משחקי 2016

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

Re: משחקי 2016

הודעהעל ידי BiA » 08 יוני 2016, 01:51

רונן כתב:נוסף על החשיפה של Watch_Dogs 2 מחר, צפו גם לאירוע מרגש אחר: הדגמת משחקיות חדשה באורך 18 דקות ל־Deus Ex: Mankind Divided. בהדגמה תוצג העיר פרג המשמשת מוקד העולם (Hub world) ובה נתקשר עם דמויות אחרות וממנה גם נצא למשימות צד רבות.

בעקבות המגמה החדשה ש־Square Enix מאמצת, רק אומר: תודה לאל שלא מדובר במשחק המחולק לפרקים.

(מקור)

כבר היו המון קטעי גיימפליי ארוכים ויש עוד חודשיים פלוס עד השחרור, בקצב הזה יסיימו Walkthrough..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2016, 01:57

כן, זה פחות או יותר ההפך ממרגש.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 יוני 2016, 07:46

ההבדל בין ג'ים סטרלינג לקאזז, הוא שסטרלינג אשכרה שיחק ומשחק במשחק, אוהב אותו ונתן לו ציון גבוה מאוד. כל זאת, למרות הפגם הזה שמעצבן אותו באופן לא פרופורציונלי לדעתי (אבל היי, זכותו להיות קטנוני) . קאזז סתם בא לרדת וללעוג למשחק, בעוד שסטרלינג מדגיש פעמים רבות כמה הוא אוהב אותו.

לא חושב שמישהו כאן מפחד להגיד משהו רע על המשחק, כי מה כבר יקרה? כולם כאן מתווכחים כל היום על כל דבר, אז דווקא עכשיו כולנו הפכנו לכבשים? בליזארד קיבלה הרבה מאוד ביקורת על דיאבלו 3 בזמנו, גם בפורום הזה (או הגלגול הקודם שלו) וגם בתקשורת, ככה שאני לא רואה את ה free pass שמנסים לרמוז עליו כאן.

האם המערכת של בליזארד היא העדיפה עלי בהיבטי סקינים וdlc קוסמטי? לא ממש.. אבל זה גם לא באמת מדיר שינה מעיניי, כי אני לא צרכן של תוכן שכזה בכל מקרה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 יוני 2016, 10:17

נדב, לחכות לקופסאות לוט עד שייתנו לי מספיק זהב זה לא רציני ולא מתייחס לבעיה. תנו לי לקנות את המטבע ישירות.

לול, קליימן. אני לא צריך לשחק במשחק כדי לזהות בעיה תלושת-גיימפליי כמו זו ב OW וזה לא הופך את הטיעון שלי ללא תקף. אם הייתי מחפש בנרות לרדת על משחק אז לא היית מצפה מאנשי תעשייה מוכרים להעלות גם כן את הסוגיה (ראיתם איך הוא טוען שגם דברים שהם לא גיימפלי משפיעים על החווייה?). טוב לדעת שאני צריך לשלם מס שפתיים אם אני רוצה להיות ביקורתי כלפי משחק ושאני צריך לקנות אותו ולהגיד כמה הוא טוב כדי שלא תפסול את הביקורת שלי על הסף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2016, 11:21

אני אגיד לך מה מדהים אותי קאז - בליזארד עשו הכל נכון כשחושבים על הבעיות של משחקים מודרנים. המשחק הוא מולטי בלבד אז הם עשו מה שאף אחד אחר לא עשה ותמחרו אותו ב40$ במקום ב60$ שזה נהדר. לא tf עשה את זה, לא איוולוו, כולם ב60$. אז הם באו ואמרו שכל הdlc, דמויות ושלבים יהיה חינם לגמרי שזה גם נהדר כי גם לא סוחטים אותנו לשלם לעוד תוכן וגם הקהילה לא תתפצל. אז בליזארד עשתה עוד דבר נהדר, כל השחקנים שווים. אין פרקים, אין פתיחת נשקים, אין עליה בדרגה (מבחינת גיימפליי), הכל נשאר טהור לגמרי.

כל כך הרבה טוב בליזארד עשתה עם המשחק, כמעט כל תלונה ובעיה שיש לך עם עולם הגיימינג המודרני הם פתרו. אחרי כל זה על פאקינג סקין שעושה את הדמות שלך ירוקה במקום אדומה אתה בוכה כבר שלושה עמודים, זה מדהים. זה מרגיש כאילו מישהו הביא לך מליון דולר מתנה ואתה בוכה שהחבילת שטרות הגיעה עם גומיה ירוקה במקום אדומה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 יוני 2016, 11:40

Kazz כתב:למה שאוציא את כספי על לוט רנדומלי במקום שאוציא את כספי על אשקרה מה שאני רוצה לקנות?

ולכן השורה התחתנה היא ששיטת השגת הדברים בOW אינה הוגנת. זה מדהים שאני צריך להסביר באריכות מה לא בסדר פה.

ושוב, כנראה שאתה לא מבין את משמעות המילה - "הוגנת"...
למה שתוציא את כספך על לוט רנדומלי במקום מה שאתה באמת רוצה לקנות? אתה לא. אתה לא תוציא את כספך, אתה לא חייב ואם לא תעשה זאת - לא תפסיד שום דבר, ולא תהיה בעמדה נחותה מכל שחקן אחר, בין אם הוא הוציא כסף על לוט ובין אם לא.
זה עד כדי כך פשוט... ואם אתה ממש ממש ממש רוצה איזה פריט? אז תשקיע כמה שעות משחק בודדות ותוכל לקנות אותו בלי להוציא שקל.
שיטת הלוט-קרייטס היא לא המצאה של בליזארד, והיא נועדה למי שמעוניין לחסוך קצת בזמן, וזה אכן חוסך זמן גם אם יש אופציות שהיו חוסכות אפילו עוד יותר זמן. בנוסף, השיטה הזו דוחפת אותך לשחק עם כמה וכמה שחקנים, כי ברגע שקיבלת איזה לוט מגניב בשביל דמות מסויימת שבכלל לא רצית - סיכוי סביר שלפחות תנסה אותו רק כדי "להשוויץ" וככה אתה תרכוש יותר נסיון עם דמות אחרת, שאולי לא טרחת אפילו לנסות, משום שיש כל כך הרבה דמויות במשחק.

זה מדהים שאנחנו צריכים להסביר לך שאף אחד לא מחייב אותך לקנות שום דבר, ושזה לחלוטין "הוגן", כי אין פה יתרון על פני אף אחד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 יוני 2016, 11:47

בנוסף, בפעם האלף - אם היית שומע את TB היית שומע את ההתייחסות שלו לג'ים סטרלינג ואפילו הוא טרח להשמיע את דבריו לפני שהגיב עליהם :)
ואני עדיין לא מבין את העקרון... אז כן, CS:GO נותן לך לקנות גם באופן ישיר איזה פריט... אבל הנדירים שבהם מגיעים לסכומים מטורפים. אתה אשכרה חושב שזה היה יותר "פרו-צרכני" אם היו שמים שם פריטים נדירים שיכולים ליפול לך בלוט-קרייט (או שייקח לך כולה איזה 20 כאלו כדי לאגור מספיק מטבעות וירטואליים כדי לקנות את אותו פריט נדיר) באיזה 100 דולר? זה היה כל כך הרבה יותר צרכני ו"הוגן" מאשר פשוט לשחק הרבה ולא לקנות כלום ועדיין תוכל להשיג את זה בכמה שעות בודדות של משחק, או 20 דולר של לוט קרייטס? לדעתי - זה היה הרבה, הרבה פחות פרו-צרכני, אבל כמו שאמרתי - לא הייתה לי גם בעייה עם זה, כי אני בעד מתן אפשרויות בחירה מרובות ככל האפשר, ומשום שזה לא מקנה לך שום יתרון על פני אחרים בכל אופן...

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 יוני 2016, 12:37

לא פסלתי את הביקורת שלך. קראתי לה קטנונית. הבנת הנקרא וזה. לא אמרתי שאתה צריך לשחק במשחק כדי לזהות את הבעיה, אלא שהביקורת שלך מגיעה ממקום שבא לנגח, כי לא יכולת לכתוב "לול, ow התרסק בביקורות",אז נתפסת לעניין הזה. בתכלס? המשחק מעולה. יש את הדבר הקטנצ'יק הזה שמפריע לך? סבבה, אבל קירות הטקסט שאתה כותב,שמציגים את המשחק כאילו מכונת מזל, לא מוצדקים לדעתי. אם היית מציג, כמו סטרלינג, דעה מאוזנת וביקורתית, הייתי מכבד אותה ולא אומר דבר.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2016, 13:36

וגם סטרלינג אומר פחות או יותר שאם הקופסאות יתנו טיפה יותר (כלומר לוט יותר איכותי או יותר כסף) אז אין לו בעיה עם המערכת וזה בהחלט משהו שיכול לקרות כי אם יש חברה שעושה איזונים אינסופיים למשחקים שלהם זאת בליזארד. כל הרנט שלו מבוסס על זה שהוא פוסל משחקים במחיר מלא (שזה לא בדיוק נכון, המשחק עולה 40$) שיש בהם מיקרו טרנזקציות מלהיות מועמדים למשחק השנה. כלומר גם אם בליזארד היו נותנים לך לקנות בדולרים בחנות, עדין סטרלינג היה עושה את הסרטון רנט הזה, הוא פשוט היה עם טיעונים קצת אחרים.

אני בכלל רואה את זה אחרת לגמרי, הדבילים ששופכים עשרות דולרים על צבע חדש לדמות שלהם מממנים לי את כל הדמויות, מודים ומפות שאני הולך לקבל בשנים הקרובות בחינם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 יוני 2016, 13:51

אבל זה ניצול של החלשים ביותר בחברה וזה!!!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2016, 15:42

זה לא לוטו, אלה שקונים סקינים הם אנשים עם יותר מדי זמן פנוי ויותר מדי כסף פנוי :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 יוני 2016, 16:00

DrKeo כתב:זה לא לוטו, אלה שקונים סקינים הם אנשים עם יותר מדי זמן פנוי ויותר מדי כסף פנוי :)

זה לא נכון. בליזארד בכוונה שמה את הדוכנים של הסקינים בשכונות חלשות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 08 יוני 2016, 16:02

BiA כתב:כבר היו המון קטעי גיימפליי ארוכים ויש עוד חודשיים פלוס עד השחרור, בקצב הזה יסיימו Walkthrough..

היו לו כמה יומני מפתחים כמו שיש לכל משחק. הפעם יוצג גם ה־Hub world. זה משחק מצופה. הוא הרשים אותי עד כה.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 08 יוני 2016, 18:06

Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:זה לא לוטו, אלה שקונים סקינים הם אנשים עם יותר מדי זמן פנוי ויותר מדי כסף פנוי :)

אני זוכר שכשגדלתי בשכונה חלשה, ולא היה לאף אחד כסף לקנות אינטרנט מהיר. היה קשה לא להתפתות לדוכני הסיקנים של אחת מכנופיות הנובים. המזל שלי שעם הרבה זמן ועבודה קשה במשחק הצלחתי לאסוף מספיק זהב לקנות לעצמי את הדרך החוצה...
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 08 יוני 2016, 18:20

Nucleus_Dawn כתב:

בגלל זה המשחק עלה רק 40 במקום 60 דולר, ככה מגיעים לשכבות החלשות ומשם זה מדרון חלקלק.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 יוני 2016, 19:40

bozeman כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

אני זוכר שכשגדלתי בשכונה חלשה, ולא היה לאף אחד כסף לקנות אינטרנט מהיר. היה קשה לא להתפתות לדוכני הסיקנים של אחת מכנופיות הנובים. המזל שלי שעם הרבה זמן ועבודה קשה במשחק הצלחתי לאסוף מספיק זהב לקנות לעצמי את הדרך החוצה...

הערה על התערבות ממשלתית שתתחיל ויכוח ליברטיאנרים של 300 עמודים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 יוני 2016, 19:47

כל קטעי הגיימפליי הקטנים מהסטרים חוברו להם יחדיו ע"י יורוגיימר:

כצפוי, המשחק נראה מעולה. כמות בלתי סבירה של פרטים קטנים שיוצרים עולם חי ונושם. יהיה מעניין לראות איזה 10 דקות רצופות של גיימפליי.
מה שכן מפתיע, זה שברור שמדובר בגירסאת שלא פועלת בהגדרות הכי גבוהות. אפשר לראות את זה בקלות כשמסתכלים על הצללים הקצת מפוקסלים של הדמות בחלק מהקטעים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 יוני 2016, 20:45

לא מפתיע האמת. גם את AC הקודם שיצא (זה בלונדון), הם הראו בגרפיקה די מזעזעת בהתחלה (לא שאמרתי שפה היא מזעזעת, פשוט לא צפיתי עדיין). נראה לי שהם הולכים לכיוון של ''בואו נציג גרפיקה פחות טובה ואז בסוף לקראת השחרור נציג את הגרסא הכי טובה שאנחנו יכולים'', לעומת מה שקרה עם WD והדיוויז'ן במקור.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 יוני 2016, 21:51

Klayman כתב:לא מפתיע האמת. גם את AC הקודם שיצא (זה בלונדון), הם הראו בגרפיקה די מזעזעת בהתחלה (לא שאמרתי שפה היא מזעזעת, פשוט לא צפיתי עדיין). נראה לי שהם הולכים לכיוון של ''בואו נציג גרפיקה פחות טובה ואז בסוף לקראת השחרור נציג את הגרסא הכי טובה שאנחנו יכולים'', לעומת מה שקרה עם WD והדיוויז'ן במקור.

יכול להיות. לא שזה עוזר להם. הם יכולים להציג את גירסאת הדור הקודם ואחרי זה את גירסאת הPC שיכולה לרוץ על 28 FPS ממוצע עם SLI משולש של 1080 ועדין גדודים נאמנים של "צרכנות נבונה" יטענו שמדובר בdowngrade.
זה קצת כאילו יש איזה דף מסרים באיזה עמוד רדיט חשוך ולח עם רשימה של משפטים חסרי קשר שצריך לרשום בדיון על משחקים של יוביסופט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 יוני 2016, 22:26

OW ממשיך להיות כיף חיים! ככל שמתנסים עם יותר דמויות, הוא הופך יותר מעניין וכיפי. תמיד מכסחים אותך בהתחלה עם דמות חדשה, אבל מאוד מהר קולטים את הפואנטה ורצים. ממליץ בחום לכולם!
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 יוני 2016, 22:32

Klayman כתב:OW ממשיך להיות כיף חיים! ככל שמתנסים עם יותר דמויות, הוא הופך יותר מעניין וכיפי. תמיד מכסחים אותך בהתחלה עם דמות חדשה, אבל מאוד מהר קולטים את הפואנטה ורצים. ממליץ בחום לכולם!

הוא ממש נכנס לי מתחת לעור. אני משחק רק בסופי שבוע, כי המחשב לא בדירה שבה אני גר, אלא בבית של אבא שלי. אני חושב על לחזור ולשחק כל השבוע :)

מתחשק לי לנסות לשחק יותר עם Reaper ואם אגיע למצב שיש איזה בסטיון שלא מאפשר לקבוצה שלי להתקדם, אנסה את בלאק ווידו בפעם הראשונה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 יוני 2016, 22:36

הוידאו של יורוגיימר הפסיק לעבוד מסיבה כלשהי. במקום יש את הסטרים של הכרזת המשחק. משהו כמו 20 דקות של קטעי גיימפליי קצרצרים והמפתחים מדברים על כל מיני דברים:

תתחילו בדקה 14.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2016, 23:29

Nucleus_Dawn כתב:
Klayman כתב:OW ממשיך להיות כיף חיים! ככל שמתנסים עם יותר דמויות, הוא הופך יותר מעניין וכיפי. תמיד מכסחים אותך בהתחלה עם דמות חדשה, אבל מאוד מהר קולטים את הפואנטה ורצים. ממליץ בחום לכולם!

הוא ממש נכנס לי מתחת לעור. אני משחק רק בסופי שבוע, כי המחשב לא בדירה שבה אני גר, אלא בבית של אבא שלי. אני חושב על לחזור ולשחק כל השבוע :)

מתחשק לי לנסות לשחק יותר עם Reaper ואם אגיע למצב שיש איזה בסטיון שלא מאפשר לקבוצה שלי להתקדם, אנסה את בלאק ווידו בפעם הראשונה.

נגד באסטיון גם הרודהוג ממש טוב, פשוט מושכים אותו אליך עם ה-hook ומביאים לו שוטגאן בפנים :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 08 יוני 2016, 23:34

יש לי כמה דמויות שאני נצמד אליהן רוב הזמן, בעיקר ג'אנקראט, ווידו (אם זאת מפה שמאפשרת ולא סתם נטל על הקבוצה), טרייסר, דיווה, לוסיו, זאריה, מיי וטורביורן בהתאם למצב. האחרות קצת meh בינתיים, אבל כנראה סתם לא העמקתי מספיק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2016, 23:39

אני דווקא מת על גינג'י, פרה ורודהוג. מצחיק שאתה חושב שהדמויות שאני משחק הן MEH ואני חושב שהדמויות שאתה משחק הן MEH, זה אומר שהמשחק מאוזן :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים