ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי InterAl » 13 ינואר 2025, 16:09

דיברתי על רווח, לא הכנסות. פלייסטיישן היא הפלטפורמה המובילה בצורה מובהקת כבר שני דורות, אבל השוק לא גדל. במצב כזה, אין למיקרוסופט אינטרס להיכנס למלחמת התשה עם סוני רק כדי להכניס עוד 2 מיליארד דולר שנתי כשאופק הצמיחה כרגע הוא אפסי. ה-ps plus של סוני דומה ל-GP והוא רץ על יותר מ-120 מיליון קונסולות (פס4+5), אבל השוק עדיין תקוע. ושוב, אתה מדבר בעיקר על התרחבות על חשבון סוני, ואני חוזר, זה לא מה שהם מנסים להשיג פה. הם מנסים להגדיל את העוגה ולא להתחרות על נתח שוק קטן יחסית שלא צומח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ינואר 2025, 16:52

אבל אתה רואה שהם נכשלים. שני המהלכים הגדולים שלהם (GP ו-xcloud) יכלו להתרחש במקביל להשתלטות על הנתח של סוני, זה לא סותר. והרי אם ההשתלטות הייתה מצליחה, היא לא הייתה רק אקסטרה 2 מליארד דולר רווח, היא הייתה מאכילה גם את GP ו-xcloud, עוזרת להם לצמוח.

זה לא רחוק מדי מחטיבת חלונות. אין למיקרוסופט לאיפה לצמוח בתחום ה-OS ואופיס עושה להם פי כמה יותר כסף, שלא נדבר על אז׳ור. אבל השליטה בשוק ה-OS חשובה, היא דוחפת מוצרים כמו אופיס ו-copilot. כנ״ל עם האקסבוקס, גם אם העתיד שלהם ב-GP ו-xcloud השליטה באקסבוקס דוחפת את המוצרים האחרים קדימה.

שום דבר לא עוצר אותם מלעשות את GP ו-xcloud במקביל ללנסות לשלוט בשוק הקונסולות. ומה שעושה את זה אפילו יותר מוזר הוא שמה שדוחף מכירה של קונסולות כמו למשל בלעדיים איכותיים גם דוחף את GP ואת xcloud, כלומר מהלכים מסויימים יכלו לדחוף את כל השלושה קדימה. איך אתה משכנע בעלים של פס5 לעשות xcloud אם המשחקים שהוא הכי רוצה נמצאים כבר על הפס5? איך אתה משכנע אדם בלי קונסולה לקנות אקסבוקס אם המשחקים שהוא הכי רוצה נמצאים כבר על הפס5? המהלכים שלהם לא רק מחבלים בקונסולה, הם גם מחבלים ב-xcloud וכתוצאה מזה ב-GP.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 ינואר 2025, 11:13

NATE אומר ששמע שהחשיפה של הסוויץ היא ביום חמישי :-) זה סוף סוף קורה דאמט!!.

לגבי הויכוח פה, יקח עד דור הPS8 עד שדברים כמו XCLOUD יצליחו להגיע לאיכות נורמלית ברוב מדינות העולם (וזו אשכרה ההנחה המקובלת היום זה לא סתם שזרקתי את הPS8) גם אם מישהו מאמין שהענן יחליף את הקונסולות לפני זה, עדיין מייקרוסופט חייבים להיות רלוונטים בכמה וכמה דורות של קונסולות מסורתיות לפני שהעתיד הזה מחליף את החומרה המסורתית.

נטפליקס היו מצלחים להפוך לשירות סטרימינג עולמי אם קודם לכן הם לא היו העסק הכי טוב בעולם בהשכרת סרטי DVD ? הדבר הראשון שנטפליקס עשו לא היה לחשוב על סטרימינג, הם חשבו על לקרוע לBlockbuster את התחת ולעשות להם בית ספר ותוך כמה שנים הם קרעו להם את התחת והפכו לשירות ההשכרות שאין שני לו ושכולם גנבים לידו.
מייקרוסופט חייבת קודם כל (לדעתי לפחות) להיות Household name בקונסולות כדי שאנשים ירצו להיות מנויים לשירות ענן שלה.

נינטנדו גם כן אמרו שיום אחד שירות הענן שלהם יגיע, זה בלתי נמנע, אבל בגלל שנינטנדו שלטו כל כך הרבה שנים בשוק הקונסולות הם יודעים שכשהעתיד הזה יגיע הרבה אנשים ילכו איתם, כנל סוני, אני לא יודע כמה אנשים ילכו עם מייקרוסופט...לאור המצב העגום הזה שנוצר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ינואר 2025, 12:00

חמישי זה מחרתיים, איך נינטנדו לא הכריזה על האירוע חשיפה אם הוא מתרחש עוד יומיים? נשמע מפוקפק.

ובנוגע לשירותי הזרמה, אומרים ששל NV עובד מעולה אז אולי אנחנו כן שם אם יודעים מה עושים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ינואר 2025, 12:08

זה מאוד תלוי איפה אתה נמצא ביחס לשרתים וכו', יש מקומות שזה עובד מעולה, ויש שלא עובד טוב בכלל, וכל מה שבאמצע.
בכל מקרה אני לא חושב שזה יחליף את הקונסולות ב-2 הדורות הבאים, וגם בדורות הבאים אחריהם זה אולי יהיה מאוד הדרגתי ואיטי, אז זה לא ממש רלוונטי בעיניי, הרי ראינו מה קורה אחרי כשלון של משחק אחד או שניים - כשרונות מפוטרים, סטודיואים נסגרים, או מתאחדים... כל הרכישות של מיקרוסופט יכולים להתברר כהצלחה אדירה היום וכשלון מוחלט בעוד 10 שנים, וגם יכול להיות בדיוק להפך. אולי מציאות מדומה תשלוט, אולי רבודה, אולי משהו אחר לגמרי.
צריך להסתכל על העתיד הקרוב, כל השאר זה סתם הימור, ובעתיד הקרוב יש קונסולות, ואותן צריך לחזק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ינואר 2025, 13:49

זה לא צריך להחליף את הקונסולה, זה כרגע שירות נלווה. ככה מיקרוסופט גם דברה על xcloud בהתחלה. הם ראו את זה כסוג של upsale, לגרום ליוזרים קיימים לשדרג לאולטימייט. יש משהו מאוד נחמד בזה שאתה מתחיל לשחק במשחק באקסבוקס, ואז ממשיך בטלפון דרך xcloud.

מן הסתם בעתיד זה היה מצליח גם להרחיב את הבסיס משתמשים של אקסבוקס. אבל זאת לא יקרה כרגע, ומשום מה מיקרוסופט בצעה התאבדות קולקטיבית כאילו זה כן יקרה כרגע והם יוצאים קרחים מכאן ומכאן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 ינואר 2025, 11:58

יש לנינטנדו את כל היום הזה להכריז על האירוע... אני רוצה להאמין לנייט, אבל כן אם זה לא יקרה הוא נשרף אצלי. :-) לאסקין קשה לי אישית להאמין שVR ישלוט אי פעם.אצל 5%
מאוכלוסיית העולם המוח מתעלם מהתמונה שאחת העינים שולחת לו מסיבות בריאותיות והמשמעות של זה היא שחווית הVR שלהם על הפנים, זו אותה סיבה שה3DS אף פעם לא המריא לא כולם יכלו להשתמש באפקט ה3D שלו מאותה סיבה. VR לדעתי תמיד יישאר נישה מעניינת וכייפית אבל אף פעם לא יהיה את הרגע הזה שאנשים עוזבים את המשחקים המסורתיים מול מסך בשביל זה, אני מוכן להמר על זה :-)

מציאות רבודה בהחלט יכולה להצליח יותר בעיני כי יש לה reach הרבה יותר רחב מVR, אבל עדיין, גם אם יהיה לך משחק מריו שמתרחש בבית שלך או בחוץ, זה לא יחליף לדעתי משחקים מסורתיים.

בכל מקרה כולנו מסכימים שכרגע הקונסולות כאן כדי להישאר לעתיד הנראה לעין אז הם חייבים להשקיע בזה. אגב, כן ברור שיש מקומות שהסטרימינג עובד טוב וזה מאוד תלוי איפה אתה נמצא, אבל זה מאוד רנדומלי זה לא יוצא דופן לשמוע על שני אנשים שונים ששניהם קרובים לשרתים, לשניהם יש אינטרנט סבבה, ואחד מקבל חוויה חלקה והשני מקבל קרטועים שוברי אימרסיה כל כמה דקות, יקח זמן לדעתי עד שרוב האנשים (לפחות הקזואלים) לא יוכלו להרגיש בהבדל בין משחק בסטרימינג לבין משחק על חומרה ייעודית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2025, 12:52

להבנתי xcloud עושה בעיות גם אם אתה קרוב לשרת. זה לא רק המרחק, זאת גם הטכנולוגיה. NV עושים עבודה מעולה, xcloud פחות. על פי DF הם השירות הזרמה הכי פחות טוב בשוק מבחינה טכנית.

ובנוגע לחשיפה מחר של הסוויצ׳ 2, זה באמת נשמע תלוש. מי מכריז על האירוע הכי חשוב של העשור פחות מ-24 לפני שהוא מתרחש?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 ינואר 2025, 17:17

כן זה נראה על הפנים, אבל אני הולך עם ניית באש ובמים לגבי זה הפעם. :-) ככה שגם אם לא יקרה כלום היום יש לנו עדיין את מחר,קשה לי להאמין שניית ירצה לשים את עצמו על המוקד עם תאריך כל כך ספציפי שלא יוביל לכלום אין לו מה להרוויח מזה. אני חייב להגיד שאם זה לא קורה מחר, נינטנדו מושכים את זה ממש יותר מדי,אני תכף מגיע לנקודת ה"ווטאבר,עם הסוויץ 2" רק בגלל איך שנינטנדו מתנהלים עם החשיפה הזו, כלומר אם זה לא קורה מחר אני פשוט מפסיק לעקוב אחרי החדשות/שמועות של זה, כי יש גבול לכל תעלול. :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2025, 17:33

אני בספק אם יהיה משהו מחר, כבר מאוחר מדי. לא יודע למה הוא התחייב לתאריך, חפר לעצמו בור.

בנוגע למתי הם יכריזו, ה-WIIU הייתה כשל מת אז הם הכריזו על הסוויצ׳ באוקטובר והיא יצאה במרץ, כמעט חצי שנה מראש. הסוויצ׳ מאוד מצליחה, אז אני משער שההכרזה תהיה קרובה משמעותית לשחרור. בתקווה זה יקרה בקרוב, אבל אני לא מתימר לדעת מתי כי כל ניחוש עד עכשיו טעה ומי היה מדמיין שנגיע לנקודת ה-8 שנים בלי שהם יכריזו על יורשת.

הכי מבאס זה שהחומרה מוכנה שנים. אם נינטנדו הייתה יודעת מראש שהם מוציאים את הקונסולה ב-2025 אולי היינו מקבלים חומרה אחרת לגמרי, למשל מבוססת סדרה 4000 וזה כבר היה לגמרי game changer. לא רק מבחינת ארכיטקטורה מתקדמת משמעותית שיודעת ליצר פריימים אלה מבחינת הליך היצור שהוא N4P שיכל לעשות קונסולה חזקה משמעותית עם זמן סוללה מעולה. זה לא כזה תלוש, אפל משתמשת ב-N4P מאז 2022, אנחנו כבר ב-2025.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 ינואר 2025, 18:00

DrKeo כתב:חמישי זה מחרתיים, איך נינטנדו לא הכריזה על האירוע חשיפה אם הוא מתרחש עוד יומיים? נשמע מפוקפק.

ובנוגע לשירותי הזרמה, אומרים ששל NV עובד מעולה אז אולי אנחנו כן שם אם יודעים מה עושים.

את הסוויץ' הם חשפו עם טריילר, האירוע עצמו עם כל המשחקים הגיע כמה חודשים לאחר מכן. אם הם עובדים באותה צורה אין מניעה שזה יקרה מחר.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 15 ינואר 2025, 23:28

DrKeo כתב:
אני משער ש״שים לב קאז״? בכל מקרה, מיקרוסופט בהחלט השמידו את המותג אקסבוקס יותר מהר מכל מותג גיימינג בהסטוריה. כל זה בגלל הרכישה של אקטיוויז׳ן. איזו התאבדות. מאחל להם בהצלחה כמפיצת צד ג׳, אולי כשהפלטפורמה שלהם תמות הם יהיו המפיצות צד ג׳ הראשונה שמכניסה יותר מ-10מליארד revenue. איזו החלטה הזויה, אפס ראיה קדימה, העיקר להדפיס כמה שיותר כסף היום.

מאוד אירוני ומאוד חסר הסתכלות-עצמית שהאדם שמדבר על 'אפס ראיה קדימה' חגג וצהל את יוזמת Day 1 with Gamepass שריסקה את מכירות התוכנה על הקונסולה.
היה לך נוח אז להדוף ולגמד את כל הסיכונים של היוזמה הזו.
גם במצב של מכירות קונסולה בריאות, צריכים לעשות חתיכת לולינות חשבונאית כדי לטעון שהיוזמה הזו מטיבה למפתחת המשחק יותר מאשר מכירה סטנדרטית, במיוחד למשחקי SP.

מה שמיקרוסופט עושה עם ההוצאות לפלייסטיישן הוא 'ראיה קדימה' טהורה. הם צריכים היום לחיות כדי להילחם בחזרה מחר. אז במקום לדון את המשחקים שלהם לכשלון מכירות ודאי, ובמקום לדון את האולפנים שלהם לקיצוצים (נוספים) - מיקרוסופט נותנת להם את הצ'אנס הכי גדול להצליח.

מה שהיא עוד עושה אם כל הליין-אפ הזה אכן יגיע, זה לחזק את ה IP שלה ולהגדיל את ה mindshare של משחקי צד א' של XBOX אצל קהל הקונסולות הרחב, ככה שהמשחקים האלה יהיו יותר רלוונטיים ויוכלו לעשות יותר אימפקט בעתיד הרחוק כשהם יצאו באופן בלעדי (?) לחומרה הבאה של מיקרוסופט.

ממש מצחיק שמאשימים באפס ראייה קדימה ובאותה נשימה חותכים את מיקרוסופט שהיא לא נשארת להתבוסס בדם ה Series X, שהיא לא throwing good money after bad -- רק כדי לרצות איזשהו 'עיקרון' של console warriors שלא באמת ברור כמה הוא משנה.

מיקרוסופט תשחרר חומרה בדור הבא, ונוכל לראות את השפעת המהלכים של מיקרוסופט.

בנתיים, מי שאומר שמיקרוסופט משמידה את החומרה שלה, ייגש להסתכל על הערכות מכירות החומרה של Series במהלך חייה עד כה, ויתרגם מה זה אומר במספרים עבור הקונסולה הבאה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ינואר 2025, 09:35

ושוב, האם אתה תאמין למיקרוסופט אם הם יכריזו שמעכשיו הם חוזרים לבלעדיות?
כי רובנו כאן לא, ולכן אני בספק אם תמצא פה מישהו אחד שירכוש את הקונסולה הבאה שלהם.
נניח שמעכשיו והלאה כל משחק AAA שלהם בדור הזה מביא ציון של 90+, ויוצא גם לPS5, האם אתה תרכוש את הקונסולה הבאה שלהם?
אני לא, כי אני יודע שאם מספיק אנשים לא ירכשו אותה אז הכל יגיע לPS6.

אבל בכל אופן אני מוכן להתערב שבדור הבא הם עדיין לא יתהפכו, ואסטרטגיית המולטיפלטפורם תשאר.
אז שאלה נוספת - במידה וגם בדור הבא הם מוציאים הכל או הרוב למתחרה הישירה - אז תסכים שזה מהלך מטומטם, או שתגיד שוב "בדור הבא הבא הם יחזרו לבלעדיות"?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ינואר 2025, 11:30

Hypno כתב:מאוד אירוני ומאוד חסר הסתכלות-עצמית שהאדם שמדבר על 'אפס ראיה קדימה' חגג וצהל את יוזמת Day 1 with Gamepass שריסקה את מכירות התוכנה על הקונסולה.
גם במצב של מכירות קונסולה בריאות, צריכים לעשות חתיכת לולינות חשבונאית כדי לטעון שהיוזמה הזו מטיבה למפתחת המשחק יותר מאשר מכירה סטנדרטית, במיוחד למשחקי SP.

כש״חגגתי״ את זה בזמנו מיקרוסופט טענו בבטחון מלא שלא רק שלא היו ירידות במכירות, הייתה עליה. היום הם כבר לא טוענים את זה, אבל בזמנו הם חזרו על זה שוב ושוב ושוב. אבל GP זאת לא חתונה קתולית, אפשר לארגן מחדש את השירות כמו שהם עשו איזה מליון פעמים בעבר.

Hypno כתב:מה שמיקרוסופט עושה עם ההוצאות לפלייסטיישן הוא 'ראיה קדימה' טהורה. הם צריכים היום לחיות כדי להילחם בחזרה מחר. אז במקום לדון את המשחקים שלהם לכשלון מכירות ודאי, ובמקום לדון את האולפנים שלהם לקיצוצים (נוספים) - מיקרוסופט נותנת להם את הצ'אנס הכי גדול להצליח.

מה שהיא עוד עושה אם כל הליין-אפ הזה אכן יגיע, זה לחזק את ה IP שלה ולהגדיל את ה mindshare של משחקי צד א' של XBOX אצל קהל הקונסולות הרחב, ככה שהמשחקים האלה יהיו יותר רלוונטיים ויוכלו לעשות יותר אימפקט בעתיד הרחוק כשהם יצאו באופן בלעדי (?) לחומרה הבאה של מיקרוסופט.

זה ההפך מראיה קדימה. הם מזרימים revenue מהיר עכשיו על חשבון הרס הפלטפורמה. ״לחיות היום״? ברצינות? חברה של 3 טריליון דולר והם לא יכולים לאזור טיפה סבלנות כדי להביא את הפלטפורמה שלהם להצלחה. זה ה-make or break שלהם? כמה מליוני דולרים מגרסאות פס5? ברצינות?

Hypno כתב:ממש מצחיק שמאשימים באפס ראייה קדימה ובאותה נשימה חותכים את מיקרוסופט שהיא לא נשארת להתבוסס בדם ה Series X, שהיא לא throwing good money after bad -- רק כדי לרצות איזשהו 'עיקרון' של console warriors שלא באמת ברור כמה הוא משנה.

בנתיים, מי שאומר שמיקרוסופט משמידה את החומרה שלה, ייגש להסתכל על הערכות מכירות החומרה של Series במהלך חייה עד כה, ויתרגם מה זה אומר במספרים עבור הקונסולה הבאה.

מיקרוסופט השמידה את עסק החומרה שלה, זהו, מת. עסק שהפך אותה למפיצה השלישית הכי גדולה בעולם ירד לטמיון בשביל להביא כמה מליוני דולרים בשנה מגרסאות פס5.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ינואר 2025, 11:33

idan כתב:את הסוויץ' הם חשפו עם טריילר, האירוע עצמו עם כל המשחקים הגיע כמה חודשים לאחר מכן. אם הם עובדים באותה צורה אין מניעה שזה יקרה מחר.

כן, תמיד יכול להיות drop של טריילר. נחכה ונראה.

Hypno כתב:מאוד אירוני ומאוד חסר הסתכלות-עצמית שהאדם שמדבר על 'אפס ראיה קדימה' חגג וצהל את יוזמת Day 1 with Gamepass שריסקה את מכירות התוכנה על הקונסולה.

כש״חגגתי״ את זה בזמנו מיקרוסופט טענו בבטחון מלא שלא רק שלא היו ירידות במכירות, הייתה עליה ויש להם נתונים חותכים על זה. היום הם כבר לא טוענים את זה, אבל בזמנו הם חזרו על זה שוב ושוב ושוב. אבל GP זאת לא חתונה קתולית, אפשר לארגן מחדש את השירות כמו שהם עשו איזה מליון פעמים בעבר. הבעיה של GP היא לא שיש משחקי day one, הבעיה היא שהם לא מצליחים להגדיל את המנויים יותר. אם היו להם 100 מליון מנויים הם היו היום בגן עדן והיה מעניין להם את הביצה כמה משחקים מוכרים, אבל הם לא מצליחים להזיז את המחט. אז או שצריך לעשות משהו כדי ש-GP יתפוצץ, או שצריך להפסיק את ה-day one כי רואים שעם הזמן GP הופך לפחות חשוב עבורם.

ואגב, אני כבר שנה אומר שמיקרוסופט צריכה לנטוש את ה-day one גם במחשב וגם ב-GP אם הם רוצים קונסולה מצליחה, להוציא סימולטנית למחשב ול-GP באיחור של שנה. אתה יודע, אני מסתכל על נתונים ומשנה את הדיעה, כמו בן אדם נורמאלי.

Hypno כתב:מה שמיקרוסופט עושה עם ההוצאות לפלייסטיישן הוא 'ראיה קדימה' טהורה. הם צריכים היום לחיות כדי להילחם בחזרה מחר. אז במקום לדון את המשחקים שלהם לכשלון מכירות ודאי, ובמקום לדון את האולפנים שלהם לקיצוצים (נוספים) - מיקרוסופט נותנת להם את הצ'אנס הכי גדול להצליח.

זה ההפך מראיה קדימה. הם מזרימים revenue מהיר עכשיו על חשבון הרס הפלטפורמה. ״לחיות היום״? ברצינות? חברה של 3 טריליון דולר והם לא יכולים לאזור טיפה סבלנות כדי להביא את הפלטפורמה שלהם להצלחה. זה ה-make or break שלהם? כמה מליוני דולרים מגרסאות פס5? ברצינות? אקסבוקס עושה איזה 24 מליארד בשנה וזה מה שהם צריכים כדי לשרוד? להגדיל את ההכנסות ב-0.5% על חשבון הרס הפלטפורמה?

Hypno כתב:ממש מצחיק שמאשימים באפס ראייה קדימה ובאותה נשימה חותכים את מיקרוסופט שהיא לא נשארת להתבוסס בדם ה Series X, שהיא לא throwing good money after bad -- רק כדי לרצות איזשהו 'עיקרון' של console warriors שלא באמת ברור כמה הוא משנה.

מיקרוסופט השמידה את עסק החומרה שלה, זהו, מת. עסק שהפך אותה למפיצה השלישית הכי גדולה בעולם ירד לטמיון בשביל להביא כמה מליוני דולרים בשנה מגרסאות פס5.

Laskin כתב:אז שאלה נוספת - במידה וגם בדור הבא הם מוציאים הכל או הרוב למתחרה הישירה - אז תסכים שזה מהלך מטומטם, או שתגיד שוב "בדור הבא הבא הם יחזרו לבלעדיות"?

פחחחח, קאז מודה שהוא טועה? השתגעת? מדובר בעוד ויכוח שהוא הולך לגרור 15 שנים. חכה שהקורות יזוזו עוד 10 פעמים בעשור הקרוב.

ונניח שדור הבא מיקרוסופט הולכת שוב על בלעדי על מלא, הם עושים מסיבה ומכריזים את זה בגאון. אף אחד לא מאמין להם, הקונסולה נכשלת ומה אז קאז אומר? ״רואים? אמרתי לכם שבלעדיות זה טפשי, הם צריכים להוציא את המשחקים לפס6 כדי לשרוד!״.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 ינואר 2025, 15:47

Nate הזה צדק, מסתבר.

Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 16 ינואר 2025, 15:49

הסוויץ' 2 תמיד תיזכר כקונסולה שכולם הכריזו עליה, חוץ מנינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ינואר 2025, 15:57

Klayman כתב:Nate הזה צדק, מסתבר.

וגם עידן :!:

אז כל השמועות היו נכונות, חשיפה מלאה ביום שלישי עוד שלושה שבועות. היא נראת טוב, אני מת לדעת אם תהיה גרסת OLED. מעניין שהם אומרים שלא כל המשחקים של הסוויצ׳ המקורית יתמכו. מעניין אם זה דיסקליימר כמו של סוני כי איזה 3 משחקים שלא עובדים או שזאת כמות רצינית. השלטים הגדולים יותר יהיו ברכה לגידים בידיים שלי.

קבלו איזה הפרש בגודל:
Screenshot 2025-01-16 at 15.59.25.png
Screenshot 2025-01-16 at 15.59.25.png (491.9 KiB) נצפה 1281 פעמים

איזה כיף, קונסולת נינטנדו חדשה :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 16 ינואר 2025, 16:02

אני חייב להודות שהתלהבתי מאוד לרגע כשראיתי את מה שחשבתי שהיא מסגרת סופר דקה, ואז כמעט התעוורתי כשהראו את מאריו קארט 9 (?) רץ על הקונסולה. למה נינטנדו, למה כל כך הרבה real estate מבוזבז על הקונסולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ינואר 2025, 16:07

Uncle Pey'j כתב:אני חייב להודות שהתלהבתי מאוד לרגע כשראיתי את מה שחשבתי שהיא מסגרת סופר דקה, ואז כמעט התעוורתי כשהראו את מאריו קארט 9 (?) רץ על הקונסולה. למה נינטנדו, למה כל כך הרבה real estate מבוזבז על הקונסולה.

ואז הם מכווצים את זה באיטרציות...
אני עם סוויצ׳ מקורית ממרץ 2017, אני משער שאני אהיה עם הסוויצ׳ 2 עד הסוויצ׳ 3 אז אני ממש מקווה שיהיה דגם oled בשיגור.

אה, ומסתבר שהתאריך של התצוגה של הסוויצ׳ 2 כתוב באמריקאית, כלומר זה ה-2 לאפריל, לא ה-4 לפברואר. איזה דיכאון, 3 חודשים לחשיפה שלה, בטח תצא רק בקיץ.

יהיה אפשר לנסות את הסוויצ׳ 2 בניו יורק, LA ודאלאס במהלך אפריל למקרה ומישהו נוסע. הפרט הנוסף היחיד שהם משחררים זה שהשירות אונליין עובר לסוויצ׳ 2, כלומר למי שיש מנוי הוא ימשיך בקונסולה החדשה וכך גם התוכן.

בנוגע למריו קארט, אני לא מזהה את המסלול ויש לי עשרות שעות במריו קארט 8 אז אני משער שזה 9. קשה להבין מהסרטון 1080p המעפן הזה מה הולך שם, הלוואי והייתה איכות טובה. למה לא להציג הכל ב-4K, הרי זאת סופסוף קונסולת 4K עם HDR.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 16 ינואר 2025, 16:09

אני היחיד שחושב שמריו קארט נראה קרוס ג'ן? וגם אם הוא אינו כזה הוא לא נראה הרבה יותר טוב גרפית ממריו קארט 8, משחק שיצא על ה wii u לפני 11 שנה.

המכשיר עצמו נראה סבבה ומסך ושלטים גדולים יותר זה מעולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ינואר 2025, 16:16

idan כתב:אני היחיד שחושב שמריו קארט נראה קרוס ג'ן? וגם אם הוא אינו כזה הוא לא נראה הרבה יותר טוב גרפית ממריו קארט 8, משחק שיצא על ה wii u לפני 11 שנה.

המכשיר עצמו נראה סבבה ומסך ושלטים גדולים יותר זה מעולה.

כן מהסרטון באיכות הלא גבוהה הזה לגמרי הייתי מאמין שזה מריו קארט 8. נחכה למשהו באיכות גבוהה יותר אבל בנתיים לא בדיוק נראה כמו קפיצה גדולה. יש בהחלט מצב שזה משחק סוויצ׳ שרץ על 2 ב-4K. מתאים לנינטנדו לעשות משחק שיגור קרוס ג׳ן, למרות שאני לא מבין מה המטרה לעשות את זה עם מריו קארט שממילא יהיה בטבלאות מכירות בעשור הקרוב ולעולם לא ירד במחיר.

לפחות היו מראים איזה מסלול מטאלי עם השתקפויות RT או משהו.

אגב נחמד שיש עכשיו USB-C גם למעלה וגם למטה. זה סופסוף יאפשר להטעין אותה בזמן שהיא עומדת עם המעמד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ינואר 2025, 16:30

יהיה ממש נחמד לראות שם את NRFTW:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 ינואר 2025, 16:34

שמע ישראל,אני מאבד את מהתרגשות עכשיו אני יודע שהחשיפה של DQ12 היא עניין שיכול לקרות כל יום אולי אפילו באפריל!!!!!, כמה חיכיתי אלוהים ישמור.
הקונסולה עצמה נראת מאוד 3DS-ish במובן הזה שהיא מאוד דומה לסוויץ הראשון ומריו קארט חדש זה לא בדיוק סדרה שעושה לי זקפה... אבל אני מניח שנראה את מריו 3D ופוקימון לג'נד 2 באפריל וזה כבר מאוד מרגש.

אני מקווה גם שנינטנדו מחכים לאפריל כי הם מחכים קודם שהמשחק "האגדי" שאנחנו הולכים לראות בחשיפה של מייקרוסופט ייחשף ואז הם יוכלו להראות גם אותו על הסוויץ 2, אני מאוד אשמח אם רזי 9 או נינג'ה גיידן 4 יגיעו לסוויץ 2 כי זו תהיה די הוכחה חותכת וחד משמעית לכוח של הסוויץ 2, אף אחד לא יוכל לערער על זה שהמכשיר חזק אם הוא יריץ את המשחקים האלה.

מעבר לזה, אפשר כבר לקוות לפאקינג סטארפוקס חדש? פליז. אפריל יהיה מעניין חתיכת מעניין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ינואר 2025, 16:46

נינטנדו כמו רוקסטאר - חוקים משלהם לגבי חשיפות :)
ממש מגניב
ארכוש בהשקה בסבירות גבוהה
מעניין מה יהיה המחיר… מקווה למאמן חדש ומריו קארט, זה יחזיק אותי חודשים

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים