משחקי 2025

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: משחקי 2025

הודעהעל ידי Klayman » 10 מרץ 2025, 14:12

טריילר סופר יפה ומושקע. כמובן שלא אשחק בו, אבל מקווה שתהנו! אני עדיין טוען שכל חברה אחרת שהייתה מוציאה בדיוק את אותו המשחק( הראשון), הייתה נקטלת למוות. אבל אני יודע שיש למשחק גם ביקורות מעולות וגם אהדת השחקנים בסטים נגיד, אז אני יוצא מנקודת הנחה שאני הבעייתי פה.
:)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2025, 14:36

Klayman כתב:טריילר סופר יפה ומושקע. כמובן שלא אשחק בו, אבל מקווה שתהנו! אני עדיין טוען שכל חברה אחרת שהייתה מוציאה בדיוק את אותו המשחק( הראשון), הייתה נקטלת למוות. אבל אני יודע שיש למשחק גם ביקורות מעולות וגם אהדת השחקנים בסטים נגיד, אז אני יוצא מנקודת הנחה שאני הבעייתי פה.

הייתי זורם איתך אם לא היה לו את אחד הדירוגים הכי גבוהים אי פעם בסטים. ועוד הקהל PC לא בדיוק ידוע באהבה של קוג׳ימה אליו, חוץ מ-MGS5 קוג׳ימה די התעלם מהמחשב ולמרות ש-MGS1 ו-2 קבלו פורט למחשב הם היו פורטים נוראיים ואי אפשר ממש להשיג את MGS2 במחשב (עד שקונאמי שחררה את האוסף לפני שנה).
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 10 מרץ 2025, 14:56

Klayman כתב:טריילר סופר יפה ומושקע. כמובן שלא אשחק בו, אבל מקווה שתהנו! אני עדיין טוען שכל חברה אחרת שהייתה מוציאה בדיוק את אותו המשחק( הראשון), הייתה נקטלת למוות. אבל אני יודע שיש למשחק גם ביקורות מעולות וגם אהדת השחקנים בסטים נגיד, אז אני יוצא מנקודת הנחה שאני הבעייתי פה.

אני לא מסכים, לדעתי המשחק התקבל בדיוק כמו שהוא היה צריך. זה לא סוד שיש סביבו דעות לכאן ולכאן וזה בדיוק מה שהמשחק הזה. הוא יכול לשעמם שחקנים מסוימים אבל הוא גם בהחלט מיוחד וממש לא "עוד מאותו הדבר" כמו רוב מוחלט מהמשחקים שיוצאים. סך הכל יש לו 82, אני הייתי נותן לו הרבה יותר מהחוויה שלי איתו, אבל אני מסכים שבדרכו להיות מה שהוא זה משחק שגם קשה להתחבר אליו ולכן לא קשה למצוא עליו ביקורות שליליות באינטרנט. גם ממבקרים, וגם בזמן אמת.
לדוגמה אני חושב שזה הרבה יותר נכון לחלק ממשחקי סוני כמו GOT או הורייזן (גם ספיידרמן אולי, אבל נניח אותו בצד כי אין משחק שנותן תנועה כזאת בעולם שלו), שאם הם היו אותו המשחק בדיוק רק עם לוגו של יוביסופט בפתיח הם היו מקבלים 5 נקודות פחות בציון הממוצע שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 מרץ 2025, 17:15

קיאו -

לא יודע כבר מה זה "הקהל של המחשב". לפחות בסביבה שלי אנשים החליפו בין מחשב, לקונסולות ולשתיהן ביחד בתקופות שונות :).

סטיק -

מסכים מאוד עם הסוף של דבריך. מסכים גם שאין משחק שנותן את מה שds הראשון נותן ושהוא מקורי מאוד - הוא פשוט שבר אותי, ואני ממש בספק שאנשים/מבקרים:
1. ישבו וצפו בכל הסרטים והתוכן שלו - אלא אם באמת יש להם המון זמן. כל פעם שבאתי לשחק נתקלתי בקטעים ארוכים מאוד לצפייה, שביאסו לי אץ החשק להפעיל אותו בכלל.
2. אם עשו את 1 כמו שצריך, הבינו על מה מדובר באמת. סנטימנט שעלה בזמן אמת ואני זוכר הוא "העלילה לא ממש מובנת, אבל ואוו איזה יופי של הפקה ושחקנים". עבורי, אם העלילה גם לא מובנת וגם מהווה נפח *כזה גדול* מהמשחק, זה שובר.

אבל - כמו שכבר אמרתי קודם - אני כנראה הבעייתי/חסר הסבלנות/חסר הזמן/חסר ההבנה( בחר את כל מה הרלוונטיים :D ).
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 מרץ 2025, 08:15

אני מאוכזב מאוד ממה שהראו מdeath stranding 2 בעיקר כי ציפיתי לShake up רציני לגיימפלי שישאיר את כולנו פעורי פה, מסתבר שקוג'ימה ממש מאוהב ברעיון שלו ולאף אחד
מהמעצבים אין אומץ להגיד לו "בוס, המשחק שלך ממש משעמם"

מהצד השני? אני לגמרי מאמין שאפשר להנות ממשחק משעמם תיכו אם העלילה והחוויה הכללית שווה את זה, ולא יהיה בדור הזה שום משחק שמתקרב לחוויה שהמשחק הזה יתן.

יוביסופט לא יכולים בחלומות שלהם להוציא משחק כזה גם אם החיים שלהם יהיו תלויים בזה, הם יותר מדי פחדנים, אין להם מה להגיד, והמשחקים שלהם חסרי נשמה, אז הם בחיים לא יכולים להוציא את DS2 ולקבל הזה פחות מקוג'ימה, זה ליטרלי משחק שרק קוג'ימה יכול לעשות, אף במאי אחר לא ישיג כסף לדבר הזה. :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מרץ 2025, 10:22

הוא לא אותו דבר כמו הקודם. כלומר, כל משחקי MGS היו משחקי התגנבות, אבל ההבדל בינהם מבחינת setting, גיימפליי ועלילה היו כל כך קיצוניים. אני חושב שעל פי הטריילר זה גם מה שקורה עם DS2.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 מרץ 2025, 15:15

צודק, אבל משחקיות ההתגנבות של MGS תמיד היתה הטופ של הז'אנר נכון לשנות היציאה שלהם וזה גם ז'אנר שקוג'ימה המציא לבד, וכולם חיקו אותו, אז לא היה לו סיבה לעזוב את הז'אנר שהוא הקינג שלו :-)

פה היתה לי תקוות שווא שקוג'ימה יקח ללב שלא כולם אהבו את זה שהוא המציא סימולטור משלוחים ויקח ללב שכולם ביקשו שזה יהיה משחק אקשן ויזרום עם הבקשות, וזה לא קרה הוא ממשיך בשלו :(

אבל כן, מבחינת סטינג זה בהחלט מרגיש מגוון מהקודם, פשוט הגיימפלי הזה לדעתי משעמם מדי בשביל לבזבז עליו 2 משחקים ומי יודע אולי הוא מתכנן 5 משחקים כמו MGS? :-)
בכל מקרה אני כבר מחויב לסדרה הזו אז אני זורם איתו מה שלא יהיה :-) והוא כנראה יודע שאנחנו נזרום עם השגעון שלו אז הוא עושה מה שבא לו :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מרץ 2025, 16:32

המשחק נראה הרבה יותר אקשני. שמו בטריילר דגש על כך שבעולם של DS2 משלוחים הם אוטונומים ולא דורשים שליחים יותר. אז למרות שרואים את נורמן סוחב משלוחים, לפי הטריילר הפוקוס ירד מהם ועבר לאקשן. כלומר ראינו קרבות עם אנשים, עם בוסים, קרבות כלי רכב, פאקינג קרבות של מקים וקייג׳ו.

וכל זה נלווה לשריפות דינאמיות, מים מבוססי פיסקה, סופות חול וכו׳. כלומר קוג׳ימה לא עושה עוד מאותו דבר. לפחות זה לא נראה ככה מהטריילר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מרץ 2025, 17:19

נשמע מעולה! אני אמשיך שלא לצפות בשום דבר ממנו עד ההשקה, מקווה מאוד שיהיה שווה את זה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מרץ 2025, 21:15

אם יהיה שם שדרוג משמעותי אולי אני אשבר לפרו בשבילו (וכהכנה למזגן לGTA6). ראיתי שאנשים כבר מוכרים אותו ביד שניה ב-2500₪, בתקווה עד יוני זה ירד עוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מרץ 2025, 15:35

עכשיו שעברו כמה ימים מהשיגור אפשר לראות את המספרים הסופיים של AC:S. הוא הצליח להגיע לשיא של 65K שזה פחות מ-dragon age האחרון, הוא לא הצליח להכנס לטופ 20. כנראה שזה לא המשחק שיושיע את יוביסופט.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 מרץ 2025, 19:23

מפתיע כמו הכישלון של שלגיה. חברות אוהבות כנראה שיש controversy ושנאה כלפי המוצרים שלהן, הרי זה עובד להן כל כך טוב תמיד.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 24 מרץ 2025, 20:32

take כזה גרוע שהוא הזדקן תוך דקות לאור המידע החדש על מכירות המשחק :lol:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 מרץ 2025, 20:48

למה זה הזדקן גרוע קאז? בגלל שזו הפתיחה הכי טובה על הפלייסטישן? המשחק עושה מכירות טובות אבל לא ברור אם הוא יכול להציל את יוביסופט. הם לא צריכים להיט סבבה בשביל להינצל הם היו צריכים משחק של 9+ כדי להינצל ולא ברור כרגע אם המשחק הזה יכול להציל אותם.

המשחק נראה מצוין ואני בטוח שהוא מהAC היותר טובים שיצאו מאז AC4 אבל יש לו המון דברים שהורסים לו ומונעים ממנו להפוך להיות ההצלה הגדולה.
כל מה שהם עשו עם הסמוראי השחור פגע מאוד במשחק, בלי הסמוראי השחור אני ועוד מליוני בני אדם היו משחקים בזה Day one סלח לי על הקלישאה אבל זו באמת היתה טעות איומה לשים גיבור שחור מגושם וכבד בתפקיד ראשי.

עזוב את המקדשים ואת כל מה שמציק ליפנים בסופו של דבר אף אחד בוקסלים הוא לא יפני ואם זה היה משחק של 9+ כולנו היינו מבליגים על הרבה מאוד דברים ומשחקים אותו Day one אבל המשחק בעייתי לא בגלל היפנים, המשחק בעייתי כי הוא שם פס על האתוס של סדרת AC, האתוס הוא גיימפלי אקרובטי, פארקור, הדמות הזו הלכה יותר מדי רחוק.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 24 מרץ 2025, 21:12

לפי הנתונים זו הפתיחה הכי טובה של AC למעט Valhalla. מה עוד אתה רוצים. המשחק מצליח חרף משאלות לבכם.
האם זה בהכרח יציל את יוביסופט? לא. אבל זה יהיה בגלל שיוביסופט חפרו בור עמוק מדי,לא בגלל סיפור שתספר לעצמך על מכירות אבודות בגלל סמוראי שחור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מרץ 2025, 21:22

להתחשב בנתונים הmeh שלו בסטים, אני משער שכל המכירות בחנות של אפיק קאז :!:

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 24 מרץ 2025, 23:18

לא לפי הניסוח בכתבה.

According to further data seen by VGC, Shadows delivered the second-highest Day 1 sales revenue in the franchise’s history, behind only Valhalla.

Notably, it did so launching in March, when other series entries arrived during the more lucrative Thanksgiving season, and did not benefit from the pandemic boost enjoyed by Valhalla.

Shadows marked Ubisoft’s best-ever Day 1 launch on the PlayStation digital store, was the most wish-listed Ubisoft title of all time, and generated over 11 million hours watched on Twitch — the strongest start for any recent Ubisoft title, including Valhalla.

Significantly, PC represented around 27% of total “activations” – which likely encompasses full sales and subscription downloads via Ubisoft+ – with Steam playing “a significant role” in that performance.

Assassin’s Creed Shadows is the first major Ubisoft game to release day one on Steam since 2019. Previously, the publisher prioritized its own digital store, as well as the Epic Games Store, at launch.

תפקיד משמעותי נשמע כמו הרוב. בכל מקרה, זה לא מפתיע אף אחד שיוביסופט משלמת את המחיר של לירות לעצמה בכבד במשך שנים בכך שקשרו את עצמם בבלעדיות ל EGS.
(וזה שהיא הגיעה למצב כזה רע במידה לא מבוטלת בגלל הדיל הדביל).
וגם יכול מאוד להיות שבגלל השנים של ההיעדרות, הנתח של החנות של יובי והמינוי שלה יותר גדול ממשחק רגיל. אותי מעניין לדעת אם המינוח activations כולל עותקים ששוחקו באמצעות המינוי.

בכל אופן, תנחומיי לאנשי ה 'anti woke'.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 מרץ 2025, 05:51

Hypno כתב:take כזה גרוע שהוא הזדקן תוך דקות לאור המידע החדש על מכירות המשחק :lol:

בוא נראה איזה רגליים יהיו לו. זה ה AC הכי מבוקש מאז שהתחילה הסדרה הזאת בימי הפס3, אם היו עושים את המשחק ״נכון״ ללא מחלוקות ורעש הוא היה צריך להיות ה AC הכי נמכר בסדרה בערך. אין לי ספק שכל המחלוקת סביבו לא הוסיפה לו בכלל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מרץ 2025, 08:14

ועדין יש לו מספר שחקנים דומה לאודסי שיצא באיחור של שנתיים, כמעט 30% פחות שחקנים מאשר DA האחרון שנחשב לכישלון והוא לא הצליח להכנס לטופ 20 של סטים.

Shadows היה הכותר הכי מצופה בהסטוריה של יובי, 15 שנים האינטרנט מפנטז על AC ביפן הפאודלית. הוא היה אמור להיות להיט הסטרי, בטח כשהוא השיגור הראשון שלהם בסטים מזה שנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 מרץ 2025, 08:30

זה לא רק הAC הכי מצופה אי פעם, זה גם הAC עם זמן הפיתוח הארוך ביותר. אם לא מחשיבים את Mirage כמשחק ראשי גדול בסדרה, ולא אמורים, כי הוא התחיל כהרחבה ובגלל חמדנות הפך לstandalone, וגם יוביסופט הגדירה אותו “smaller scale” - אז עברו 5 שנים מאז הAC הגדול האחרון, שזה לפחות 3 שנים יותר מכל מרווח אחר אי פעם בסדרה, שהייתה פעם שנתית או גג דו-שנתית.
המספרים עלובים ורק אתה קאז, שתמיד התהדר בנתוני שחקנים בסטים כמדד האולטימטיבי - יכול לעשות את הפליק-פלאק הזה עכשיו.
המשחק מן הסתם ימכור כמה מיליונים, לא חסרים אנשים שזה הגילטי פלז׳ר שלהם, כולל פה בפורום, ואפילו אני שאני לא מתעניין בסדרה כבר עשור - קצת מדגדג לי לשחק בו, כי זה הסטינג הכי מעניין עבורי אי פעם בסדרה.
אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא כשלון יחסי, כשמתייחסים לעובדות הנוספות לגביו, ואפשר לנחש שחלק לא קטן מזה הוא בגלל ההייט שהוא חוטף באינטרנט. בצדק או לא בצדק זה כבר עניין אחר.
אישית, אני לא רואה בו משהו יותר מדי “woke”, ודווקא העניין של דמות ״טנק״ מגושמת לא מרתיע אותי ואפילו להפך, כי הגיימפליי הקבוע של AC נראה לי מעפן. אני פשוט ממתין למבצע כי אני יודע שרוב הסיכויים שאני אפרוש ממנו מוקדם מאוד, כמו שעשיתי עם כמעט כל שאר המשחקים בסדרה ששיחקתי.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 25 מרץ 2025, 10:15

אודיסי כן יצא ישירות לסטים, רק ולהאללה לא. ושוב, הוא נמכר ב20% הנחה בלאנצ'ר של יוביסופט כל הזמן עד לשיגור, קניתי אותו בערך שעתיים לפני שהוא יצא ולא הייתה לי שום סיבה לקנות אותו לסטים - הוא גם ככה דורש הפעלה של הלאנצ'ר שלהם גם אם הוא בספריית סטים שלך.
אגב, אם הבעיה היא רק יאסקה (כי הוא שחור, או כי הוא טנק, מה שבא לכם) - אני כבר 9 שעות בפנים, כמעט 10, ולמעט חצי שעה בפרולוג עדיין לא שיחקתי שנייה אחת איתו. הוא לגמרי הדמות המשנית של המשחק, ואם אחרי 10 שעות עדיין לא "פתחתי" אותו זה די ברור. הבנתי מביקורות שאם אתה משחק איתו רק כשאתה חייב ולא בוחר לשחק איתו כשיש בחירה (כי הגיימפלי שלו באמת נראה פחות מעניין, אני מסכים) - אז מדובר בחלוקה של 90%-10% בזמן המשחק ביניהם.
וגם הקווסטים שחייב לשחק אותו, זה בעצם הקווסטים האישיים שלו שמנותקים מהסיפור הראשי. כלומר, לא באמת חייב לשחק אותו אף פעם למעט רגעים מאוד ספציפיים.
נראה מה אני חושב עליו כשהוא יגיע למשחק, זה בהחלט מעניין אותי, אבל הגיימפלי של הנינג'ה ממש מהנה בינתיים, זו בקלות ובפער אדיר מערכת ההתגנבות הכי טובה שהם עשו בסדרה. מערכת הקרב היא בסדר, כנראה גם כן הכי טובה שהם עשו אבל זה לא קרוב בכלל להתגנבות, אז דמות שמתמקדת בענף הזה של הגיימפלי במקום בהתגנבות והפרקוק נראית לי פחות מהנה. אבל נראה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מרץ 2025, 10:38

אין לי שום בעיה קונספטואלית עם shadows. אני חושב שאחרי שני עשורים של ציפיה והייפ אינסופי ללכת על סמוראי לא יפני זאת טעות גדולה וזאת גם פעם ראשונה ש-AC עושה משהו כזה. אני גם חושב שהשיט ה-woke עם כל מני יפנים לא בינארים במאה ובמדינה שלא היה קיים בה דבר כזה מפרנצ׳ייז שאמור להיות יחסית היסטורי זה מטומטם, אבל אם זה אופציונאלי ולא קטסטרופה כמו ב-DA אז גם לא מדובר בביג דיל.

הבעיה העיקרית שלי עם Shadows היא שהוא נראה כמו עוד AC סטנדרטי וגם לא אחד מעניין במיוחד. זה החטא הגדול שלו, לא כי הסמוראי שחור או שרוב אפשרויות הרומנטיות שלו הן עם גברים.

ובנוגע למכירות, הוא היה אמור להיות התפוצצות אסטרונומית, במציאות הוא פשוט עוד AC מצליח למדי. לדעתי זאת אכזבה גדולה, אבל המשקיעים של יובי הם אלה שאמורים להחליט אם הוא מצליח או לא, לא אנחנו. כרגע המניה של יובי שטוחה למדי, ירדה באיזה 4% ביום שהמשחק יצא, עלתה חזרה לאותו מקום בדיוק מאז, כלומר כנראה שהמשקיעים אומרים משהו כמו ״אמממ אוקיי, בסדר״.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 מרץ 2025, 12:21

Stick כתב:אודיסי כן יצא ישירות לסטים, רק ולהאללה לא. ושוב, הוא נמכר ב20% הנחה בלאנצ'ר של יוביסופט כל הזמן עד לשיגור, קניתי אותו בערך שעתיים לפני שהוא יצא ולא הייתה לי שום סיבה לקנות אותו לסטים - הוא גם ככה דורש הפעלה של הלאנצ'ר שלהם גם אם הוא בספריית סטים שלך.
אגב, אם הבעיה היא רק יאסקה (כי הוא שחור, או כי הוא טנק, מה שבא לכם) - אני כבר 9 שעות בפנים, כמעט 10, ולמעט חצי שעה בפרולוג עדיין לא שיחקתי שנייה אחת איתו. הוא לגמרי הדמות המשנית של המשחק, ואם אחרי 10 שעות עדיין לא "פתחתי" אותו זה די ברור. הבנתי מביקורות שאם אתה משחק איתו רק כשאתה חייב ולא בוחר לשחק איתו כשיש בחירה (כי הגיימפלי שלו באמת נראה פחות מעניין, אני מסכים) - אז מדובר בחלוקה של 90%-10% בזמן המשחק ביניהם.
וגם הקווסטים שחייב לשחק אותו, זה בעצם הקווסטים האישיים שלו שמנותקים מהסיפור הראשי. כלומר, לא באמת חייב לשחק אותו אף פעם למעט רגעים מאוד ספציפיים.
נראה מה אני חושב עליו כשהוא יגיע למשחק, זה בהחלט מעניין אותי, אבל הגיימפלי של הנינג'ה ממש מהנה בינתיים, זו בקלות ובפער אדיר מערכת ההתגנבות הכי טובה שהם עשו בסדרה. מערכת הקרב היא בסדר, כנראה גם כן הכי טובה שהם עשו אבל זה לא קרוב בכלל להתגנבות, אז דמות שמתמקדת בענף הזה של הגיימפלי במקום בהתגנבות והפרקוק נראית לי פחות מהנה. אבל נראה.

עשית לי ממש חשק. העניין הוא שאין לי זמן אליו....
?

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 25 מרץ 2025, 23:58

Laskin כתב:המספרים עלובים ורק אתה קאז, שתמיד התהדר בנתוני שחקנים בסטים כמדד האולטימטיבי - יכול לעשות את הפליק-פלאק הזה עכשיו.
המשחק מן הסתם ימכור כמה מיליונים, לא חסרים אנשים שזה הגילטי פלז׳ר שלהם, כולל פה בפורום, ואפילו אני שאני לא מתעניין בסדרה כבר עשור - קצת מדגדג לי לשחק בו, כי זה הסטינג הכי מעניין עבורי אי פעם בסדרה.
אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא כשלון יחסי, כשמתייחסים לעובדות הנוספות לגביו, ואפשר לנחש שחלק לא קטן מזה הוא בגלל ההייט שהוא חוטף באינטרנט. בצדק או לא בצדק זה כבר עניין אחר.
אישית, אני לא רואה בו משהו יותר מדי “woke”, ודווקא העניין של דמות ״טנק״ מגושמת לא מרתיע אותי ואפילו להפך, כי הגיימפליי הקבוע של AC נראה לי מעפן. אני פשוט ממתין למבצע כי אני יודע שרוב הסיכויים שאני אפרוש ממנו מוקדם מאוד, כמו שעשיתי עם כמעט כל שאר המשחקים בסדרה ששיחקתי.

המספרים לא עלובים. האי יכולת שלך להבין הקשרים ונואנסים זה לא בעיה שלי. מעולם לא אמרתי ש CCU זה המדד האולטימטיבי.

המשחק מוכר מצויין בכללי. מה אכפת לך להתמקד עכשיו בביצועי גרסת המחשב?
מספיק עם הצביעות והזזת המטרות. כשמתחילים לדבר על 'נחכה לרגליים' או לחפש בציציות למה המשחק לא מכר יותר טוב מ Valhala שיצא בתחילת דור חדש, קרוס-ג'ן, בתקופת החגים ובשיא המגיפה, אז מבינים שאתם לא יכולים לרדת מהעץ שטיפסתם עליו, ורק לעלות עליו עוד יותר.

לא יקרה כלום להודות שהמשחק מוכר באופן טוב, והרבה יותר ממה שצפיתם/פיללתם לאור דעתכם עליו.

רוצה לדבר על מכירות גרסת המחשב?
דרגון אייג' הגיע לשיא של 90K שחקנים. ראינו איך המשחק גמר במכירות. אז אם shadows היה עושה מספר כזה גם יכלת להגיד 'אם DA נכשל עם מספר דומה בטח גם AC! הכל בגלל הסמוראי השחור!'.
יוביסופט שנים חתכו את הענף עליהם הם ישבו בשל העסקה שלהם עם אפיק. הם החלישו את המותגים ואת המכירות שלהם על המחשב. כמה נאיבי צריך להיות כדי לחשוב שכל הנזק הזה יתהפך עם המשחק הראשון שלהם בחזרה לסטים?

ולאור השנים שהמשחקים של יוביסופט לא בסטים DAY1, סביר להניח שיש הרבה יותר אנשים שקנו את Shadows דרך יובי, EGS או דרך שירות המינוי מאשר המשחק הסטדנרטי הממוצע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מרץ 2025, 11:01

Hypno כתב:המספרים לא עלובים. האי יכולת שלך להבין הקשרים ונואנסים זה לא בעיה שלי. מעולם לא אמרתי ש CCU זה המדד האולטימטיבי.

על מה אתה מדבר? היו פה תקופות שכל מה שדברת עליו זה CCU כאילו אין שום דבר בעולם חוץ מזה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים