Uncle Pey'j כתב:נראה שBlue Prince בדרך להיות הsleeper hit של 2025, הוא יושב על 99 ו100 בmc וoc. ההשוואות לouter wilds כבר רצות וממה שאני קורא, הוא מתעלה עליו בחלק מהדברים. יש כאלה שכתבו שמדובר במשחק הפאזלים הכי מוצלח אי פעם.
Uncle Pey'j כתב:נראה שBlue Prince בדרך להיות הsleeper hit של 2025, הוא יושב על 99 ו100 בmc וoc. ההשוואות לouter wilds כבר רצות וממה שאני קורא, הוא מתעלה עליו בחלק מהדברים. יש כאלה שכתבו שמדובר במשחק הפאזלים הכי מוצלח אי פעם.
swym כתב:זה דווקא די מעליב להשוות אותו לOuter Wilds - הוא הרבה יותר טוב ממנו.
bozeman כתב:איפה אנחנו עומדים שבאנג'י מתכננת אירוע חשיפה למרתון בשבת הקרובה? (בעיצומו של ליל הסדר)
Laskin כתב:ידיעה שראיתי הרגע - מרתון לא ידרוש חשבון PSN על המחשב וגם לא על האקס בוקס.
אבל כן יהיה צריך חשבון של באנג׳י, כי המשחק הוא בבסיס קרוס-פלטפורם, כמו דסטיני… יש אופציה בדסטיני לא לשחק עם שחקני מחשב בגלל ענייני יתרון של עכבר+מקלדת?
וגם - זה הולך להיות המשחק הראשון של סוני על האקס בוקס?
Laskin כתב:ידיעה שראיתי הרגע - מרתון לא ידרוש חשבון PSN על המחשב וגם לא על האקס בוקס.
אבל כן יהיה צריך חשבון של באנג׳י, כי המשחק הוא בבסיס קרוס-פלטפורם, כמו דסטיני… יש אופציה בדסטיני לא לשחק עם שחקני מחשב בגלל ענייני יתרון של עכבר+מקלדת?
וגם - זה הולך להיות המשחק הראשון של סוני על האקס בוקס?
Laskin כתב:תודה על המידע בוזמן, רק שאלה אחת - איזה איזון קיים בין שלט למקלדת ועכבר? יש איזה אוטומטיים או מה?
נדב, הרחבות למשחקים שיצאו כבר זה משהו אחר לגמרי.
אני יודע שזה היה ההסכם, אבל סוני ביצעו בבאנג׳י הרבה שינויים, כך שהשליטה של באנג׳י לדעתי התערערה לא מעט. אני חשבתי שזה היה מספיק כדי כבר לבטל את גירסת האקס בוקס, כנראה שזה ימתין לעוד משחק או שניים, או משהו.
Laskin כתב:בדיוק הנקודה שלי… לסוני שוב יש תשע נשמות. עם כל החרא של הדור הזה - המתחרות מפשלות מספיק כדי לתת לסוני לשוט חופשי לעבר קו הסיום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים