Stick כתב:שאלה קצת חובבנית שאני בטוח שאוכל למצוא לה תשובה ברשת, אבל אני יודע שמישהו יענה לי כאן במהירות ובבהירות אז תסלחו לי
עד היום אני משתמש בssd שמחובר בSATA (לדעתי זה הevo 860), בכל מקרה, גם הגיע הזמן לשבור את מחסום ה500GB שמגביל אותי, וגם לעבור מSATA שלהבנתי מאוד מגביל את המהירות.
יש כמה מבצעים טובים באמאזון ואני מתכנן ללכת על זה, השאלה (הבאמת חובבנית, שוב מצטער!) עוד לפני שאני חוקר מה הדיל הכי משתלם, האם חיבור לכרטיס כמו הevo 970 :
(https://www.amazon.com/Samsung-970-EVO- ... th=1&psc=1)
דורש חיבור שלא אמור להיות טריוויאלי בלוח אם בן 7-8 שנים?
פשוט עד היום התעסקתי רק עם SATA והרעיון של חיבור אחר בכלל זר לי.
תודה
Laskin כתב:סייברפאנק 2077 יושק במחשב ללא תמיכה בRT עבור כרטיסי AMD... זה יגיע מאוחר יותר, אני מנחש שבערך יחד עם "עדכון הדור הבא" שמבטיחים לגירסת הקונסולות החדשות, מתישהו בשנה הבאה.
מעניין איך זה בדיוק עובד, ההתאמה לRT בין NV לAMD, עד כמה זה שונה לפתח לזה ולזה, ולמה.
Uncle Pey'j כתב:ה-Evo 970 plus כונן מצוין,מחזק,אבל שים לב שיש לך סירקולציית אוויר טובה במארז כי הכוננים האלה נוטים להתחמם בקטע אחר. ה-950 pro שלי מגיע ל-51c מדי פעם.
Uncle Pey'j כתב:משחת טרמית נוזלית כמובן! ממה שראיתי מהפירוק של הפס5 אפשר בכיף לעשות שלולית מהכמות שסוני שמה שם..
DrKeo כתב:כן, יש ב-PC הסטוריה גם של התיבשות TIM וגם נזילה של TIM אז נחזיק אצבעות שהפס5 תהיה בסדר בקטע הזה.
kririn כתב:Uncle Pey'j כתב:משחת טרמית נוזלית כמובן! ממה שראיתי מהפירוק של הפס5 אפשר בכיף לעשות שלולית מהכמות שסוני שמה שם..
מדובר על מתכת נוזלית ,לא משחה
Uncle Pey'j כתב:kririn כתב:Uncle Pey'j כתב:משחת טרמית נוזלית כמובן! ממה שראיתי מהפירוק של הפס5 אפשר בכיף לעשות שלולית מהכמות שסוני שמה שם..
מדובר על מתכת נוזלית ,לא משחה
הנה קרירין,בשבילך,Liquid Metal Thremal Pasteסבבה?
https://digitaladvisor.com/cpu/liquid-thermal/
DrKeo כתב:אני מקווה ש-AMD יכו בהם חזק, כל כך חזק שהוא יעלה רק איזה 850$
אגב, הוא לאו דווקא בכוח של ה-3090. ה-3090 וה-3080 מבוססים על אותו צ'יפ, פשוט של ה-3090 קצת יותר "פתוח" כך שגם ה-3080TI יהיה מבוסס על הצ'יפ הזה אבל אי אפשר באמת לדעת כמה ממנו יהיה זמין.
Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:אני מקווה ש-AMD יכו בהם חזק, כל כך חזק שהוא יעלה רק איזה 850$
אגב, הוא לאו דווקא בכוח של ה-3090. ה-3090 וה-3080 מבוססים על אותו צ'יפ, פשוט של ה-3090 קצת יותר "פתוח" כך שגם ה-3080TI יהיה מבוסס על הצ'יפ הזה אבל אי אפשר באמת לדעת כמה ממנו יהיה זמין.
ההפרש בין ה-3090 ל-3080 הוא בין 5% ל-10% לא? אז אם הכרטיס הזה יושב באמצע הוא כמעט זהה ל-3090 תכלס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים