glass man כתב:קאז, הנה עוד מכה ל"2024 השנה מהטובות בהיסטוריה"
המכירות בשוק היפני בצניחה חדה ביותר בהשוואה לשנה שעברה. מכירות החומרה צנחו ב24% מ2023 ומכירות התוכנה צנחו ב30.3% מ2023 בשנה שלדבריך היא מהטובות בהיסטוריה מסתבר שאסטרו בוט, פפ7-2 רימיק עם כל הציונים שלהם לא מעניינים את התחת לרוב הגיימרים כיום?.אולי זה יהיה הרגע שתסכים להודות שאתה בומר מנותק שחי בבועה, לפחות בנושא הזה של 2024 לא בהכרח באחרים.
לא צריך להיות גאון כדי להבין שהיפנים רוצים כבר את pragmata (מקום 3 להכי מצופה שלהם בדור הזה) סוויץ 2 וDQ12
ממש כמו שבמערב רעבים כבר לGTA6, סוויץ 2 ומשחקים מגדירי דור אחרים שיקימו לתחייה את הדור העייף הזה.
בגדול אני מאמין שDQ12 הולך לשנות לגמרי את התעשייה היפנית רק צריך שהסוויץ 2 לא יפריע לזה, היוצר כבר אמר שז'אנר הJRPG לא יראה אותו דבר אחריו, ואולי זה יהיה נקודת האור של הדור הזה לפחות ביפן.
https://gamebiz.jp/news/399161
glass man כתב:קאז בשם אלוהים, איך זה הגיוני להשוות משחק שמתומחר ב40 דולר למשחק שמתומחר ב70 דולר! בחייאת אחי בחייאת! אם helldivers 2 היה עולה 70$ ומוכר יותר מספיידרמן 2 הייתי אומר שצדקת מזמן, או הפוך, אם ספיידרמן 2 היה עולה 40 דולר, הייתי אומר שניצחת מזמן, כי אז המשחקים היו שווים במחיר.
Laskin כתב:EA טוענים שדרגון אייג' מכר 50% מתחת לציפיות... הם מציינים גם מספר של 1.5 מליון שחקנים ששיחקו בו, מבלי לציין מכירות, אז כנראה שמכר בערך מליון יח'.
Laskin כתב:ה-PS4 התמודדה מול הXbox One שמכרה בערך פי 2 יותר יחידות מהSeries בתקופה המקבילה, וגם מול הSwitch שהייתה אז חדשה והדבר הכי חם ומבוקש. הPS5 נמצאת לבד לגמרי רוב הדור הזה, מבחינת תחרות. זה לא קל ועצל לטעון זאת - זה פשוט מתבקש וטבעי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים