משחקי 2025

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: משחקי 2025

הודעהעל ידי Klayman » 10 מרץ 2025, 14:12

טריילר סופר יפה ומושקע. כמובן שלא אשחק בו, אבל מקווה שתהנו! אני עדיין טוען שכל חברה אחרת שהייתה מוציאה בדיוק את אותו המשחק( הראשון), הייתה נקטלת למוות. אבל אני יודע שיש למשחק גם ביקורות מעולות וגם אהדת השחקנים בסטים נגיד, אז אני יוצא מנקודת הנחה שאני הבעייתי פה.
:)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2025, 14:36

Klayman כתב:טריילר סופר יפה ומושקע. כמובן שלא אשחק בו, אבל מקווה שתהנו! אני עדיין טוען שכל חברה אחרת שהייתה מוציאה בדיוק את אותו המשחק( הראשון), הייתה נקטלת למוות. אבל אני יודע שיש למשחק גם ביקורות מעולות וגם אהדת השחקנים בסטים נגיד, אז אני יוצא מנקודת הנחה שאני הבעייתי פה.

הייתי זורם איתך אם לא היה לו את אחד הדירוגים הכי גבוהים אי פעם בסטים. ועוד הקהל PC לא בדיוק ידוע באהבה של קוג׳ימה אליו, חוץ מ-MGS5 קוג׳ימה די התעלם מהמחשב ולמרות ש-MGS1 ו-2 קבלו פורט למחשב הם היו פורטים נוראיים ואי אפשר ממש להשיג את MGS2 במחשב (עד שקונאמי שחררה את האוסף לפני שנה).
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 10 מרץ 2025, 14:56

Klayman כתב:טריילר סופר יפה ומושקע. כמובן שלא אשחק בו, אבל מקווה שתהנו! אני עדיין טוען שכל חברה אחרת שהייתה מוציאה בדיוק את אותו המשחק( הראשון), הייתה נקטלת למוות. אבל אני יודע שיש למשחק גם ביקורות מעולות וגם אהדת השחקנים בסטים נגיד, אז אני יוצא מנקודת הנחה שאני הבעייתי פה.

אני לא מסכים, לדעתי המשחק התקבל בדיוק כמו שהוא היה צריך. זה לא סוד שיש סביבו דעות לכאן ולכאן וזה בדיוק מה שהמשחק הזה. הוא יכול לשעמם שחקנים מסוימים אבל הוא גם בהחלט מיוחד וממש לא "עוד מאותו הדבר" כמו רוב מוחלט מהמשחקים שיוצאים. סך הכל יש לו 82, אני הייתי נותן לו הרבה יותר מהחוויה שלי איתו, אבל אני מסכים שבדרכו להיות מה שהוא זה משחק שגם קשה להתחבר אליו ולכן לא קשה למצוא עליו ביקורות שליליות באינטרנט. גם ממבקרים, וגם בזמן אמת.
לדוגמה אני חושב שזה הרבה יותר נכון לחלק ממשחקי סוני כמו GOT או הורייזן (גם ספיידרמן אולי, אבל נניח אותו בצד כי אין משחק שנותן תנועה כזאת בעולם שלו), שאם הם היו אותו המשחק בדיוק רק עם לוגו של יוביסופט בפתיח הם היו מקבלים 5 נקודות פחות בציון הממוצע שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 מרץ 2025, 17:15

קיאו -

לא יודע כבר מה זה "הקהל של המחשב". לפחות בסביבה שלי אנשים החליפו בין מחשב, לקונסולות ולשתיהן ביחד בתקופות שונות :).

סטיק -

מסכים מאוד עם הסוף של דבריך. מסכים גם שאין משחק שנותן את מה שds הראשון נותן ושהוא מקורי מאוד - הוא פשוט שבר אותי, ואני ממש בספק שאנשים/מבקרים:
1. ישבו וצפו בכל הסרטים והתוכן שלו - אלא אם באמת יש להם המון זמן. כל פעם שבאתי לשחק נתקלתי בקטעים ארוכים מאוד לצפייה, שביאסו לי אץ החשק להפעיל אותו בכלל.
2. אם עשו את 1 כמו שצריך, הבינו על מה מדובר באמת. סנטימנט שעלה בזמן אמת ואני זוכר הוא "העלילה לא ממש מובנת, אבל ואוו איזה יופי של הפקה ושחקנים". עבורי, אם העלילה גם לא מובנת וגם מהווה נפח *כזה גדול* מהמשחק, זה שובר.

אבל - כמו שכבר אמרתי קודם - אני כנראה הבעייתי/חסר הסבלנות/חסר הזמן/חסר ההבנה( בחר את כל מה הרלוונטיים :D ).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 מרץ 2025, 08:15

אני מאוכזב מאוד ממה שהראו מdeath stranding 2 בעיקר כי ציפיתי לShake up רציני לגיימפלי שישאיר את כולנו פעורי פה, מסתבר שקוג'ימה ממש מאוהב ברעיון שלו ולאף אחד
מהמעצבים אין אומץ להגיד לו "בוס, המשחק שלך ממש משעמם"

מהצד השני? אני לגמרי מאמין שאפשר להנות ממשחק משעמם תיכו אם העלילה והחוויה הכללית שווה את זה, ולא יהיה בדור הזה שום משחק שמתקרב לחוויה שהמשחק הזה יתן.

יוביסופט לא יכולים בחלומות שלהם להוציא משחק כזה גם אם החיים שלהם יהיו תלויים בזה, הם יותר מדי פחדנים, אין להם מה להגיד, והמשחקים שלהם חסרי נשמה, אז הם בחיים לא יכולים להוציא את DS2 ולקבל הזה פחות מקוג'ימה, זה ליטרלי משחק שרק קוג'ימה יכול לעשות, אף במאי אחר לא ישיג כסף לדבר הזה. :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מרץ 2025, 10:22

הוא לא אותו דבר כמו הקודם. כלומר, כל משחקי MGS היו משחקי התגנבות, אבל ההבדל בינהם מבחינת setting, גיימפליי ועלילה היו כל כך קיצוניים. אני חושב שעל פי הטריילר זה גם מה שקורה עם DS2.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 מרץ 2025, 15:15

צודק, אבל משחקיות ההתגנבות של MGS תמיד היתה הטופ של הז'אנר נכון לשנות היציאה שלהם וזה גם ז'אנר שקוג'ימה המציא לבד, וכולם חיקו אותו, אז לא היה לו סיבה לעזוב את הז'אנר שהוא הקינג שלו :-)

פה היתה לי תקוות שווא שקוג'ימה יקח ללב שלא כולם אהבו את זה שהוא המציא סימולטור משלוחים ויקח ללב שכולם ביקשו שזה יהיה משחק אקשן ויזרום עם הבקשות, וזה לא קרה הוא ממשיך בשלו :(

אבל כן, מבחינת סטינג זה בהחלט מרגיש מגוון מהקודם, פשוט הגיימפלי הזה לדעתי משעמם מדי בשביל לבזבז עליו 2 משחקים ומי יודע אולי הוא מתכנן 5 משחקים כמו MGS? :-)
בכל מקרה אני כבר מחויב לסדרה הזו אז אני זורם איתו מה שלא יהיה :-) והוא כנראה יודע שאנחנו נזרום עם השגעון שלו אז הוא עושה מה שבא לו :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מרץ 2025, 16:32

המשחק נראה הרבה יותר אקשני. שמו בטריילר דגש על כך שבעולם של DS2 משלוחים הם אוטונומים ולא דורשים שליחים יותר. אז למרות שרואים את נורמן סוחב משלוחים, לפי הטריילר הפוקוס ירד מהם ועבר לאקשן. כלומר ראינו קרבות עם אנשים, עם בוסים, קרבות כלי רכב, פאקינג קרבות של מקים וקייג׳ו.

וכל זה נלווה לשריפות דינאמיות, מים מבוססי פיסקה, סופות חול וכו׳. כלומר קוג׳ימה לא עושה עוד מאותו דבר. לפחות זה לא נראה ככה מהטריילר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מרץ 2025, 17:19

נשמע מעולה! אני אמשיך שלא לצפות בשום דבר ממנו עד ההשקה, מקווה מאוד שיהיה שווה את זה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מרץ 2025, 21:15

אם יהיה שם שדרוג משמעותי אולי אני אשבר לפרו בשבילו (וכהכנה למזגן לGTA6). ראיתי שאנשים כבר מוכרים אותו ביד שניה ב-2500₪, בתקווה עד יוני זה ירד עוד.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים