Klayman כתב:טריילר סופר יפה ומושקע. כמובן שלא אשחק בו, אבל מקווה שתהנו! אני עדיין טוען שכל חברה אחרת שהייתה מוציאה בדיוק את אותו המשחק( הראשון), הייתה נקטלת למוות. אבל אני יודע שיש למשחק גם ביקורות מעולות וגם אהדת השחקנים בסטים נגיד, אז אני יוצא מנקודת הנחה שאני הבעייתי פה.
Klayman כתב:טריילר סופר יפה ומושקע. כמובן שלא אשחק בו, אבל מקווה שתהנו! אני עדיין טוען שכל חברה אחרת שהייתה מוציאה בדיוק את אותו המשחק( הראשון), הייתה נקטלת למוות. אבל אני יודע שיש למשחק גם ביקורות מעולות וגם אהדת השחקנים בסטים נגיד, אז אני יוצא מנקודת הנחה שאני הבעייתי פה.
According to further data seen by VGC, Shadows delivered the second-highest Day 1 sales revenue in the franchise’s history, behind only Valhalla.
Notably, it did so launching in March, when other series entries arrived during the more lucrative Thanksgiving season, and did not benefit from the pandemic boost enjoyed by Valhalla.
Shadows marked Ubisoft’s best-ever Day 1 launch on the PlayStation digital store, was the most wish-listed Ubisoft title of all time, and generated over 11 million hours watched on Twitch — the strongest start for any recent Ubisoft title, including Valhalla.
Significantly, PC represented around 27% of total “activations” – which likely encompasses full sales and subscription downloads via Ubisoft+ – with Steam playing “a significant role” in that performance.
Assassin’s Creed Shadows is the first major Ubisoft game to release day one on Steam since 2019. Previously, the publisher prioritized its own digital store, as well as the Epic Games Store, at launch.
Hypno כתב:take כזה גרוע שהוא הזדקן תוך דקות לאור המידע החדש על מכירות המשחק
Stick כתב:אודיסי כן יצא ישירות לסטים, רק ולהאללה לא. ושוב, הוא נמכר ב20% הנחה בלאנצ'ר של יוביסופט כל הזמן עד לשיגור, קניתי אותו בערך שעתיים לפני שהוא יצא ולא הייתה לי שום סיבה לקנות אותו לסטים - הוא גם ככה דורש הפעלה של הלאנצ'ר שלהם גם אם הוא בספריית סטים שלך.
אגב, אם הבעיה היא רק יאסקה (כי הוא שחור, או כי הוא טנק, מה שבא לכם) - אני כבר 9 שעות בפנים, כמעט 10, ולמעט חצי שעה בפרולוג עדיין לא שיחקתי שנייה אחת איתו. הוא לגמרי הדמות המשנית של המשחק, ואם אחרי 10 שעות עדיין לא "פתחתי" אותו זה די ברור. הבנתי מביקורות שאם אתה משחק איתו רק כשאתה חייב ולא בוחר לשחק איתו כשיש בחירה (כי הגיימפלי שלו באמת נראה פחות מעניין, אני מסכים) - אז מדובר בחלוקה של 90%-10% בזמן המשחק ביניהם.
וגם הקווסטים שחייב לשחק אותו, זה בעצם הקווסטים האישיים שלו שמנותקים מהסיפור הראשי. כלומר, לא באמת חייב לשחק אותו אף פעם למעט רגעים מאוד ספציפיים.
נראה מה אני חושב עליו כשהוא יגיע למשחק, זה בהחלט מעניין אותי, אבל הגיימפלי של הנינג'ה ממש מהנה בינתיים, זו בקלות ובפער אדיר מערכת ההתגנבות הכי טובה שהם עשו בסדרה. מערכת הקרב היא בסדר, כנראה גם כן הכי טובה שהם עשו אבל זה לא קרוב בכלל להתגנבות, אז דמות שמתמקדת בענף הזה של הגיימפלי במקום בהתגנבות והפרקוק נראית לי פחות מהנה. אבל נראה.
Laskin כתב:המספרים עלובים ורק אתה קאז, שתמיד התהדר בנתוני שחקנים בסטים כמדד האולטימטיבי - יכול לעשות את הפליק-פלאק הזה עכשיו.
המשחק מן הסתם ימכור כמה מיליונים, לא חסרים אנשים שזה הגילטי פלז׳ר שלהם, כולל פה בפורום, ואפילו אני שאני לא מתעניין בסדרה כבר עשור - קצת מדגדג לי לשחק בו, כי זה הסטינג הכי מעניין עבורי אי פעם בסדרה.
אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא כשלון יחסי, כשמתייחסים לעובדות הנוספות לגביו, ואפשר לנחש שחלק לא קטן מזה הוא בגלל ההייט שהוא חוטף באינטרנט. בצדק או לא בצדק זה כבר עניין אחר.
אישית, אני לא רואה בו משהו יותר מדי “woke”, ודווקא העניין של דמות ״טנק״ מגושמת לא מרתיע אותי ואפילו להפך, כי הגיימפליי הקבוע של AC נראה לי מעפן. אני פשוט ממתין למבצע כי אני יודע שרוב הסיכויים שאני אפרוש ממנו מוקדם מאוד, כמו שעשיתי עם כמעט כל שאר המשחקים בסדרה ששיחקתי.
Hypno כתב:המספרים לא עלובים. האי יכולת שלך להבין הקשרים ונואנסים זה לא בעיה שלי. מעולם לא אמרתי ש CCU זה המדד האולטימטיבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים