הודעהעל ידי bozeman » 15 אפריל 2025, 10:25
מה דעתי על מה שנחשף?
נתחיל בכלליות, שמראש המשחק הזה לא תוכנן להיות מתחרה של דסטיני ולריב על אותה קהילה. ואני מסכים, זה פחות הסגנון של השחקנים בקהילה ומראש גם אני פחות מצפה לו ולא חשבתי לשחק בו. וזה גם מה שבאנג'י חושבים. בגלל זה הרוב הכמעט מוחלט של מי ששיחקו הגיעו ממשחק אקסטראקשין אחרים.
הסגנון האומנותי שונה מאחרים, וזה דווקא יפעל לטובתו כנראה בבידול. מצד שני הם קצת פישטו מדי את הדברים בניראות, ככה ששחקנים שזה משחקי הבית שלהם קצת נירתעו. אבל רובם אמרו שאחרי כרבע שעה זה יחסית עבר להם.
נחכה ונראה מה הקהל הרחב ירגיש.
יש יחסית הסכמה שהחשיפה עצמה הייתה בינונית. למשל למה דווקא הבחירה במשחקיות הזאת, כי יש דברים טובים יותר להראות.
אבל בעיקר כי בנוסף הרבה יוצרים עשו ראיונות עם המפתחים ובמאי המשחק, ושם הם דיברו על נושאים מאוד חשובים שלא עלו בחשיפה.
למשל שתהיה אפשרות גם להשאיל ציוד לחברים, ככה שיהיה יותר מאוזן לשחק ביחד. וגם כניסה חלקה לשחקנים חדשים או חוזרים לאחר זמן. (מעבר לדברים כמו גם אפשרויות לקניית ציוד ומרקטפלייס).
לא דיברו על נושא מהותי כמו אנטי צ'יטרים, שהם כבר בנו כלים לזה במנוע עצמו. דבר מאוד מהותי וחשוב במשחק כמו זה, בוודאי כשאתה יכול לאבד את הציוד שלך.
מצד שני לא דיברו על העונות והאם יהיה ריסט מלא בין עונות. ועוד לא מעט דברים מהותיים.
גם עניין התשלום לא ברור. המחיר עצמו מעבר לזה שהוא לא הוכרז, גם לא ברור האם הוא רק לדברים נוספים, או אפילו לבסיס.
אישית אני גם לא אוהב את הסגנון הזה וצורת המשחק, אז כנראה אפילו לא אנסה אותו, אבל זה היה לי ברור מקודם.
בקהילה של דסטיני הדיון יותר מתמקד ביחס הכללי של באנג'י למשחקים ומה זה אומר כלפי דסטיני. כלומר אם נניח מרתון נכשל, זה אומר שהם ישקיעו הכל בדסטיני, או בעצם זה יסתום את הגולל על באנג'י. מצד שני אם מרתון יהיה הצלחה, הם זה אומר שהם ישקיעו רק בו, כי הוא הפר הצעיר והמבטיח, או אולי זה ייתן עוד משאבים גם להשפעה על דסטיני. בקיצור, יותר מחשבה על באנג'י והמשחקים מאשר תכלס מה יש במרתון.
בכל מקרה, כרגע הרושם הכללי חיובי. מי ששיחק אמר שזה משתפר מבילד לבילד. ויש עוד מספיק זמן לשדרג עוד.