bling כתב:לגמרי עומד בציפיות שלי מבחינה טכנית לאיך GTA אמור להראות על הדור הבא. עולם מדהים, נראה מטורף פשוט. רוקסטאר בחיים לא תאכזב מבחינה טכנית גם אם זה היה יוצא לגיימקיוב.
הדבר היחיד שקצת הציק זה שהטריילר היה קצת ״סאחי״ יחסית ל GTA. משהו בכתיבה ובדמויות, אני מצפה ליותר טירוף. בכל מקרה יאללה חייב איכשהו להתארגן על פס5 למאורע הזה שהולך ללא ספק להיות אירוע התרבות הכי גדול של העשור. סוף סוף קצת הייפ מדור חדש לעזאזל.
Grand Theft Auto VI Trailer 2 was captured entirely in-game from a PlayStation 5, comprised of equal parts gameplay and cutscenes.
glass man כתב:גם אם הרזולוציה תיפול בטח זה יהיה לאזור ה1080P ואז עוד תהיה איכות תמונה סבירה. נפילות פריים רייט זה תמיד דבר וודאי אצל רוקסטר כי הם אף פעם לא קידשו פריים רייט למורת רוחו של קאזתמיד קידשו קדמה וכוח והנאה.
קאז בטוח מקבל צרבת עכשיו מרוב שאין זכר ושום דיבור קל שבקלים על performance mode.
בלינג, אז כל מה שהיה צריך להביא אותך לדור הזה, זה שרוקסטאר יקומו מהתרדמתתתחדש על הפרו אחי מראש! איך אתה הולך להנות יא ראבק.
ושאני רואה שנדב חושב על פרו אני מתחיל גם לשקול את זה... מה אני אהיה היחיד פה שמשחק את זה על PS5 רגיל?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים