משחקי 2025

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: משחקי 2025

הודעהעל ידי Laskin » 12 אפריל 2025, 23:09

ממה שאני רואה באינטרנט נתנו להרבה מאוד אנשים לשחק בזה במשך יומיים, והרשמים סה״כ מאוד חיוביים, אבל זה לא מבטיח הצלחה, בטח ובטח לא לטווח ארוך.
יש קטע של לאבד את כל הציוד הכי טוב שלך אם אתה מת, או להמשיך איתו אם אתה מנצח, והרבה מההצלחה שלך תלויה בציוד הזה, אז יש ״סיכון אמיתי״ וצריך לשחק מחושב יותר, לכאורה. שזה יכול להיות טוב או רע.
עוד קצת מידע:
המשחק ככל הנראה יעלה בערך 40 דולר (לא הוכרז רשמית כמה, מדובר בהערכה, אבל כן אמרו שלא יעלה כמו ״משחק מלא״).
יהיה באטלפס (כמובן).
המשחק יושק עם (רק??) 3 מפות.
מפה רביעית תצא מהר אחרי ההשקה (תודה באמת?).
האלפא הסגורה תתחיל ב-23 לחודש (עוד שבוע וחצי).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 אפריל 2025, 05:50

הArt style של מרתון מאוד לא יפה בעיני ומוריד לי ממנו. יש משהו מאוד אממ... סטרילי במראה הזה? זה מאוד מזכיר לי את הסטריליות העתידנית של Mirror’s Edge שלא אהבתי בזמנו, אני לא אוהב את המראה המבריק הנקי הזה. אממה? עשיתי גוגל וראיתי שבאנג'י אכן לקחו השראה מMirror’s Edge.

יש במשחק רגעים של יופי ויזואלי, אבל זה נדיר, המראה הויזואלי של דסטני למשל, היה הרבה יותר לטעמי.
כמו לאסקין, גם אני שנים לא בלופ של הז'אנר, גם שהייתי בלופ לא הייתי עילוי בז'אנר אז השני שקל שלי צריכים להילקח עם הרבה מלח, כי יש פה הרבה עומק בגיימפלי שאני כנראה מפספס, אבל כגיימר, זה לא מושך אותי כמו שדסטני, Overwatch או משחקים אחרים תמיד עשו לי חשק להיכנס אליהם.

מלבד המראה הויזואלי שלא עושה לי את זה בכלל, לאסקין דיבר על זה שמאבדים את הציוד הכי טוב, וכמו שהוא אמר יש סיכון אמיתי, אז זה משחק עם סקיל של ממש אבל אני תוהה אם זה לא קשוח מדי וגם עלול להיות בעייתי. שחקנים באונליין בדרך כלל (כולל אני) לא אוהבים שמשחק מזכיר להם כמה הם גרועים, ומעניש אותם ככה על זה שהם שיחקו גרוע, יש אגו.

מחכה בכליון עינים לתגובה של חנן על הטריילר, זה הדבר הראשון שחשבתי עליו שצפיתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אפריל 2025, 18:32

לא נראה לי אטרקטיבי במיוחד ולא ברור לי למה הוא עולה 40$. משחק עם 3 מפות ו-battlepass לא אמור לעלות כסף.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 15 אפריל 2025, 10:25

מה דעתי על מה שנחשף?

נתחיל בכלליות, שמראש המשחק הזה לא תוכנן להיות מתחרה של דסטיני ולריב על אותה קהילה. ואני מסכים, זה פחות הסגנון של השחקנים בקהילה ומראש גם אני פחות מצפה לו ולא חשבתי לשחק בו. וזה גם מה שבאנג'י חושבים. בגלל זה הרוב הכמעט מוחלט של מי ששיחקו הגיעו ממשחק אקסטראקשין אחרים.

הסגנון האומנותי שונה מאחרים, וזה דווקא יפעל לטובתו כנראה בבידול. מצד שני הם קצת פישטו מדי את הדברים בניראות, ככה ששחקנים שזה משחקי הבית שלהם קצת נירתעו. אבל רובם אמרו שאחרי כרבע שעה זה יחסית עבר להם.
נחכה ונראה מה הקהל הרחב ירגיש.

יש יחסית הסכמה שהחשיפה עצמה הייתה בינונית. למשל למה דווקא הבחירה במשחקיות הזאת, כי יש דברים טובים יותר להראות.
אבל בעיקר כי בנוסף הרבה יוצרים עשו ראיונות עם המפתחים ובמאי המשחק, ושם הם דיברו על נושאים מאוד חשובים שלא עלו בחשיפה.
למשל שתהיה אפשרות גם להשאיל ציוד לחברים, ככה שיהיה יותר מאוזן לשחק ביחד. וגם כניסה חלקה לשחקנים חדשים או חוזרים לאחר זמן. (מעבר לדברים כמו גם אפשרויות לקניית ציוד ומרקטפלייס).
לא דיברו על נושא מהותי כמו אנטי צ'יטרים, שהם כבר בנו כלים לזה במנוע עצמו. דבר מאוד מהותי וחשוב במשחק כמו זה, בוודאי כשאתה יכול לאבד את הציוד שלך.

מצד שני לא דיברו על העונות והאם יהיה ריסט מלא בין עונות. ועוד לא מעט דברים מהותיים.
גם עניין התשלום לא ברור. המחיר עצמו מעבר לזה שהוא לא הוכרז, גם לא ברור האם הוא רק לדברים נוספים, או אפילו לבסיס.

אישית אני גם לא אוהב את הסגנון הזה וצורת המשחק, אז כנראה אפילו לא אנסה אותו, אבל זה היה לי ברור מקודם.

בקהילה של דסטיני הדיון יותר מתמקד ביחס הכללי של באנג'י למשחקים ומה זה אומר כלפי דסטיני. כלומר אם נניח מרתון נכשל, זה אומר שהם ישקיעו הכל בדסטיני, או בעצם זה יסתום את הגולל על באנג'י. מצד שני אם מרתון יהיה הצלחה, הם זה אומר שהם ישקיעו רק בו, כי הוא הפר הצעיר והמבטיח, או אולי זה ייתן עוד משאבים גם להשפעה על דסטיני. בקיצור, יותר מחשבה על באנג'י והמשחקים מאשר תכלס מה יש במרתון.

בכל מקרה, כרגע הרושם הכללי חיובי. מי ששיחק אמר שזה משתפר מבילד לבילד. ויש עוד מספיק זמן לשדרג עוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 אפריל 2025, 15:56

בגלל שבאנג'י ביידים של סוני והיא כבר פיזרה כל כך הרבה מהצוות בצוותים אחרים אני די מהמר על זה שאם מרתון ייכשל זה אכן יחרוץ את הגורל של באנגי' :-(
מתברר שסוני הם בדיוק כמו מייקרוסופט בקטע הזה, וגם הם פוגעים בצוותים/סוגרים מה שלא מתאים להם. אני חושב שיש יותר סיכוי לדסטני 3 אם מרתון יהיה הצלחה, כן הם כנראה יכנסו למרתון של השקעה במרתון :-) (pun intended ) אבל בסופו של יום כמו שאתה אומר חנן הם מבינים שהקהל הקשה של דסטני לא מתעניין במרתון זה לקהל אחר, אז אני מאמין שאם מרתון יחזיר אותם למרכז הבמה מתישהו הם ירצו לדאוג גם לקהל של דסטני.

מקווה מאוד שיצליח להם, גם אם באנג'י כבר מפוזרים בכל סוני, אני מאמין שעדיין הספיקו לעבוד על מרתון מיטב המוחות של באנג'י, אישית קשה לי להאמין שזה הולך להתפוצץ ברמות של המשחקים הקודמים שלהם, אני רואה אנשים באינטרנט שאפילו יותר שונאים את הסגנון האמנותי ממני ואומרים שהוא נראה כמו משחק לגו, חלק אומרים שנראה כמו משחק PS2.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 15 אפריל 2025, 19:33

"הסוף של באנג'י" זה משהו אחד - כנראה יטמעו בסוני סופית. סביר אגב, שזה כבר יקרה בכל מקרה.
השאלה היא האם זה הסוף של המשחקים שלהם והצוותים. כרגע זה לא המצב, וכנראה לא ישתנה בשנה הקרובה.

לגבי הסגנון הוויזואלי - זה לדעתי הדבר הפחות משמעותי. אם המשחק יהיה טוב, ויהיו לו משימות מושכות, לוט איכותי וגם כזה שאתה רוצה לאסוף. שיהיו לו ערך משחקי לזמן שלך - הגראפיקה הספציפית פחות תשנה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2025, 14:44

אני דווקא אהבתי את איך שהוא נראה. הוא לא נראה משחק מעניין במיוחד, אבל אני לא חושב שהבעיה ויזואלית.

ממש מעניין איך נראת המציאות האלטרנטיבית בה באנג׳י נשארו במיקרוסופט והם מפתחים משחקי דסטיני והיילו במקביל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2025, 15:18

מסתבר שיש גם טריילר CGI, פספסתי את זה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 אפריל 2025, 12:01

לאסקין.....

זה יהיה אחד מהמשחקים הכי טובים של השנה אין ספק.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 אפריל 2025, 15:18

המשחק החדש של הפולנים נראה מדהים, אשכרה Dead Space חדש בהכל. אחת הגרפיקות הכי מרשימות ו"דור הבא" שראיתי בדור הזה.
תמיד האמנתי בהם שהם צוות מוכשר, אז לא מפתיע אותי, אבל עדיין וואו על הגרפיקה, וואו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אפריל 2025, 20:16

אני משער שזאת גרסת המחשב אבל נראה נהדר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים