נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2025, 09:16

כן, אני בטוח שאם תחרים אותם זה ייפגע במכירות ואז הם לא יעברו את סקוור.
ואתה גם משקר כי לא תעשה את זה, אז אל תסיים הודעה ב"אני לא שקרן" אחרי שאתה משקר.
ואגב, אם אתה רוצה שסקוור תביא משחקים טובים יותר אתה ממש אמור להתחנן שחברה קטנה תביא משחק בסגנון שלהם שמוכר טוב יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2025, 10:05

להפך, תקנה את המשחקים שלהם. הם מאתגרים את סקוואר לעשות משחקים טובים יותר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 מאי 2025, 12:38

אני לא יכול לתת להם כסף יותר שהם אחר כך יפגעו לסקוור ברווחים ואז בDragon Quest. אני גם בן אדם של אידיאלים, והאידיאל שלי זה לראות את כל העולם משחק דרגון קווסט הזכרתי את זה בדיון שלי על הסדרה עם אינטר מי שיש לו אידיאל צריך להתחיל בקטן. והצרפתים האלה פשוט הולכים לקחת מהפוקוס לגנוב שחקנים שהיו יכולים לשחק, לגנוב Mindshare.

אני מאוד אוהב את המשלחת ואני חושב שסאנדפול מוכשרים טילים אבל זה הגבול שלי, לא האמנתי שהם ימכרו ככה.חשבתי יעצרו ב1M+.

לאסקין אני לא חי באיזה סרט שהעותק שלי חשוב :-) אבל מספיק שאכתוב להם בטריילר של המשחק הבא שסקוור יותר טובים מהם, ושלא ארכוש את המשחק ועשיתי את החלק שלי כמעריץ מושבע.

בטח אם המשחקים יגיעו לפלוס Down the road אני אתן עליהם סיבוב אבל קודם אני צריך לבדוק איך עובדים התמלוגים, אם ייצא שהם יקבלו כסף כ"שיחקתי בפלוס" לא אשחק גם בדרך הזו צריך לקרוא על זה.

אני חושב שזה גם מה שמכבד את זכרם של אקאירה טוריאמה ושוגימה זכרונם לברכה שכבר לא איתנו, אני בטוח שזה מה שהם מצפים ממעריץ הארדקור.

אני שמח על התחרות ברור ואני רוצה שהם יאתגרו את סקוור, אבל זה כבר לא לאתגר, זה לגרום לסקוור להרגיש שהלבה כבר מגיעה להם לתחת :-)
אני בטוח שסקוור כבר למדו את הלקח שלהם ויעשו משחק של 95 בפעמים הבאות .

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2025, 13:12

שמענו על המילה והאידאלים שלך…
ושוב, אם הם ירגישו שהלבה מתחת לרגליים זה הדבר הכי טוב שיכול להיות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2025, 13:18

אני ממש מתקשה לעקוב אחרי הלוגיקה שלך. להוציא את אובליביון ומשלחת 33 באותו יום לא פוגע במכירות, אבל להוציא את המשלחת 33 שנים לפני DQ הבא יפגע לו ברווחים?

מי שקונה DQ יקנה DQ, זאת לא סדרה שמושכת קז׳ואלים רנדומאלים, היא סדרה למעריצים. העובדה שהמשלחת 33 סופר מצליח רק יכול לשפר את DQ ו-FF. שום דבר טוב לא יוצא ממונופולים, אתה רוצה תחרות כדי שסקוואר יהיו כל הזמן על הקצה המדמם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 מאי 2025, 14:29

Dragon Quest היסטורית היתה מוכרת 1M במערב, הצלחנו לעשות היסטוריה עם DQ11 ולמכור 2M במערב, המשלחת 33 פוגע במומנטום הזה ובפוטנציאל שלנו להגיע ל3M+ במערב בעתיד. במקום שאנשים ידברו על הסדרה בסושיל מדיה הם ידברו על "המשלחת" ועל סאנדפול. גם לא קניתי את החדש של אטלוס מהסיבה הזו. ומאז שפרסונה התפוצץ במערב לגמרי ומאיים עלינו אני לא אקנה גם אותם יותר.

אני יודע שזה סוג של לזרוק כוס מים על שריפה אבל אני לא יכול לעשות יותר מזה בתקווה שהתגובות שלי ביוטיוב ישהלבו מעריצים אחרים יקבלו לייקים ויתנו לאנשים השראה גם כן להחרים את המשחקים העתידים שלהם.

שבת הזוג שלי הולכת למשחקים ממש חשובים של מכבי שהיא יכולה אני בטוח שהיא יודעת שהיא לא באמת עוזרת להם אבל זה קטע של להרים את המוראל ולעשות מה שאפשר.

זה גם די צביעות מכוערת של המערב, הם תמיד אומרים שהם לא משחקים בסדרה כי היא בתורות ולא התפתחה מאז שנות ה80 וצריך להתקדם הלאה, ואז באים הצרפתים האלה וכולם משחקים אותם? זה די DIck move של המערב, אני לא רוצה להשתתף בזה זה לשים לסקוור חול בעין.

בטסדה ביוואר אובסידיאן, הם לא בתחרות עם סקוור הם נעים בתווך שבין הערצה לסקוור (ביווואר ואובסידיאן) לבין לעקוץ את סקוור קלות (טוד האוורד) אבל בגלל שזו לא תחרות ישירה הם לא מאיימים על ההגמוניה שלהם בז'אנר הJRPG אז נוח לי לתמוך בהם.סאנדפול הם הראשונים שבאמת מאיימים עליהם ברמה הגלובלית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2025, 14:51

איך המשלחת 33 ב2025 פוגע במכירות של DQ באלוהים יודע באיזו שנה יצא ההמשך שלו?

ולמה כולם משחקים את E33 ולא DQ? לא יודע, אולי אם הם יעשו משחק יותר אטרקטיבי יותר אנשים ירצו לשחק בו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 מאי 2025, 15:27

משחק עם ממוצע 91 לגרסת הבמאי זה לא אטרקטיבי?
זה פוגע כי על "המשלחת" מדברים ראשי ממשלות, וסלבס התהילה הזו הגיעה לסקוור וDQ ולא כמה פליטים מיוביסופט שעד אתמול אף אחד לא ידע בכלל מי הם.

אתם צודקים שתחרות זה מאוד חשוב, לפעמים שמכניסים חברה ללחץ יוצא ממנה ההכי טוב, אבל זה לא תחרות בריאה זה כבר לזרוק פצצת אטום על סקוור. לא הגיוני שהם יגיעו למכירות כאלה על המשחק הראשון שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2025, 15:36

אם אתה אוהב ז׳אנר, תשחק במשחקים שמושכים אותך בז׳אנר הזה. הצלחה של משחק אחד בז׳אנר עוזרת למשחקים אחרים בז׳אנר להיות טובים יותר.

אין לי ממש עוד להוסיף מעבר לזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2025, 17:13

glass man כתב:
זה גם די צביעות מכוערת של המערב, הם תמיד אומרים שהם לא משחקים בסדרה כי היא בתורות ולא התפתחה מאז שנות ה80 וצריך להתקדם הלאה, ואז באים הצרפתים האלה וכולם משחקים אותם? זה די DIck move של המערב, אני לא רוצה להשתתף בזה זה לשים לסקוור חול בעין.

נשמר.
מדובר בנכס לפנתאון התגובות המטומטמות ביותר שהיו אי פעם, בכל פורום, בכל נושא, בכל העולם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 מאי 2025, 18:14

InterAl כתב:במערב אהבו משחקים כאלה, אלה השורשים של הז׳אנר עם משחקים כמו m&m ו-wizardry. פשוט המערב התקדם מאז בעוד שמשחקים כמו dq נתקעו במקום.

דוגמא לטייק מערבי טיפוסי שאתה רואה.

אני יכול גם להביא לך פוסטים דומים מרדיט.
Dragon Quest XI is incredibly boring, and should not be recommended to most people on this sub
Slow-turned base
https://www.reddit.com/r/JRPG/comments/ ... nd_should/
אני לא מדבר על אינטר מן הסתם כי הוא משחק DQ אבל רוב אלה שאומרים שלא ישחקו DQ בגלל הקרבות בתורות שמחים וצוהלים עכשיו שהם משחקים במשלחת.
כולל אנשים ברשימת חברים שלי שמשחקים במשלחת אבל שהם שיחקו בהמלצתי בDQ הם כתבו לי הודעות בסגנון "סורי גלאס, אני כנראה קאזואל אחי ניסיתי לא התחברתי"
ונתנו את מערכת התורות כאחת הסיבות הראשיות, אני יכול להוסיף אותך בPSN ולהראות לך.

אז כן, מותר לך כמובן ללעוג לדעה שלי לאסקין ולהגיד שזה טייק מפגר, אבל אתה לא מוכיח למה הוא ראוי ללעג או טייק מפגר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2025, 19:18

זה מטומטם מכל כך הרבה סיבות…
1. דראגון קווסט בכלל לא דומה עיצובית למשלחת 33, ועיצוב זה המון ממה שגורם לבן אדם להמשך או להתרחק ממשחק.
2. עלילתית הם לא באותה רמה, ולא מדברים ב״אותה שפה״ ורמת טקסטים, זה כמו שתגיד שזה צבוע שאנשים צופים באווטאר אבל לא באנימה, כי שניהם אנימציה.
3. אתה גיימר או מה? ואת. עוד מעז לדבר על בלינג כאילו הוא עושה משהו רע כשהוא מדלג על דור כי אין בו מספיק תועלת עבור הכסף שלו בעיניו, אבל אתה תחרים משחק מעולה כי בראש שלך יש מלחמה מדומיינת בין 2 משחקים שבכלל לא נלחמים…? בן כמה אתה?! להפך מאובליביון - הם בכלל לא יצאו במקביל למשהו של סקוור, אז נראה לך שזה פוגע בהם? אתה יודע כמה אנשים עכשיו מבינים שמשחק בצורות זה לא כזה נורא כמו שחשבו ויקנו את המשחק הבא של סקוור שיהיה כזה, או חצי-כזה?
4. כי אתה חושב שהכסף שלך שווה משהו פה.
5. כי אתה חושב שהמילה שלך שווה משהו פה.
6. שאתה חושב שיש אדם כזה בשם ״המערב״ שעושה איזה מהלך מאורגן.
7. אני באמת לא יודע אם כדאי להמשיך… תסתכל במראה שנייה, תן לעצמך 2 פצצות לפנים ותתעורר מהסרט שלך.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מאי 2025, 20:05

גלאס מכיר אותך כבר הרבה שנים מפורומים של גיימינג למיניהם, הרבה פעמים מעריך ונהנה מהפוסטים והדיונים איתך אבל לא בקטע רע, זה באמת טייק מפגר. אתה אוהב משחק - תקנה אותו, זה לא באמת קבוצת כדורגל שבגדת בה, כולה משחק וידאו שאתה נהנה ממנו וקונה בנוסף. לא בא על חשבון סקוור בשום צורה.

עוד איכשהו יכול להבין טיפונת את הרעיון של להיות מעריץ שרוף של סדרה מסויימת או אפילו מפתחת ולקנות את המשחקים שלה מתוך רצון לתמוך בהם גם אם הם לא בשיאם כמו שנדב יקנה את הבא של קוג׳ימה גם אם יקבל 80 ולא 95 אבל להמנע מלקנות משחק פצצה כי אתה נאמן לאיזו תחרות מדומיינת? שמע זה באמת הזוי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 מאי 2025, 20:21

למה הזוי ? אין אנשים שהם בעד מייקרוסופט או סוני או נינטנדו במלחמות?
גם פה יש מלחמה.

אתם לא יכולים להבין את זה בגלל שאתם חושבים שאתם מבינים כמה הסדרה היא משמעותית בשבילי אבל אתם לא תצליחו באמת לתפוס את זה הסדרה הוציאה אותי מהמשברים הכי גדולים שהיו לי.

אני אוהב את "משלחת 33" אני לא איזה הייטר אני בנתיים משחק כל יום את המשחק ומחכה לזה, ממש מצפה לו, אבל אני לא רוצה שיגיע מצב חלילה שסקוור מאבדים את הבכורה.

כמו שאמרתי יש פעמים שטוד האוורד ובטסדה עוקצים את סקוור, אבל ברור לטוד האוורד, שבטסדה זו מעצמה וסקוור מעצמה ושגם אם הוא יחלום על זה, הוא לא באמת יכול לקחת מהם את זה,והם לא יכולים לקחת ממנו. סאנדרפול הולכים ממש לנסות לקחת לסקוור את העוגה.

אני מקווה שיקרה מה שלאסקין אמר, שזה רק יגרום לאנשים להתרגש מJRPG בתורות לתת צ'אנס ושתהיה לנו תחרות בריאה פה, כמו שID Software וvalve היו בסוג של תחרות בריאה והביאו לנו משחקים מדהימים עם HL2 וDOOM 3 אבל גם יכול לקרות מצב שהם יאפילו עליהם מי יודע.

אני כמובן לא איזה מאנייק לעולם לא אוריד את המשחקים שלהם וקניתי בנתיים במחיר מלא, אבל בנתיים לא מרגיש לי בנוח להמשיך לתמוך בהם ולאכול את עצמי על זה אולי שנים אחר כך, שעזרתי להביא על הסדרה שלי את הסוף ואת האי רלוונטיות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מאי 2025, 20:43

אני כל החיים קונה פלייסטיישן, לעולם לא היתה לי קונסולה אחרת חוץ ממגסון ומגה דרייב ועדיין אם מייקרוסופט היתה מוציאה עכשיו דור מהסרטים הייתי עובר אליהם מבלי למצמץ ואפילו שמח לאידה של סוני שקיבלה בראש על היהירות המסריחה שלה.

הנאמנות היחידה שלי זה למי שמספק לי את הדברים שאני אוהב ורוצה בתקווה שזה יעודד תחרות שתיצור עוד מהדברים שאני אוהב ואני רוצה. כל ההיסטוריה והמורשת לא מעניינים אותי באותו הרגע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2025, 20:54

אני אוהב את וולפנשטיין, אז אני לא אקנה את דום
אני אוהב את טומב אז אני לא אקנה את אנצ׳רטד
אני אוהב את NBA Live אני לא אקנה את NBA2K
אני אוהב את מריו אז אני לא אקנה את אסטרובוט
להמשיך?
אתה מבין כמה זה מפגר?
היחיד פה שאפשר היה פעם להגדיר כמתחרה ישיר שמגיע על חשבון השני היה נ.ב.א, אבל תחשוב מה היה קורה אם אנשים לא היו עוברים ל-2k

אבל אתה מבין שאין פה מלחמה והכל בראש שלך?
כשמישהו קונה קונסולה של סוני הוא כנראה לא יקנה של מיקרוסופט ולהפך, חוץ מאלו שיש להם מלא כסף… אחד בא על חשבון השני.
מי שקונה משחק זה לא בא על חשבון משחק אחר אלא אם הם משחקים באותו זמן ואז גם כן הוא כנראה יקנה את המשחק השני פשוט לא בהשקה ובמחיר זול יותר.
דרכון קווסט לא מפסידים כלום כשהז׳אנר שהוא שייך לו נמצא בעלייה בזכות משחק אחר - הוא מרוויח מזה.
אני בהלם שצריך להסביר את זה לבן אדם בגילך.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 מאי 2025, 21:32

בלינג: שאני מסתכל על מה שאתה עושה בפועל אני רואה שלא בגדת אף פעם בסוני מהרגע שהם נכנסו לענף. אני כן רואה נאמנות שלך כלפיהם. לא קובע לך רק אומר לך מה אני מרגיש ורואה.

אם כל מה שאתה צריך זה "דור מהסרטים" אצל מייקרוסופט, למה לא היית אצלם בדור של האקסבוקס 360?
למה נדב אף פעם לא שיחרר את האהבה שלו לנינטנדו?

בני אדם הם לא מכונות.ברור שתשמח אם סוני עושה שטויות והיא תקבל קצת בראש, אבל איך תרגיש אם היא תודיע על יציאה מהענף?

בסופו של דבר, הכל עניין כמה אדם מרגיש שמשהו הוא חלק חזק מהזהות שלו, זה שאני מעריץ לויאלי של דרגון קווסט, זה חלק ממי שאני כי אני אהיה כזה עד היום האחרון שלי או של הסדרה או שניהם :-) לא טוען שההעדפה שלך לסוני היא חלק מהזהות שלך אבל בשבילי זה בשבילי הסדרה היא כן חלק מהמכלול.

לאסקין כל הסדרות האלה שציינת הם מוכרות מצוין אחי, סקוור לא מה שהיו כל הזמן יש להם בעיות. כמו שאתה בטוח יודע akira toriyama זכרונו לברכה הלך לעולמו וזה גם ככה מביא חששות כבדים איך הסדרה תצליח להמשיך בלעדיו ואולי יגיע הסוף, אז עכשיו גם "משלחת" 33 יקחו מהקהל הפוטנציאלי.

אמן שאתה צודק וכל התחרות רק תועיל לכולם, אבל אתה יודע איך זה אחי. ראינו מה קורה עם bethesda מול לאריאן. אנשים תמיד יורדים על משחקים בשביל להלל את מה שהם אוהבים.יש חשש שעכשיו הגיימרים יתחילו להלל את סאנדפול על חשבון סקוור.

מה יקרה אם יהיה מצב שDragon quest 12 או פפ17 יחשף ואנשים יגידו יגידו "נהה, אני אחכה לסאנדפול"
אני מחכה בדריכות לחשיפה ומקווה שסאנדפול לא יאפילו על DQ12 אני פשוט מאוד דואג שזה יקרה.

בסך הכל כמובן שאם אני אראה את סאנדפול מרימים לסקוור מפרגנים להם ותורמים להם למכירות אמשיך להיות בעד סאנדפול לטובת התעשייה כולה. פשוט אין לי עדיין מושג לאן כל העסק הזה הולך ומה יהיו ההשלכות של ההצלחה של סאנדפול על העתיד.
מקווה שייצא רק טוב מזה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 09 מאי 2025, 10:32

glass man כתב:הפאניקה האמיתית שלי תתחיל רק שהם יעברו את ה3M+ וזה יכול לקרות אני לגמרי רואה מצב שאני מחרים את סאנדפול, אבל אני מקווה שזה לא יגיע לשם.
הם לא ב3M שאמרת שהם יהיו קאז. עוד טעות שלך.

מקווה שלא יצליחו להגיע ל3M ושנגמר להם הבאז אבל מי יודע מה יהיה.
אני מודה שאכלתי כובע אחושילינג במובן הזה שלא חשבתי שהם מסוגלים לזה, אני לא שקרן.

לא אמרתי שהם יהיו ב 3 מיליון בנקודת הזמן הזו.

די להיות מביך והזוי. זה אחלה שהמשחק מוכר מצויין. זה אחלה שבעקבותיו יהיו יותר משחקים בז'אנר. זה אחלה אם SE תבחר לעשות משחק תורות תחת המותג של FF.
וזה גם יתן לך מידע עד כמה הבחירות של SE הן בגלל 'תשוקה' וחזון בלתי-מתפשר, ועד כמה הן בגלל טרנדים ופופולאריות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 מאי 2025, 10:51

אני לא הולך לחפור על זה יותר מדי כי טחנו את הנושא עד רמה שכבר הדיון מעגלי ומשעמם ואין איך לקדם אותו, אבל פפ בתורות יהיה אסון למותג ובתורו אסון לסקוור, ובתורו אסון לDQ כפועל יוצא לזה שהוא מסכן את ההכנסה של כל החברה. אם יש משהו הזוי ומביך זה לחשוב שמישהו יכול היום להרשות לעצמו לעשות משחק בתורות ב200M מליון דולר, כי כמה צרפתים מכרו 2M וגם זה בזכות שהוא עולה פאקינג 49$ דולר.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 09 מאי 2025, 11:07

למה, כי המשחק הלא-בתורות מכר כל כך יותר טוב מ E33?
בכל אופן, אמרתי משחק תגת המותג. ל FF יש מספיק ספין-אופים ותתי-סדרות לעשות אחד כזה אם הם רוצים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 מאי 2025, 11:18

כי המשחקים הלא בתורות שלהם כמו nier automata מכר 9M+ בעוד פפ בתורות תקוע בתקרה של 7M זו מתמטיקה פשוטה.
בעבר, אני הייתי מהמתנגדים הכי חריפים שDQ יעזוב את הגיימפלי בתורות הייתי קורא לאנשים כאלה "לא גיימרים" היום אני מבין שאפילו DQ חייב לזנוח את המשחקים בתורות, זו הדרך היחידה להביא אנשים לשחק בהם.

פפ האחרונים משחקים לא טובים (פפ16) או כמו פפ7 פונים רק למעריצים של פפ7. אין קשר למערכת הקרב, "משלחת 33" לא מוכר טוב כי הוא בתורות הוא מוכר כי הסיפור מדהים, הדמויות מדהימות, אני מתכוון סאנדפול כבר חתמו על הפקת סרט עתור תקציב, רק לתת לך מושג על מה מדובר, זו רמת נוטידוג באיכות.

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 09 מאי 2025, 12:45

ff v remake וrebirth לא נחשבים משחקים מוצלחים? עברתי לשחק אותם (סיימתי את רימייק ועכשיו אני באמצע רבירת') אחרי ff xvi ואני באמת הרבה יותר נהנה מהם, רימייק היה קצת מרוח אבל בכללי הגרפיקה טובה, הסיפור מאד מהנה אפילו אם קצת יפני, ומערכת הקרב ממש כיפית. אם הם לא הצליחו אז מה כן אמור למשוך הצלחה לסדרה?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 מאי 2025, 14:42

שלום, ה"משלחת 33" בדרך להפוך לסרט קולנוע בלוקבסטר ואנשים אשכרה יהנו ממנו כי הכתיבה היא בטופ הדמויות לא נופלות מההכי טוב שנוטי דוג עושים.
פפ7 אם יהפוך לסרט אף אחד לא ילך לראות אותו חוץ מהמעריצים שלו כי הכתיבה פופית, טראשית, וילדותית, בערך ברמה של הסרט של פיינל פנטזי, פפ7 זה ממבו ג'מבו של אנימה.

המשחק עצמו טוב (הריימיק) מבחינת גיימפלי (שיחקתי כמה שעות ), כי סקוור אף פעם לא מוציאים משחק רע בגיימפלי שהוא לא מלוטש הם שומרים תמיד על רמה גבוהה, אבל כל הסיפור שהמשחק בנוי סביבו מפריע למשחק למכור.

גם פפ16 הוא תת רמה בכתיבה. המשחקים הכי טובים של סקוור מעשנים את "משלחת 33" לארוחת בוקר, אבל מה שהם עושים ב20 שנה האחרונות, ובמיוחד הDouble down המטורף הזה לפפ7 והאובססיה עליו ולזרוק עליו כל כך הרבה כסף זה לא יביא אותם לאן שצריך, זה פשוט לא שם.

אם ניר אוטומטה שיש לו כתיבת טראש, תת רמה של אנימה יכול למכור להם 9M+ עם תקציב שלא מתקרב ל200M והריימיקים של פפ7 שלא מעניינים את הקהל הרחב יכולים למכור 5M+ ו2M כל אחד, אז משחק פיינל פנטזי שאפילו מגרד מלמטה את הרמה הכי גבוהה שהם מסוגלים עליה יכול בשקט למכור מספרים של 13M+ וצפונה.

מי שאישר שם את הטירוף לפצל את פפ7 ל3 משחקי AAA שכל אחד הולך להתרסק יותר מהשני (גם אם ניקח בחשבון שהם ממחזרים נכסים וזזה ממזער את העלויות) הוא פשוט מטורף, היינו צריכים לקבל כבר עכשיו את פפ17 אם הם לא היו מבזבזים זמן ואולי הוא היה עושה מה שצריך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מאי 2025, 01:31

רלוונטי מאוד לדיון פה...
ושימו לב גם לקראת הסוף על הפיגוע של מיקרוסופט

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 מאי 2025, 03:53

עם כל הכבוד לגברת המכובדת הזו, זה שהיא מצדדת בצד שמאמין שמייקרוסופט ובטסדה עשו פיגוע לא מתיישב עם העובודת איך אני יודע?
המכירות בגרמניה: שימו לב איפה "משלחת 33" הוא מקום 18, האם באמת אדם יכול להגיד במצפון נקי שאובליביון הוא זה שמנע ממנו לטפס למקום הראשון?

הרי הוא לא הצליח לעקוף שם אפילו את אלדן רינג משחק ישן בהרבה.
שימו לב איזה ז'אנר מונע ממשלחת 33 בכלל להתקרב לפסגה.
אלדן רינג? אקשן RPG
הארי פוטר? (אפשר להתווכח על זה) אקשן RPG.
AC Shadows ? כן, גם הוא אקשן RPG.
אז מה יותר הגיוני,שאובליביון פגע ב"משלחת 33" או שהוא לא הגיע לטופ כי יש משחקי אקשן RPG שהקהל העדיף/מעדיף לשחק? וזה גם סוגר מעגל עם הבחירה הנכונה של סקוור לא לחזור אחורה.תוציאו את אובליביון מהרשימה "משלחת 33" עדיין לא בטופ.
איפה כולנו שמענו על המשחק וראינו אותו בפעם הראשונה? זה לא היה באירוע של מייקרוסופט? ספנסר ובוטי נתנו למשחק חתיכת במה.
מעבר לזה אני מסכים עם הרבה דברים שהיא אומרת :-)

זכינו, שזה התחביב שלנו ואנחנו חווים את "משלחת 33" לפני שכל העולם יחשוב שזה התחיל כסרט, איזה תחביב מדהים יש לנו.

משחק מהמם, פשוט מהמם. אין איך לתאר את זה.
מרגישים את התשוקה והאהבה של המפתחים לז'אנר זה מאוד נדיר ומיוחד, ואני גם מסכים איתה שצוותים קטנים יכולים להביא "פרויקט תשוקה" הרבה יותר מצוותים גדולים וזה יכול להציל את התעשייה.
היא אישה חכמה אני לא אומר שלא, אבל היא טועה שהיא מאשימה את ספנסר ובוטי, זה כמו כדור שלג שמתגלגל ואין איך לעצור את זה :-)
כל אלה שמאמינים שמייקרוסופט עשו "פיגוע" חייבים להסביר איך הם עשו פיגוע אם "משלחת 33" מוכר כמו ריימיק של משחק ראשי בסדרה שיצרה את הז'אנר. זו הצלחה פנומנלית.
אי אפשר לטעון מצד אחד על "מחסור בעותקים פיזים באסיה" מרוב ביקוש מצד אחד, ו"פיגוע" מצד שני :-) אחד סותר את השני.

תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים