משחקי 2025

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: משחקי 2025

הודעהעל ידי glass man » 08 מאי 2025, 18:35

TAKE 2 כפרה עליהם כפרה עליהם X10.
על דבר כזה נאמר, יאללה קרחנות

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 09 מאי 2025, 04:52

glass man כתב:TAKE 2 כפרה עליהם כפרה עליהם X10.
על דבר כזה נאמר, יאללה קרחנות

Mafia: The Old Country is a third-person linear, narrative-driven game set in cinematic environments.[5] This brings the game more in alignment with Mafia and Mafia II rather than the more open-world oriented Mafia III.

נראה מעולה + ליניארי (כן!!! יש אנשים כמוני שמעדיפים משחקים ליניאריים!!!) + 50$ דולר בלבד!

רכישה Day One מבחינתי. :D

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 מאי 2025, 11:08

לחלוטין, גם מחיר טוב, גם קצר ולעניין וגם בלי כל הBLOAT של מאפיה 3.
SHOUT UP AND TAKE MY MONEY
המשחק הזה הוא כל מה שאינדיאנה ג'ונס היה צריך להיות בשביל להיות הצלחה, קצר, גוף שלישי, סינמטי.
הוא לא היחיד שיהיה השנה DAY ONE מבחינתי (גם LOST SOUL ASIDE וGOY יהיו) אבל כן, מצטרף אליהם.
הדור התחיל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 מאי 2025, 12:18

אם הביקורות יהיו טובות, אני קונה בשיגור.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 28 מאי 2025, 17:43

הנפילה האמיתית הראשונה של FS המודרנית? כרגע המשחק מולטיפלייר של אלדן רינג עומד על ממוצע 79. אם כי ממבט חטוף אני רואה גם לא מעט תשיעיות מאתרים גדולים.
אישית כמעריץ FS הדוק אני חייב להגיד שאפילו לא זכרתי שהוא יוצא עוד יומיים, הוא ממש לא היה בראדר שלי. ועדיין יש מצב טוב שאנסה אותו, אראה כמה ביקורות בלילה כדי להבין אם הוא בשבילי ומה עומד מאחורי הציונים לפה ולפה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מאי 2025, 17:54

Stick כתב:הנפילה האמיתית הראשונה של FS המודרנית? כרגע המשחק מולטיפלייר של אלדן רינג עומד על ממוצע 79. אם כי ממבט חטוף אני רואה גם לא מעט תשיעיות מאתרים גדולים.
אישית כמעריץ FS הדוק אני חייב להגיד שאפילו לא זכרתי שהוא יוצא עוד יומיים, הוא ממש לא היה בראדר שלי. ועדיין יש מצב טוב שאנסה אותו, אראה כמה ביקורות בלילה כדי להבין אם הוא בשבילי ומה עומד מאחורי הציונים לפה ולפה.

כבר ירד ל-78, כנראה שהוא לא יצא מה-״7״ להתחשב בזה שיש כבר 70 ביקורות. מעניין מה יש לאנשים כמוך להגיד עליו, אם באמת תטרח לשחק בו.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 28 מאי 2025, 18:16

תראה מלכתחילה המשחק הזה הוא לא כל כך בשבילי על פניו, מעבר להיותי מעריץ של המשחקים שלהם עד היום. המשחק היחיד שלהם שלדעתי עדיין מחזיק כמאסטרפיס רק על סמך מערכת הקרב והבוסים הוא סקירו, כל האחרים לא היו מחזיקים עד כדי כך כ10/10 רק על זה.
המחשבה לשחק משחק סולס בריצה מנקודה לנקודה דרך ניצול מקסימלי של התקפות AOE תוך לחץ של שעון מתקתק היא ממש לא בשבילי. אני מאוד אוהב את האימרסיביות, האווירה, וההרגשה המבודדת שהמשחקים האלו נותנים. זה כנראה ה-דבר שלהם מבחינתי בכל משחק שהוא לא סקירו.
תוסיף לזה את העובדה שהוא באופן מובהק וברור נועד לco-op של שלושה שחקנים שזה משהו שלא עשיתי מאז גיל 11 בערך, ועוד תוסיף על זה שאני כנראה אשחק בו עם ראנדומלים כי החברים הקרובים שלי הם לא בדיוק שחקני סולס בלשון המעטה, ואתה מבין שמלכתחילה זה פחות בשבילי.
ובכל זאת, משחק חדש של FS, ומספר יפה של בוסים חדשים שנראים נהדר, אז עם כל מה שאני אומר - מה, לא אנסה? :)

אז נראה, כאמור אצפה בביקורות היום בלילה ואחליט אם בא לי לשלם עליו מחיר מלא או סתם לנסות אותו באיזה סופ"ש רנדמולי בחצי מחיר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 מאי 2025, 18:25

גם אני שכחתי שהוא יוצא עכשיו… אני מניח שהוא עדיין ימכור איזה 5 מליון בזמן לא ארוך מדי, אבל זו בהחלט כנראה ה״נפילה״ הראשונה שלהם בתחום הסולס מאז דימון סולס, מבחינת הביקורות לפחות.
חוץ מזה אין לי הרבה מה לתרום לדיון כאן, מלבד העובדה שאני מסכים שסקירו משחק שעדיין מחזיק היום בלי ספק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 מאי 2025, 20:35

אפילו שאני לא מעריץ FROM למרות שמכיר באיכויות שלהם ובמהפכנות שהם הביאו למדיום, בתור חובב סינגל אני תמיד שמח שדברים של מולטי במיוחד כאלה שנעשו על ידי חברות סינגל נכשלים אז יופי :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 מאי 2025, 21:17

תמתין עם השמפניה, זה עדיין יכול למכור מאוד טוב.
וברצינות, זו לא דוגמא טובה כך או כך, העלות וזמן הפיתוח של המוד הזה כנראה מאוד מינימליים ושווי ערך לפחות מDLC ממוצע, יש פה אינספור אסטס ממוחזרים ואני לא בדקתי, אבל הניחוש שלי הוא שמעט מאוד אנשים עבדו עליו בבלעדיות. הלוואי וכל הרפתקאות הGaaS של סוני היו בהיקף הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מאי 2025, 22:22

צריך חרוז סטייל go woke, go broke לחברות שעושות משחקי סינגל ומנסות לעשות gaas ונכשלות. Go gaas, go bust? אולי go gaas, suck ass?

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 28 מאי 2025, 23:59

לא צריך להסחף, זה הרבה יותר דומה לDLC וולהאלה של GOW מבוסס על co-op (אלמנט שתמיד יש במשחקים שלהם, רק לא כמצב הראשי שהמשחק אוזן קודם כל אליו), בסקייל הרבה יותר גדול ובמחיר של חבילת הרחבה, מאשר למשחק GAAS.
אין פה PVP, אין פה מיקרו תשלומים, יש פה בסך הכל מערכת loot של רוג-לייק וסקינים שפותחים עם הזמן במשחק. אולי יהיו פה עונות ועדכונים שישמרו את המשחק כ'live', אני באמת לא יודע, אבל קשה לי מאוד להאמין שהם יתחילו לקחת כסף על על סיזן פאס ודברים מהסוג הזה. אונליין מולטיפלייר תמיד היה במשחקים שלהם ואף פעם הם לא התקרבו אפילו למודל של GAAS, פה הם בסך הכל שמו את האלמנטים האלה בפרונט.
אם כבר הייתי מכוון את האש הרבה יותר לכיוון המשחק סוויצ' 2 שהם עושים, שם נשמע שיש הרבה יותר בסיס לסגנון הזה אם הם ירצו ללכת לשם, אבל עוד נראה.

זה גם אפילו לא משהו של הB team כביכול, פה זה הכי 'פרוייקט צד' שאפשר לדמיין. וגם בואו, הם רק לפני 11 חודשים הוציאו באותו מחיר חבילת הרחבה ששווה יותר מ90% מהמשחקים המלאים בשוק מבחינת התוכן והאיכות שלה. הכל טוב :).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 מאי 2025, 09:55

אנחנו סתם עושים טיזינג סטיק :)

אני משער שנדע מה הולך ברגע כשאתה או עידן תשברו ותחליטו לשחק בו.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 29 מאי 2025, 10:15

אחרי שצללתי קצת לביקורות אתמול אני חושב שאקנה אותו. הוא עדיין לא נשמע לי כמו המשחק בשבילי, אבל הביקורות דווקא מהצד של יוצרי התוכן מההארד קור של סולס היו מאוד חיוביים. לא מצפה לעוד 10/10 מהם עם המשחק הזה, בטח לא מבחינתי, אבל נשמע שיש לו לופ מהנה מספיק.
הדבר היחיד שאני חושש ממנו זה לשחק עם ראנדומליים, כי אין לדעת איך זה ילך. אבל בסדר, בעוד שביקורות כמו של IGN טענו שהמשחק לא מאוזן ולא שחיק כשחקן יחיד, שחקנים ותיקים שכן ניסו והצליחו לסיים את כולו (עם כל הדמויות) בסינגל פלייר דווקא מציגים את זה כאתגר מהנה שמרגיש די טוב, באופן יחסי.
עדיין אנסה קודם כל למצות אותו באונליין, כי זו החוויה הייעודית, אבל אם לא אז אנסה אותו גם כסינגל.

ואם גם זה לא יעבוד, אז בסדר, תרמתי 40$ לFS על כל שעות ההנאה שהם סיפקו לי. פעם אחרונה שזו הייתה המחשבה שלי הייתה כשקניתי את AW2, והוא בסוף אולי משחק הדור שלי עד עכשיו :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 מאי 2025, 11:45

לא קראתי עדיין ביקורות, אבל ממה שאני מבין ממה שראיתי - זה נראה גיימפליי סולס טהור, בלי ענייני "תפריטים" והכנות וכל השיט מסביב, אלא פשוט מערכת הקרב וזהו. אז אני לא רואה סיבה שלא תהנה מזה, ואפילו מאוד.
אבל - זה לדעתי יהיה לך הרבה, הרבה, הרבה יותר כיף אם תמצא פרטנרים טובים וקבועים, מאשר ללכת להגרלה רנדומלית של השותפים לקרב שלך.
אז תנסה, אולי אפילו בפייסבוק או משהו, לחפש אנשים נורמליים ולא ילדים בני 15, או יותר טוב - ממש כאן בפורום :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יוני 2025, 11:59

יש באזז ממש חיובי על hell is us. יצא לו אתמול דמו בסטים/פס5/XSX, אני הולך לנסות אותו הערב. גם בצד הגרפי הוא נראה מאוד מרשים, עוד אחד מהמשחקים האלה שצוות אנונימי הצליחה לקפוץ בצעד ענק מעבר למה שסוני מצליחה לעשות עם 300 מליון דולר. הדמו זמין עד ה-16 ליוני.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 42 אורחים