GTA6 - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

GTA6 - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bozeman » 06 מאי 2025, 18:40

תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: GTA6 - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 06 מאי 2025, 19:28

הקראש שלי על לוסיה מתחיל.... איזה יופי לא זוכר מתי ראיתי הבעות פנים עם רגש כזה במשחק. גרפיקה שהיא בליגה משל עצמה לעולם פתוח.
גאה להיות הראשון שמגיב בשרשור הזה שהולך להיות אגדי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 מאי 2025, 20:38

לגמרי עומד בציפיות שלי מבחינה טכנית לאיך GTA אמור להראות על הדור הבא. עולם מדהים, נראה מטורף פשוט. רוקסטאר בחיים לא תאכזב מבחינה טכנית גם אם זה היה יוצא לגיימקיוב.

הדבר היחיד שקצת הציק זה שהטריילר היה קצת ״סאחי״ יחסית ל GTA. משהו בכתיבה ובדמויות, אני מצפה ליותר טירוף. בכל מקרה יאללה חייב איכשהו להתארגן על פס5 למאורע הזה שהולך ללא ספק להיות אירוע התרבות הכי גדול של העשור. סוף סוף קצת הייפ מדור חדש לעזאזל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מאי 2025, 21:13

bling כתב:לגמרי עומד בציפיות שלי מבחינה טכנית לאיך GTA אמור להראות על הדור הבא. עולם מדהים, נראה מטורף פשוט. רוקסטאר בחיים לא תאכזב מבחינה טכנית גם אם זה היה יוצא לגיימקיוב.

הדבר היחיד שקצת הציק זה שהטריילר היה קצת ״סאחי״ יחסית ל GTA. משהו בכתיבה ובדמויות, אני מצפה ליותר טירוף. בכל מקרה יאללה חייב איכשהו להתארגן על פס5 למאורע הזה שהולך ללא ספק להיות אירוע התרבות הכי גדול של העשור. סוף סוף קצת הייפ מדור חדש לעזאזל.

יש לך עוד שנה. לפני חודשיים אנשים מכרו את הפס5 פרו שלהם ב2900₪, לפני חודש ב-2600 ועכשיו יש כבר שמוכרים ב-2400. תמתין קצת, עד שיצא GTA בטח תוכל לקנות פרו בפחות מ-2000.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מאי 2025, 22:33

אוקיי ראיתי את הטריילר סופסוף - ואו. גרפיקה מטורפת לגמרי, הצלחתי לזהות גם RT GI וגם RT השתקפות בטריילר, הזיה שהם מצליחים להשיג את שניהם בעולם פתוח עם גרפיקה כזאת מטורפת. גם יש פיסיקת נוזלים אדירה בשישית בירה בתחילת הטיירלר כשהוא בהליכה מהחנות נוחות. למרות שאת זה אפשר להשיג גם עם שיידר ברמה גבוהה כי הנוזלים כלואים בחלל סגור. אבל יש לי הרגשה שזאת פיסיקת נוזלים אמיתית ״כי רוקסטאר״.

גם בדורות קודמים רוקסטאר היו בקרם הטכני אבל מה שהם עושים עם GTA6 משאיר את כל התעשיה מאחור.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מאי 2025, 22:57

זה באמת לא ייאמן. ריאליזם מטורף, כמה פיזיקה!
ואני מאוד אוהב שהסיפור פה דווקא נראה בוגר מאוד. המשחק יהיה משוגע בגיימפליי עם כל הסאנדבוקס שלו, ועוד יותר באונליין, אני אשמח לשחק בסרט שלוקח אותו ברצינות בין לבין.
הכל פה פסיכי, אני מתקשה להאמין שהפס5 יכול להחזיק את זה עם מלא פיצוצים ואקשן ב-30 פריימים יציב, אבל רוקסטאר באמת אולי מסוגלים לזה.
יש מצב שבקטעי הקישור יש יותר RT מאשר בגיימפליי?
המח שלי מדמיין כבר את גירסת המחשב שנקבל ב-2028…

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2025, 00:09

זה טריילר אז הכל בשליטה של רוקסטאר, גם יכול להיות שהטריילר רץ ב-10fps והם מרנדרים אותו offline כדי להשיג 30. אבל הסטורית הם לא מזייפים, בדרך כלל מה שאתה רואה בטריילר זה מה שיש במשחק אז אני מקווה שזה לא המצב.

אני רואה RT השתקפות ו-RT GI, קשה לי להאמין שזה רק בסרטוני מעבר. הם גם כותבים בסוף הטריילר במפורש שזה נתפס על פס5.

מעניין מה הם עושים עם הפרו. עוד RT? הרי 60 כנראה לא יהיה שם כי המגבלה היא הCPU. מאותה סיבה אי אפשר לעשות את העיר צפופה יותר מבחינת מכוניות ואנשים. אז או שהם משפרים גרפיקה, או שהם מעלים רזולוציה. ואני מקווה שזה הראשון כי הרזולוציה נראת סבבה לגמרי, נדמה לי ש-DF אמרו 1440p טבעי בלי שום ריקונסטרקציה שנופל קצת מתחת מדי פעם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2025, 00:35

אגב, אם אז היה טריילר לסרט או סדרה, הוא די גרוע. אבל בגלל שזה GTA אני מנתח את הגרפיקה, הפיסיקה, איזה חיות מסתובבות ברקע, מה אפשר לעשות בעולם וכו׳ מה שהופך אותו למדהים.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 07 מאי 2025, 10:57

נראה כאילו חיברו מחדש מהר מהר חתיכות מכמה טריילרים שהיו כבר שלושת רבעי אפויים, כנראה שהפעם באמת לא היה נעים להם מהדחייה ורצו לפצות אותנו במשהו :)

אבל נראה מדהים. השתי שניות של לוסיה שיורה עם המטול רימונים על מכוניות, גיימפליי אמיתי? מבחינת הזווית, לדעתי יש סיכוי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2025, 14:05

יש כמות פסיכית של תמונות מהמשחק באתר של רוקסטאר, אפשר לראות שם צלילה, קייקים, סנוקר, צייד, מיני גולף, דייג, מירוצי שטח ועוד המון דברים שכנראה אפשר לעשות במשחק. הם גם מביאים הסברים על כל הדמויות, מראים 6 אזורים שונים של המפה ועוד, כדאי לבקר.
https://www.rockstargames.com/VI

בנוסף יש במשחק דברים פסיכים גרפית, דבר ראשון אני מתחיל לחשוד שיש במשחק יותר RT ממה שחשתבי, לא רק שיש רפרקציה ממש טובה על דברים שונים מזכוכית, יש גם אפקטים של תאורה שכוס יוצרת שנראים דינאמים מדי. תסתכלו על הכוס מרטיני, אלה אם זה פייק אחד גדול מאוד קשה להשיג מה שהולך שם בלי RT:
תמונה

קשה לי להאמין שהשבירה של האור שהכוס יוצרת היא כל דבר אחר מ-RT, אפילו הצל של העלים בכוס מוטל על הרצפה יחד עם הגוון האדום של המשקה. או שזה משהו מאוד ספציפי שעבדו עליו הרבה, או שיש בו יותר RT ממה שחשבנו. אגב זה יכול להיות גם תוצר לוואי של המערכת RT GI, תלוי איך הם ישמו אותה. אם זה תוצר לוואי של המערכת GI אז היא RT ברמה מאוד גבוהה.

בנוסף הבסיס של הכוס משקף את הרגל של הכוס, כלומר השתקפות עצמית. הדרך היחידה לעשות את זה במשחקי וידאו כיום זה RT השתקפות אז אין ספק שיש פה RT השתקפות. גם אין לי ספק על ה-RT GI.

אני לא חושב שיש RT צל, אחרת החלק הפנימי של הכסף המקופל על השולחן היה כנראה מוצל ולא מואר:
תמונה

גם אפשר לראות ״מדרגות״ בצל מתחת לפתחי המזגן על המסך מדיה מה שאומר שזה כנראה מפות צל:
תמונה

אפשר לראות שה-RT השתקפות ברזלוציה נמוכה משמעותית, תעשו זום על המשקפיים, לדעתי רבע רזולוציה או אולי סוג של דמקה:
תמונה

בנוסף אפשר לראות מיני גולף:
תמונה

סנוקר:
תמונה

דחיסות פסיכית של צמחיה:
תמונה

LOD פשוט מצויין:
תמונה

אפילו החצץ מטיל צל. שוב, אני לא חושב שזה צל RT, אבל קשה לדעת איך הם הצליחו להוציא את זה לפועל על עצמים כל כך קטנים. יכול להיות שזה SSS כמו ב-days gone:
תמונה

צלילה חוזרת:
תמונה

עננים וליומטרים חוזרים (היה גם ב-RDR2) כמובן:
תמונה

שימו לב לתאורה על המערכת שיער, גם המעיל וגם השיער של הבחורה:
תמונה

שוב שימו לב לתאורה על השיער, עם דגש על המעיל פרווה:
תמונה

יש שיפור של התאורה של העננים הוליומטרים לעומת RDR2:
תמונה

נראה שיש מערכת דינאמית של אש ושריפות:
תמונה

מירוצי שטח:
תמונה

יש צייד:
תמונה

פסיכי:
תמונה

נראה שיש כמו ב-RDR2 מערכת שמנהלת את מעגל החיים של החיות:
תמונה

פעילות קייקים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 מאי 2025, 18:23

הנושא הזה מזיק לי לבריאות. תמונות מטורפות קיאו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2025, 01:40

סה״כ הייתי קרוב :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2025, 13:38

רשמי מרוקסטאר:
Grand Theft Auto VI Trailer 2 was captured entirely in-game from a PlayStation 5, comprised of equal parts gameplay and cutscenes.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 מאי 2025, 14:03

מדהים שזה גיימפלי בחלקו, מדהים שזה הכל מהPS5 הבסיסי, אני כרגע לא מרגיש שאני בכלל צריך PS5 פרו מרוב שהמשחק נראה מדהים.
עוד לא ראיתי את הניתוח של DF. נדב, אני כן יכול להגיד שגרמת לי להעריך את רוקסטאר אפילו יותר, בכלל לא שמתי לב לרמת ההשתקפות של הכוס,ושזה מגיע עד רמת השתקפות הבסיס והצל אבל מרגע שגרמת לי לשים לב לזה אני לא יכול לא לראות את זה וזה מעיף את המוח :-)

הייפ כזה מטורף אני רואה את הטריילר לפחות פעמיים ביום ואין לי מושג איך אנחנו הולכים להעביר את השנה הזו. הגרפיקה מפילה לסתות, החיות נראות כל כך טוב, המים שהם שותות נראים כל כך טוב, בכללי המים התעלו מעל כל הציפיות שלי באיך שהם נראים, דיברנו על זה שהם יראו מטורף, לא האמנתי שבאמת יהיו ככה מטורפים.

המירוצי שטח, פאק. מה זה הדבר הזה.
איך מעבירים שנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2025, 14:23

כשבדקתי את הטריילר מקרוב, בהיתי בפריים הזה לא מעט, וגם DF דברו עליו.
Screenshot 2025-05-08 at 14.19.50.png
Screenshot 2025-05-08 at 14.19.50.png (979.01 KiB) נצפה 713 פעמים

מעבר לזה שה-GI עושה תאורה ממש טובה על הפנים של ג׳ייסון, תקבלו כמה השתקפויות יש בפריים הזה. יש את שמשה הקדמית שמשקפת את הדשבורד, יש את המראה הצדדית שמשקפת את העולם החיצוני, יש את המראה האחורית, יש את החלון של הנוסע שמשקף את פנים הרכב והחלון של הנהג שמשקף את העולם החיצוני, יש את המשקפיים של ג׳ייסון ויש את השעון של ג׳ייסון שמשקף את פנים הרכב. איזה כיף זה RT השתקפות שמיושם טוב, ובמשחק כמו GTA זה פשוט בכל מקום.

אפשר לראות את זה גם על התמונה של לוסיה שדברנו עליה קודם:
תמונה

יש השתקפות על המשקפיים, על הטלפון שנח על המגבת, על המים של הבריכה ועל הכוס מרטיני.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2025, 17:16

אני פשוט מתקשה להאמין שזה יזוז ב-30 פריימים כשיש אקשן על המסך. מניח שבגיימפליי הרזולוציה תיפול הרבה מתחת ל-900p והרזולוציה של ההשתקפויות עוד תרד עד ההשקה.
אחרת באמת מדובר בקסם. מטורף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2025, 17:22

יש רזלוציה דינאמית, אז בהחלט יכול להיות שהיא נופלת. אבל הבסיס הוא 1440p, ומי יודע אולי גם ה-FPS יצלול.

אני בדיוק מברר על פס5 פרו יד שניה, בתקווה אני אוכל למצא אחת במחיר נורמאלי בקרוב לקראת DS2.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מאי 2025, 18:30

איזה כיף, משחק שמכוון ל 1440P, בלי מוד 4K או מוד ביצועים וכל השיט הזה שהדור הזה הביא איתו, פשוט בונים משחק שיפרק את החומרה למקסימום כמו שצריך. רוקסטאר קוסמים ואם GTA5 רץ על הפס3 (נכון - לא אידיאלית בפריימרייט וברזולוציה/IQ אבל זה דור הפס3 שהיה דור ה HD בחיתולים שלו וכמעט הכל היה ככה, זה לא היה חריג לרעה באיזשהו אופן) אז הם יריצו את GTA6 על הפס5.

ואני אנסה בכל זאת להתארגן על פרו :D

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 08 מאי 2025, 18:43

ורק לחשוב איך גרסת ה-PC תראה...
ובהתחשב בכך שעד שגרסת המחשב תצא יש סיכוי טוב מאוד שסדרת 6XXX תצא מעט לאחריה - זה יהיה מדהים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2025, 19:39

אני אמתין לסדרה 7000 ;)
גירסת המחשב בטח לא תצא הרבה לפני 2028, כבר נהיה במרחק שנה מהסדרה הזו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2025, 20:01

נראה לי שאתה קצת מקפל את הזמנים. אם המשחק באמת יצא במאי 2026, מסורתית גרסת המחשב תצא ב-2027. כלומר מאוד צמוד לסדרה 6000 ורחוק שנתיים מסדר 7000.

אפשר לחכות לאיזה כרטיס שרוצים, אבל צריך לזכור שהמשחק רץ ב-1440p על כרטיס חלש מה-3060RTX. אני בטוח שגרסת המחשב תוסיף המון, אבל אני לא אתפלא אם אחרי כל ה-AI המשחק ירוץ באיזה 200fps ב-4K עם PT על ה-6080RTX.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2025, 20:05

בGTAV גירסת המחשב אפשר להזיז את הסליידרים כך שיהיה הרבה, הרבה יותר תנועה, הולכי רגל וכו׳, ולראות לרחוק מאוד, פי כמה וכמה מגירסאות הקונסולות, כך שכן - אני בהחלט חושב שיהיה קשה למקסם אותו כשיצא. הלוואי ואני טועה, אבל לדעתי זה מה שיקרה.
הגירסה הזו גם יצאה שנה וחצי אחרי הקונסולות, מה שאומר במקרה שלנו חגים 2027, או כמו שאמרתי - לא הרבה לפני 2028 :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 מאי 2025, 20:33

גם אם הרזולוציה תיפול בטח זה יהיה לאזור ה1080P ואז עוד תהיה איכות תמונה סבירה. נפילות פריים רייט זה תמיד דבר וודאי אצל רוקסטר כי הם אף פעם לא קידשו פריים רייט למורת רוחו של קאז :-) תמיד קידשו קדמה וכוח והנאה.

קאז בטוח מקבל צרבת עכשיו מרוב שאין זכר ושום דיבור קל שבקלים על performance mode.
בלינג, אז כל מה שהיה צריך להביא אותך לדור הזה, זה שרוקסטאר יקומו מהתרדמת :-) תתחדש על הפרו אחי מראש! איך אתה הולך להנות יא ראבק.
ושאני רואה שנדב חושב על פרו אני מתחיל גם לשקול את זה... מה אני אהיה היחיד פה שמשחק את זה על PS5 רגיל?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2025, 21:42

לרוקסטאר לוקח בערך שנה לעשות גרסה משודרגת. RDR2 יצא שנה אחרי גרסת הקונסולות. GTA5 גם יצא אחרי שנה, פשוט לפס4 כי רוקסטאר מתעדפים קונסולות. לדעתי הגרסת מחשב תצא שנה אחרי GTa6, אז השאלה היחידה היא מה תאריך היציאה האמיתי של GTA6.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2025, 21:43

glass man כתב:גם אם הרזולוציה תיפול בטח זה יהיה לאזור ה1080P ואז עוד תהיה איכות תמונה סבירה. נפילות פריים רייט זה תמיד דבר וודאי אצל רוקסטר כי הם אף פעם לא קידשו פריים רייט למורת רוחו של קאז :-) תמיד קידשו קדמה וכוח והנאה.

קאז בטוח מקבל צרבת עכשיו מרוב שאין זכר ושום דיבור קל שבקלים על performance mode.
בלינג, אז כל מה שהיה צריך להביא אותך לדור הזה, זה שרוקסטאר יקומו מהתרדמת :-) תתחדש על הפרו אחי מראש! איך אתה הולך להנות יא ראבק.
ושאני רואה שנדב חושב על פרו אני מתחיל גם לשקול את זה... מה אני אהיה היחיד פה שמשחק את זה על PS5 רגיל?

מה שהיה צריך בשביל להביא את בלינג לדור הבא זה... משחק דור הבא. מי היה מאמין?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים