bling כתב:הדרימקאסט נכשל בגלל שלא רצו שהקונסולה תהיה PC? זאת בערך הסיבה הכי שולית ולא קשורה לכישלון שלו. חייתי באותה תקופה עם מצב קונגנטיבי סביר ולקונסולה הזאת ממש לא היתה תדמית של PC. היא נכשלה קודם כל בגלל מכונת ההייפ של סוני עם הפס2 ולסגה לא היו כיסים מספיק עמוקים (אחרי החלטות נוראיות בשוק הקונסולות בכמה שנים שקדמו לדרימקאסט שגרמו לאובדן אמון ומוניטין בקרשים) כדי להעביר דור פושר סטייל הקיוב והבוקס. הקונסולה היתה חייבת להיות סנסציה מטורפת כדי להציל אותם מה שלא קרה.
אם סגה כן היתה עם כיסים נורמלים אני מאמין שהייתה סוחבת את הדור ההוא ואולי גם עם מכירות גבוהות יותר מהקיוב והבוקס בסך הכל.
אני לא אמרתי שזו הסיבה היחידה שהדרימקאסט נכשלה ושהכל הסתכם בזה, אני אוהב את הדרימקאסט הרבה יותר ממה שבן אדם נורמלי אמור לאהוב חתיכת פלסטיק מ98 אבל המסר שלה היה all over the place וזה מוזיל את הערך שלה היא ניסתה לעשות הכל מוקדם מדי לפני שהשוק היה מוכן לזה.
שאתה (SEGA ) מנסה לשווק את עצמך כקונסולה היחידה שעליה אתה יכול לשחק QUAKE 3 ברשת בזמנו (משחק PC מובהק!) ועוד עם מקלדת, כן, שהשוק שלך רוצה בכלל לראות על הדרימקאסט שלו רזידנט איוול ראשי הבא, פיינל פנטזי ראשי הבא, דרגון קווסט ראשי הבא, ומה שאתה מראה להם זה שאתה יכול לשחק את Quake 3 עם מקלדת... זה אחד מהסיילר פוינטז, או פנטזי סטאר אונליין עם מקלדת, אז כן, סגה ניסו למכור גם את "הקונסולה שלנו היא כמו מחשב!" וזה לא מה שהשוק רצה.
היא מתה גם בגלל הסיבות שאתה אומר, הייתי אומר שהסיבה הכי דרמטית שהדרימקאסט מת, הוא שGTA3 התחיל פיתוח על הפלטפורמה, היא היתה הקונסולה הראשית שלו בשלב מסוים והוא אפילו לא קיבל אותה, אולי הוא היה עוזר, אבל כן אני עומד על זה שלתת לצרכנים שלך חזון שהוא all over the place, ושאתה (SEGA ) ממשיך לזרוק חרא על הקיר בתקווה שאולי משהו יידבק... זו לא הדרך, זה מראה חוסר ביטחון לצרכנים.
קונסולה שהיצרנית שלה בטוחה בה לא צריכה לגנוב פייצ'רים מהPC החומרה אמורה להיות חזקה ומושכת, והליינאפ, צד ג' ואקסקלוסיבים צריכים להיות מושכים, ברגע שאתה מנסה להביא מאפיינים מהPC לקונסולה שלך במאמץ נואש להתבלט, זה נראה לא רציני, מי שרוצה מאפיינים של PC בקונסולה שלו, לא צריך קונסולה פשוט שיחבר את המחשב לטלווזיה.