לא מתחשב במצבה, אבל זכויות הוגנות זה פייר.

בנוגע, לג'ון שריר והפרשייה, סה''כ לא מדובר במצב שהוא פיברק בעצמו את התמונות, אלא במקרה הרע אולי לא עשה מספיק facts checking, אם הם אמינות זה הכול. מה הביג דיל. זה לא מקרה שהוא שוחד עם כול הכבוד, די רחוק מיזה בלשון המעטה. והסיפור התחקירי על ביוויר התברר כנכון גם.
נערך לאחרונה על ידי wraithbuster ב 09 אפריל 2019, 21:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 אפריל 2019, 21:17

אח יקר, פספסת את האירוניה בדבריי...
?

סמל אישי של המשתמש
wraithbuster
Minion

הודעהעל ידי wraithbuster » 09 אפריל 2019, 21:35

אני ציטטתי את swym, אולי זה נראה שהתייחסתי לך בגלל שמחקתי את ההודעה שלו בשרשור שלקחה הרבה נפח מהמקום של העמוד...

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 13 אפריל 2019, 15:41

מי שמתכנן לצפות בחשיפה של Fallen Order ב-21:30, שיעשה את זה דרך מיקסר ויקבל עותק של KOTOR לבוקס:
https://mixer.com/EA

עוד משהו מהיום - המשחק יגיע כנראה ב-15 בנובמבר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 אפריל 2019, 18:05

זה לא חורף?
הם אמרו fall :/

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 28 אורחים