glass man כתב:אני לא חושב שאנחנו צריכים "למחול" לצוות של פפ על זה שהמשחקים "ישנים" כאילו בוא נשים את זה רגע בפרספקטיבה פפ2 יצא איזה חצי שנה אחרי Dragon quest 3.
מעבר לזה שברמה האישית בשבילי זה משחק טופ 3, זה אובייקטיבית משחק שמעשן, את כל משחקי הJRPG שאתה יכול לחשוב עליהם ומעטים יחלקו על זה שהוא החשוב מכולם. מעבר לזה, כל ההמצאות החשובות
של הז'אנר (כולל, job system, יום ולילה שני מפות עולם וכו' וכו' וכו' כולם השורש שלהם במשחק הזה, 99.9% שאם אתה אוהב איזושהי מכניקה היא הופיעה קודם כל פה)
אז פפ לא יכול להתחמק מהתירוץ של "משחק ישן" הם פשוט לא משחקים טובים במיוחד זה הכל, לא היו טובים שיצאו ולא טובים גם עכשיו. פשוט סדרה שעלתה לגדולה בגלל שהיא דוחפת ערכי הפקה, אין פה מעבר לזה.
לא לחינם משחקי הפפ היחידים שבאמת שווים משהו, הם המשחקים הצנועים יותר כמו פפ4/6/9/טקטיקס שבהם המפתחים ניסו פשוט לספר סיפור טוב ולא מעבר, אלה המשחקים שהשתמרו הכי טוב כל ה"שאפתניים" ש"דוחפים ערכי הפקה" הם פח אשפה.
המלצה שלי אם פפ4/6 עוד בבקלוג שלך תעבור אליהם, ואת פפ9 שהוא הקרם דה לקרם שמור לסוף.
Baba Yaga כתב:סיימתי את dishonored הראשון, שיחקתי בשני לפני שנים ולא יצא לי לשחק בראשון אף פעם.
קודם כל הוא עדיין נראה טוב בגלל האמנות המצויירת שלו. והאווירה שלו מעולה. הוא הרגיש יחסית קל למה שזכרתי מהמשחק השני, למרות שלא התאמצתי להיות דיסקרטי וחשאי ויותר מדי.
חבל שלא עושים יותר משחקי אימרסיב סים בסגנון הזה, כל כך כיף להגיע למשימה ולחקור את העולם באיזה צורה שאתה רוצה ולגשת למטרה באיזה דרך שאתה בוחר.
kririn כתב:glass man כתב:אני לא חושב שאנחנו צריכים "למחול" לצוות של פפ על זה שהמשחקים "ישנים" כאילו בוא נשים את זה רגע בפרספקטיבה פפ2 יצא איזה חצי שנה אחרי Dragon quest 3.
מעבר לזה שברמה האישית בשבילי זה משחק טופ 3, זה אובייקטיבית משחק שמעשן, את כל משחקי הJRPG שאתה יכול לחשוב עליהם ומעטים יחלקו על זה שהוא החשוב מכולם. מעבר לזה, כל ההמצאות החשובות
של הז'אנר (כולל, job system, יום ולילה שני מפות עולם וכו' וכו' וכו' כולם השורש שלהם במשחק הזה, 99.9% שאם אתה אוהב איזושהי מכניקה היא הופיעה קודם כל פה)
אז פפ לא יכול להתחמק מהתירוץ של "משחק ישן" הם פשוט לא משחקים טובים במיוחד זה הכל, לא היו טובים שיצאו ולא טובים גם עכשיו. פשוט סדרה שעלתה לגדולה בגלל שהיא דוחפת ערכי הפקה, אין פה מעבר לזה.
לא לחינם משחקי הפפ היחידים שבאמת שווים משהו, הם המשחקים הצנועים יותר כמו פפ4/6/9/טקטיקס שבהם המפתחים ניסו פשוט לספר סיפור טוב ולא מעבר, אלה המשחקים שהשתמרו הכי טוב כל ה"שאפתניים" ש"דוחפים ערכי הפקה" הם פח אשפה.
המלצה שלי אם פפ4/6 עוד בבקלוג שלך תעבור אליהם, ואת פפ9 שהוא הקרם דה לקרם שמור לסוף.
קודם כל אתה יכול ללכת המון אחורה, למשחקים בעידן של האטרי 2600 ,שבעצם המציאו את הסגנון ,עד כמה שהיו פרימיטיבים
יותר מאוחר למשחקים דוגמת אולטימה
שקדמו לדרגון קווסט
וכן דרגון קווסט היה משחק מאוד חשוב בפיתוח הז'אנר
והוסיף דברים ,אבל הוא לא היה הראשון
בנוגע ff ,בכללי
הצוות פיתוח גדל משמעותית אם הזמן
Ff1 היה צוות ב של סקוור ,אנשים בודדים
ש ff1 לא היה בכלל הפרויקט העיקרי שנתנו להם
כי עד ההצלחה של דרגון קווסט 1
סקוור לא חשבה שהזאנר יצליח nes
כי המכירות הגדולות היו למשחקי אקשן ופעולה
על ff2 , אין לי תרוץ ,המשחק בנוי מאוד גרוע מבחינת אפשרות להתקדם במשחק ,במיוחד באותה התקופה שמדריכים היו בתשלום
רוב הrpg מספיק שתעשה גרינדינג, ותדבר אם כמה דמויות תדע איך להתקדם
בff2 אתה יכול לפספס נשק חשוב שבלי זה הגרינדין בגרסה המקורית
יהיה המון שעות
אני לא מצדיק את 2
אני כן אומר בכללי ,המשחקים המקורים נועדו לתת עשרות שעות משחק ,על הnes ,והמגבלות של הפלטפורמה באותה התקופה
והרימיק לא ישנה את זה
וכמו שאמרתי גם ,בסגנון שאני משחק שרוב הזמן שומע משהו מעניין ברקע ,ונעזר במדריכים ,כיף לי לשחק ככה
זה אולי עקום אבל אנחנו ב2024
בכל מקרה אני כמה דעות בff3 d3 גרסת סטים
והוא די כיף
ובנוגע למה הכי טוב ,זה עניין של טעם
אני אישית מעדיף את גרנדיאה 1
לדעתי מערכת הקרבות של גרנדיה 1 ,הייתה הכי טובה ומובנת
המוזיקה הכי מצוינת
והעלילה הייתה טובה
לא יודע איך ירגיש לי היום גרנדיאה 1 ,כי המשחק מאוד ישן היום
אבל הייתי רוצה עוד rpg כמו גרנדיאה ,רק בגרפיקה מודרנית
אבל לא לגמרי 3d
אלה 3d מבט מלמעלה כמו גרנדיאה המקורי
sharonbn כתב:Baba Yaga כתב:סיימתי את dishonored הראשון, שיחקתי בשני לפני שנים ולא יצא לי לשחק בראשון אף פעם.
קודם כל הוא עדיין נראה טוב בגלל האמנות המצויירת שלו. והאווירה שלו מעולה. הוא הרגיש יחסית קל למה שזכרתי מהמשחק השני, למרות שלא התאמצתי להיות דיסקרטי וחשאי ויותר מדי.
חבל שלא עושים יותר משחקי אימרסיב סים בסגנון הזה, כל כך כיף להגיע למשימה ולחקור את העולם באיזה צורה שאתה רוצה ולגשת למטרה באיזה דרך שאתה בוחר.
לא מזמן עשיתי את dishonored השני, אחרי שעשיתי את הראשון לפני כמה שנים. אכן, השני יותר קשה מהראשון. כל שלב לקח לי 2-4 שעות, השתדלתי להיות stealthy ככל שהתאפשר לי בלי להתאבד על קטעים שהיו לי קשים מידי. אני גם אהבתי את האווירה, הסיפור והארט סטייל. סה"כ נהניתי מאד.
ד"א שיחקתי בשני קמפיינים של 2 thief שעשו חובבים, וזה היה נפלא. מאד מושקע. בשביל משחק בן 24 שנים הוא השתמר בצורה מדהימה, בעיקר כי הקהילה דואגת לעדכן את המנוע לחומרה עכשווית. יש מאות fan missions ובינהם ממש פנינים. דיסהונורד הוא הממשיך הרוחני של thief (כמו שביושוק היה הממשיך של סיסטם שוק)
עכשיו סיימתי את הקמפיין המרכזי של sniper elite 4 והחוויה די הזכירה לי את דיסהונורד. שלבים גדולים מאד, מטרות אופציונליות, תמריצים לחקור כל פינה ואפשרות ללכת בהתגנבות או רמבו. אני חושב שסדרת SE יותר קשה מדיסהונורד כי אין את היכולות העל טבעיות כמו להקפיא זמן.
InterAl כתב:אסטרובוט באמת מצוין, חושב שעברתי כבר את הרוב. רוב השלבים קלילים, אולי אפילו קלילים מדי, אבל עדיין ממש כיף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 41 אורחים