במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי kririn » 31 אוגוסט 2024, 10:53

עברתי את final fantsy 2 באוסף של פיקסל רימסטר
האוסף שכולל את 6 המשחקים הראשונים בסדרה

Ff2 לא יצא רשמית במערב במקור
אלה רק יותר מאוחר ,והיה בלבול בשמות
כי גם ff3 לא יצא למערב במקור

ככה שבמערב , ff4 ,המשחק הראשון בסדרה לsnes
נקרא ff2

אז אני מדבר על ff2 שיצא במקור לפאמיקום (nes יפני )
שקיבל רימסטר באוסף ,כולל כמו כל האוסף אפשרות
לזרז התקדמות במשחק ,וגם אפשרות לבטל מפגשים רנדומלים
ואפשרות לשמור בהרבה מקומות

מה שהופך את המשחקים להרבה יותר מזמינים היום

עכשיו ff2 נחשב בעיני רבים ככבשה השחורה
בגלל 2 דברים ,די חדשנים לתקופתו

1 יש מילים שאפשר ללמוד ויש חפצים מיוחדים
שחיבים להשתמש בהם להתקדם במשחק, וזה די מעצבן הרבה שחקנים כולל אותי

במשחק המסוים הזה ,השתמשתי במדריך רוב המשחק
לעקוף את הבעיה ,וזה בהחלט בעיה
זה פשוט לא מיושם טוב ומאוד מבלבל

היה גם את ההגבלות של החומרה באותה התקופה

2 התקדמות הדמויות במשחק נקבעות על ידי שימוש בקסמים והתקפות ,דומה לסקירם לדוגמה

נגיד דמות משתמשת באש הרבה ,אז הקסם הספציפי הזה מתחזק
ולא קסמים אחרים ,די מעצבן שרוצים לחזק דמות

עכשיו אני די התמכרתי למשחק למרות זאת
השתמשתי במדריך רוב המשחק

אבל כן פספסתי נשק מאוד חשוב לפני הבוס האחרון
שאין אפשרות להשיג אותו ,אחרי התקדמות מסוימת במשחק
אז הייתי צריך לעשות גרינדין ארוך לנצח את הבוס האחרון
למרות ההקלות

אבל בגדול אני מאוד ממליץ על האוסף
סימתי את המשחק הראשון והשני ונהנתי מאוד

לא חושב שהייתי מסיים את המשחקים האלו בלי ההקלות שאפשרי לשים ברימסטר

יש גם אפשרות להגדיר אותם עד x4 ,אז כל אחד והנוחות שלו
לבטל לפעמים מפגשים רנדומלים מאוד נוח במבוכים ועולם המשחק
כי שאני עושה גרינדין ,אני מעדיף להנמיך לגמרי את המוזיקה
ואז לעשות גרינדין

ובלי אויבים קל מאוד למצוא את האזורים השונים במשחק
המפה גם מאוד נוחה

זה שאפשר להרוויח הרבה יותר כסף מהרגיל מהקרבות
מאוד מאוד עוזר

בקיצור למי שלא שיחק בff1-6 על הגרסאות השונים שלהם
אני מאוד מאוד ממליץ ,לחובבי ff וחובבי jrpg

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 31 אוגוסט 2024, 11:08

חחח פפ2 הוא אחד המחורבנים בסדרה הזו קרירין. (וקח בחשבון שהיא די מחורבנת מההתחלה ככה שזה די נמוך) גם אני די מעריך אותם על זה שהם ניסו משהו מאוד חדשני לזמנו, אבל זה חלק מהסיבה שהסדרה הזו די על הפנים, הכל גימיקים. עד פפ4 הם באמת לפחות ניסו להביא רעיונות מקוריים אם כי ממש שבורים כמו פפ2.מאז פפ5 זה פשוט הפך להיות אותו גיימפלי בתורות וקיסטום דמויות רק כל פעם הביאו על זה חלון הלבשה אחר, פעם מאטריה, פעם לשאוב קסמים מהאויבים שלך ולקסטם איתם פעם הגיריד בFFX אבל זה תמיד אותו חרא, שמעריצי הסדרה משום מה אוהבים לספר לעצמם שזה "מרענן ומחדש".

בכללי? פפ טקטיקס פפ4 פפ5 (פפ5 רק בשביל הגיימפלי והJob system הסיפור עצמו חרא כתמיד ) פפ6 פפ9 הם המשחקים ששווים את הזמן בסדרה הזו. את כל השאר אפשר לצבוע בכחול לזרוק לים והאנושות לא תאבד מאומה.

לגבי המדריכים שהזכרת... האמת אף פעם לא הצלחתי להנות ממשחק אחרי שהשתמשתי במדריך, זה לגמרי שריטה שלי, ולגמרי ניסיתי להמשיך להנות ממשחק אחרי שהשתמשתי במדריכים, אבל זה תמיד מרגיש לי כמו "נהה, על מי אני בא לעבוד? המשחק ניצח אותי" היום אני פשוט מאשים את המפתחים בdesign רע ונוטש בלי מצפון :-)
אם אני נתקע יותר משבוע. :-)

אין יותר את הסבלונות לחוויות כמו מקדש המים של OOT. :lol:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 אוגוסט 2024, 13:51

אני חושב שצריך לזכור שאלו משחקים מאוד ישנים
והיו הרבה מאוד הגבלות שפיתחו אותם

מff2 נהנתי ,כניראה כי רוב הזמן שמעתי דברים ברקע
ערוצי יוטיוב וכאלו דברים
לא הייתי נהנה בלי זה

אבל צריך לזכור את התקופה
בקלטות משחק של מאות בודדות של k
אני מדבר אתכם על פחות ממגה ביט בודד

הם הצליחו ליצר משחקי rpg שלמים
ובצוותים מאוד קטנים ,מה שהיום יחשב כצוותי אינדי

והצליחו להכניס לזה מגוון של רקעים ,ומפלצות ,וכלי רכב ,וקסמים וכו וכו

Ff לא היה הrpg הראשון ב nes ,אבל יחסית לתקופה אחד הטובים שבהם

בעניין ff2 ,אני מנחש שהמון לא סימו אותו ,כי באותה תקופה
מדריכים היה צריך לקנות בחנות, יש המון התקלויות במפלצות
שבמקור לא היה אפשר לבטל
מערכת השמירה לא היתה נוחה כמו היום

ועל זה כל השטויות של המילים ,והחפצים

אז כן מבין את הביקורות ,אני נהניתי ממנו מהסיבה הלא נכונה אבל נהנתי

בגלל שזאת גרסת הרימסטר ונעזרתי במדריך
בגלל שהיום מדריכים כאלו זה חינם ברשת

בכל מקרה יש לי 2 גרסאות של ff3
אחד ה3d ,שהיה לי 100 שנה בסטים ולא שיחקתי
השני באוסף של הפיקסל רימסטר

גם פה אני נעזר במדריך אבל פחות ,הגרסה של ה3d

כי זה גם מהמשחקים ,שבגלל המגבלות של החומרה המקורית
תוכנן מראש להקשות על שחקנים לדעת לאיפה ללכת

שזה לדבר הרבה אם דמויות במשחק ,והרבה גרינדין
והרבה שיטוט בעולם המשחק

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 31 אוגוסט 2024, 19:12

אני לא חושב שאנחנו צריכים "למחול" לצוות של פפ על זה שהמשחקים "ישנים" כאילו בוא נשים את זה רגע בפרספקטיבה פפ2 יצא איזה חצי שנה אחרי Dragon quest 3.
מעבר לזה שברמה האישית בשבילי זה משחק טופ 3, זה אובייקטיבית משחק שמעשן, את כל משחקי הJRPG שאתה יכול לחשוב עליהם ומעטים יחלקו על זה שהוא החשוב מכולם. מעבר לזה, כל ההמצאות החשובות
של הז'אנר (כולל, job system, יום ולילה שני מפות עולם וכו' וכו' וכו' כולם השורש שלהם במשחק הזה, 99.9% שאם אתה אוהב איזושהי מכניקה היא הופיעה קודם כל פה)

אז פפ לא יכול להתחמק מהתירוץ של "משחק ישן" הם פשוט לא משחקים טובים במיוחד זה הכל, לא היו טובים שיצאו ולא טובים גם עכשיו. פשוט סדרה שעלתה לגדולה בגלל שהיא דוחפת ערכי הפקה, אין פה מעבר לזה.

לא לחינם משחקי הפפ היחידים שבאמת שווים משהו, הם המשחקים הצנועים יותר כמו פפ4/6/9/טקטיקס שבהם המפתחים ניסו פשוט לספר סיפור טוב ולא מעבר, אלה המשחקים שהשתמרו הכי טוב כל ה"שאפתניים" ש"דוחפים ערכי הפקה" הם פח אשפה.

המלצה שלי אם פפ4/6 עוד בבקלוג שלך תעבור אליהם, ואת פפ9 שהוא הקרם דה לקרם שמור לסוף.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 אוגוסט 2024, 22:06

וואלה הקליסטו פרוטוקול ממש אחלה של חיקוי של דד ספייס :)
הפרזנטציה - גרפיקה וסאונד - מעולים. המודלים והבעות הפנים ממש ברמה גבוהה, וגם האסטס מסביב.
הגיימפליי בינתיים בסיסי מאוד אבל גם חביב ומהנה.

איזה כיף שיש את אפיק גיימס סטור :)
שיחקתי בינתיים כמעט שלוש שעות אני חושב, ככה שבקצב הזה עד יום שישי די בוודאות אסיים אותו גם אם לא אשחק כל יום, ואז אקפוץ מיד לאסטרו בוט, אם יתברר כמשחק טוב כמו שאני מצפה ממנו. אם לא אז בתקווה ווקונג יקבל את הפאץ׳ המיוחל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 ספטמבר 2024, 14:50

glass man כתב:אני לא חושב שאנחנו צריכים "למחול" לצוות של פפ על זה שהמשחקים "ישנים" כאילו בוא נשים את זה רגע בפרספקטיבה פפ2 יצא איזה חצי שנה אחרי Dragon quest 3.
מעבר לזה שברמה האישית בשבילי זה משחק טופ 3, זה אובייקטיבית משחק שמעשן, את כל משחקי הJRPG שאתה יכול לחשוב עליהם ומעטים יחלקו על זה שהוא החשוב מכולם. מעבר לזה, כל ההמצאות החשובות
של הז'אנר (כולל, job system, יום ולילה שני מפות עולם וכו' וכו' וכו' כולם השורש שלהם במשחק הזה, 99.9% שאם אתה אוהב איזושהי מכניקה היא הופיעה קודם כל פה)

אז פפ לא יכול להתחמק מהתירוץ של "משחק ישן" הם פשוט לא משחקים טובים במיוחד זה הכל, לא היו טובים שיצאו ולא טובים גם עכשיו. פשוט סדרה שעלתה לגדולה בגלל שהיא דוחפת ערכי הפקה, אין פה מעבר לזה.

לא לחינם משחקי הפפ היחידים שבאמת שווים משהו, הם המשחקים הצנועים יותר כמו פפ4/6/9/טקטיקס שבהם המפתחים ניסו פשוט לספר סיפור טוב ולא מעבר, אלה המשחקים שהשתמרו הכי טוב כל ה"שאפתניים" ש"דוחפים ערכי הפקה" הם פח אשפה.

המלצה שלי אם פפ4/6 עוד בבקלוג שלך תעבור אליהם, ואת פפ9 שהוא הקרם דה לקרם שמור לסוף.

קודם כל אתה יכול ללכת המון אחורה, למשחקים בעידן של האטרי 2600 ,שבעצם המציאו את הסגנון ,עד כמה שהיו פרימיטיבים

יותר מאוחר למשחקים דוגמת אולטימה
שקדמו לדרגון קווסט
וכן דרגון קווסט היה משחק מאוד חשוב בפיתוח הז'אנר
והוסיף דברים ,אבל הוא לא היה הראשון

בנוגע ff ,בכללי
הצוות פיתוח גדל משמעותית אם הזמן

Ff1 היה צוות ב של סקוור ,אנשים בודדים
ש ff1 לא היה בכלל הפרויקט העיקרי שנתנו להם
כי עד ההצלחה של דרגון קווסט 1

סקוור לא חשבה שהזאנר יצליח nes
כי המכירות הגדולות היו למשחקי אקשן ופעולה

על ff2 , אין לי תרוץ ,המשחק בנוי מאוד גרוע מבחינת אפשרות להתקדם במשחק ,במיוחד באותה התקופה שמדריכים היו בתשלום

רוב הrpg מספיק שתעשה גרינדינג, ותדבר אם כמה דמויות תדע איך להתקדם
בff2 אתה יכול לפספס נשק חשוב שבלי זה הגרינדין בגרסה המקורית
יהיה המון שעות

אני לא מצדיק את 2

אני כן אומר בכללי ,המשחקים המקורים נועדו לתת עשרות שעות משחק ,על הnes ,והמגבלות של הפלטפורמה באותה התקופה

והרימיק לא ישנה את זה

וכמו שאמרתי גם ,בסגנון שאני משחק שרוב הזמן שומע משהו מעניין ברקע ,ונעזר במדריכים ,כיף לי לשחק ככה

זה אולי עקום אבל אנחנו ב2024

בכל מקרה אני כמה דעות בff3 d3 גרסת סטים
והוא די כיף

ובנוגע למה הכי טוב ,זה עניין של טעם
אני אישית מעדיף את גרנדיאה 1

לדעתי מערכת הקרבות של גרנדיה 1 ,הייתה הכי טובה ומובנת
המוזיקה הכי מצוינת
והעלילה הייתה טובה

לא יודע איך ירגיש לי היום גרנדיאה 1 ,כי המשחק מאוד ישן היום
אבל הייתי רוצה עוד rpg כמו גרנדיאה ,רק בגרפיקה מודרנית
אבל לא לגמרי 3d

אלה 3d מבט מלמעלה כמו גרנדיאה המקורי

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 02 ספטמבר 2024, 15:16

Baba Yaga כתב:סיימתי את dishonored הראשון, שיחקתי בשני לפני שנים ולא יצא לי לשחק בראשון אף פעם.
קודם כל הוא עדיין נראה טוב בגלל האמנות המצויירת שלו. והאווירה שלו מעולה. הוא הרגיש יחסית קל למה שזכרתי מהמשחק השני, למרות שלא התאמצתי להיות דיסקרטי וחשאי ויותר מדי.
חבל שלא עושים יותר משחקי אימרסיב סים בסגנון הזה, כל כך כיף להגיע למשימה ולחקור את העולם באיזה צורה שאתה רוצה ולגשת למטרה באיזה דרך שאתה בוחר.

לא מזמן עשיתי את dishonored השני, אחרי שעשיתי את הראשון לפני כמה שנים. אכן, השני יותר קשה מהראשון. כל שלב לקח לי 2-4 שעות, השתדלתי להיות stealthy ככל שהתאפשר לי בלי להתאבד על קטעים שהיו לי קשים מידי. אני גם אהבתי את האווירה, הסיפור והארט סטייל. סה"כ נהניתי מאד.
ד"א שיחקתי בשני קמפיינים של 2 thief שעשו חובבים, וזה היה נפלא. מאד מושקע. בשביל משחק בן 24 שנים הוא השתמר בצורה מדהימה, בעיקר כי הקהילה דואגת לעדכן את המנוע לחומרה עכשווית. יש מאות fan missions ובינהם ממש פנינים. דיסהונורד הוא הממשיך הרוחני של thief (כמו שביושוק היה הממשיך של סיסטם שוק)

עכשיו סיימתי את הקמפיין המרכזי של sniper elite 4 והחוויה די הזכירה לי את דיסהונורד. שלבים גדולים מאד, מטרות אופציונליות, תמריצים לחקור כל פינה ואפשרות ללכת בהתגנבות או רמבו. אני חושב שסדרת SE יותר קשה מדיסהונורד כי אין את היכולות העל טבעיות כמו להקפיא זמן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 ספטמבר 2024, 17:12

kririn כתב:
glass man כתב:אני לא חושב שאנחנו צריכים "למחול" לצוות של פפ על זה שהמשחקים "ישנים" כאילו בוא נשים את זה רגע בפרספקטיבה פפ2 יצא איזה חצי שנה אחרי Dragon quest 3.

קודם כל אתה יכול ללכת המון אחורה, למשחקים בעידן של האטרי 2600 ,שבעצם המציאו את הסגנון ,עד כמה שהיו פרימיטיבים

יותר מאוחר למשחקים דוגמת אולטימה
שקדמו לדרגון קווסט
וכן דרגון קווסט היה משחק מאוד חשוב בפיתוח הז'אנר
והוסיף דברים ,אבל הוא לא היה הראשון

בנוגע ff ,בכללי
הצוות פיתוח גדל משמעותית אם הזמן

Ff1 היה צוות ב של סקוור ,אנשים בודדים
ש ff1 לא היה בכלל הפרויקט העיקרי שנתנו להם
כי עד ההצלחה של דרגון קווסט 1

סקוור לא חשבה שהזאנר יצליח nes
כי המכירות הגדולות היו למשחקי אקשן ופעולה

על ff2 , אין לי תרוץ ,המשחק בנוי מאוד גרוע מבחינת אפשרות להתקדם במשחק ,במיוחד באותה התקופה שמדריכים היו בתשלום

רוב הrpg מספיק שתעשה גרינדינג, ותדבר אם כמה דמויות תדע איך להתקדם
בff2 אתה יכול לפספס נשק חשוב שבלי זה הגרינדין בגרסה המקורית
יהיה המון שעות

אני לא מצדיק את 2

אני כן אומר בכללי ,המשחקים המקורים נועדו לתת עשרות שעות משחק ,על הnes ,והמגבלות של הפלטפורמה באותה התקופה

והרימיק לא ישנה את זה

וכמו שאמרתי גם ,בסגנון שאני משחק שרוב הזמן שומע משהו מעניין ברקע ,ונעזר במדריכים ,כיף לי לשחק ככה

זה אולי עקום אבל אנחנו ב2024

בכל מקרה אני כמה דעות בff3 d3 גרסת סטים
והוא די כיף

ובנוגע למה הכי טוב ,זה עניין של טעם
אני אישית מעדיף את גרנדיאה 1

לדעתי מערכת הקרבות של גרנדיה 1 ,הייתה הכי טובה ומובנת
המוזיקה הכי מצוינת
והעלילה הייתה טובה

לא יודע איך ירגיש לי היום גרנדיאה 1 ,כי המשחק מאוד ישן היום
אבל הייתי רוצה עוד rpg כמו גרנדיאה ,רק בגרפיקה מודרנית
אבל לא לגמרי 3d

אלה 3d מבט מלמעלה כמו גרנדיאה המקורי

קרירין, אנחנו מדברים על איזה משחק דחף לקצה את הNES עם החומרה הפרמיטבית שלו,ומי דחף יותר בזמנו, לא?
לDragon quest 3 היה ב1988 שחזור של מפת העולם האמיתי שלנו, על פאקינג NES :) (ואחר כך שחשבת שסיימת היתה לו עוד מפת עולם כי המפתחים טרולים) אין עוד על הNES דבר כזה,המשחק הוא פלא טכני שאי אפשר להסביר (מלבד להגיד שה' היה עם צוות הפיתוח), שמטאטא את כל סדרת פפ לבדו על הריצפה בדברים שנדחסו שם עד הדור הנוכחי סדרת פפ לא השתווה לדברים שנדחסו לתוך DQ3 על הNESץ ההתחלפות של היום והלילה וזה שהעלילה משתנה בהתאם לשעות היום וכל האקוסיסטם של המשחק גם. הג'וב סיסטם שקבע את הסטנדרט לכל משחקי הJRPG שבאו אחר כך וכו וכו' גם גרנדיה 1 האהוב עליך מפוצץ ברפרנסים לDQ3 ולא לחינם.

אין כאילו מה להשוות, ולכן לדעתי אין מה לסלוח לפפ הראשונים על הפרמיטיביות שלהם שDQ3 הוא משחק NES והוא משפיל כל JRPG שיוצא,36 שנה אחריו.
DQ3 עם הריימיק שלו השנה ירגיש ב2024 לאנשים כמו משחק חדש מ2024, מרוב שהמשחק הקדים את זמנו, אני חותם, איתך ש99.9% יחשבו שרוב התוכן שיש בו זה תוספות מודרניות מרוב שיהיה להם קשה לעכל שהמשחק הזה את הדברים האלה כ'כ אחורה מזמן :-)

אתה רוצה לדבר על שעות ותוכן על הNES ? בבקשה :) (לפי how long to beat גרסאות הNES)
Dragon quest 3:
33 שעות לסיים.
פפ2 (NES ) = 22 שעות לסיים
פפ3: 19 שעות לסיים.
זו לא תחרות בכלל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 ספטמבר 2024, 21:01

אני לא עושה תחרות בין המשחקים
עד כמה שזכור לי ,לפני שנים חרשתי על הסדרה של דרגון קווסט

נשאר לי רק את המשחק העיקרי בסדרה לסיים
יש לי אותו על הps5

וכניראה אחרי ff7 רימיק ,ישחק בו
כי הוא זמין במנוי ולא ישאר לנצח במנוי

אני לא אומר מה יותר טוב או מה יותר חדשני
אני אומר מהמשחקים שאני כרגע משחק
מה אני אוהב ומה לא

יכרגע אני נהנה מאוד מff3 3d גרסת הסטים
וכן אני מרמה משחק אם מדריך ,שבפועל בינתיים כמה שעות למשחק
לא הייתי צריך מדריך ,לפחות בשעות הראשונות לא קשה לדעת לאיפה צריך להגיע

זה לא ff2 שנוראי במובן הזה

ובעניין שעות משחק ,הרבה מאוד משחקים אז
הרימו מאוד רמות קושי ,ועשו כל מיני טריקים
שהמשחקים יהיו ארוכים יותר

סתם לדוגמה הכמות מפגשים רנדומלים בff1-3
היה מאוד מציק לי אם לא הייתי שומע דברים ברקע

זה היה חלק מהתקופה

היום הרבה rpg ,חוץ מבוסים השחקן קובע בעצמו מתי להלחם

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 ספטמבר 2024, 22:52

אין גריינדינג בדרגון קווסט מאז DQ3 על הNES קרירין :-) זו עוד אחת מה1000 המהפכות שלו (שלצערי דווקא את זה הז'אנר דווקא לא גנב ממנו) נגעת פה בלב העניין. זו הסיבה שDQ3 הוא 33 שעות של "תוכן נטו" אם עשית גריינד בDQ3 הוא כנראה לקח לך הרבה הרבה מעבר ל33 שעות.אם אתה שומע על מישהו שעשה גריינד בDQ, תדע שהוא לא יודע לשחק. בפפ3 כל המשחק הוא גריינד ושם הג'וב סיסטם רק נותנת לך תירוץ לעשות גריינד, בDQ3 אתה לא חייב כלום אם אתה לא גרוע של החיים. :-)

קרבות רנדומלים, אתה לא אוהב? קרבות רנדומלים זה החיים אחי! :-) אני מתגעגע לקרבות הרנדומלים, ללחץץ שהם מכניסים אותך, לזה שאתה לא יודע אם תצא מהם בחיים, לזה שהחקירה של המבוכים נהיית קשה בהרבה בזכותם ומתגמלת יותר שאתה מגיע לבוס ולסוף, אבל אתה יודע? אני גם מבין אותך, כי כמו כל דבר, גם את הקרבות הרנדומליים, סדרת פפ העתיקה מDQ בלי ה"למה" כאילו, בלי להבין למה הם עבדו והיישום בפפ, כמו כל דבר? להקיא.

בכללי כל עוד אתה נהנה מפפ הישנים האלה מי אני שאחלוק, אבל אני מת לשמוע את הדעה שלך על משחקים כמו פפ9, אתה יודע משחקים שאשכרה טובים עם סיפור שמחמם את הלב, ויש לך גם עוד מעט ריימיק לזה, אז תעדכן! יעוף לך המוח, אני בטוח.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 ספטמבר 2024, 10:16

Ff9 ניסיתי לשחק כמה פעמים בעבר
והפסקתי מסיבה כזאת או אחרת

עכשיו שאני עושה מרתון של המשחקים העיקרים
מינוס המשחקים שכבר עברתי
ומינוס המשחקים הממוספרים אבל שהם mmo

אני יגיע גם לזה

סימתי את 1-2
סימתי את 7
סימתי את 15

אני כרגע ב3 3 d
שאחריו ישחק גם ב3 פיקסל רימסטר

ואני משחק גם בחלק הראשון של 7 רימיק כי זה כרגע חלק מהמנוי של סוני

אז יקח הרבה זמן עד 8

אבל אני עובר לעבודה חדשה קרוב לבית
שיהיה לי שעה פחות עבודה כל יום גם ,אז יוכל לשחק הרבה יותר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ספטמבר 2024, 15:37

אטרובוט כזה משחק מקסים. הם לקחו את אסטרו פליירום והרימו את ההפקה בכל תחום אפשרי. כל שלב עם שטיק משלו, הסביבות מפוצצות אלמנטים שזזים וכל דבר במשחק אנטרקטיבי ומתפוצץ למליון חתיכות עם פיסקה. המשחק מפוצץ פיסיקה, זה כיף לא נורמאלי.

נראה שהגרפיקה די דומה למשחק הקודם אבל הם העלו את הדחיסות של העולם בצורה מסיבית. הצמחים והדשא צפופים פי כמה מהמשחק המקורי, כל מקום שמסכלים יש להקת ציפורים או דגים, עלים שנופלים מהעצים, דמויות מסתובבות, עננים וכו׳. נראה שכל מקום בו היה טיפה ריקנות הבמאי אמר להם לשים עוד 45 דברים כדי שהעולם יהיה חיי.

מסתבר שיש ב-hub סוג של פיקמין לייט, כל מני פעולות שאפשר לעשות עם הבוטים ששחררת. בגלל שחלק גדול מהרובוטים שמשחררים הם דמויות פלייסטיישן לאורך השנים זה כמעט הזוי לראות את ג׳ק ודקסטר, סנייק, סייקו מנטיס, דרייק וראצ׳ט מרימים יחד בשבילך סלע :)

בהחלט ברמה נינטנדואית.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 ספטמבר 2024, 16:36

קניתי אותו גם כן, מקווה לשחק קצת מחר.
אגב, לא הייתי פעיל פה כל כך בשבוע האחרון אבל היה לי די ברור שהוא יקבל ציונים מטורפים לפי הרשמים שהוא קיבל. כבר לפני חודש הייתי מהמר שזה המשחק שיקח את הGOTY ברוב הרשימות של סוף השנה.
בעיקר כי באמת קשה למצוא אפשרות אחרת (מניח שאלדן רינג לא יהיה בשיח כי זו הרחבה, למרות שיש שם יותר תוכן וזמן משחק מ99% ממשחקי הAAA ה'מלאים' שיוצאים).

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 06 ספטמבר 2024, 17:27

sharonbn כתב:
Baba Yaga כתב:סיימתי את dishonored הראשון, שיחקתי בשני לפני שנים ולא יצא לי לשחק בראשון אף פעם.
קודם כל הוא עדיין נראה טוב בגלל האמנות המצויירת שלו. והאווירה שלו מעולה. הוא הרגיש יחסית קל למה שזכרתי מהמשחק השני, למרות שלא התאמצתי להיות דיסקרטי וחשאי ויותר מדי.
חבל שלא עושים יותר משחקי אימרסיב סים בסגנון הזה, כל כך כיף להגיע למשימה ולחקור את העולם באיזה צורה שאתה רוצה ולגשת למטרה באיזה דרך שאתה בוחר.

לא מזמן עשיתי את dishonored השני, אחרי שעשיתי את הראשון לפני כמה שנים. אכן, השני יותר קשה מהראשון. כל שלב לקח לי 2-4 שעות, השתדלתי להיות stealthy ככל שהתאפשר לי בלי להתאבד על קטעים שהיו לי קשים מידי. אני גם אהבתי את האווירה, הסיפור והארט סטייל. סה"כ נהניתי מאד.
ד"א שיחקתי בשני קמפיינים של 2 thief שעשו חובבים, וזה היה נפלא. מאד מושקע. בשביל משחק בן 24 שנים הוא השתמר בצורה מדהימה, בעיקר כי הקהילה דואגת לעדכן את המנוע לחומרה עכשווית. יש מאות fan missions ובינהם ממש פנינים. דיסהונורד הוא הממשיך הרוחני של thief (כמו שביושוק היה הממשיך של סיסטם שוק)

עכשיו סיימתי את הקמפיין המרכזי של sniper elite 4 והחוויה די הזכירה לי את דיסהונורד. שלבים גדולים מאד, מטרות אופציונליות, תמריצים לחקור כל פינה ואפשרות ללכת בהתגנבות או רמבו. אני חושב שסדרת SE יותר קשה מדיסהונורד כי אין את היכולות העל טבעיות כמו להקפיא זמן.

אני מתכנן לעשות עוד סיבוב על 2 וגם על החבילת הרחבה שלא יצא לי לשחק בה אסף פעם ואמרו שהיא ממש טובה.
סניפר עלית פחות הסגנון שלי, מה שאהבתי בדיסהונרד זה גם בנייתה העולם והסיפור מסביב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 06 ספטמבר 2024, 19:09

אתה מתכוון Death of the Outsider? עוד לא יצא לי לשחק, זה אצלי הבא בתור, אחרי שאני אגמור את הDLC של SE4

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 ספטמבר 2024, 21:38

סיימתי את קליסטו פרוטוקול
אחלה מחווה לדד ספייס! סה״כ משחק חביב מאוד שאני ממליץ לשחק בו
סוף קצת עצל, אבל לא נוראי או משהו
הבנתי שיש DLC עם ״סוף אמיתי״.

אז התחלתי אסטרו בוט!
איזה כיף טהור המשחק הזה… אין ספק שאעשה בו פלטינום :)
רק 3 עולמות וחזרה לHUB WORLD הזה כדי לראות מה נותן לי, אבל הספקתי להבין שזה באמת פלטפורמר ומשחק בכללי ברמה גבוהה מאוד

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 07 ספטמבר 2024, 03:03

אסטרובוט באמת מצוין, חושב שעברתי כבר את הרוב. רוב השלבים קלילים, אולי אפילו קלילים מדי, אבל עדיין ממש כיף.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 07 ספטמבר 2024, 10:45

תוודאו שכשאתם מסיימים סשן, לסגור את המשחק מהדאשבורד של הפס5. המשחק לא עושה auto-save במהלך המשחק ולא עושה hard save בלי זה.
גם לחזור לתפריט הראשי של המשחק לא מכריח סייב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 ספטמבר 2024, 11:15

יאלה אני גם מביא אותו, סוף סוף קילר אפ.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ספטמבר 2024, 12:53

InterAl כתב:אסטרובוט באמת מצוין, חושב שעברתי כבר את הרוב. רוב השלבים קלילים, אולי אפילו קלילים מדי, אבל עדיין ממש כיף.

הוא ממש קל, האתגר היחידי הוא למצא את כל הרובוטים/חלקי הפאזל שפזורים בשלב. הוא ברמת קושי של המשחקים של נינטנדו שמכוונים לצעירים כמו קירבי ויושי. אפילו יש אסיסט נגד נפילה מקצוות לתהום.

אבל הוא נהדר, והבן שלי נהנה מרמת הקושי הקלה. אני יכול להעיד שבן 9 טס במשחק הזה בלי יותר מדי קושי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 ספטמבר 2024, 13:02

עשיתי כבר כמה שעות באסטרו בוט והוא פשוט מצוין, באמת, אולי הבנצ'מארק החדש לפלטפורמרים 3D מבחינתי.
הוא כל כך מקורי ומשתמש בכל כך הרבה מכניקות חדשות בכל עולם חדש, ואני רק בגלקסיה השנייה, שהוא כבר נכנס אצלי לקטגוריה המסוכנת הזו של "רק עוד שלב אחד" ואז אני מוצא את עצמי שורף עליו כמה שעות.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 07 ספטמבר 2024, 13:03

צריך קצת לסייג את זה כי יש את שלבי האתגר שפזורים בכל גלקסיה, הם רמת קושי אחרת. מאמין שגם לקראת הסוף הרמה תעלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ספטמבר 2024, 15:46

יש למישהו מפתח מיותר ל-deadlock? כל החברי דיסקורד שלי משחקים בקונסולות והחברים של ה-PC נאמנים לנצח לבליזארד :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 ספטמבר 2024, 23:51

איזה באסה,זה ברמת קושי של קירבי ויושי?! אז זה בהחלט יכול לחכות לחודש הבא :( זה ממש מבאס אם "שלבי האתגר" שאינטר הזכיר לא יהיו ברמה של האתגר של הspecial world במריו וונדר כי מריו וונדר לגמרי העביר את הסחורה בקושי בפוסט גיים הזה.

לא ציפיתי לרמה של יושי וקירבי ומשחק שילדים קטנים יכולים לאכול לארוחת בוקר.
אני מתאר לעצמי שזה בגלל שפקטור ההנאה מהמשחק זה היצירתיות בשלבים ושזה לא מנסה להיות איזה מריו סאנשיין (לפחות היה אתגר) אבל מבאס.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 08 ספטמבר 2024, 01:39

לא שיחקתי בקירבי ויושי, אבל אני חושב שרמת הקושי די דומה לזאת של מריו אודיסי (לא פוסט גיים). זה לא משחק שמנסה לאתגר אותך, אלא לגרום לך פשוט ליהנות מהדרך.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 41 אורחים