איזו תצוגה נהדרת!
הפצצה אחרי הפצצה…. לא מאמין שהבא של double fine מגיע רק עוד 4 חודשים בערך, והוא נראה אדיר!
אז יש לדאבל פיין 2 צוותים עכשיו?
אם אני צריך לדרג אז החמישה שלי פה הם:
Keeper
Aphelion
High on Life 2
Super Meatboy 3D
The Blood of Dawnwalker
ובונוס
Planet of Lana 2
אני מניח שהרבה יאהבו יותר את הAAA כמו outer worlds 2 וclockwork revolution, אבל שניהם ממש לא בשבילי… ואני אגב ממש לא מבין איך הם באותה תצוגה, outer worlds נראה ממש מעפן לידו לדעתי. מוציא את כל האוויר מההייפ שהם אמורים לבנות עבורו.
בכל אופן הAA פה שציינתי ממש הרבה הרבה יותר בשבילי, כולם קנייה בטוחה או פשוט ששוב אעשה מנוי גיימפאס שנה הבאה. נראים מדהים.
גם Grounded 2 קיבל את אחד הטריילרים הכי טובים, לפחות בהתחלה שלו.
גם המשחק עם הבית מלון והחתול נראה ממש יצירתי ומגניב.
משחק המכות של invincible היה הפתעה מעולה אבל הוא נראה תחת לעומת מה שסוני עשו עם מארוול. אם כי אלים בטירוף אז מגניב מאוד.
פיינל פנטזי סוף סוף מגיעים, גם 7 רימייק וגם 16, ואחד מהם ממש עכשיו! אחלה הפתעה. שיחקו אותה.
היה גם משחק קוריאני שנראה חמוד, לא מעבר, גם קרונוס לדעתי לא הכי מלהיב, אבל אחלה דד ספייס לעניים.
ההכרזה על הניידת שלהם עם אסוס לא הייתה ממש מרגשת כי ידענו הכל בערך, ושום דבר שם לא מעניין אותי באופן אישי.
אגב מה הסיפור עם פרסונה 4 הזה? זה רימייק? הוא נראה טוב
קיצר מדהים כמה שהצלחה ותצוגות טובות לא הולכות ביחד… נינטנדו תמיד מאכזבים והם מוכרים כמו לחמניות, סוני לגמרי איבדו את זה וגם הם מוכרים בקצב, ומיקרוסופט מפציצים בקצב כבר כמה שנים ברציפות והם מקום אחרון בהפרש ענק.
9/10 אצלי בספר.
חבל רק שסיימו עם קוד במקום גירס

עריכה:
אני רואה עכשיו שפיל ספנסר הכריז שיהיה ב-2026 גם פורצה חדש וגם גירס הבא.
אז אני אוכל את הכובע אם זה נכון, וזה אומר שיש צוות נוסף שעבד במרץ על פורצה הורייזון ולא רק על פייבל.
מה שכן, אני מתקשה להאמין שגירס הבא באמת יוצא בשנה הבאה. הלוואי, אבל זה נראה לי משחק שיידחה. נראה בVGA בטח גיימפליי.