glass man כתב:עם כל הכבוד לגברת המכובדת הזו, זה שהיא מצדדת בצד שמאמין שמייקרוסופט ובטסדה עשו פיגוע לא מתיישב עם העובודת איך אני יודע?
המכירות בגרמניה: שימו לב איפה "משלחת 33" הוא מקום 18, האם באמת אדם יכול להגיד במצפון נקי שאובליביון הוא זה שמנע ממנו לטפס למקום הראשון?
glass man כתב:
נדב, ברור שיש מצב ששישה אנשים, לא קנו את E33 בגלל אובליביון אבל גם ההיפך הוא נכון.
יש מצב גם ששישה אנשים לא שיחקו באובליביון בגלל "משלחת 33"
glass man כתב:בלינג: שאני מסתכל על מה שאתה עושה בפועל אני רואה שלא בגדת אף פעם בסוני מהרגע שהם נכנסו לענף. אני כן רואה נאמנות שלך כלפיהם. לא קובע לך רק אומר לך מה אני מרגיש ורואה.
אם כל מה שאתה צריך זה "דור מהסרטים" אצל מייקרוסופט, למה לא היית אצלם בדור של האקסבוקס 360?
למה נדב אף פעם לא שיחרר את האהבה שלו לנינטנדו?
בני אדם הם לא מכונות.ברור שתשמח אם סוני עושה שטויות והיא תקבל קצת בראש, אבל איך תרגיש אם היא תודיע על יציאה מהענף?
בסופו של דבר, הכל עניין כמה אדם מרגיש שמשהו הוא חלק חזק מהזהות שלו, זה שאני מעריץ לויאלי של דרגון קווסט, זה חלק ממי שאני כי אני אהיה כזה עד היום האחרון שלי או של הסדרה או שניהםלא טוען שההעדפה שלך לסוני היא חלק מהזהות שלך אבל בשבילי זה בשבילי הסדרה היא כן חלק מהמכלול.
לאסקין כל הסדרות האלה שציינת הם מוכרות מצוין אחי, סקוור לא מה שהיו כל הזמן יש להם בעיות. כמו שאתה בטוח יודע akira toriyama זכרונו לברכה הלך לעולמו וזה גם ככה מביא חששות כבדים איך הסדרה תצליח להמשיך בלעדיו ואולי יגיע הסוף, אז עכשיו גם "משלחת" 33 יקחו מהקהל הפוטנציאלי.
אמן שאתה צודק וכל התחרות רק תועיל לכולם, אבל אתה יודע איך זה אחי. ראינו מה קורה עם bethesda מול לאריאן. אנשים תמיד יורדים על משחקים בשביל להלל את מה שהם אוהבים.יש חשש שעכשיו הגיימרים יתחילו להלל את סאנדפול על חשבון סקוור.
מה יקרה אם יהיה מצב שDragon quest 12 או פפ17 יחשף ואנשים יגידו יגידו "נהה, אני אחכה לסאנדפול"
אני מחכה בדריכות לחשיפה ומקווה שסאנדפול לא יאפילו על DQ12 אני פשוט מאוד דואג שזה יקרה.
בסך הכל כמובן שאם אני אראה את סאנדפול מרימים לסקוור מפרגנים להם ותורמים להם למכירות אמשיך להיות בעד סאנדפול לטובת התעשייה כולה. פשוט אין לי עדיין מושג לאן כל העסק הזה הולך ומה יהיו ההשלכות של ההצלחה של סאנדפול על העתיד.
מקווה שייצא רק טוב מזה.
glass man כתב:די לחיות בהכחשה! מה אשמת ספנסר ובוטי שאנשים בPS5 מעדיפים לשחק את פורצה הוריזון ומיינקראפט על E33 ?
זה אפילו לא אותו קהל!
אם גבר מוזנח שלא משקיע בנראות שלו, יוצא לבר ובמקרה לאותו בר יוצא, בראד פיט, האם זו אשמתו של בראד פיט שהאדם המוזנח חוזר הביתה לבד?
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
bling כתב:glass man כתב:בלינג: שאני מסתכל על מה שאתה עושה בפועל אני רואה שלא בגדת אף פעם בסוני מהרגע שהם נכנסו לענף. אני כן רואה נאמנות שלך כלפיהם. לא קובע לך רק אומר לך מה אני מרגיש ורואה.
אם כל מה שאתה צריך זה "דור מהסרטים" אצל מייקרוסופט, למה לא היית אצלם בדור של האקסבוקס 360?
למה נדב אף פעם לא שיחרר את האהבה שלו לנינטנדו?
בני אדם הם לא מכונות.ברור שתשמח אם סוני עושה שטויות והיא תקבל קצת בראש, אבל איך תרגיש אם היא תודיע על יציאה מהענף?
בסופו של דבר, הכל עניין כמה אדם מרגיש שמשהו הוא חלק חזק מהזהות שלו, זה שאני מעריץ לויאלי של דרגון קווסט, זה חלק ממי שאני כי אני אהיה כזה עד היום האחרון שלי או של הסדרה או שניהםלא טוען שההעדפה שלך לסוני היא חלק מהזהות שלך אבל בשבילי זה בשבילי הסדרה היא כן חלק מהמכלול.
לאסקין כל הסדרות האלה שציינת הם מוכרות מצוין אחי, סקוור לא מה שהיו כל הזמן יש להם בעיות. כמו שאתה בטוח יודע akira toriyama זכרונו לברכה הלך לעולמו וזה גם ככה מביא חששות כבדים איך הסדרה תצליח להמשיך בלעדיו ואולי יגיע הסוף, אז עכשיו גם "משלחת" 33 יקחו מהקהל הפוטנציאלי.
אמן שאתה צודק וכל התחרות רק תועיל לכולם, אבל אתה יודע איך זה אחי. ראינו מה קורה עם bethesda מול לאריאן. אנשים תמיד יורדים על משחקים בשביל להלל את מה שהם אוהבים.יש חשש שעכשיו הגיימרים יתחילו להלל את סאנדפול על חשבון סקוור.
מה יקרה אם יהיה מצב שDragon quest 12 או פפ17 יחשף ואנשים יגידו יגידו "נהה, אני אחכה לסאנדפול"
אני מחכה בדריכות לחשיפה ומקווה שסאנדפול לא יאפילו על DQ12 אני פשוט מאוד דואג שזה יקרה.
בסך הכל כמובן שאם אני אראה את סאנדפול מרימים לסקוור מפרגנים להם ותורמים להם למכירות אמשיך להיות בעד סאנדפול לטובת התעשייה כולה. פשוט אין לי עדיין מושג לאן כל העסק הזה הולך ומה יהיו ההשלכות של ההצלחה של סאנדפול על העתיד.
מקווה שייצא רק טוב מזה.
״לא בגדתי״ בדור הפס3 כי למרות היהירות של סוני היה לי ברור שהלב שלהם במקום הנכון, זאת אומרת שהם עדיין עם השאיפה לייצר את משחקי סינגל הכי טובים ומתקדמים טכנולוגית שהם יכולים, שהם בראש עדיין גיימרים כמוני וכמוך רק עם אקסטרה שתן בראש לאור ההצלחה. האמנתי בהם וידעתי שהדברים הטובים עוד יגיעו ולא התאכזבתי, אני שמח שדבקתי בהם באותו הדור, עם כל הכבוד לפתיחה היותר טובה של הבוקס בסוף במבחן הבלעדיים הם פירקו את מייקרוסופט כי בניגוד אליהם הם המשיכו להוציא אותם מרגע שהתחממו בקצב מצויין לאורך כל הדור ולא פרשו לגחמות אנטי גיימריות כמו הקינקט וסמכתי על סוני שהם יהיו כאלה בניגוד לאיך שאני תופס את מייקרוסופט.
בדור הפס5 משהו השתנה שם מאוד לרעה, זאת כבר לא הסוני שאני הכרתי בכל ה 25 שנה שאני על הפלטפורמות שלהם, זה כבר לא הרגיש עוד שהם גיימרים שאוהבים את התחום כמונו, הם נהפכו לציניים ועם חשיבה של נטו כסף מהיר ואיפה לעשות את המכה, לא עם החשיבה השאפתנית של לדחוף את הפלטפורמה ואת המדיום חזק ככל שניתן. ההנהלה התחלפה והרגישו את זה חזק, מי שישב בראש אלה לא אנשי פלייסטיישן בנשמה אלא חליפות שתמיד לעגנו להם כשהם ישבו אצל מייקרוסופט/EA/ יוביסופט וכו׳, הם הגיעו גם לסוני והתוצאה זה הדור הכי חלש בהיסטוריה שלהם בפער עצום מהשאר ושום דבר כבר לא ישנה את זה.
בדור כזה אם מייקרוסופט היתה מראה לי את הגישה של סוני של פעם (או של מייק בדור הבוקס 1 וה 360), הייתי קופץ ספינה בלי למצמץ ורק מחכה שסוני תישרף.
bling כתב:מסתבר שהולסט בעמדה של חליפה זה בנאדם אחר לגמרי מאשר בעמדה של ראש אולפן. אני עדיין בהלם שהוא בחברה אחרי הכישלון של קונקורד, זה לבד מוכיח שמשהו בניהול בסוני לא נמצא במקום הנכון, אני בטוח שמבחינתם הם עושים הכל נהדר בדור הזה ואין שום בעיה בהתנהלות שלהם וגם קונקורד זה בסכ״ה הימור שלא הצליח ולא סמל למשהו רקוב ברמה התאגידית כמו שזה באמת. עצוב לאן הם נפלו ועצוב עוד יותר שהפעם בניגוד לדור הפס3 לא היה מי שיעניש אותם ויוריד אותם לקרקע וזאת התוצאה.
The reason we expect the operating profit ratio to decline year-on-year in our consolidated earnings forecast is because the proportion of hardware sales is projected to increase with the launch of Nintendo Switch 2 and we expect the gross profit ratio to decline due to Nintendo Switch 2 hardware having a lower profit margin than Nintendo Switch hardware.
DrKeo כתב:טעות שלי, סוני כן פרסמה תחזית מכירות להשנה הם פשוט לא שמו את זה בכתב אלה רק אמרו בעל פה בלייב-סטרים למשקיעים. התחזית של סוני ל-2025 היא 15 מליון יחידות, כלומר סוני צופה שהפס4 תפתח פער של כמעט 3 מליון יחידות נוספות מהפס5 כי הפס4 מכרה בתקופה המקבילה (שנה פיננסית 2018) 17.8 מליון יחידות.
bling כתב:אז הפס4 כנראה תנצח את הפס5 וזה כשאין לסוני בכלל תחרות ברמה הכי מטורפת שהייתה מאז ימי הפס2, כאילו זה דור שהמתחרה הגדולה שלך מוציאה את הצד א׳ שלה גם לקונסולה המנצחת. מה אפשר לבקש יותר מזה?
ומה עם המכירות המעליבות של צד א׳, מה שהיה פעם הגאווה של סוני. אה נו המסקנה זה להמשיך לא להשקיע בזה, לנסות לתפוס ברק עם איזה GAAS, הרי ברור שלאור המכירות האלה אין עניין מצד הקהל בקמפיין סינגל צד א׳ מושקע עוד של סוני אז מה הטעם בכלל?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 22 אורחים