DrKeo כתב:ואגב, חשבתם על זה שהפס6 הולכת להיות קונסולת פס5 פרו 2 ממש גרועה? כשהפס5 יצאה כל הקלאסים של סוני מהפס4 פתאום נתנו 4k/60, סוג של רימאסטר מידי. מה הפס6 תתן שכל המשחקים של סוני 60 ברזולוציה טובה? 120 ו-4k טבעי? הגדרה של diminishing return.
כלומר, מה נקבל מהוויצ׳ר 4 על הפס6 אלה אם cdpr ממש יפתחו גרסה נפרדת ומושקעת? סיכוי טוב שזה יקרה במקרה שלהם, אבל 99% מהמשחקים לא יקבלו את הטיפול הזה.
CD Projekt Red has confirmed to VGC that what was shown wasn’t Witcher 4 gameplay, but a tech demo set in The Witcher 4 world.
“This is a tech demo, and a first look at the cutting-edge technology powering The Witcher 4 – but not The Witcher 4 itself,” a spokesperson told VGC.
“It showcases the powerful foundation we’re building in close collaboration with Epic Games to push open-world design further than ever before and the core systems and features we’re developing using Unreal Engine 5.
“We’re really proud of this early milestone and excited to give you a sneak peek at some of the cool tech like UAF, Nanite Foliage, Smart Objects, ML Deformer and FastGeo Streaming that are helping shape the future of The Witcher.”
Stick כתב:טוב, אני כנראה אהיה האחרון כאן שעדיין יהיה מוכן לשחק משחקים ב30FPS, אתה לא צריך לשכנע אותי.
יותר טוב אני מניח שהיה אפשר, אבל בהתחשב בעובדה שאני בכל מקרה מחכה לגרסאת הPC כדי לראות איך המשחק "יראה באמת" כשאני אשחק אותו, ואני מניח שרובנו כאן ככה, אז אני מההתחלה מסתכל על זה כבסיס נהדר ומצפה למשחק שיפוצץ לי את הראש.
אלו CDPR, הם דחפו טכנולוגיות בPC עוד בתקופת הנפל הזאת שפורטים של PC היו בדיפולט גרסה *פחות* מרשימה מגרסאת הקונסולות, שלא לדבר על איך שהם דוחפים את גרסאות הPC כיום בשת"פ עם נוידיה. אני מצפה לבמון מגרסאת הPC, כי הבסיס פה נראה ממש מעולה בעיניי, ולצד זה כל מה שאתה אומר נכון.
Laskin כתב:עוד כמה וכמה אפקטים של RT שאין בדמו הזה
Path tracing
פי 5-10 יותר דמויות על המסך
שיער ריאליסטי
בגיל שזזים בצורה ריאליסטית לא רק על הדמות הראשית
טקסטורות טובות בהרבה
אפס נפילות פריימים שאין לי ספק שיהיו אם המשחק מכוון ל-60 אחרי כל מה שבאמת יהיה בו ולא סתם טק דמו
מודלים מפורטים יותר
רזולוציה גבוהה בהרבה
אולי AI טוב יותר
כל אלו ביחד ייתן קפיצה כמו סייברפאנק פס4 ל-5 אם לא הרבה יותר
לי אין בעייה עם זה, חוץ מזה אתה בטח תבחר לשחק במוד ה-30 פריימים גם ככה, אז אתה כן תהנה ממשחק שמכוון לשם
Hypno כתב:קיאו עדיין לא משלים עם כך ש:
1. רוב המפתחות מלכתחילה לא באמת מנצלות את ה CPU באופן שמבטל את האפשרות שהמשחק יתקיים על CPU חלש יותר.
2. המשחקים המודרנים בנויים להיות scalable. מי שרוצה לדחוף לקצה דוחף. סייברפאנק קיים על סוויץ' 2 וקיים ב PT.
3. מפתחות רוצות להיות על הסוויץ' 2. אז אם מחפשים 'אשמים' אז תאשים מפתחות שמצניעות את ה scope הטכנלוגי שלהן כי שהמשחק יהיה ישים על הסוויץ' 2.
4. שוק הניידות בזריחה. תהייה XBOX ניידת. תהייה PS ניידת. שניהן כנראה לא יהיו חזקות יותר מקונסולות הבסיס של היום.
בכל מקרה, אם וויצ'ר 3 קיבל דאון-גרייד רציני, אז גם המצגת הזו היא לא ערובה לדבר.
Stick כתב:אני מבין שיש הבדל בין משחק שמכוון ל30FPS על קונסולה כבסיסי, לבין משחק שרק מציע מצב 30FPS כשדרוג ויזואלי.
מצד שני, אני רואה את הדמו הזה ב4K והוא נראה ממש ממש טוב. כן, אפקטים עוד יותר טובים וחומרים יותר ריאליסטים ויותר דמויות וטקסטורות וPT ו... (כן אני בעצם מעתיק את ההודעה שלך), תמיד אפשר לדמיין, ואלו באמת כל הדברים שאני מצפה לראות ככה או ככה ברסאת הPC.
אז אני באמת שואל - מה יש כאן שנראה "לא מספיק טוב"? משהו שאפשר להצביע עליו ולהגיד, וואלה, ב30FPS על הPS5 זה היה נראה מהותית טוב יותר ומדובר כאן במשהו שלא סקלבילי עכשיו לPC עם כוח של חמישה PS5? העין שלי ממש לא מקצועית וברור לי שכנראה יש כאן דברים כאלו שאני לא רואה, אבל אם מתמקדים רק באיך שהמשחק נראה לנו...
במילים אחרות, כל שדרוג שאני יכול לדמיין בעצמי על איך שהדמו הזה נראה - זה שדרוג שאני מצפה ככה או ככה מגרסאת הPC. כן, אם זו מפתחת קטנה עם תקציב מוגבל או אחת כזו שלא אכפת לה לדחוף טכנולוגיות, הרבה יותר סביר שהיא תעשה גרסאת בסיס ותשדרג עליה ברמה מינורית. ואז הבסיס מאוד משמעותי. עם CDPR כל עוד לא יפתיעו אותנו לרעה - אני מצפה שככה או ככה המשחק הזה יתקשה לרוץ על RTX 6070 ב60FPS בהגדרות מקסימליות (או אולי אני מגזים, אבל לא רחוק מזה), אז עד כמה זה באמת קריטי?
ואני מדבר רק ויזואלית כרגע כי זה השיח, גיימפלי זה עניין אחר כמובן.
Laskin כתב:בכמה יהיה ניתן להעלות את הצפיפות? כנראה שלא מעט, אם מסתכלים על משהו כמו GTA למשל, זה כמעט מוגבל ביכולות של המחשב שלך, הצפיפות שם פי כמה וכמה מגירסת הקונסולות. אין סיבה לחשוב שלא יהיה ניתן להעלות את הסליידר כך שיהיו פי 5 ממה שיש על הפס5.
צריך לזכור שהדמו הטכנולוגי הזה הוא בלי מליון מערכות גיימפליי שיעמיסו על הCPU והזכרון, אני מתקשה להאמין שהמשחק ירוץ ב-60 בסוף, וגם 40 בטח יהיה עם נפילות.
אבל כמו שבטיק אומר - הבסיס מרשים. מאוד. אני אופטימי.
DrKeo כתב:כמו זבוב לחרא, עוד בזמן שכתבתי את ההודעה הראשונה בנושא ה-60fps ספרתי לאחור את הדקות עד שתופיע.
1) זה נכון, וזאת אחת הסיבות הכי גדולות שהדור הזה הוא הדור הגרוע בהסטוריה. מפתחות קבלו חומרה מעולה והן עושות משחקי פס4 עם יותר דשא.
2) אין פה משהו חדש, תמיד משחקים רצו על מחשב חזק פי 10 ועל קונסולה חלשה, זה נכון עוד משנות ה-90. וההערה על הסוויצ׳ 2, אתה לעולם לא תבין אה?
3) אתה חוזר על זה שוב למרות שהסברתי לך כמה וכמה פעמים למה זה לא נכון. מעולם לא הגבת להסברים הללו, כי אין לך תגובה להם. ואז אתה ממשיך להגיד את זה שוב, אז אני פשוט אגיד שאתה דביל.
4) ע״ע סעיף 3.
וכן, יכול להיות שזה פייק ואין ערובה לשום דבר, אבל הוויצ׳ר 3 הציג כל מני טריילרים שלא רצו בזמן אמיתי שהיו סוג של target שהם כשלו להגיע אליו. כאן מדובר בדמו אמיתי שרץ על הפס5. אז כמובן שדמו זה לא משחק אמיתי, אבל זה כנראה יותר קרוב לתוצר הסופי מאשר מקרה הוויצ׳ר 3.
Laskin כתב:חחח טוב בינתייים 3 משחקים הראשונים ממש שמזכירים לי את דור הפס3, אבל בקטע טוב…
הדד מן הזה של Suda 51 מזכיר את המשחקים שלו לקיוב, פראגמאטה מזכיר את אחד מהמשחקים של קאפקום שהיו בלעדיים לקיוב, שכחתי את שמו, והמשחק הבא של טטריס אפקט מזכיר את… טטריס אפקט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 32 אורחים