ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 05 פברואר 2025, 11:42

הלוואי שואלב יקחו את זה ברצינות ויצאו ישר מהשער עם קונסולה שתוכל להחזיק כל הדור, סוני ומייקרוסופט חייבים איזו כאפה שתחזיר להם את הדרייב התחרותי.
אני כמובן אקנה את הסטים מאשין הזו בכייף אם היא תהיה חזקה מספיק, כי למה לא? בעידן שבו סוני בעצמה הפכה את הפס5 והפס6 למכונות PC שאין בהן שום ייחוד, אני אשמח לעוד אחת בבית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2025, 11:53

לא בדיוק ברור לי מה חדשות פה. אפשר היום להוריד steam OS למחשב ולהפוך אותו למכונת סטים. כבר לפני שנים היה כל הקטע של ה-steam machine, אין פה משהו חדש. אלה אם אני לא מבין מה הכוונה שלהם בפרוייקט הזה.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 פברואר 2025, 13:53

אולי ישיקו אותו עם HL3 בבלעדיות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2025, 13:59

Laskin כתב:אולי ישיקו אותו עם HL3 בבלעדיות :)

עכשיו אתה מדבר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 פברואר 2025, 17:54

קונסולה של ואלב עדיין תצליח יותר ממכונות סטים של חברות אחרות, כי של ואלב תרגיש רשמית יותר והם (ואלב) יתמכו בה יותר, וגם אפשר לצפות שמפתחות יתייחסו יותר ברצינות אליה ויעשו לה אופטומזציה...

קשה לי להאמין שואלב מצפים בכלל למכירות רציניות, הם בטח חולמים בחלום הכי ורוד שלהם שהקונסולה הזו תעשה איזה 6M יחידות LTD והם יהיו מרוצים מזה :-)
יהיה להם את הצד א' של סוני על הקונסולה הזו, ואת הצד א' של מייקרוסופט וHL3 כמו שלאסקין אמר :-)

אני זוכר שרק התחלנו להבין מה זה הסטים דק... גיא אמר פה ביי ביי לקונסולות שלום לאהבה החדשה שלי, משהו כזה :-) אז א', לא תיארתי לעצמי כמה מדויק זה היה אבל כנראה שבדיוק לסוג הגיימרים הזה ואלב, מכוונים, יש קהל מסוים שרוצה ללכת בכל הכוח על הPC ועדיין להיות עם פונקציה של קונסולה לסלון, סטים משין רשמית מואלב תתן להם בדיוק את זה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 22 אורחים