Death_119 כתב:משהו נתקל שאי אפשר לקנות באמאזון מוצרים דיגיטליים לשוק האמריקאי? ניסיתי להוריד את הקוד של Beyond earth והוא אמר לי ששני כרטי האשראי שלי לא אמריקאים ולכן אי אפשר (הכתובת כן אמריקאית מזוייפת כמובן), עד היום לא היתה בעייה.
Nucleus_Dawn כתב:
שני חבר'ה פה כבר הזכירו את זה (אני חושב שלאסקין וקליימן, אבל לא בטוח אם אני זוכר נכון).
זה לא ממש פתרון הגיוני כי אני די בטוח שאף אחד לא ילך ויוציא כרטיס של אמריקן אקספרס בשבילי
זה קטע חדש ומבאס.
הפתרון הוא לעשות כרטיס אשראי של אמריקן אקספרס ופשוט להוסיף לו כתובת אמריקאית.
Yahel12 כתב:
אבל זה לא ממש פיתרון הגיוני כי אני בטוח שאף אחד פה לא ילך להוציא כרטיס
Mandellla כתב:בינתיים עם כל ההנחות בסטים קניתי את עקדת יצחק החדש, רד אלרט 3,פולאאוט 3 (הוא עובד בוינדוס 7, יש מדריכים באינטרנט), Blazblue ,King of Fighters XIII ואוקטודאד (משחק חמוד ומצחיק), לא יודע כבר מה הלאה, אם תהיה הנחה יותר גדולה על Street Fighter 4 אז נקנה![]()
יש עוד המלצות על משחקים עם הנחות?
Death_119 כתב:The banner saga ב-5$.
Mandellla כתב:
עכשיו הוא עלה מ$5 ל$10 בגלל שפספסתי, המשחק נראה טוב, מתרחש בתקופת הויקינגים, ראיתי סרטוני גיימפליי והוא נראה טוב, בסטים כמה אנשים נתנו לו ביקורת לא טובה, אחת הביקורות שראיתי שהן טובות: “Game of Thrones Meets Vikings Meets Disney, כנראה שמי שנתן ביקורת רעה לא מבין כל כך באיכות של המשחק.
Mandellla כתב:כנראה שמי שנתן ביקורת רעה לא מבין כל כך באיכות של המשחק.
swiss-the-engine כתב:זכחתי לשאול ואומנם יום שישי עבר אבל בכל זאת... מישהו ראה/מודע לגבי מבצעים לחלקי מחשב?
DrKeo כתב:יש הרבה לSSD, מעבר לזה לא ממש. כלומר בחו"ל, בארץ לא ממש.
Nucleus_Dawn כתב:
יש טיפה בארץ. ראיתי בKSP על SSD, עם מחירים סבירים. יש שם גם על ספקי כוח, אם כי לא נראה לי שאף אחד מהם מוצלח במיוחד.
אני מניח שבאייבורי גם יש.
לא שום דבר שמשתווה למבצעים של NEWEGG, למשל. יש שם SSD במחירים ממש ממש טובים.
swiss-the-engine כתב:הכוונה הייתה בארה"ב
swiss-the-engine כתב:הכוונה הייתה בארה"ב
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים