Laskin כתב:אולי ישיקו אותו עם HL3 בבלעדיות
Klayman כתב:
Hypno כתב:whatyearisit
אלא אם יש איזה חידוש שאני לא מכיר, ארגזים ב CS היו שנים - כולל בתקופת שיגורו של OW. וכמו שאמרתי אז ההבדלים הם:
1. OW הוא משחק בתשלום של 40-60 דולר שמנסה שרכב וניצל שחקנים עם לוטבוקס לכסף נוסף. CS הוא משחק חינמי וזה המודל העסקי היחיד שלו.
2. ב CS אפשר לעשות טריידינג ומכירות לחפצים, ב OW לא.
אשמח אם תהיה דרך נוספת למודל עסקי ל F2P שתכניס הכנסות בהיקף שהמשחקים האלה צריכים.
Hypno כתב:צודק, המשחק היה עדיין בתשלום. יחד עם זאת, הוא תומחר ב~15 דולר. אז אם משווים ל OW זה נמצא ברמה אחרת.
כמו כן יכלת לקבל את הסקינים עצמם בדרופ רנדומלי (לא רק ארגזים), ואפשר לעשות החלפות עם שחקנים אחר. בנוסף עד כמה שאני זוכר אפשר לקנות מפתח לארגז במחירו השלם (בניגוד לקניית קרידטים בהקצבות ספציפיות).
אני לא זוכר אם את הארגז עצמו אפשר למכור בכסף או רק את הסקין שאתה מקבל ממנו, אבל תקרא את המשפט שלך שוב ותבין כמה זה מעוות להגיד שמשחק שמאפשר לך להרוויח כסף אמיתי על לוטבוקס זה דבר שלילי, ועדיף מערכת שבא אתה לא יכול למכור, לא יכול לסחור, לא יכול להחליף חפצים בין שחקנים.
ההיבט הפתוח הזה עזר מאוד להמתיק את רעיון הלוטבוקס. זה שאנשים יכולים לנצל את זה לרעה זה פשוט נדבך של מערכת יותר פתוחה. כמו בחיים האמיתיים.
אני מקווה שואלב כבר לא תשחרר משחקים בתשלום יחד עם מודל לוטבוקס.
DrKeo כתב:תצטרף לקרקס מדרנו קאז, כמה פליפים לאחור, אני חושב שהייתה שם גם צוקהרה.
Klayman כתב:
להמתיק את הלוטבוקס? שמח שזה המתיק לך אותו. כיף לעצום עיניים ולהתעלם מהעובדה שיש אשכרה ערימות של עדויות שכל התחום שורץ בהימורים ושאר ירקות. כנראה שכל מה ש-ואלב ישימו לך בפה, יהיה מתוק מדבש.
לבליזארד לא היה מרקט של OW, ולכן לא הייתה שום סיבה לאפשר סחר-מכר בין המשתמשים. כמי ששיחק לא מעט OW בזמנו, אני יכול להגיד באופן מוחלט - שלא היה מצב שרציתי סקין מסוים ולא הצלחתי להשיג אותו, לא משנה כמה ''נדיר'' הוא היה (כי בוא, מה כבר נדיר בחתיכת מידע דיגיטלית?). ואלב, פשוט מרוויחה הון תועפות מכל פעולת מרקט, ועל כן דוחפת את כל המשחקים שלה לעסקאות בו. לא משנה אם חינמיים או בתשלום (בדמות קלפים שמקבלים במשחקי סינגל, נגיד).
אז את הטענה על כך שCS הוא חינמי - פירקנו.
את הטענה על מרקט החלפות? גם כן, פירקנו. אין אחד כזה, כי בליזארד לא ראתה בו צורך (וגם השחקנים ששיחקו אז, ולא סתם התלוננו ברשת, לא ראו בו צורך). אתה ראית בו צורך, כי השווית אותו ל-CS כל הזמן, למרות שאתה מדבר על כמויות שונות לחלוטין של חפצים . ב -CS יש עשרות אלפי סקינים, וריאציות, סכינים, נשקים, כפפות ועוד. ב-OW בימים ההם, אני משער שבסה''כ ביחד לא היו יותר מ-1,000 פריטים סה''כ. יחיד ההבדל הקטן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים