DrKeo כתב:הם כולם נראים נהדר. למה משחקי AA נראים יותר טוב גרפ-ית ממשחקי צד א של סוני?
Laskin כתב:DrKeo כתב:הם כולם נראים נהדר. למה משחקי AA נראים יותר טוב גרפ-ית ממשחקי צד א של סוני?
ובאותו נושא:
זה נראה ממש, ממש טוב
DrKeo כתב:אני לא חושב שהשאלה פה היא הרמה של המשחק עצמו, השאלה היא למה צוותים אינדים של 20 חבר׳ה מצליחים לעשות יותר עם UE5 מאשר כל צד א׳ של סוני.
הבלעדי הגדול האחרון שלהם, ספיידרמן 2 התבסס על טכנולוגית פס4 בהגדרות גרפיות גבוהות יותר, עם תאורה אפויה ועולם סטאטי. לא ברור.
Klayman כתב:DrKeo כתב:אני לא חושב שהשאלה פה היא הרמה של המשחק עצמו, השאלה היא למה צוותים אינדים של 20 חבר׳ה מצליחים לעשות יותר עם UE5 מאשר כל צד א׳ של סוני.
הבלעדי הגדול האחרון שלהם, ספיידרמן 2 התבסס על טכנולוגית פס4 בהגדרות גרפיות גבוהות יותר, עם תאורה אפויה ועולם סטאטי. לא ברור.
הכל נכון, אבל ככל שעובר הזמן, הגרפיקה הרבה פחות מעניינת ומרגשת אותי מאשר המשחקיות עצמה,סיפור טוב ומעניין או אנימציות יפות. משחק הזומבים שלאסקין הביא פה, נראה אולי טוב גרפית, אבל משעמם מאוד במשחקיות, ברמה שאני לא חושב שהייתי משחק בו אפילו בחינם.
ספיידרמן 2 הוא אחלה משחק. כמו שאמרתי כשסיימתי אותו It's the most video game ששיחקתי מזה שנים. הוא כמו סרט ספיידרמן ממש ממש טוב שאתה גם משחק בו. אז כן, יש לו כמה קטעים חלשים, אבל בגדול? הוא חוויה מעולה אפילו למישהו כמוני שראה רק את הטרילוגיה עם טובי מגווייר ואת הסרט המצוייר ההוא שמאוד הצליח לפני כמה שנים.
DrKeo כתב:Klayman כתב:DrKeo כתב:אני לא חושב שהשאלה פה היא הרמה של המשחק עצמו, השאלה היא למה צוותים אינדים של 20 חבר׳ה מצליחים לעשות יותר עם UE5 מאשר כל צד א׳ של סוני.
הכל נכון, אבל ככל שעובר הזמן, הגרפיקה הרבה פחות מעניינת ומרגשת אותי מאשר המשחקיות עצמה,סיפור טוב ומעניין או אנימציות יפות. משחק הזומבים שלאסקין הביא פה, נראה אולי טוב גרפית, אבל משעמם מאוד במשחקיות, ברמה שאני לא חושב שהייתי משחק בו אפילו בחינם.
ספיידרמן 2 הוא אחלה משחק. כמו שאמרתי כשסיימתי אותו It's the most video game ששיחקתי מזה שנים. הוא כמו סרט ספיידרמן ממש ממש טוב שאתה גם משחק בו. אז כן, יש לו כמה קטעים חלשים, אבל בגדול? הוא חוויה מעולה אפילו למישהו כמוני שראה רק את הטרילוגיה עם טובי מגווייר ואת הסרט המצוייר ההוא שמאוד הצליח לפני כמה שנים.
מסכים שתמיד המשחקיות מקום ראשון, אבל ממה שראיתי מספיידרמן 2 הוא לא ממש שונה מספיידרמן 1 ואני לא חושב שהמשחקיות של ספיידרמן 1 טובה מעבר להתנדנדות בעיר. יכול להיות שקמפיין פאן, אני בטח אחווה אותו מתישהו כשאני אחליט שאני מוכן להשיל עליו 40$, אבל עד אז אני נשאר סקפטי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים