סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אפריל 2015, 20:01

Klayman כתב:הביקורות לגלקסי S6 (והאדג') מתחילות לזרום. בינתיים האתרים הגדולים מתרשמים לחיוב. הביקורת עלתה לTheVerge ב31 לחודש, וכבר אתמול בערב הביקורת נעלמה מהראשי. אהמ אהמ..

למה, זה עדין בעמוד הראשי. אולי זה לא במשבצות הגדולות של הראשי אבל עולות שם איזה מליון כתבות ביום ועברו כבר שלושה ימים. הוא גם קבל שם 88, כמעט כמו האייפון 6 שקבל 90 למרות שהקורא טביעות אצבע לא עבד להם בכלל.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 אפריל 2015, 20:37

DrKeo כתב:למה, זה עדין בעמוד הראשי. אולי זה לא במשבצות הגדולות של הראשי אבל עולות שם איזה מליון כתבות ביום ועברו כבר שלושה ימים. הוא גם קבל שם 88, כמעט כמו האייפון 6 שקבל 90 למרות שהקורא טביעות אצבע לא עבד להם בכלל.

לא עברו שלושה ימים :|. הכתבה פורסמה ב31 בשעות הערב שעון ישראל. אתמול בערב היא כבר לא הייתה למעלה. עכשיו היא נמצאת תחת ''Trending Topics'' או משהו כזה, בקישור קטן. הביקורת של האייפון 6 וה+ היו למעלה כמעט שלושה ימים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אפריל 2015, 20:48

Klayman כתב:לא עברו שלושה ימים :|. הכתבה פורסמה ב31 בשעות הערב שעון ישראל. אתמול בערב היא כבר לא הייתה למעלה. עכשיו היא נמצאת תחת ''Trending Topics'' או משהו כזה, בקישור קטן. הביקורת של האייפון 6 וה+ היו למעלה כמעט שלושה ימים.

תגלול למטה, יש שם 3 ריבועים יחסית גדולים של תמונות, הכי שמאלי הוא הביקורת של הגלקסי 6S. אבל באמת שאני לא עוקב כמה שעות הביקורת של האייפון הייתה למעלה וכמה הגלקסי. האתר הזה עובד על קליקים, אני בספק שחיבה לאפל תגרום להם לרצות לקבל פחות קליקים (כלומר כסף).

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2015, 23:48

הביקורות באמת מהללות. הטלפון הכי טוב של סמסונג, מאז הS2, לפי דעתי.
יש לו את הבעיות הקטנות שלו, כמו זה שהצדדים הדקים של הEDGE לא נוחים כל כך להחזקה, או שהEDGE הוא גימיקי לחלוטין ובאמת מוסיף כמעט כלום.
הסוללה, כצפוי, מחזיקה פחות מהS5. מה שאומר, זמן סוללה סביר, שמספיק כמעט ליום עבודה, אבל צעד אחורה, בפרמטר חשוב מאוד. בהשוואה לתחרות, הוא עדיף על האייפון 6, אבל מחזיק פחות זמן מה6+, כאשר מול הM9 של HTC, הG3 של LG הוא מנצח, בעוד שהZ3 של סוני והנוט 4 של סמסמונג עצמם, גם נהנים מזמן סוללה עדיף.

נראה גם שיש קונצנזוס מוחלט בנוגע לכך שהוא הטלפון הכי יפה של סמסונג, עד היום. לא מפתיע, בהתחשב בדמיון לאייפון 6.

מכשיר באמת מצוין. פותר כמה בעיות legacy של קו הגלקסי, אם כי מוסיף כמה חסרונות חדשים, בדרך. אני מניח שהוא גם יוביל להרבה יותר משדרגים מהS4 והS5, שלא ריגשו אף אחד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 אפריל 2015, 12:23

אני עדיין חושב שהוא מכשיר לא יפה פיזית.. אבל.. על טעם וריח וזה.. :P
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אפריל 2015, 14:16

Klayman כתב:אני עדיין חושב שהוא מכשיר לא יפה פיזית.. אבל.. על טעם וריח וזה.. :P

כן... כבר ברור שלך אין!!!
תמונה
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 05 אפריל 2015, 16:04

בליזארד אישרו שהארטסטון יגיע לטלפונים (אנדרואיד ואייפון) בחודשים הקרובים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אפריל 2015, 09:56

ישששששששששששש!
אני מנחש שיפטרו אותי כמה חודשים אחרי שזה קורה :)
טוב, לא... אבל זה יוריד את הפרודוקטיביות שלי בחצי, לפחות. מזל שאין לי טלפון שיכול לעמוד בזה כמו שצריך, עדיין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אפריל 2015, 13:41

הפתעת השנה!!! ניתן לכופף מתכת דקה גם במכשיר שלא שייך לאפל!

:roll:

לא יודע למה, פעם כשהייתי מעתיק - הלינק היה נשאר כמו שהוא, עם התחלה של youtu.be, עכשיו כשאני עושה זאת - הוא משנה לי את הכתובת אחרי שאני לוחץ פה "שלח". מעצבן.
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 07 אפריל 2015, 14:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אפריל 2015, 13:54

Laskin כתב:הפתעת השנה!!! ניתן לכופף מתכת דקה גם במכשיר שלא שייך לאפל!

לא יודע למה, פעם כשהייתי מעתיק - הלינק היה נשאר כמו שהוא, עם התחלה של youtu.be, עכשיו כשאני עושה זאת - הוא משנה לי את הכתובת אחרי שאני לוחץ פה "שלח". מעצבן.

הלם! :shock:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 אפריל 2015, 14:03

Laskin כתב:הפתעת השנה!!! ניתן לכופף מתכת דקה גם במכשיר שלא שייך לאפל!

[YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=3Y7tPczbOec[/YouTube]

צריך לזכור להוריד את הS
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אפריל 2015, 14:32

תודה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2015, 13:13

הG4 יוכרז ב28 לאפריל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 אפריל 2015, 11:26

הביקורות על הM9 של HTC זורמות והן מתארות את מה שעלה כעקב אכילס גם בדגמים הקודמים - המצלמה גרועה ביחס למצלמות של מכשירים באותו טווח מחיר (ולא רק.. יש כמה אמירות ממש רעות על המצלמה). אז - עיצוב יפהפה, יש. מצלמה טובה? לא. וגם הלכו אחורה מבחינת סוללה, לפי מספר ביקורות שבהן נתקלתי.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 אפריל 2015, 12:07

Klayman כתב:הביקורות על הM9 של HTC זורמות והן מתארות את מה שעלה כעקב אכילס גם בדגמים הקודמים - המצלמה גרועה ביחס למצלמות של מכשירים באותו טווח מחיר (ולא רק.. יש כמה אמירות ממש רעות על המצלמה). אז - עיצוב יפהפה, יש. מצלמה טובה? לא. וגם הלכו אחורה מבחינת סוללה, לפי מספר ביקורות שבהן נתקלתי.

נכון. גם אצלו הסוללה לא מוצלחת. אני מקווה שהG4 ישנה את המגמה ויציג טלפון אנדרואיד חדש, עם זמן סוללה מוצלח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2015, 19:54

אני רק רוצה לציין לקליימן שthe verge פרסמו היום בפעם השלישית את הביקורת שלהם לs6 בעמוד פייסבוק שלהם :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 אפריל 2015, 20:04

כי בעמוד הראשי הוא כבר מזמן לא :P. אבל הכתבה על השעון של אפל כבר שם כמה ימים :). לא סתם שם, לא יורדת מהקוביה העליונה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2015, 20:53

Klayman כתב:כי בעמוד הראשי הוא כבר מזמן לא :P. אבל הכתבה על השעון של אפל כבר שם כמה ימים :). לא סתם שם, לא יורדת מהקוביה העליונה.

זה מצחיק שאתה אומר את זה כי הביקורת על הs6, ביקורת בת 11 ימים, נמצאת בכותרת המשנית כבר 9 ימים אחרי יומיים בראשית.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 אפריל 2015, 12:53

DrKeo כתב:זה מצחיק שאתה אומר את זה כי הביקורת על הs6, ביקורת בת 11 ימים, נמצאת בכותרת המשנית כבר 9 ימים אחרי יומיים בראשית.

הביקורת על הS6 הייתה יום וחצי בראשית. הביקורת על השעון של אפל כבר שלושה ימים בראשי והביקורת של המקבוק 12 אינץ' כבר כמעט יומיים :P.

זה מעבר לצביעות שיש בשתי הביקורות האלה שנותנת מלא מחמאות, אבל רק בין השורות אומרת ''זה דור ראשון.. אולי לא כדאי לקנות''. ברור שלא כדאי לקנות (לא כי זאת אפל.. גם לא כדאי לקנות שום שעון אנדרואיד בימינו).
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 אפריל 2015, 13:03

Klayman כתב:
הביקורת על הS6 הייתה יום וחצי בראשית. הביקורת על השעון של אפל כבר שלושה ימים בראשי והביקורת של המקבוק 12 אינץ' כבר כמעט יומיים :P.

זה מעבר לצביעות שיש בשתי הביקורות האלה שנותנת מלא מחמאות, אבל רק בין השורות אומרת ''זה דור ראשון.. אולי לא כדאי לקנות''. ברור שלא כדאי לקנות (לא כי זאת אפל.. גם לא כדאי לקנות שום שעון אנדרואיד בימינו).

אני חושב שדי ברור שזה תלוי בהקלקות.
אין באמת שמץ של ספק שיש יותר הקלקות לביקורות של מוצרי אפל חדשניים (גם אם מפגרים ומלאי פגמים), לעומת טלפון חדש של סמסונג (אפילו כשהוא הטלפון הכי מעניין של סמסונג מאז הS2).
לא צריך לקרוא מעבר.

בנוגע ל"צביעות" בביקורות, אני גם לא מסכים. אין סיבה לחשוב שהדיעה האישית של המבקר צבועה. אולי מוטה, אבל זה נכון לכל מבקר, בכל אתר, שכותב ביקורת. רק סיקור טכני יכול להיות לא מוטה ואפילו זה לא כל כך פשוט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 אפריל 2015, 13:13

צריכה להיות, לדעתי, מידה של אחריות כלפי קהל הקוראים. הרבה אומרים ''גם המקבוק אייר הראשון לא היה מושלם, אבל תראה למה הוא צמח''. וזה נכון. אבל עדיין זה לא היה חכם לרכוש, או להמליץ לרכוש, את המקבוק אייר הראשון. מכל מה שראיתי על השעון של אפל והמקבוק החדש, הם פלוס-מינוס באותה הסירה. לא כדאי באמת לקנות אותם, אבל מבקרים לא יגידו את זה מפורשות, כדי לא להסתבך עם אפל, מה שיוביל בתורו לכך שהם לא יקבלו מוצרים חדשים לביקורת. ידוע שאפל מתנהלת בצורה די כוחנית בנושא הזה. (http://9to5mac.com/2014/08/29/seeing-th ... the-media/ - ארוך, אבל שווה קריאה).
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אפריל 2015, 15:04

Klayman כתב:

בין השורות? ראית את הביקורת של האפל וואטצ'? הם די אומרים שהוא חסר כל שימוש, מטריד במיוחד והעיצוב שלו לא משהו, לפחות בביקורת וידאו. ביקורת פושרת רצח, הם גם אומרים לחכות לדגם של עוד שנתיים.

בנושא מי בראשי ומי לא, הכתבה "Game of thrones: Who will win season 5" בכותרת הראשית כבר שלושה ימים ואפל אפילו לא יצרה את זה!
די מגוחך כל הסיפור, זה מבוסס קליקים וקליקים נטו.

אנקדוטה מצחיקה, פוסט רביעי בפייסבוק על הביקורת של הS6 עלתה בדיוק עכשיו אצלם בעמוד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אפריל 2015, 10:00

יצא HEARTHSTONE לסלולרי!! בוודאות לiOS כי אני מוריד אותו, אבל הבנתי שגם באנדרויד.
זהו, נגמרו החיים... עכשיו רק צריך להסתובב עם הבטריה החצונית שלי לכל מקום, ולקנות אייפון חדש

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אפריל 2015, 13:17

Laskin כתב:יצא HEARTHSTONE לסלולרי!! בוודאות לiOS כי אני מוריד אותו, אבל הבנתי שגם באנדרויד.
זהו, נגמרו החיים... עכשיו רק צריך להסתובב עם הבטריה החצונית שלי לכל מקום, ולקנות אייפון חדש

רשמית, יש לך סיבה לקנות 6+.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אפריל 2015, 13:29

בחיים לא פלוס. הוא גדול מדי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 29 אורחים