GTA6 - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: GTA6 - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 15 מאי 2025, 15:00

DrKeo כתב:
glass man כתב:נדב, כפרה עליך אני לא מבין מה הטיעון בכלל. כולם יוכלו להרשים אם יעשו משחקים לינארים כמו BMW היילבליינד, וקפטן אמריקה? אוקיי.
אתה רואה את ספיידרמן 2 הופך למשחק מסדרוני לינארי? אתה רואה את GOY הופך למשחק מסדרוני וליניארי? אתה רואה את הוריזון 3 הופך למשחק מסדרוני וליניארי?

אם אתה אומר שלא צריך תקציבים של GTA לעשות משחקים מרשימים לא ליניארים אז תביא משחקים מרשימים עולם פתוח בדור הזה שהם לא GTA.
AC לא מרשים, הוא משחק שרץ על סווייץ 2 שהוא PS4 עם DLSS.

פייבל משחק מסדרון? סימולטור טיסה משחק מסדרון? מאפיה משחק מסדרון? DS2 משחק מסדרון?

אמרתי שלאף משחק אין scope של GTA, אף משחק לא צריך את התקציב וכוח האדם שמשחק GTA צריך וזה נכון עוד מהפס3. זה לא בינארי, או GTA או מסדרון צר. זה טווח שנע ממסדרון צר ועד עולם פתוח, ואז מעליהם קילומטרים באטמוספרה GTA שהוא פתית שלג שלא קיים בשום תצורה בתעשיה.

נדב, פייבל בפיתוח מאז 2017, שהוא ייצא הוא יהיה 9 שנים בפיתוח זה רק מוכיח את הנקודה. בוא נריץ רגע תסריט כזה על הפיתוח של הוריזון 2. היה מתחיל פיתוח ב2018 ויוצא ב2027. אפשרי שהיה מגיע לגרפיקה של פייבל? כן כמוהו בסוף הדור. וגם אז יש לא מעט שיגידו שפייבל 4 מרשים, אבל ממש לא ברמה של קפטן אמריקה, וGTA 6 בכלל רמה אחרת.סימולטור טיסה מרשים, אבל הוא לא אינטרקטיבי ברמה של עולם פתוח, זה משחק מאוד מצוצם בסקופ שלו לעומת מה שספיידרמן 3 עולם פתוח שבאמת סוחט את הPS5 היה נראה.
מאפיה לא משחק מסדרון, אבל הוא ממש לא ברמה של GTA6 או קפטן אמריקה או היילבלייד הוא נראה כמו משחק Late ps4 gen או יותר נכון כמו גרסת PC של המשחקים האלה.
DS2 (של קוג'ימה) לא נראה קפיצה דורית מהקודם. הוא נראה כמו הקפיצה בין HORIZON 1 ל2 או ספיידרמן 1 ל2 או כמו GOT לGOY.
אנחנו שוב ושוב רואים שמשחקים באמת מרשימים שהם עולמות פתוחים לקח כל הדור לפתח אותם. לא חושב שבדור הבא זה יפתיע מישהו אם כל סטודיו AAA יוציא את המשחק שלו בשנתיים האחרונות של הדור, נהיה רגילים לזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2025, 15:10

ואלן וייק 2 היה בפיתוח 4 שנים, DS2 בפיתוח 5.5, HB2 היה בפיתוח 4.5 שנים, סימולטור טיסה 3 שנים וקפטן אמריקה 4.5 שנים (מסתבר שהם חתמו על העסקה עם מארוול רק בסוף 2021). יש משחקי פס4 שלקח 2 שנים לפתח ויש משחקים שלקח 6 שנים לפתח, פייבל סתם דוגמה אנקדוטלית.

בסופו של יום נראה שמשחקי דור הבא שנראים ממש דור הבא היו בפיתוח בערך 5 שנים, רובם פחות מזה. אם ספיידרמן 2 היה צריך עוד שנתיים בתנור כדי להראות כמו משחק דור הבא אז שסוני יתנו לו עוד שנתיים בתנור. אבל הבעיה שלו הרבה יותר עמוקה מזה כי אינסומניאק בקושי טרחו לפתח מנוע דור הבא במסגרת זמן שחברות כמו רמדי, אפיק, מאסיב, יובי מוטראול, id וכו׳ בהחלט פתחו אחד. אפשר לטעון שמנוע X יותר מרשים ממנוע Y, אבל אינסומנאק פשוט לא עשו כלום.

ומה שכתבת על DS2 זה סתם מנותק מהמציאות. DS2 נראה מטורף לגמרי, דור הבא על מלא. אתה יכול להזכיר איזה משחק פס4 נראה ככה?
תמונה
תמונה
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2025, 15:45

אגב ראיתי עכשיו את הסרטון של DF על דום והמשחק נראה טוב טכנית, ממש טוב. מה שהם עושים עם תאורה, עננים, אפקטים וליומטרים, RT, פרלקסים דינאמים, חלקיקים, פיסיקת הרס, המערכת רוח, כמות אוייבים על המסך, X10 הפירוט מהמפה הכי דחוסה של איטרנל וכו׳ זה לגמרי דור הבא. יש בו קטעים שחשבתי בטריילר שהם מרונדרים מראש ובסוף הם בזמן אמיתי. אם כבר יש בעיה עם המשחק זה נטו ART. ואני חושב שהבעיה עם ספיידרמן 2 היא בדיוק ההופכי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2025, 17:52

חייב להודות שאלן ווויק 2 ממש לא נראה דור הבא בעיני, גם לא ככותר שנה ראשונה שמציג את הקפיצה הראשונית סטייל רייז/אינפמס שכזה. לא חושב שהוא הרבה יותר יפה מגרסת הפרו של TLOU2, האמת לא חושב שיותר יפה בכלל וניגנתי את גרסת ה PC ב setting הכי גבוהים עם פיצ׳רים שאין בכלל בקונסולות על הטלוויזיה הגדולה בסלון וממש לא עפתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2025, 18:48

אלו וווייק על המחשב נראה דור הבא, על הקונסולות הרבה פחות.
שום בכלל לא נראה ממש מרשים. גם אם יש לו כל מני דברים טכניים על הנייר מרשימים - בפועל הוא נראה הרבה פחות מרשים מהורייזון 2 נניח, או tlou2. עניין של עיצוב כנראה, אבל לעיניים זה פשוט לא מרשים כל כך

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 מאי 2025, 19:42

נדב, אלן ווייק 2 לא כולם מרגישים שהוא דור הבא. בלינג לא מרגיש ככה, אני לא מרגיש ככה ואני בטוח שאנחנו לא היחידים.

גם אני הלכתי לראות אותו על MAX ביער הזה, הוא בהחלט בטופ של מה שיצא מאז 2020, אבל הוא פשוט לא דור הבא בעיני, זה נראה PS4 על מגה סטראוידים.
קפטן אמריקה נראה כמו פאקינג CGI לעומת אלן וויק 2.

גם אם עפת ממנו, מאלן וויק 2 אתה עף ממנו כמו קפטן אמריקה? קפטן אמריקה נותן לי וויבים של "אני לא הולך להאמין שהחרא הזה אמיתי עד שאני משחק בזה בעצמי"
משה רבנו, יבוא ויגיד לי שזה משחק אמיתי אני לא אאמין לו עד שאשחק בעצמי :-)

לגבי DS2 הוא נראה מהמם בתמונות סטיל,בווודאי בתמונה שהבאת שעושה וויבים של DUNE וזורקת למחשבות, אבל זו תמונת סטיל מאוד ספציפית.

אני יכול למצוא תמונות סטיל שגם הוריזון 2 נראה לא מהעולם. אני לא אומר שזה bullshot ברור לי שהמשחק לרגעים מאוד ספציפים באיזה PHOTO MODE באמת נראה ככה. בגיימפלי שאני רואה מDS2 הוא נראה כמו שידרוג רציני למשחק הראשון ושדרוג רציני למנוע אבל לא שדרוג של "דור הבא"

ממה שאני רואה המשחקים שמפילים את הלסת לכולם בלי יוצא מן הכלל (פייבל 4, GTA 6 ) כולם לקחו מהמפתחת שלהם את רוב הדור לפיתוח.

היילבלייד 2 לקח 4.5 שנים? סימולטור הליכה מסדרוני,שאנשים יכולים לסיים ב5 שעות? אם הוא לקח 4.5 שנים (כן אני יודע שהצוות לא ענקי) אז משחק עולם פתוח של ספיידרמן ששואף לרמה הגרפית של GTA 6 לא יקח 7 שנים לפיתוח?

אולי דום נראה מרשים לפעמים, במיוחד עם כמות אויבים כזו גם Space Marine 2 נראה לרגעים "דור הבא" בגלל כמות האויבים שלו ואז אתה רואה את שאר המשחק וכל האינטרקטיביות והפיזיקה ברמה של משחק מדור הPS360. :-)

פפ16 בחלק מהסטפיס שלו (בעיקר הקרב מול טיטאן) נראים כך כך דור הבא עד שברור לך שפפ16 לא באמת דור הבא, אלא שהסטפיס האלה פשוט שתו את כל התקציב ועלו עשרות מליונים להפקה.

הכל שם Hand crafted ואפוי מראש ברמה היסטרית בשביל למכור את האשליה של "דור הבא" GTA 6 לא נותן וויב כזה, הוא דור הבא על מלא כל הזמן.
אנחנו עוד לא יודעים מה ממה שראינו מGTA 6 זה גיימפלי ומה זה קטעי קישור, אבל כל הטריילר נראה מטורף ברמה שזה לא משנה, הכל שם נראה דור הבא.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2025, 21:52

Laskin כתב:אלו וווייק על המחשב נראה דור הבא, על הקונסולות הרבה פחות.
שום בכלל לא נראה ממש מרשים. גם אם יש לו כל מני דברים טכניים על הנייר מרשימים - בפועל הוא נראה הרבה פחות מרשים מהורייזון 2 נניח, או tlou2. עניין של עיצוב כנראה, אבל לעיניים זה פשוט לא מרשים כל כך

על הקונסולות נראה גרוע יותר מ TLOU2, על המחשב נראה דור הבא. אמר אף אחד חוץ ממך לאסקין. זה לא דור הפס3 שתשכנע אותי שגרסת הפס5 עם IQ וביצועים כל כך רעים שגרסת המחשב נראית כמעט דור מעל.

כמה אפקטים על אותו מנוע וגראפיקה לא יגרמו לגרסת המחשב להראות דור הבא בעוד שגרסת הפס5 (שהיא כאמור קונסולה שלא מתקרבים בכלל לממצות את היכולות שלה) להראות גרוע יותר מ TLOU2 שיצא לפני 5 שנים. לא קונה את זה ועובדה גם אני וגם גלאס צפינו בגרסת המחשב על ההגדרות הכי גבוהות ולא עפנו בכלל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2025, 22:46

AW2 נראה דור הבא, יש שם פירוט מטורף ובסרטוני מעבר לוקח שניה להבין מתי משלבים וידאו live action. בגרסת מחשב יש תאורה מדהימה, אבל היא לא שונה בצורה קיצונית מגרסת הקונסולה. פשוט הדינמיות שלה והאפקטים שנוצרים יכולים ליצור רגעי ואו שלא קיימים בקונסולה. אבל אם תסתכלו על תמונה שתי הגרסאות נראות מאוד דומות.

ובנוגע ל-DS2, הוא נראה מטורף לגמרי. הוא כבר בליגה אחרת לגמרי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2025, 22:50

bling כתב:
Laskin כתב:אלו וווייק על המחשב נראה דור הבא, על הקונסולות הרבה פחות.

על הקונסולות נראה גרוע יותר מ TLOU2, על המחשב נראה דור הבא. אמר אף אחד חוץ ממך לאסקין. זה לא דור הפס3 שתשכנע אותי שגרסת הפס5 עם IQ וביצועים כל כך רעים שגרסת המחשב נראית כמעט דור מעל.

כמה אפקטים על אותו מנוע וגראפיקה לא יגרמו לגרסת המחשב להראות דור הבא בעוד שגרסת הפס5 (שהיא כאמור קונסולה שלא מתקרבים בכלל לממצות את היכולות שלה) להראות גרוע יותר מ TLOU2 שיצא לפני 5 שנים. לא קונה את זה ועובדה גם אני וגם גלאס צפינו בגרסת המחשב על ההגדרות הכי גבוהות ולא עפנו בכלל.

לא יודע אם הבנת אותי נכון או לא… אני דיברתי על אלן ווייק 2, ועל המחשב הוא באמת נראה דור הבא, בקונסולות הוא לא מרשים בכלל. דום נראה אפילו פחות מרשים, גם אם טכנית הוא מרשים מאוד את החבר׳ה בDF.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2025, 22:55

זה כי קראת לו שום... :!:

דום בסרטון של DF מאוד מרשים. אני מתכנן לשחק בו הערב אחרי שפרנזי האורווזיון יגמר אצלי בבית ונראה בעצמי איך הוא נראה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מאי 2025, 00:13

DrKeo כתב:AW2 נראה דור הבא, יש שם פירוט מטורף ובסרטוני מעבר לוקח שניה להבין מתי משלבים וידאו live action. בגרסת מחשב יש תאורה מדהימה, אבל היא לא שונה בצורה קיצונית מגרסת הקונסולה. פשוט הדינמיות שלה והאפקטים שנוצרים יכולים ליצור רגעי ואו שלא קיימים בקונסולה. אבל אם תסתכלו על תמונה שתי הגרסאות נראות מאוד דומות.

ובנוגע ל-DS2, הוא נראה מטורף לגמרי. הוא כבר בליגה אחרת לגמרי.

לא יודע מה סרטוני מעבר לא מעניין, ראיתי גיימפליי ממושך על מקסימום במחשב. אם זה דור הבא אז כנראה שבאמת אבדה המשמעות של דורות עם הפס5. מזל שקיבלנו GTA6 שקצת הזכיר מה באמת דור חדש מסמל.

המשחק לא נראה בגיימפליי יער קפיצה דורית מעל TLOU2 בשום יקום שבעולם.

לאסקין ברור שהבנתי שאתה מדבר על אלן ווייק 2 למה נראה לך שלא? וכמו שחשבתי אחרי הפוסט של קיאו אין שום מצב שיש הבדל של דור בגיימפליי בין הגרסאות. לטעמי אין הבדל של דור בין המשחק הזה למשחק פס4 מ 2020 אז אתה באמת חושב שיש הבדל כזה תהומי בין גרסת פס5 למחשב? אין מצב. באמת שאתם מפריזים לטעמי בערך של קפיצה דורית.

אני עם אינטר וגלאס בדיעה שעד כה חוץ מאולי היילבלייד 2 על ה 4 מטר מרובע שלו - לא קיבלנו שום דבר שבאמת הביא קפיצה דורית משמעותית חוץ מ GTA6 ואולי פייבל?

בגדול הדוגמאות מאוד מאוד בודדות. לא מסכים שאלן ווייק 2 דום , אוואטר ועוד כל מני קשקושים בסגנון נמצאים שם בכלל. GTA6 לגנרי בליגה משל עצמו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2025, 00:39

גם קילזון או אינפמס לא נראים קרוב לגרפיקה של האורדר. יש דרגות של ״דור הבא״. יש משחקים כמו אוואטר ודום, ויש משחקים כמו HB2, פייבל ו-GTA6. זה לא סותר שגם הם נראים דור הבא, פשוט לא פסיכים ברמה של HB2.

ואגב, גם פורצה הורייזן 5 וסימולטור טיסה 20/24 בליגה של הגדולים, והם עוד עושים את זה ב-SCALE מאוד מרשים. ביחוד פורצה שעושה את זה ב-200 קמ״ש. הצוות של ספיידרמן 2 בכה על כל הטכנולוגיות שהם לא יכלו להשתמש בהן בגלל שהמשחק מהיר, אז פורצה הורייזן אומר להם להחזיק לו את הבירה.

אגב, אני צלמתי את התמונות האלה בזמן גיימפליי. אני לא בטוח איזה משחק פס4 נראה ככה, אבל אני אשמח לשחק בו.
Screenshot 2023-11-03 160853.jpg
Screenshot 2023-11-03 160853.jpg (565.89 KiB) נצפה 683 פעמים

Screenshot 2023-10-28 013533.jpg
Screenshot 2023-10-28 013533.jpg (568.6 KiB) נצפה 683 פעמים

Screenshot (39).jpg
Screenshot (39).jpg (587.96 KiB) נצפה 683 פעמים

Screenshot (37).jpg
Screenshot (37).jpg (470.14 KiB) נצפה 683 פעמים

Screenshot (33).jpg
Screenshot (33).jpg (518.48 KiB) נצפה 683 פעמים

Screenshot (6).jpg
Screenshot (6).jpg (549.99 KiB) נצפה 683 פעמים

Screenshot (4).jpg
Screenshot (4).jpg (189.76 KiB) נצפה 683 פעמים

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 מאי 2025, 11:25

פורצה הוריזון 5 בכלל לא נראה דור הבא. יש לו בקונסולות הדור הנוכחי "אפקטים" של דור הבא אבל הוא לחלוטין משחק דור קודם. הוא רץ על האקסבוקס וואן שהיתה החלשה מבין השתיים משמעותית בדור הקודם והוא לא נראה רע בכלל שם ביחס לכמה שהקונסולה ההיא היתה זבל אשפתות טכנית, הפס4 היה מריץ אותו בהליכה בגרסה לא רעה בכלל.

אלן וויק 2 נראה מהמם, אבל באותו אופן שTLOU 2 וGOT1/ 2 מהממים. זה נראה בול כמו שאני מצפה ממשחק רמדי עטור תקציב לPS4 להראות, אל תשכחו שבדור הקודם הם עבדו בעיקר עם הוואן החלשה יותר.(עד 50% פחות כוח מהפס4) יש לו אפקטים של דור הבא אבל רואים שהדביקו אותו עליהם.

הPC זה לא פייר לי לנדב ולאסקין (ואולי גם קאז? לא זוכר) יש כרטיסי מסך שיכולים לגרום לAW2 להראות דור הבא כי לעומת מה שיש בקונסולות המחשבים שלנו הם ליטרלי דור הבא. :-) הPC אף פעם לא היה הוכחה לכלום בנוגע לדורות, הוא תמיד עקף בפער כל מה שקרה בדורות של הקונסולות, ועם כל זאת אין פה קפיצה דורית.

משחקים כאלה כמו AC אלן וויק 2 ופורצה הוריזון אף פעם לא היו עוברים כ"דור הבא" אצל אף גיימר בדור נורמלי. רק בדור ההזוי הזה שהרגילו אותנו להסתפק במועט. אנשים כמונו שראינו את הקפיצה מדברים כמו סוניק 1 לדברים כמו Ocarina of Time או מGTA1 לGTA3 בפאקינג מעברי דור, זה ירשים אותנו?

תתנו את אלן וויק 2 לחברה שמומחית בהמרה, תנו להם מספיק זמן הם יביאו תוצאה יפה מאוד על הPS4, או כמובן תתנו לרמדי עצמם מספיק זמן וכסף וגם הם היו מביאים תוצאה מדהימה שלו על הפס4.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מאי 2025, 13:35

מסכים עם גלאס במאה אחוז. בגלל שהדור הזה עני כל כך בחוויות דור חדש בניגוד לכל דור אי פעם בערך שכבר בהשקה שלו טעמת דור הבא אמיתי (גם אם לא השיא שלו שהגיע אחרי שנתיים - שלוש לרוב כשכבר השתלטו על החומרה אבל כבר קיבלת את ״הקפיצה״) שמחפשים בנרות כל דבר שקצת נותן טעם מזה אבל וואלה, בדור נורמלי אלן וויק 2 זה ה AC4 בלאק פלאג של דור הפס4 שהיו לו אפקטים של מים של דור הבא והיו עוד כמה פיצ׳רים גראפיים נחמדים שללא ספק נתנו תחושה של פס3 על סטרואידים אבל אף בנאדם נורמלי לא חשב לרגע לרמוז שקיבלנו פה חווית דור הבא. סכ״ה קרוס ג׳ן מצוין להשקה של דור חדש.

גם פה איך שאני תופס את אלאן 2 אתה ממש לא מקבל את התחושה של ״הולי שיט הפס4 היה מתפוצץ מלהריץ את זה, מה הקשר בין מה שאני רואה פה לאיך שמשחקי פס4 נראים? אין שום קשר זה משהו חדש לגמרי״ שמקבלים במשחק דור הבא אמיתי כמו שקיבלנו כשראינו את אינפמס על הפס4 שזה נתן תחושה שאפילו בצחוק אי אפשר לרמוז או להתבלבל שהדבר הזה קשור לפס3, כנ״ל רייז בזמנו. התחושה הזאת של לצחוק על עצם המחשבה שמישהו חושב שהמשחק הזה יכול להגיע לדור הקודם באיזשהי דרך מבלי לשחוט אותו לחלוטין. כמו גלאס אני בטוח שויזואלית בטח על הפס4 פרו העקרונות של אלאן וויק 2 היו נשמרים מינוס פלוס - הוא ממש לא מוציא יותר וואו בצורה משמעותית מ TLOU2 על הפרו.

קיאו ראיתי גיימפליי על הגדרות מקסימליות במחשב, אני לא צריך להשתנמך לתמונות כדי להבין שוואלה זה רחוק מלתת לי את מה שמחפש כשחושב על דור חדש של חומרה על פני הפס4. זה מקסימום הקרוס ג׳ן המושקע הזה כמו AC4 שציינתי. לא יותר מזה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 מאי 2025, 01:43

נדב, עדיין הימר נכון שיש הרבה Horsepower לא מנוצל בPS5/X שיכול להוציא מאיתנו WOW אמיתי, זה עדיין הרבה יותר נכון לאמת, מהתחזית של קאז, 60/4K זה החיים מעכשיו :-)

אין לי בעיה להודות שאני פיקפקתי לפעמים אם הכוח של הPS5 באמת מספיק בשביל להוציא WOW. מה שלא ידענו עד שלא ראינו את GTA6 זה כמה שנים של פיתוח וכמה תקציב צריך כדי באמת לראות את הכוח הזה של הPS5/X מנוצל הלכה למעשה בסקאלה של ממש. לא היה לנו אף פעם דור כזה שמשחק היה צריך כל כך הרבה שנים בפיתוח.
GTA 5 עם כל הגרנדיוזיות שלו לקח 5 שנים לפיתוח. פה זמני הפיתוח של דברים כמו אינטרגלקטיק פייבל, GTA 6 עוקפים כל מה שידענו והכרנו.

אלן וויק 2 בהגדרה היבשה באמת פותח בראש ובראשונה "לדור החדש" אבל כמו שאנחנו רואים בפאץ שרמדי הוציאו לכרטיסי המסך של הGTX הישנים שאין להם תמיכה בRT Mesh shaders וכל הטכנולוגיות החדשות, אפשרי להריץ אותו על מכשירים שאין להם את הטכנולגיות האלה אם ממש רוצים בטח שאם רמדי היו בוחרים בראש ובראשונה לתכנן אותו סביב הPS4.קונטרול זחל על הPS4 אבל לקונטרול לא היה תקציב בכלל. תן לרמדי את ה50 מליון דולר של אלן וויק 2 לבנות סביבו משחק PS4 ? אלוהים יודע מה היו מוציאים מהמכשיר הם הקרם דה לקרם של הטכנולוגיה.

יותר מזה, אלוהים יודע מה רמדי היו מוציאים מהPS5 אם היה להם זמן לעבוד על משחק PS5 בלי הפרעה מ2019 עד 2026 כמו שרוקסטאר עושים :-)
אבל כן בסופו של דבר יש את מבחן התוצאה, נוטי דוג הביאו משחק שנראה מטורף לא פחות על הPS4 אז לא עפנו גם אם ברור לכולנו שהטכנולגיות של אלן וויק 2 הרבה יותר חדישות והרבה יותר מבשרות על העתיד.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 43 אורחים