לא כל מסכי ה-LCD נולדו זהים, בדיוק כמו שלא כל מסכי ה-OLED, במקרה של הסוויץ' OLED אגב, הפאנל נחשב מאוד לא איכותי ביחס למה שקורה למשל במובייל. מניח שיש פה אלמנט מרכזי של עלויות, במיוחד אם הפעם מדובר על מסך גדול יותר וברזולוציה גבוהה יותר כמו 1080P, אני מקווה שנינטנדו תבחר בפאנל IPS סביר כי היום הטכנולוגיה כל כך בשלה שזה ממש פשע להתקמצן. לא יפתיע אותי אם כמו במקרה של הויטה LCD מול OLED, בדיקות מקצועיות של דיוק צבעים, גאמה, greyscale וכו' ייטו דווקא לטובת ה-LCD.
המסך oled של הסוויצ׳ 1 הוא oled מאוד גרוע, ועדין הוא המסך הכי איכותי מבחינת איכות פאנל מכל הניידות PC שקיימות היום חוץ מאשר הגרסה החדשה יותר של הסטים דק (אלה אם יצאה איזו ניידת PC עם מסך oled שאני שוכח?).
אז בהחלט הייתי שמח אם הייתה גרסת OLED עם SSD גדול יותר, בכיף הייתי משלם על הקומבו הזה פרימיום של בערך 150$ וזה מאמץ מאוד נמוך לנינטנדו. זה לא שצריך לפתח במיוחד לקונסולה הזאת, סתם דגם עם פיצ׳רים קצת יותר טובים.
טריילר גיימפלי ראשון לPokémon Legends: Z-A. טריילר כל כך מאכזב! המשחק ייצא שהסוויץ 2 כבר תהיה בשוק, והוא נראה פחות טוב גרפית בהרבה ממשחק הפוקימון לג'נד הקודם!.
התקווה הגדולה של 99% מהאנשים היתה שבגלל הסוויץ 2 משחק הLegends הזה ידחוף את הסוויץ 1 לקצה וילך לערכי הפקה ברמה של זלדה BOTW/TOTK משחק הפוקימון לג'נדס הקודם הביא כל כך הרבה חידושים לסדרה שהציפיות היו בשמים סוף סוף העולם הרגיש שיש לו סקייל אמיתי, כיוונת את הפוקדורים שלך כמו שמכוונים אקדח בthird person shooter וזה הרגיש כאילו אתה חי בתוך האנימה לראשונה אי פעם...אפילו אנשים כמוני שלא נגעו בסדרה מאז 2003-2002 לא יכלו שלא להתלהב בטירוף.
והנה בא משחק ההמשך ומוחק את ההתקדמות הזו, מתרחש בעיר אחת בלבד וכל כך מכוער! זה מעלה תהיות, איך נינטנדו חושבים לגרום לאנשים להתלהב לגבי הSwitch 2 שני המשחקים הגדולים שלו השנה, הם משחקי קרוס ג'ן, זה ומטרויד פריים 4 ושניהם יאכזבו את שחקני הקור בגלל הגרפיקה והסקאלה...
אני ממש מקווה שנינטנדו יודעים מה הם עושים כי אמנם הפוקימון הזה בטח ימכור איזה 15M עותקים בשקט, אבל שחקני הקור הולכים להתבאס מההשקה של הסוויץ 2 ובצדק.
מלא אנליסטים בתעשיה שדיברו עם בלומברג מהמרים על המחירים האלה לסוויץ. כל האנליסטים מסכימים שהמחיר הכי נמוך שנינטנדו יביאו יהיה 400 דולר. חלק מהמרים על מחיר של 449$ וחלק עפים על מחיר של 500 דולר. אלה שמהמרים על המחירים הגבוהים יותר אומרים שזה בגלל עלות הרכיבים של הסוויץ 2 וגם המיסים.
אני כמו שכבר אמרתי מאמין לניק שהמחיר יהיה 449$ בלי משחק שזה כבר מבאס תחת כי זה 2100 שקל בארץ, אבל אם זה 500$ עולמית נינטנדו ישתגעו יאכלו אותם חיים על זה. יאלה לא נשאר לנו עוד הרבה זמן לגלות קצת יותר מחצי חודש!