נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי glass man » 16 ינואר 2025, 14:47

זה העניין, אם אני קניתי את הפס5 בשביל בלעדיים, ומרגיש שאין לי מה לשחק קאז שולח אותי לשחק במשחקים האלה אחרת אני בכיין או אני יודע מה? הוא עשה את זה כמה פעמים.

מבין את הטיעון של "משחק יכול להיות איכותי ולמכור 10 עותקים" כן, יש מקרים כאלה, אבל המשחקים שיצאו השנה הם לא כאלה. סוני לא ציפתה שאסטרו בוט ימכור כמו שמכר
הם קיוו שהוא יהיה ה"מריו גלקסי" מומנט שלהם ושיעשה מה שסאקבוי אף פעם לא הצליח לעשות, סקוור לא ציפו שפפ7-2 ימכור חרא הם ציפו שמליוני אנשים כולל אלה שאף פעם לא שיחקו במקורי או בריימיק ישחקו בפפ7-2 הזה (והם גם אמרו את זה) כלומר המשחקים האלה הם לא איזה gem שנכשל בגלל שהוא gem אלה משחקים סופר מסחריים, שכיוונו להיות מגהטונים ואנשים פשוט לא היו מעוניינים. החברות האלה בייסקלי חשבו בדיוק מה שקאז חשב וזה התרסק להם בפרצוף כמו שזה התרסק לקאז.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ינואר 2025, 15:32

כן ברור שהעובדה שהייתה לסוני שנה meh ב-2024 מתחברת ישירות לזה שלמשל אני קניתי רק משחק אחד השנה - אסטרובוט. מצאתי את עצמי קונה כמה אינדים ישנים, נגיד vampir hunter, אבל לא קניתי אף משחק 2024 השנה חוץ מאשר אסטרובוט ובכלליות לא נראה לי שהוצאתי יותר מ-100$ בשנה החולפת ב-PSN (לא כולל פלוס כמובן בגלל הבן שלי). היו שנים שהוצאתי ב-PSN מאות דולר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 ינואר 2025, 16:56

כן בדיוק. לי אישית אין באמת הנאה לראות משחקים טובים ומושקעים נכשלים זה מבאס אותי גם אם המשחקים לא לטעמי, בלב אני מקווה שכולם יצליחו כדי שנמשיך לקבל משחקים מושקעים אבל שקאז די מכריח אותך להתלהב מהם לא נשארה ברירה אלא להראות לו שהרוב חשבו עם הכיס שהשנה היא meh.

לפחות בניגוד לקאז אנחנו עשינו משהו בשביל התעשייה השנה, אני קניתי את אסטרו בוט אז אני מרגיש נוח עם זה שמקסימום מימנתי את הבא של נוטידוג או משהו או שהכסף שהוצאתי השנה על SF6 מימן לנו אפילו בקטנה את onimusha החדש או את רזי 9.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 18 ינואר 2025, 22:20

glass man כתב:קאז, הנה עוד מכה ל"2024 השנה מהטובות בהיסטוריה"

המכירות בשוק היפני בצניחה חדה ביותר בהשוואה לשנה שעברה. מכירות החומרה צנחו ב24% מ2023 ומכירות התוכנה צנחו ב30.3% מ2023 בשנה שלדבריך היא מהטובות בהיסטוריה מסתבר שאסטרו בוט, פפ7-2 רימיק עם כל הציונים שלהם לא מעניינים את התחת לרוב הגיימרים כיום?.אולי זה יהיה הרגע שתסכים להודות שאתה בומר מנותק שחי בבועה, לפחות בנושא הזה של 2024 לא בהכרח באחרים.

לא צריך להיות גאון כדי להבין שהיפנים רוצים כבר את pragmata (מקום 3 להכי מצופה שלהם בדור הזה) סוויץ 2 וDQ12
ממש כמו שבמערב רעבים כבר לGTA6, סוויץ 2 ומשחקים מגדירי דור אחרים שיקימו לתחייה את הדור העייף הזה.

בגדול אני מאמין שDQ12 הולך לשנות לגמרי את התעשייה היפנית רק צריך שהסוויץ 2 לא יפריע לזה, היוצר כבר אמר שז'אנר הJRPG לא יראה אותו דבר אחריו, ואולי זה יהיה נקודת האור של הדור הזה לפחות ביפן.
https://gamebiz.jp/news/399161

האמרה שלי הייתה על סוני - אז לפחות תשווה את המכירות של סוני.

אתה לא יכול להגיד שאנשים כביכול מחכים למשחקי 'מגדירי דור', אבל מצד שני להבליט את ה30% יותר מכירות של 2023. איזה משחקי 'מגדירי דור' היו ב 2023?
פשוט היה ליין-אפ יותר עמוס ופופולארי. משחק הארי פוטר למשל אתה יודע. משחק זלדה. BG3. ספיידי 2. ג'די סורבייבור, דיאבלו, RE4 וכו' וכו'

וכשמדברים על מכירות תוכנה, במיוחד באירופה וארה"ב חשוב לדעת איזה להיטים לא כלולים ב data הזה. כמו למשל ווקונג ופאלוורלד שלא כלולים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ינואר 2025, 09:43

חחחחחח איזו חארטה בלאפה. שמע קאז, אני נהנה לפעמים שמטרילים אותי, זה יכול להוציא ממני צחוק אמיתי מהלב ושמשעמם לי ואני בשעת כפית אני גם נהנה להגזים לפעמים ולהטריל פה ושם בגבול הטעם הטוב, אבל זה כל כך לא בטעם טוב, אני ואתה יודעים שאתה משקר ושלא התכוונת רק לבלעדיים, שאתה הולך לישון בלילה לפני שאתה נרדם אתה יודע שאני צודק ושאתה משקר ככה שלא משנה כמה תכתוב שהתכוונת רק לבלעדיים של סוני האמת תשאר אמת ואתה תשאר שקרן ושנינו יודעים את זה.

אמרת בפירוש שזו שנה מעולה כי "תראו על מה גלאס עף על דרגון קווסט 3" ואתה ידעת מעולה שהוא לא אקסקלוסיבי סתם עוד הטרלה.

ולעניין, נגיד שהתכוונת רק לבלעדיים של סוני (ואתה לא) כן, גם אם אנחנו מסתכלים רק על הבלעדיים של סוני 2023 היתה שנה טובה יותר לבלעדיים ולו רק בגלל העובדה שספיידרמן 2 יצא בה והוא בלעדיי יותר רציני מאסטרובוט. ספיידרמן 2 אולי בכלל לא מדבר אלי כי הוא לא חדשני מספיק, אבל אני עדיין קניתי את הPS5 שלי בשביל משחקי AAA אז ספיידרמן 2 לפחות עם כמה שהוא נראה משחק PS4 עדיין יותר מרשים אותי גרפית מאסטרובוט אני לא קניתי את הפס5 שלי בשביל משחקים ברמה הגרפית של אסטרובוט.
(וכן, גם לא בשביל משחקים ברמה הגרפית של DQ3 שבטח אפילו הפלאפון שלי יכל להריץ ב200FPS על 8K )

זו הסיבה ש2024 היא כישלון ולא צריך להיות גאון כדי לרדת לשורש העניין המאוד לא מסובך הזה.
אתה רוצה לשמוע ממני הודאה שנהנהתי מ2024? בהחלט! אני לא מתכון להתנהג כאילו לא אהבתי את זה שהמשחק האהוב עלי קיבל ריימיק ואני גם לא מסתיר את זה לשניה בפורום. אבל להתנהג כאילו זה היה משחק ראשי או כאילו פפ7-2 או אסטרו בוט או Helldivers 2 אלה משחקים שפונים לכל אחד ולכן 2024 מדהימה? בולשיט.

כולם משחקים ברמה סופר גבוהה אבל שפונים כל אחד לנישה המאוד מצומצמת שלו, אותי לא מעניין שhelldivers 2 מכר איזה 12M במחיר מוזל אם הוא לא מעניין אותי אישית.
אותי לא מעניין שפפ7-2 איכותי בטירוף כי סיימתי את המשחק המקורי ב2003 ואני עדין זוכר אותו כאילו זה היה אתמול והשינוים שהם הכניסו לא מעניינים אותי.
אותי לא מעניין שאסטרובוט איכותי, כי אני לא מחפש פלטפורמרים אצל סוני, יש לי את נינטנדו לזה.

אז אתה רוצה שאני אתלהב בכוח מ2024 לא הולך לקרות אחי, והרוב איתי לא איתך,אפילו אנשים שעפו על אסטרו בוט פפ7-2 וhelldivers 2 מסכימים שזו שנה לא טובה אז אין שום ייקום שאתה מנצח בו את הויכוח הזה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 19 ינואר 2025, 21:03

צר לי לאכזב אותך, התכוונתי רק למשחקים של סוני. לא יודע איך אפשר לפספס את הרשימה שאני מפרט בה רק את המשחקים של פלייסטיישן ב 2024..
הקטע עם דרגון קווסט זה תשובה לכוכביות שנסית להדביק לריברת' בתור משחק גדול וראוי.

אתה כתבת הודעה בדיון מכירות, תתמקד במכירות. זה לא דיון טעם אישי.

הלדייברס 2 מכר יותר ב 2024 מאשר מה שספיידי מכר ב 2023. הכוכביות שאתה מנסה להדביק בנוגע למחיר מוזל הן מגוחכות. אתה לא מפנים ש NPD מדורג לפי דולרים והלדייברס מקום 3 השנה. זה אומר שיותר קשה למשחק שהוא לא 60דולר להתברג גבוה ברשימה.

FF16 כנראה מתקזז עם ריבירת'י.
יש לך עוד איזה מיליון וחצי+ של אסטרו בוט. סטלר בלייד עבר מיליון עותקים כבר ביוני. סליינט היל בטח לפחות מיליון, ועוד כל המכירות של שאר המשחקים של סוני השנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ינואר 2025, 21:46

גלאס, אין סתירה בין זה ש-2024 הייתה שנה meh של סוני לבין זה ש-2023 הייתה שנה meh של סוני. שתיהן יכולות להיות meh במקביל.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 ינואר 2025, 00:25

קאז,ג'יזס בסדר צדקת .הלכתי לקרוא את השרשור ההוא ובאמת הזכרת את DQ3 כי אפילו אינטר שם אמר לך שריימיקים לא נחשבים כמו משחקים מקוריים.
אוקיי אז דיברת רק על בלעדיים של סוני פסדר, הנה אני נותן לך את זה שצדקת פה מרוצה?

הבאתי לך כבר שב2024 היפנים קנו פחות מ2023 שזה כולל פחות אקסקלוסיבים של סוני. מה אתה עוד רוצה? בחייאת. כל ילד בן 12 ביפן שיחק יותר משחקים ממה שאתה שיחקת/תשחק כל החיים שלך והם קנו פחות ב2023 נסגר הקייס אין עוד מה לדון מה אתה בא באמת להתווכח מול אומת גיימרים כזו?

אני לא הולך עוד פעם להיכנס איתך לויכוח המיותר הזה על helldivers 2 משחק שעולה 40$ זה לא משהו בר השוואה לספיידי שנמכר במחיר מלא ולכן הbarrier to entry גבוה יותר. אני לא הולך להשתתף בקרקס שלך.ניצחתי אותך fair and square ואתה מנסה לגנוב לעצמך ניצחון ,תתווכח בצורה פיירית, חחח על מי אני עובד אם אתה תתווכח בצורה פיירית וגברית אתה תפסיד תמיד.

ספיידרמן משחק מושקע יותר מאסטרובוסט והיילדייברס 2 והוא לבד עושה את 2023 טובה יותר אם היית אחד שמשחק משחקים במקום לקרוא עליהם בגוגל ואז להקיא את השטיות שלך פה היית מבין את זה, אף הארדקור לא קונה קונסולה בשביל משחק כמו הלדייברס 2 או אסטרו בוט קונים בשביל דברים כמו ספיידרמן 2 (אפילו שאכזב לגמרי)

נדב: ברור ששתיהן meh אין בכלל צל של ספק! אם אתה שואל אותי לדעתי מאז שיצאו GOT וTLOU2 אנחנו בMeh אחד מתמשך שנמשך כבר 5 שנים ועובדה שיש סקר שמראה שרוב הגיימרים כיום משחקים משחקים שיצאו בין 2013 ל2019 זה לא נורמלי! אבל אם כבר קאז דוחק אותי לפינה להחליט מי מבין שתיהן 2023 או 2024 פחות גרועה? אני באופן אישי הולך עם 2023 באש ובמים ואני חושב שהDATA מגבה את זה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 22 ינואר 2025, 21:14

יש לך תרגום למקור היפני? מאין לך איזה חלק יש למשחקים של סוני לירידה הכללית?
ולמה אנחנו מתעקסים ביפן כשיש נתונים של השוק האירופי והאמריקאי?

אז אתה אומר שהלדייברז גילה את הפיתרון לחולי של התעשייה? תמכרו ב 40דולר ותמכרו 12 מיליון עותקים ב 12 שבועות, ותהיו המשחק ה-3 המוכר ביותר בארה"ב בדולרים.
אז יאללה שכולם יעשו את זה.
גם להחשיב IP של מארבל לIP לא מוכר זה לר בר-השוואה, אבל פה זה לא מפריע לך.

מאיפה לך בזכות מה קנו קונסולות השנה?
מושקע לא מושקע. זה נושא מכירות. הליין-אפ של סוני ב 2024 מכר יותר טוב מהליין-אפ ב 2023.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 ינואר 2025, 22:34

קאז בשם אלוהים, איך זה הגיוני להשוות משחק שמתומחר ב40 דולר למשחק שמתומחר ב70 דולר! בחייאת אחי בחייאת! אם helldivers 2 היה עולה 70$ ומוכר יותר מספיידרמן 2 הייתי אומר שצדקת מזמן, או הפוך, אם ספיידרמן 2 היה עולה 40 דולר, הייתי אומר שניצחת מזמן, כי אז המשחקים היו שווים במחיר.

כאילו, כמה אפשר להשוות תפוחים לתפוזים? לא נמאס?
מה, אתה לא יודע שכל משחק שמקבל הנחה זמנית מ70$ ל40$ מקבל בוסט זמני למכירות? רואים דברים כאלה כל הזמן. אז למה משחק שהמחיר ההתחלתי שלו הוא 40$ לא יהנה מהבוסט?

Helldivers 2 נהנה מהיוקרה של אקסקלוסיבי של סוני וזה מושך אנשים והוא עולה 40 דולר. אם זה לא היה אקסקלוסיבי של סוני היה עליו הרבה פחות תשומת לב, אני בטוח לא הייתי שומע עליו בלי זה, וזה שעולה רק 40 דולר עשה לי חשק הרבה פעמים ללכת לקנות אותו.

בנוגע ליפן, ספיידרמן 2 מכר לא רע בכלל ביפן ואפילו העיף את מריו פעם אחת מראש הטבלה, וזה בלי להחשיב עותקים דיגיטלים. איך אני יודע שhelldivers 2 לא הרשים אף אחד ביפן? כי שאלתי את היפנים שחלקם אני משחק איתם SF אם helldivers 2 תפס שם והם אמרו שאף אחד שהם מכירים לא משחק את זה, אתה יכול להגיד שאין להם מושג, או שהם לא מעידים על הכלל אבל אין שום עדות על זה שhelldivers 2 השתלט על הטבלה ביפן.https://www.levelup.com/en/news/773112/ ... Happening/

למה אנחנו מדברים על יפן? כי רציתי להראות לך שלא רק המערב חושב ש2024 שנה Meh אלא אפילו היפנים.
ולסיכום אין מה להשוות משחק שעולה 40 דולר, למשחק שעולה 70 דולר.

אתה חי בסרט אם אתה חושב שספיידרמן 2 שעולה 40$ היה מוכר פחות מhelldivers 2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 ינואר 2025, 09:39

EA טוענים שדרגון אייג' מכר 50% מתחת לציפיות... הם מציינים גם מספר של 1.5 מליון שחקנים ששיחקו בו, מבלי לציין מכירות, אז כנראה שמכר בערך מליון יח'.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 25 ינואר 2025, 12:21

glass man כתב:קאז בשם אלוהים, איך זה הגיוני להשוות משחק שמתומחר ב40 דולר למשחק שמתומחר ב70 דולר! בחייאת אחי בחייאת! אם helldivers 2 היה עולה 70$ ומוכר יותר מספיידרמן 2 הייתי אומר שצדקת מזמן, או הפוך, אם ספיידרמן 2 היה עולה 40 דולר, הייתי אומר שניצחת מזמן, כי אז המשחקים היו שווים במחיר.

זהו, מצאת את הפיתרון לבעיות הקיומיות של התעשייה. תשגרו משחקים ב 40$ ותטבעו בכסף.

אם אתה חושב שאין מה להשוות, תכתוב מכתב זועם ל NPD שמעזים לדרג את כל המשחקים בטבלה אחת, למרות שיש משחקים שה MSRP שלהם פחות מ60 דולר, וכאלה שיותר מ70.

Laskin כתב:EA טוענים שדרגון אייג' מכר 50% מתחת לציפיות... הם מציינים גם מספר של 1.5 מליון שחקנים ששיחקו בו, מבלי לציין מכירות, אז כנראה שמכר בערך מליון יח'.

זהו, קריאת השכמה לכל מי שמפתח AAA RPG - היכונו ליום הדין. s/

האפשרות למינוי כדי לשחק ב DA קיימת רק במחשב, אז אני בספק שחצי מיליון אנשים נרשמו ושיחקו אותו בדרך הזה. נגיד 1.35 מיליון עותקים שנמכרו.
כמובן כישלון צורב בכל מקרה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ינואר 2025, 14:59

כן, קריאת השקמה - לא ללכת full woke ולעשות הרצאות (שים לב - ברבים) על טראנסג׳נדרים כחלק מהעלילה המרכזית, לא משנה באיזה ז׳אנר המשחק שאתה יוצר.

לגבי מספר העותקים שנמכרו - כשמשתמשים ב״שחקנים״ במקום ב״יחידות נמכרו״ הם סופרים גם את אותו מכשיר שיש בו כמה יוזרים וכו, לא רק ענייני מנויים, אבל גם. יכול להיות שזה יותר כמו 1.3, יכול להיות יותר קרוב ל-1.0.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 25 ינואר 2025, 19:27

לא, כי BG3 לא 'woke' בכלל... הגולם הזה קם על יוצרו ועכשיו תוקף את את KCD2 כ 'woke'.
זו לא הסיבה שDA נכשל במכירות.

לא צריך לחפש סיבות משונות ל'הפיל' עליהם את הכישלון ולהצדיק אותו. פיתוח משחקי SP AAA הוא מסוכן לא פחות מכל סוג משחק אחר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ינואר 2025, 20:11

זו בהחלט סיבה לא קטנה לכשלון שלו
אני הייתי רוכש אותו כנראה, ואני גם מכיר לא מעט שהיו עושים זאת, אם לא היינו נחשפים לקטעים האלה. לא סתם ניסו להסתיר אותם והיה בלאגן כשהדליפו את זה. בשנייה אחת ביטלתי אותו.

ואני ממש לא מסכים שBG3 הוא Woke. ממה שראיתי - פשוט כולם מזיינים את כולם. וכמובן שיש לך שם חופש בחירה, פה פשוט עושים עלייך להשתתף בסדנת חינוך מחדש של פורום gaf/resetera ושות׳, כאילו עשית משהו רע למישהו, מונולוגים ארוכים ומגוחכים שבנוסף לכל גם כתובים רע.

זה נכון שמשחקי AAA הם סיכון, אבל לפחות אפשר להקשיב למה שאנשים רוצים ואז זה משפר את הסיכויים להצלחה. ואף אחד לא רוצה את החרא הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ינואר 2025, 10:04

אגב, המניה של EA צנחה ב-20% בערך מאז ההצהרה שהמשחק הזה, וגם FC 2025 מכרו מתחת לציפיות, מדובר בירידה בשווי של 6 מיליארד דולר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 ינואר 2025, 10:20

חחחחחחחחחחחח לאסקין הרגת אותי עם ה" BG3 לא woke כולם מזיינים את כולם"

גם FC25 מכר מתחת לציפיות? זה חדש.על DA4 אם הם היו מחביאים את כל החרטא ברטא של הWoke בכמה סייד קווסטים שאתה אף פעם לא רואה מניח שהייתי נותן לו צ'אנס
אבל זה שהבמאי/במאית/הם החליטו לדחוף את האג'נדה הזו כל כך חזק גם בקווסט הראשי גם בסייד קווסטים כאילו אי אפשר לברוח מזה בכלל, גם העובדה שהבמאי/במאית/הם עזבו את הצוות מראה שאף אחד שם בEA לא מרוצה מהם וממה שהביאו על DA4.

אני הכי בעד שיוצרים יכניסו איזה שטויות שהם רוצים לסייד קווסטים בטסדה עושים מה שבא להם בסייד קווסטים כל הזמן אבל פה הם פשוט לקחו סדרת משחקי פנטזיה שאין לה שום קשר לwoke ו.... אלוהים...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 פברואר 2025, 10:16

ההכנסות של AMD מגיימינג (פס5, XSX וכרטיסים גרפים למחשב) נפלו ב-58% משנה שעברה. כמובן שבצד שוק ה-CPU הם מככבים, אבל איך AMD הצליחו להשמיד ככה את ATI, איך?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 פברואר 2025, 15:30

GTA5 מכר 210 מליון עותקים
RDR2 מכר 70 מליון עותקים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2025, 13:52

על פי דו״ח של T2 נמכרו רק 2 מליון יחידות של קונסולת אקסבוקס בשנה האחרונה. אין ספק שהאסטרטגיה משתלמת, אקסבוקס מתפוצצת.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 14 פברואר 2025, 11:06

סוני שחררה דוח ל Q3.

תמצית הנתונים בנוגע לאיך שהעולם תפס את שנת 2024 של ה PS5:
- הפס5 צמצמה את הפער העולמי לאות הפס4. זה כרגע של 1.6-1.7 מיליון קונסולות.
- ב Q3 האחרון (אוקטובר-דצמבר) הפס5 מכרה 9.5 מיליון קונסולות. זה ה Q3 הכי טוב של הפס5. ובהשוואה לפס4, ה Q3 שחלף טוב יותר מכל Q3 של הפס4 למעט לרבעון אחד (בו הפס4 מכרה 9.7 מיליון קונסולות).

- אם מחברים את מכירות החומרה לשנה הקלנדרית של 2024, הפס5 מכרה 20.2 מיליון קונסולות. יותר מכל שנה קלנדרית בדור הפס4.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2025, 11:28

ברור, כי אין מתחרה רלוונטית.
האקסבוקס לפי הדוח של T2 מכרה 10% מזה בשנה שעברה…. 10%!! הפס5 הייתה אמורה לשבור את מכירות הפס4 ממזמן. אבל אין משחקי ״חובה״ מטורפים בלעדיים לדור הבא עד GTA6.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 14 פברואר 2025, 13:10

אז אין משחקי חובה, אין ירידות מחיר ו 2024 מציגה נתונים יותר טובים מהדור הפס4. אז אדרבא ואדרבא.
להגיד 'יכל להיות יותר' זה הטיעון הכי קל ועצל, וכמובן שאף פעם לא ניתן לאושש או להכחיש אותו.

ההערה של XBOX שראיתי היא 5.5~ מיליון קונסולות ב 2024.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2025, 15:26

ה-PS4 התמודדה מול הXbox One שמכרה בערך פי 2 יותר יחידות מהSeries בתקופה המקבילה, וגם מול הSwitch שהייתה אז חדשה והדבר הכי חם ומבוקש. הPS5 נמצאת לבד לגמרי רוב הדור הזה, מבחינת תחרות. זה לא קל ועצל לטעון זאת - זה פשוט מתבקש וטבעי.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 15 פברואר 2025, 11:04

Laskin כתב:ה-PS4 התמודדה מול הXbox One שמכרה בערך פי 2 יותר יחידות מהSeries בתקופה המקבילה, וגם מול הSwitch שהייתה אז חדשה והדבר הכי חם ומבוקש. הPS5 נמצאת לבד לגמרי רוב הדור הזה, מבחינת תחרות. זה לא קל ועצל לטעון זאת - זה פשוט מתבקש וטבעי.

סוני יכלו גם להציע את הפס5 בחצי מחיר ב BF ולמכור יותר.

כמו שאמרתי בדיון האחר, מיקרוסופט הפעם היו יותר תחרותיים בהתחלה. ה Xbox one הייתה DOA אחרי התצוגה שלהם והקינקט והדרישות אונליין והחלפת משחקים.
וכן, סוני גם התחרתה נגד עצמה בדמות הפס4. קונסולה מאוד מצליחה, דור ראשון של BC, דור ראשון של התפוצצות משחקי GAAS, דור של קורונה, מחסורים ומחירים גבוהים.

כמו שקיאו אמר על XBOX, הדבר הכי חשוב הוא הפלטפורמה, והפלטפורמה במצב מעוולה.

במקום כל הזמן לחפש להגיד 'אבל', אפשר להגיד בענווה 'וואלה, טעיתי'. הזוי להגיד ש 2024 הייתה השנה הכי גרועה בליין-אפ של סוני מאז X שנים, ולא להתייחס שב 2024 הפס5 מכרה יותר חומרה מאשר כל שנה קלנדרית של הפס4, וברבעון החגים, בלי משחק בלוקבאסטר, הפס5 מכרה יותר מכל רבעון חגים של פס4, למעט לאחד.

התגובות ההגיונות לסך כל הנתונים האלה הן:
'וואלה, כנראה הליין-אפ ב 2024 דווקא כן קרץ לקהל. הטעם שלי והדיעות שלי על המשחקים אינם ברמוטר, ולא דמיינתי שהקונסולה תמכור ככה'.
'וואלה, אולי ההשפעה של המשחקים הבלעדיים על מכירות קונסולה היא לא במידה שתמיד חשבתי שהיא'.

אבל אנשים פה בטח יגידו 'וואלה, לאנשים ממש גירד לקנות קונסולה חדש אז בלית ברירה קנו פס5'.

------------------

https://investors.remedygames.com/relea ... e4872914e5

Alan Wake 2 חצה את 2 מיליון העותקים ב Q4 והוא עכשיו רווחי ומתחיל לייצר תמלוגים לרמדי.

---------------

EPIC שחררו את נתוני החנות לשנת 2024. הנתון הכי חשוב הוא:

תמונה

ירידה של 18% בהכנסות ממשחקי צד ג', וזאת אחרי ש ב2023 הייתה ירידה של 13%. למעשה, הנתון של 2024 נמוך יותר מהסכום עבור שנת 2020 שעמד על הכנסות של 265 מיליון ממשחקי צד ג'.
אני כבר לא יודע מה מדהים יותר: הכישלון העצום והמתמשך של החנות, או השקיפות של אפיק בכישלון הזה. שאפו.

עוד נתון שנותן צבע למצב החנות: אלאן ווייק 2 הכניס יותר כסף מאשר black myth.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים