omerkot כתב:תתחדש! יש לי את הRG35XXSP (הגירסה היותר פופולארית בסדרה של הXX) וגם את הRG406H החדש יחסית (יקר וחזק הרבה יותר - מריץ טוב גם גיימקיוב וPS2). היו לי גם מכשירים אחרים שנתתי במתנה.
כמה הערות לאחרי שהNovelty עובר:
1. רוב המשחקים שמיועדים לקונסולות ביתיות לא מאוד נוחים על המכשירים הקטנים האלה משום שהם תוכננו למסכים גדולים יותר. משחקים ישנים מאוד מאוד (גיימבוי מקורי/קולור, גיימגיר, וכדומה) לא הזדקנו יפה ואם אין להם ערך נוסטלגי עבורך אז ספק אם תמצא בהם עניין. הסוויט ספוט הוא משחקים של גיימבוי אדוונס.
2. למכשירים הזולים (כמו הXX) אין כל כך מה לעשות עם הסטיקים, עד הPS1 הם לא היו קיימים וגם בPS1 השימוש בהם הוא אפסי כשהסטיקים ששמים עליהם הם לרוב מאיכות די נמוכה. במכשיר היקר יותר הסטיקים מצוינים.
3. אתה כנראה רוצה להתקין עליו muOS (אופטימיזציות טובות יותר של אמולטורים ועליה מהירה יחסית מכיבוי).
4. אחד הדברים היותר מגניבים שקל לפספס זה תמיכה בportmaster (לרוב מגיע כחלק ממערכות הפעלה אלטרנטיביות כמו muOS) שמאפשר לך להתקין עליהם המון משחקי לינוקס ופורטים של משחקי pc. המשחקים האלה גם מאפשרים לך להרגיש עד כמה המכשיר הזה חזק כשלעצמו.
5. אצלי, קונסולות ניידות נוטות לסיים את החיים בתור מכונות טטריס. הפורט הכי טוב של טטריס שיצא לי לפגוש זה Apotris, שהוא בכלל חינמי (יש גם גירסה שזמינה כמשחק gba וגם גירסת portmaster). מומלץ.
תודה! הלכתי על המכשיר הזה בעיקר בגלל המסך הגדול יחסית והעיצוב הנקי. מלכתחילה לא פיתחתי יותר מדי ציפיות ולכן גם לא השקעתי באחד המכשירים החזקים והיקרים יותר, רציתי משהו נחמד להתנסות איתו ונראה שהוא מספק את העבודה.
1.מסכים, גם אני קיבלתי את הרושם הזה. ממה שדגמתי זה לא סוף העולם וגראן טוריסימו (PS1) למשל שחיק לחלוטין, אבל בחלק מהם משהו בפרופרציות מרגיש קצת OFF, כאילו התמונה דחוסה.
2. נכון, הסטיקים די מיותרים בינתיים. ובהמשך לנ"ל, הגיימבוי אדווס באמת נראה כמו הקונסולה הכי טובה לאמולציה על המכשיר הזה ולא מפתיע הודות לדמיון הפיזי ברוב הרכיבים. גם אם בסוף אשחק רק במשחקים שלו מבחינתי החזרתי את ההשקעה

3. ראיתי שיש כל מיני מערכות הפעלה שנחשבות טובות יותר מברירת המחדל אבל כרגע לא בוער לי, נראה שהיא עושה את העבודה. אחקור קצת ואולי אעשה את זה למרות שעם הידע הטכני הלא משהו שלי, אני חושש שאהרוס את זה.
4. ראיתי, נראה מעולה. עם המכשיר הגיע פורט PC של Quake שהוא לא ממש שחיק בגלל התאמה לשליטה, אבל יש פוטנציאל.
5. טטריס זה תמיד טוב, אבדוק
וגלאס- כן, זה קצת חבל. אבל כמו שאמרתי מבחינתי שהוא יעשה את העבודה במשחקי GBA ואני מוכן להסתפק בזה. מוזר שעדיין לא עשו קונסולת חיקוי לDS, אולי יש עניין חוקי שמגביל אפילו אותם איכשהו.