DrKeo כתב:
Laskin כתב:המשחק עם הפלסטיק בים נראה ממש מקורי! לא בטוח שבשבילי אבל וואלה גם עיצוב מעולה וגם גיימפליי שנראה שונה.
עוד שלבים לאסטרובוט! יאי! חבל שאני אהיה עסוק עם מריו אודסי עד שנה הבאה בטח.
משחק פיראטים שלא נראה כמו משחקי פיראטים אחרים. סוף סוף![]()
בהתחלה חשבתי שזה בכלל מאנשי איילנד. אהבתי. לא אשחק בזה אבל טריילר טוב.
יש! סוף סוף עוד מההמשך הרוחני ואולי גם לא רק רוחני של journey! נראה מדהים. בקלות המשחק הכי מעניין אותי בתצוגה בינתיים.
יוצא באוגוסט! איזה כיף! אולי אפילו אחדד את הפלוס לאקסטרפולציה הפעם בזכותו… יש עכשיו מבצעים אז זה הזמן.
גם המולטי של רמדי יוצא לפלוס אקסטרא day1. החלטה נכונה.
והנה המשחק הגדול של התערוכה…. שחקנים טובים! יאללה בונד… רק למה אתה נראה כמו ילד… נראה קצת כמו אנצ׳רטד. מה שאומר שאולי זה יהיה המשחק הראשון שלהם שאני קונה מאז… לא זוכר כבר. איזה כיף.
חרא תצוגה, עבורי… יש רק 2 משחקים פה שאני בטוח קונה, אבל שניהם נראים מעולה אז בכל זאת 6.8 מתוך 10. בונד הציל אותם.
DrKeo כתב:1) ההבדל העיקרי בדור הזה הוא שעבור המשחק חסר ההשראה הממוצע הcpu של הפס5 הוא מעל ומעבר. אי אפשר באמת להשתמש ביצור פריימים כדי להגיע ל60 (ומי שמנסה יוצר בזיון טכני), אי אפשר להסתמך על vrr כי לרוב האנשים אין את זה (וזה לא עובד על הפס5 כבר שנה). ובנוגע לביקוש, הוא מזוייף, נוצר על ידי תקופת קרוס ג׳ן סופר ארוכה שעוותה פרספקטיבה של תעשיה שלמה וירתה לכל הדור ברגל.
2) אתה חוזר על הטיעון הזה, אבל הוא לא נכון. לסוויצ׳ 2 יש כל טכנולוגיה שיש לפס5 וגם כמה שאין לה, לפס4 חסרות המון טכנולוגיות מאוד חשובות שמונעות שימוש בטכניקות דור הבא. הסוויצ׳ 2 לא מונעת ממשחק לדרוש RT כמינימום, לא מונעת mesh shaders וגם לא מונעת הסתמכות על SSD. הפס4 כן. כלומר אין טכנולוגיה שאי אפשר להריץ על הפס5 שלא תרוץ על הסוויצ׳ 2 בscale down, אבל יש המון שלא ירוצו על הפס4. וכמובן העובדה שהסוויצ׳ 2 ממש קרובה לכוח של הפס5 גם בcpu וגם בנפח הזיכרון ושיש לה ssd אומר שכמעט כל משחק יכול להגיע אליה די בקלות. וכן אתה רואה את זה יופי בoutlaws כי כשהcpu בערך חצי כוח מהפס5, אז משחק 60 יכול בקלות יחסית להגיע לסוויצ׳ 2. אבל אני לא יודע למה כתבתי את זה, הרי תתעלם, לא תגיב ואז תגיד את אותה שטות שוב.
אתה משתמש באנשי קש, אתה לא מתיחס לעיקר. זה לא משנה אם זה מספר הדמויות על המסך או הרס או פיזיקת מים או סימולציה של האשכים של גרולט מתיבשים אחרי שהם טבלו בגיגית. מה שמשנה הוא שהוויצ׳ר הוא לא cod, זה לא משחק שבאמת צריך 60, זה משחק שבקונסולה בסיסית בת 8 אפשר להסתפק ב-30. וכדי להשיג 60 חצי מהכוח שלה בוזבז. CDPR מנצלים את כל הבאפלו, אם היה לצוות x2 מעבד ו-gpu, הם היו עושים איתם נפלאות.
אני בטוח שgta6 ב-60 היה עדין מאוד מרשים. אבל ראית מה קבלנו? היית מוותר על זה בשביל 60? רוצה כל כך 60? תקנה מחשב חזק, או תחכה לגרסת הפס6. ביצועים high end למכשירי high end. לא לקונסולה בסיסית שיצא ב-2020.
ואגב אני מאוד מתלהב מהוויצ׳ר ואני חושב שהוא נראה מדהים, אם הוא באמת יראה ככה בסוף. אבל יש פה פיל what if מאוד גדול בחדר.
bling כתב:לא יודע איך עולם המונחים שלך עובד אבל אתה יודע, יכול להיות דבר כזה גרוע וגרוע יותר. זה לא גרוע או מעולה, זה שמשהו פחות גרוע לא הופך אותו לטוב פתאום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 68 אורחים