ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יוני 2014, 03:29

כן... הOR לעולם לא יכולה לעבוד עם משחק בסגנון של נינטנדו, או להוסיף לו משהו:

תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 23 יוני 2014, 23:58

DrKeo כתב:את זה שהפס4 נמכרת בהפסד אתה סתם ממציא, מה זה "הסברת לי". אנליסטים העריכות את הפס4 כולל עלויות צד באיזה 370$ לפני 8 חודשים, הCEO של סוני אומר שהם מרוויחים על כל חתיכת חומרה שהם מוכרים, איזה עוד הוכחה אתה צריך? פתאום זה 450$? נו באמת. האוקולוס עדין בפיתוח, כבר היום היא יותר בשלה מכל טכנולוגיה שנינטנדו אי פעם שמה בקונסולה שלהם, יותר משלט סינגל טאצ' עם סוללה של שעתיים ויותר משלט ווי שפשוט לא עובד.

אני לא ראיתי שום הערכה שמשקללת את כלל העלויות ב-370$, אבל אם יש כזו אז עדיין מדובר על הפסד לסוני מאחר והריטייל עושים משהו כמו 10%. והCEO של סוני אמר שמחיר החומרה "תורם לכך שהם רווחיים" - לא שהקונסולה עצמה רווחית. אם הוא היה רוצה לאמר שהחומרה רווחית הוא היה אומר את זה בפירוש, בטח כשמדובר בשיחת משקיעים.
האוקולוס לא בשלה כי היא לא נמכרת מסחרית: בשביל שמשהו יהיה בשל הוא צריך לעבוד וצריך להימכר לצרכן בפועל - והmark 2 של האוקולוס לא עומד בשני הקריטריונים.

Laskin כתב:כל הקטע כשאתה מתכנן להוציא חומרה חדשה - זה לחשב כמה זה יעלה לך לקראת ההשקה, לא כמה זה עולה היום.

הרי גם אם הם יחליטו בעוד שנתיים שזה הזמן - ייקח להם עוד שנתיים עד שיוציאו את זה. זה הליך ארוך, מן הסתם.

אם הם יחליטו להוציא משהו כזה בעוד שנתיים (כלומר בהנחה ומדובר פה על קונסולה חדשה ולא רק בתוסף) אז מן הסתם הם צריכים לקחת בחשבון עלויות של חומרה שנמצאת בסטנדרטים של עוד שנתיים. החישובים הדמיוניים שנדב עושה כאן לוקחים בחשבון את זה שנינטנדו ידביקו אבטיפוס של אוקולוס לחומרה של קונסולה מ-2012-2013 - ואותה ימכרו בתג מחיר של 500$.
בעוד שנתיים הטכנולוגיה של הVR אולי תהיה בשלה, אבל זה לא מה שנינטנדו אמרו - הם אמרו שהיא לא בשלה *היום*.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2014, 09:05

swym כתב:אני לא ראיתי שום הערכה שמשקללת את כלל העלויות ב-370$, אבל אם יש כזו אז עדיין מדובר על הפסד לסוני מאחר והריטייל עושים משהו כמו 10%. והCEO של סוני אמר שמחיר החומרה "תורם לכך שהם רווחיים" - לא שהקונסולה עצמה רווחית. אם הוא היה רוצה לאמר שהחומרה רווחית הוא היה אומר את זה בפירוש, בטח כשמדובר בשיחת משקיעים.
האוקולוס לא בשלה כי היא לא נמכרת מסחרית: בשביל שמשהו יהיה בשל הוא צריך לעבוד וצריך להימכר לצרכן בפועל - והmark 2 של האוקולוס לא עומד בשני הקריטריונים.

אם הם יחליטו להוציא משהו כזה בעוד שנתיים (כלומר בהנחה ומדובר פה על קונסולה חדשה ולא רק בתוסף) אז מן הסתם הם צריכים לקחת בחשבון עלויות של חומרה שנמצאת בסטנדרטים של עוד שנתיים. החישובים הדמיוניים שנדב עושה כאן לוקחים בחשבון את זה שנינטנדו ידביקו אבטיפוס של אוקולוס לחומרה של קונסולה מ-2012-2013 - ואותה ימכרו בתג מחיר של 500$.
בעוד שנתיים הטכנולוגיה של הVR אולי תהיה בשלה, אבל זה לא מה שנינטנדו אמרו - הם אמרו שהיא לא בשלה *היום*.

נו באמת גיא, אתה יודע שאף אחד לא דבר על ברצינות להדביק אוקולוס על חומרה של פס4. הכוונה שלי היא שVR כל כך בשל שכבר היום אפשר להדביק אוקולוס על פס4 ולקרא לזה קונסולת VR וכל מה שצריך כבר נמצא שם בשל לגמרי. וכמובן שכל זה בניגוד לחוסר בשלות של מה שנינטנדו מוציאה לרוב (ע'ע 3DS עם תלת מימד שלא עובד ברגע שאתה זז מ"מ, וירטואל בוי שהיה פשוט בזיון אדום ונייח, שלט ווי שלא הצליח לקלוט כלום שהבשיל רק אחרי 3.5 שנים עם הWM+ או WIIU עם שלט טאבלט סינגל טאצ' עם סוללה של שעתיים).

בקיצור, הדגשתי את הבדיחה של נינטנדו אומרת "זה לא בשל עדין אז זה לא מעניין אותנו" בזמן שהיום VR בשל פי כמה וכמה ממה שכל טכנולוגיה שהם השתמשו בה ב20 שנים האחרונות הייתה. שלא נדבר על זה שמדובר במוצר שרק עוד שנה וחצי במינימום הם באמת היו צריכים לישם את זה בצורה סופית בקונסולה או כאביזר. אז מה לא בשל כאן? טכנולוגיה בשלה, קונסולות חזקות מספיק ויש להם שנה וחצי להדק כל מה שהם היו רוצים. אולי הייתה יוצאת מזה קונסולת נינטנדו הכי בשלה אי פעם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 יוני 2014, 17:09

נדב אתה חייב אבל להודות שלהוציא קונסולה עם VR ב500 דולר זה להיות הכי tight שאפשר בכל הקשור לרווחיות... וזה כבר לא העסק של נינטנדו (וכיום אנחנו רואים שגם לא העסק של שתי הגדולים האחרים).
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יוני 2014, 11:11

נשיא נינטנדו, סאטורו איוואטה, עבר ניתוח להוצאת גידול סרטני.
זו הסיבה שהוא לא הגיע לE3 וזו גם הסיבה שהוא לא יהיה במפגש מחזיקי המניות השנתי.

הגידול התגלה בשלב מוקדם והניתוח עבר בהצלחה. הוא מתאושש וכנראה שיחלים לחלוטין.
שיהיה בריא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2014, 13:18

swiss-the-engine כתב:נדב אתה חייב אבל להודות שלהוציא קונסולה עם VR ב500 דולר זה להיות הכי tight שאפשר בכל הקשור לרווחיות... וזה כבר לא העסק של נינטנדו (וכיום אנחנו רואים שגם לא העסק של שתי הגדולים האחרים).

אולי היום, לא בחגים 2015. וגם לשגר קונסולה עם כזה דבר ב600$ זאת לא מילה גסה, אם הONE הצליחה להיות הקונסולה השניה הכי מוכרת בהסטוריה בחצי שנה האחרונה במחיר של 500$ עם קינקט חסר כל ערך אז תחשוב מה מהפכת VR תעשה רק ב100$ יותר. ומעבר לכל זה, לא צריך קונסולה בעוצמה של פס4 בשביל קונסולה כזאת, נינטדו ידועה בהוצאת קונסולות UNDERPOWERED. כלומר הם שגרו WIIU עם שלט טבלט שהם טוענים שעולה להם 150$ ב300$, למה שהם לא יוכלו לעשות את זה ב450$ עם VR שעולה להם 300$? אפילו ב500.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 יוני 2014, 14:48

עזוב חגים 2015, אפילו קיץ 2016 או חגים 2016 יהיו אחלה של זמן להשיק קונסולה חדשה, בהתחשב שעד 2019 בטח לא נראה קונסולה חדשה מהמתחרות הרגילות.

מה שכן, גוגל סוג-של-נכנסו-לתחרות, עם הקונסולה שלהם ביחד עם רייזר. אז אני מניח שעד אז גם נראה קונסולה רצינית של גוגל, ואולי גם לה יהיה VR.
ואגב, ה-VR הכי זול בעולם, אם אפשר להסתמך על זה:
http://www.engadget.com/2014/06/25/google-vr-cardboard/
:D

קרירין, אם אתה חושב שVR יהיה "מוצר נישתי כמו WII FIT או גיטר הירו" - אתה צפוי להפתעה גדולה.
הVR הולך להפוך לפלטפורמה בפני עצמו, ולעשות מהפכה אמיתית בתחום הגיימינג.
מי שלא רואה את זה הוא, בעיניי - סוג של עיוור. בעצם, היחידים שלא ממש ימהרו להכנס לזה (או לפחות ירצו אחד) הם אנשים עם עין אחת או פחות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אוגוסט 2014, 15:01

היי, אם בא לכם לצבוט את הילד הקטן שבתוככם:

:D

זה נראה כ"כ משונה ולא קשור.

אבל אני מת שיצאו כל הMEMES כבר!

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 אוגוסט 2014, 17:30

קרירין, אם אתה חושב שVR יהיה "מוצר נישתי כמו WII FIT או גיטר הירו" - אתה צפוי להפתעה גדולה.
הVR הולך להפוך לפלטפורמה בפני עצמו, ולעשות מהפכה אמיתית בתחום הגיימינג.
מי שלא רואה את זה הוא, בעיניי - סוג של עיוור. בעצם, היחידים שלא ממש ימהרו להכנס לזה (או לפחות ירצו אחד) הם אנשים עם עין אחת או פחות.

מה אתה לא מבין את עניין הנוחות והמחיר ?
זה שיהיו גימרים כבדים ,וסתם כמה עשירים שיקנו את זה ,זה ברור

השאלה ביחס לקהל הגימרים הרגילים ,אותם אלו שקונים COD ופוקימון וFIFA ,וכו וכו
כמה מהם יקנו ויותר חשוב ישתמשו בVR

לא רק שVR איכותי היום עולה הרבה כסף יחסית ,הקסדה גם לא נוחה ללבישה ,ובטח שלא לשחק שעות בכל יום
הטכנולוגיה צריכה ליתפתח לכיוון של גודל ונוחות של מישקפות שחיה נוחות,ועם אפשרות מהירה להסיר את זה

כרגע זה פאקינג קסדה ,שצריך לחבר לחשמל

לא רק זה אפילו אין סטנדרט אחיד היום ,דבר כזה פשוט אין עדין ,כל יצרנית יכולה לעשות מה שהיא רוצה ,וכל מפתחת לתמוך במה שמענין אותה

במצב כזה עם יהיה היפ לVR היום ,אתה מהר מאוד תימצא בחנויות ,איזה VR ב200 שקל ,שיתן חוויה מפוקפקת כמו של הווירטואל בוי
ישבר תוך חודש
יזרקו לו כמה מישחקי זבל תוצרת סין ,לתמיכה

ואנשים יחשבו שככה אמור לפעול VR ,וינטשו את זה

פשוט כי אין סטנדרט נורמלי

אנשים קנו CD בגלל סטנדרט ,DVD בגלל סטנדרט ,קונסולות מינסטרים בגלל המותג

כרגע חוץ מהמיגבלות של הנוחות והמחיר ,אין סטנדרט בתעשיה לVR ,כמובן להמציא סטנדרט חדש ,צריך יהיה להחליף את השם VR למשהו אחר
אבל אז לפחות תדע שהמוצר שאתה קונה ניתמך בכל פלטפורמה מינסטרים ,וכל המפתחות שעובדות עם VR יתמכו בזה

במילים אחרות תאימות גבוה מאוד ,בניגוד להיום

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2014, 13:57

א. לא מעניין אותי מה אנשים שמשחקים רק פיפ"א ופוקימון עושים... אני מדבר על הגיימרים.
ב. מתוך הגיימרים - רוב מי שיכול להרשות לעצמו יזמין VR בחמש השנים הקרובות, וכולם ירצו לעשות זאת.
ג. אתה אומר שזה לא נח, אבל עוד לא פגשתי מישהו שטוען שלא יקנה בגלל שזה קצת מציק לו... פשוט לא. עבור כולם זה "מחיר" שהוא ממש שטויות, והגירסה הסופית תהיה קלה ונוחה יותר.
ד. הטכנולוגיה תתפתח לשם עם הזמן, גם פלאפון צריך להיות קטן, אבל גם כשהיה גדול בהרבה, ועבה, וכבד - אנשים ממש רצו אותו. למה? כי זה "העתיד".
ה. הו לא! אין סטנדרט אחיד! גם בפלאפונים אין, גם במכוניות, גם במנועי משחקים, גם בשולחנות אוכל... אבל להפך מכל המקרים האלו - דווקא פה הרוב די אחיד, ופיתוח לVR אחד הוא לא 100 אחוז שונה מכל VR אחר.
ו. הו לא! יקומו חיקויים! כאילו שלא היו לכל מכשיר מוצלח אי פעם בהסטוריה דברים כאלו...
ז. זה לא מה שיגרום לאנשים לנטוש את הVR כמו שאנשים לא נטשו טלויזיות בגלל שהחיקויים היו גרועים, ובעצם - כל מוצר שתוכל לחשוב עליו.
ח. ברור שאין סטנדרט של ממש, אנחנו בחיתולים, אבל גם לא בטוח שאי פעם יהיה, בדיוק כמו שאין לך סטנדרט לבקר (יש אלפים אבל עשרות נתמכים ע"י רוב המשחקים), אין לך סטנדרט לרמקולים... ואם יהיו כמה שיובילו - זה רק יהיה טוב.
לא חייב להיות סטנדרט אחד ויחיד כמו שהיה עם ה-CD, יש מצבים בהם יש מתחרים טובים יותר ופחות ותומכים בכולם או בחלקם.
אז יש לך ANDROID ויש לך IOS ויש לך WIN PHONE, והמפתחים צריכים לפעמים להתאים את החוויה למערכת. אסון!
ט. אתה מגיב לדברים שכתבתי לפני חודשיים :)

לסיכום:
אתה מחפש תירוצים, ואני לא מתכוון להעליב אבל אתה לא מצליח לראות את התמונה כפי שהיא, אתה עוד חסר הבנה בנושאים מסויימים וזה גורם לך לכתוב דברים שפשוט אינם נכונים או אינם קשורים.
בוא תעשה טובה ותחכה עד סוף 2015. אני משוכנע שאפילו אתה לא תוכל להתכחש למהפכה שתהיה עד אז.

אגב, VR זה לא רק משחקים, ואתה תראה את כל תעשיית הבידור משתמשת בזה למליון שימושים שונים. רק החודש ראיתי שכבר מצלמים סרטי טבע של הBBC ברגע זה, במיוחד לVR, עם דיוויד אטנבורו.
אבל הגיימרים מובילים את המהפכה הזו, ולכן מוזר לי שיש אנשים שמפקפקים בדבר כל כך ברור...

אין ספק שאפשר למצוא חסרונות... אלפי חסרונות אם ממש נתאמץ! אבל זה נכון לגבי ***כל המצאה בהסטוריה***.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 אוגוסט 2014, 14:23

לאסקין, כניסוי מחשבתי אני אשמח אם תגיד לי למה כל הסעיפים שכתבת לגבי VR לא תקפים ל"משקפי תלת מימד". יכול להיות שיש מה שמבדל VR מתלת מימד, אבל אף אחד מהנקודות שלך פה לא מצליחה להמחיש את ההבדל הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אוגוסט 2014, 15:46

לא ראיתי ששאלת...
ובכן, הוא לא באמת משפיע על המח בצורה שונה, כפי שמציאות מדומה עושה.
מציאות מדומה יכולה "לשחק" לך במח ולגרום לו לחשוב שמה שהוא רואה - אכן אמיתי וקיים.
זו הסיבה שלא היו מטפלים, למשל, בחרדות שונות - עם סרטי תלת מימד. לא בצורה יעילה לפחות :)
או לא מבצעים ניתוחים באמצעות טלויזיה תלת מימדית... שוב, לפחות לא בצורה מאוד יעילה.
בנוסף, מדובר בחוויה שונה לחלוטין, ולא "משופרת" כמו טלויזיה עם/בלי תלת מימד... או לפחות - כך כולם מתארים את זה.
עוד דבר - המחיר. טלויזיה תלת מימד יצאה במחיר כפול מטלויזיה רגילה, שזה כבר אז היה דבר יקר, לחוויה סינמטית.
משקפי VR יכולים להיות תחליף לטלויזיה, והן זולות בהרבה (300 לעומת אלפיים דולר, נגיד, בהשקה, לטלויזיה לא מאוד גדולה).
אני בטוח יכול לחשוב על עוד כמה וכמה, אבל כרגע חייב לעוף :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2014, 03:10

אם מדברים על משחקים, VR זה משנה משחק לחלוטין, תלת מימד זה אפקט קוסמטי.
חוץ מזה תהיה בטוח שאם תלת מימד היה בלי פגיעה ברזולוציה, בלי רצודים, בלי משקפיים ובלי כאבי ראש ואקטיפקטים אז הוא היה תופס יופי. הטכנולוגיה עדין לא בשלה היום.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 אוגוסט 2014, 19:42

אם ואם ואם ואם
בפועל גם VR לא בשל היום לשוק הרחב ,וכל הזמן דוחים את ההשקה עוד ועוד

VR מצריך ,הרבה יותר כוח חישוב ,לישאר באותה רמת גרפיקה ,אבל בתלת מימד
אומנם טכנית אפשר להוריד את עניין התלת מימד מהVR ,ולישאר עם זווית המצלמה דרך תנועות ראש ,אבל אז החוויה תיהיה פחותה בהרבה

ראיתי הדגמות כאלו בWIIU ,וזה נחמד כגימיק ,אבל לא יותר מיזה
ככה שכן צריך 3D להפקט המלא ,ואז חוזרים לכל הבעיות שיש ב3D היום

בעניין המחיר -טלוויזיה יכולה לשמש לכל המישפחה ,VR לאחד כל פעם ,ואז לא לוקחים בחשבון חומרה חזקה בהרבה ,להריץ מישחקים ב3D באותה רמת ביצועים

אני לא אומר שVR אף פעם לא יתפוס ,אני כן חושב שזה מוקדם מידי
יש מישחקי XBO וPS4 ,שלא מגעים לFHD ,וחלק מהמישחקים נעולים על 30 פרימים לשניה

לחווית 3D טובה ,שזה חלק מהVR ,צריך 120 פרימים לשניה (60 לכל עין ) ,רק אז החוויה באמת טובה

זה לא רק חומרה טובה יותר ,זה גם לפתח כלים שהתוכנה תדע לנצל טוב יותר את החומרה ,בשביל VR
כולל עיצוב מישחקים במחשבה על VR מראש

סתם להדביק VR על מישחקים כמו שעשו ב3D ,ירגיש ככה

זה פשוט א מוכן למינסטרים ולא יהיה מוכן בקרוב ,2015 לא תשנה את זה
ב2015 לא ניראה יורשות לPS4\WIIU\XBO
ב2015 רוב הגדולים עדין יהיו מולטיפלטפורם ,ואני לא רואה מפתחות שיפתחו מראש לVR ,יותר בכיוון שיתנו תמיכה דרך אפשרות לVR ,מה שירגיש ככה

הקסדות עדין יהיו לא נוחות ומסורבלות ,ויעלו כמו קונסולה

בקיצור עדין מוקדם מידי לזה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 אוגוסט 2014, 10:01

נו טוב, אז אני זוכר את זה, ועד סוף 2016 - אני *אוסר* עלייך לקנות VR. נראה איך תסתדר :P
כמו כל התחזיות שלך - אתה מנותק גם כאן מהמציאות, ורק הזמן כנראה יוכיח לך מדוע.
לא משנה כמה אומרים לך שהתמיכה בתוכנה היא חסרת תקדים ביחס למכשיר שאפילו לא נמצא בשוק עדיין - אתה תגיד ש"זה לא רק חומרה, צריך גם תוכנה". אטום... :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2014, 20:57

Laskin כתב:נו טוב, אז אני זוכר את זה, ועד סוף 2016 - אני *אוסר* עלייך לקנות VR. נראה איך תסתדר :P
כמו כל התחזיות שלך - אתה מנותק גם כאן מהמציאות, ורק הזמן כנראה יוכיח לך מדוע.
לא משנה כמה אומרים לך שהתמיכה בתוכנה היא חסרת תקדים ביחס למכשיר שאפילו לא נמצא בשוק עדיין - אתה תגיד ש"זה לא רק חומרה, צריך גם תוכנה". אטום... :)

אתמול הסתכלתי על הת'רד של E3 2013 וקרירין אמר שם השמניה של נינטנדו הולכת להתפוצץ כי הכריזו שהONE תעלה 499$. קרירין לא צריך לצאת בהצהרות על כל דבר, VR נשמע כמו משהו סופר חם. בניגוד לתלת מימד שחצי מהעולם התנגד לו, VR מקבל 100% תמיכה מכל כיוון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 אוגוסט 2014, 13:16

נו, "להתפוצץ" יכול להיות גם דבר שלילי, לא? :D

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 אוגוסט 2014, 23:16

קודם כל זה היה לפני שסוני הפציצה ב400$ ,ועם אני זוכר נכון סוני אז צחקה על MS על הDRM של MS
שבסוף גם MS ביטלה

בעניין התחזיות שלי -הם 50-50
לפעמים טועה ולפעמים צודק

אבל זאת תעשיה מאוד דינמית גם ככה

בכל מקרה אני צופה בסירטון הזה כרגע
https://www.youtube.com/watch?v=OZm3cXWGIU8

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2014, 15:39

kririn כתב:קודם כל זה היה לפני שסוני הפציצה ב400$ ,ועם אני זוכר נכון סוני אז צחקה על MS על הDRM של MS
שבסוף גם MS ביטלה

בעניין התחזיות שלי -הם 50-50
לפעמים טועה ולפעמים צודק

אבל זאת תעשיה מאוד דינמית גם ככה

בכל מקרה אני צופה בסירטון הזה כרגע
https://www.youtube.com/watch?v=OZm3cXWGIU8

50 50, כמו הטלת מטבע רנדומאלית אה? :)

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 11 אוגוסט 2014, 18:19

המממ לפעמים צודק ולפעמים טועה 50\50... נראה יותר כמו 20\80. :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 אוגוסט 2014, 19:20

50 50, כמו הטלת מטבע רנדומאלית אה? :)

כן
היו לי פישולים גדולים (חשבתי שהPSP תימחץ את הDS )
וגם הצלחות גדולות (חשבתי שעדין יש מקום לקונסולות נידות -וה3DS מכרה מעל 40 מיליון כבר )

בגדול בערך 50-50 ,שזה גרוע למשקיע ,אבל ממוצא לאדם ממוצא
כל העניין אני פשוט לא חושב שVR יהיה הדבר ,ב2015 ,אולי בעתיד כן
לא חושב ש2015 זאת תיהיה השנה הגדולה

ולא טיפטוף ,מה שיש כבר היום ,זה לא דבר גדול

זה כמו ש4K קים כבר היום ,אבל לא מינסטרים

שזה יהיה זול מספיק ונוח מספיק ואיכותי מספיק ,אז תגיע הפריצה הגדולה
כרגע זה כמו שנגני MP3 היו בחיתולים ,הטכנולוגיה עוד לא הגיע לרמת מינסטרים ,ורואים את זה בבירור בסירטון יוטיוב שהראתי

כן זה יכול להיות מגניב ,לחלק מהמישחקים ,אבל בטח לא לכולם

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 אוגוסט 2014, 15:19

kririn כתב:בגדול בערך 50-50 ,שזה גרוע למשקיע ,אבל ממוצא לאדם ממוצא

האמת היא ש50-50 ביכולת ניבוי זה ממוצע לקוף. או למטבע מאוזן.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 אוגוסט 2014, 21:30

בחיזוי של כן או לא -זה ממוצא רגיל לבני אדם
כמובן אני לא מדבר על חיזוים ברורים -לדוגמה שCOD הבא ימכור כמה מיליונים טובים

אלה על דברים שבכלל לא ברורים ,הפשלה של נינטנדו עם הWIIU לדוגמה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 אוגוסט 2014, 10:08

kririn כתב:בחיזוי של כן או לא -זה ממוצא רגיל לבני אדם

כמו שאמרתי: לא. בני אדם מסוגלים להשתמש באינטיליגנציה שלהם בשביל להסיק מסקנות ולכן לנבא בסיכויי הצלחה גדולים יותר מסתם התפלגות בינומית אקראית. ברגע שבנאדם לא מסוכל לחזות ביחס של יותר מ50% אז הוא לא מוצלח יותר מקוף/תמנון/מטבע.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 אוגוסט 2014, 11:37

נושא החיזוי הזכיר לי... מישהו יודע ש"קורטנה" חזתה 15 מתוך 16 המשחקים של המונדיאל? יש דוגמא קודמת לחיזוי כזה?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים