Laskin כתב:אני לא הייתי רוצה לחזור לFF בתורות, אבל נניח את CHRONO TRIGGER לא אכפת לי לראות ככה, ואולי עבורו זה גם יהיה עדיף.
אבל זה לא קשור, מה שסקוור צריכה ללמוד מE33 זה סיפור מקורי, פנטזיה אמיתית, טקסט בלי קרינג' וכו'... FF16 התחיל מצוין לדעתי, קצת GAME OF THRONES כזה, ואחרי הפתיח העלילה הפכה להיות מעפנה, עם תסריט מטומטם, קרינג'י ומטופש שוב. חבל.
אני מסכים איתך בהכל ובגלל זה אני מאוד שמח שסאנדפול הגיעו, הם לא יאפשרו לסקוור לקפוא על השמרים יותר.
אני בהלם למשל איך משחק AA כמו המשלחת יכול להראות יותר טוב מפפ16 לפעמים גרפית, והכתיבה כמובן עולם אחר.
אני מאוד אוהב את ENIX אבל אני לא מתבייש לומר שהמיזוג בין אניקס לסקוור היה טעות שעדיף היה לנו שסקוור היתה מצליחה להימנע ממנו ולשרוד בלעדיו.
אם סקוור היתה נשארת בהנהגתו של סאקאגואצי' היינו מקבלים משחקים רצינים כאלה כמו "משלחת 33" כבר בדור הPS360 עם תקציב ענק עם הכישרון של סקוור לגבות את זה, סאקאגואצי' לזכותו תמיד שאף לשם ותמיד נתן אור ירוק למשחקים כאלה.
בנוגע לטריגר,אני אישית רואה אותו עובד מצוין כאקשן RPG תתן למרייל לוקה וכו' פקודות דרך סקריפטים בסגנון
"אם אתם רואים שאני מתחיל ליזום triple attack תזרמו איתי"
"אם הקבוצה מגיעה לHP של מתחת ל50 תרפאו אותנו וכו'
אבל כן, ברור שאני לא נגד משחקים בתורות מתוך עיקרון, במקרה של כרונו טריגר עבד עליו מן הסתם היוצר של דרגון קווסט, בן אדם שאנחנו יכולים להגיד עליו בוודאות שמשחקים בתורות זה התשוקה שלו אז שיעשה מה שהוא רוצה, והוא כנראה רוצה שזה ישאר בתורות אז אני זורם איתו

נ.ב נדב,מסכים אולי שזו מכה באשכים, אבל זו לא תהיה מכה שתגרום להם להגיד "יודעים מה" פפ17 בתורות מעכשיו. התוכניות שלהם לFF17 אקשן RPG שיעשה 40M לא ישתנו בגלל שאיזה RPG צרפתי עשה 2M בתקציב של כרטיס קולנוע.