DrKeo כתב:סוני לא צריכה לאמץ את UE5 בדיוק כמו שרמדי, רוקסטאר, ו-CDPR לא אמצו את UE5. כלומר הם מוזמנים לאמץ את UE אם הם רוצים כמו ש-band עשו עם DG, אבל זו לא הכוונה שלי. סנטה מוניקה מלאה במהנדסים מאוד חכמים, הם בנו מנוע סופר מרשים בכל דור ודור מאז הפס2. הם מסוגלים לבנות מנוע פס5 מרשים, פשוט צריך לתת להם לעשות את זה.
בנוגע לתקציב של control, לפי הדוחות הכספיים שלהם יש לו תקציב זהה ל-AW2 כך שאפילו אם התקציב שלו נמוך מ-AW2, זה כנראה בכמות כמעט לא רלוונטית. ואגב התקציב של קונטרול 2 כמעט כפול מהמשחק הראשון והוא הולך להיות המשחק השני שלהם בדור הזה כך שאני מצפה ממנו לגדולות, אפילו אם הוא בקושי 20% התקציב של אינטרגלקטיק.
אני משחק עכשיו ב-lake house, זאת הרחבה שבייסיקלי שמה את AW2 בתוך control והמנוע שלהם עם ה-path tracing נראה פשוט מטורף. ב-AW2 אין כמעט סביבות פנים מרשימות, אבל ב-lake house יש השתקפויות ומלא מקורות אור בכל מקום והכל דינאמי, זה נראה פשוט מדהים. אני מדמיין איך control 2 יראה כשיתכננו אותו מהיום הראשון להיות עם תאורה דינאמית לגמרי, מה הם יוכלו לעשות עם הרס ואירועים מתוסרטים.
אז מה יכולה להיות הסיבה שלא נתנו להם? הרי המשחקים שלהם מפסיקים לצאת לPS4 וסוני מלאים באנשים חכמים שידעו שבמוקדם או במאוחר הפס4 והרף הגרפי שלו יצטרך להינטש ושהם יצטרכו מנועים מתקדמים יותר למה לא נתנו להם לבנות מנועים כאלה?
כנראה כמו תמיד, התשובה היא כסף, ליצור נכסים כאלה עם פירוט כמו שרוקסטאר עושים עולה כסף והרבה, אין דרך לייפות את זה, זו השקעה סיזיפית, הם עוקפים את נוטי דוג גם בכוח האדם גם ככה, אז כמות האוטסורסינג שהם מקבלים בהשוואה לנוטי דוג עם תקציב כמו שלהם הוא בטח אסטרונומי לעומת מה שנוטי דוג או רמדי מקבלות.
יש פה שילוב של זה שרוקסטאר גם ככה הכי טובים טכנית בתחום, פלוס זה שהם היחידים שיש להם הצדקה לקבל תקציב בלתי מוגבל כי הם מביאים משחק שאשכרה יכול להצדיק תקציב של 600 מליון דולר.
כאילו נדב, לא משנה איזה תקציב אתה או אני או מישהו כאן חושבים שבאמת יש לGTA 6 בטח כולנו נסכים שבתקציב שלו, סוני יכולה לעשות לפחות 3 משחקי AAA שימכרו לה 20+ או קרוב לזה, וזו הסיבה כנראה למה הם לא יתנו לנוטי דוג תקציב כזה.
על קונטרול 2 כן, גם אני מצפה ממנו לגדולות, אני חושב שנוטי דוג נמצאים ב"Zone " שלהם שהם עושים משחקי אקשן גוף שלישי טהורים ולא כל מיני גיחות לז'אנר האימה כמו אלן וויק כי אז כל הזמן משווים אותם לקלאסיקות של הז'אנר ועם כמה שאני אוהב אותם זה די חסר סיכוי בשבילם ברגע שהם צריכים לנצח נוסטלגיה של אנשים למשחקים הקלאסיים האלה.
אני מקווה שזה יהיה רגע של התפוצצות בשבילם. מהמעט ששיחקתי בקונטרול, הרגשתי שיש לו את כל הפוטנציאל להפוך להיות משחק שיכל להתפוצץ אם רק היו לו סביבות מעניינות אויבים מעניינים ו.... תקציב...
העין שלי גם אומרת לי שמשחק הGAAS שלהם יהיה דבר שיכשל נחרצות, כמו שאני מרגיש לגבי "מרתון" כמובן מסיבות שונות לגמרי. המשחק GAAS שלהם לגמרי לטעמי, אבל מבחינת הקהל הרחב, אני רואה אותו מתויג כמשחק עצלני דל תקציב, שיתקשה לשמר שחקנים.
כל זה מביא אותי למצב שאני מקווה מאוד שקונטרול 2 יהיה הרגע הגדול של רמדי ובשביל זה הם צריכים תקציב. אני לא רוצה שרק מקס פיין ריימיק יתפוצץ להם ויעשה איזה 5M+
ואז יהיה להם הרושם שזה הIP היחיד שלהם שבאמת יכול להיות מיינסטרים, חושב שהם יכולים להצליח בענק אם הם רק יתמקדו במה שהם טובים בו, שזה אקשן טהור.
קוונטום ברייק יכל להיות זה אם לא היה קשור לקונסולה כושלת וסדרת טלווזיה מטופשת.