ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ינואר 2025, 16:52

glass man כתב:שמע ישראל,אני מאבד את מהתרגשות עכשיו אני יודע שהחשיפה של DQ12 היא עניין שיכול לקרות כל יום אולי אפילו באפריל!!!!!, כמה חיכיתי אלוהים ישמור.
הקונסולה עצמה נראת מאוד 3DS-ish במובן הזה שהיא מאוד דומה לסוויץ הראשון ומריו קארט חדש זה לא בדיוק סדרה שעושה לי זקפה... אבל אני מניח שנראה את מריו 3D ופוקימון לג'נד 2 באפריל וזה כבר מאוד מרגש.

אני מקווה גם שנינטנדו מחכים לאפריל כי הם מחכים קודם שהמשחק "האגדי" שאנחנו הולכים לראות בחשיפה של מייקרוסופט ייחשף ואז הם יוכלו להראות גם אותו על הסוויץ 2, אני מאוד אשמח אם רזי 9 או נינג'ה גיידן 4 יגיעו לסוויץ 2 כי זו תהיה די הוכחה חותכת וחד משמעית לכוח של הסוויץ 2, אף אחד לא יוכל לערער על זה שהמכשיר חזק אם הוא יריץ את המשחקים האלה.

מעבר לזה, אפשר כבר לקוות לפאקינג סטארפוקס חדש? פליז. אפריל יהיה מעניין חתיכת מעניין.

איך הדימוי ל-3DS עובד? מבחינה שהיא המשך ישיר? ״DS2״?

ועזוב אותך סטארפאקס חדש, מה עם פורט 4K של starfox zero? זה בערך המשחק היחיד שלא קבל פורט מהWIIU לסוויצ׳.

Laskin כתב:נינטנדו כמו רוקסטאר - חוקים משלהם לגבי חשיפות :)
ממש מגניב
ארכוש בהשקה בסבירות גבוהה
מעניין מה יהיה המחיר… מקווה למאמן חדש ומריו קארט, זה יחזיק אותי חודשים

399$?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 ינואר 2025, 17:23

סטאר פוקס זירו לא מפצל את המשחק ל2 המסכים? כאילו אתה רואה חלק מהמשחק על המסך של הגיימפאד וחלק על הטלווזיה ואתה בתכלס משחק את זה כאילו אתה על DS ענקי אני לא יודע איך הם הולכים לפתור את העניין הזה, אני יודע שרציתי לשחק את סטארפוקס זירו על אימולטור של WIIU ופשוט הרמתי יידים שהבנתי שאני לא אצליח לשחק את זה נורמלי על המחשב או על כל פלטפורמה שהיא לא WII U :(

אני מת לסטארקרפט חדש כי זה המשחק המושלם להדגים עליו את יכולות הRT של הסוויץ 2, והמשחק המושלם גם להדגים עליו DLSS. נמאס לי שבדורות האחרונים נינטנדו נותנים לנו כל מיני תחליפים לסטארפוקס כמו קיד איקרוס שבייסקלי היה סטארפוקס ליגה ז' מעפן וקרינג'י עד בחילה עם קיד איקרוס... הגיע הזמן להחזיר את סטארפוקס,אולי אני פשוט צריך ללכת לשחק
בפורט של סטארפוקס 64 על הPC כדי להרגיע תחשק :-)

אם נינטנדו סוף סוף יביאו איזה שינוי מבורך לOS של הסוויץ 2 כמו אציוומנטים ברמת המערכת למשחקים (על מי אני עובד? זה נינטנדו) סטארפוקס חדש יהיה מושלם גם על זה, אם מיאמוטו באמת אוהב את סטארפוקס אפילו חצי כמו שהוא טוען אז יאלה שיביא כבר.

וכן הדימוי של ה3DS הכוונה היא פשוט שזה מרגיש סוויץ 2 הכי גנרי, אני לא רואה פה שום דבר גיים ציינג'ר מלבד כוח, אבל לא יודע? אני כל הזמן שומע שיש עכבר לסוויץ 2 הזה? אני מניח שהכוונה היא שהג'ויקונס משמשים בתור עכבר? עוד לא התעמקתי בזה, חשבתי שהג'ויקונס המקוריים יכולים כבר להיות פוינטר אם המפתחים רוצים?
לא יודע, אולי יש פה יותר חידושים בסוויץ הזה ממה שאני חושב אבל בשיא הכנות?

שיתנו לי מריו 3D חדש שבאמת מאתגר אותי, לא רק מבחינת הcollect a ton שיהיו בו גם בוסים סודיים שהם על גבול הטירוף, או אתגרי פלטפורמה עם טיימר שהם על גבול הטירוף ואני אהיה שם Day one.

נ.ב המשפחה של לאסקין, כל כך הולכים לשכוח מסאקבוי, mark my words. :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ינואר 2025, 17:30

זירו נותן לך לשחק על השלט ואז יש לך שליטת ג׳יירו, אבל יש בסוויצ׳ גם בשלט פרו, גם בג׳וייקונים וגם במכשיר עצמו ג׳יירו אז אין בעיה. המסך המשני בסטארפוקס הוא משני למדי, אפשר לוותר עליו כמו שהם ותרו עליו במשחקים אחרים. למשל מריו 3D WORLD היה קשה משמעותית להמיר לסוויצ׳, היו צריכים לתרגם כל מני דברים שקרו במגע על המסך לשלט סטנדרטי. בסטארפוקס פשוט אפשר לחתוך את כל מה שהיה במסך המשני, זה סתם היה גימיק.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 ינואר 2025, 18:19

אה וואלה? חשבתי זה ממש דיל ברייקר, כאילו פלטיניום עשו פורט לכל המשחקים שלהם לWII U חוץ מסטארפוקס אז תמיד הנחתי שזה בגלל שהשני מסכים האלה הם חובה לגיימפלי.

אגב אנשים, זוכרים שנייט הוא זה שאמר שסימולטור טיסה מקבל פורט לסוויץ 2? פסיכי שעכשיו זה יהיה אמיתי :-) שמעו אם זה יראה סביר+ מי צריך אקסבוקס, פשוט מי?
מן הסתם גם היילו וגירס נכונים אם כך.(לפחות הרימאסטר של גירס 1 שאני מת לשחק שוב שנים! לא נגעתי בגירס 1 מאז ה360)

יהיה פסיכי לשחק גירס וסימולטור טיסה 2024 על נינטנדו יא וואלי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 ינואר 2025, 19:22

Laskin כתב:נינטנדו כמו רוקסטאר - חוקים משלהם לגבי חשיפות :)
ממש מגניב
ארכוש בהשקה בסבירות גבוהה
מעניין מה יהיה המחיר… מקווה למאמן חדש ומריו קארט, זה יחזיק אותי חודשים

יש לנו את המחיר תלוי אם אתה מאמין לו... אני מאמין כי אמין וכו' וכו' וכו'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ינואר 2025, 20:40

glass man כתב:אה וואלה? חשבתי זה ממש דיל ברייקר, כאילו פלטיניום עשו פורט לכל המשחקים שלהם לWII U חוץ מסטארפוקס אז תמיד הנחתי שזה בגלל שהשני מסכים האלה הם חובה לגיימפלי.

אגב אנשים, זוכרים שנייט הוא זה שאמר שסימולטור טיסה מקבל פורט לסוויץ 2? פסיכי שעכשיו זה יהיה אמיתי :-) שמעו אם זה יראה סביר+ מי צריך אקסבוקס, פשוט מי?
מן הסתם גם היילו וגירס נכונים אם כך.(לפחות הרימאסטר של גירס 1 שאני מת לשחק שוב שנים! לא נגעתי בגירס 1 מאז ה360)

יהיה פסיכי לשחק גירס וסימולטור טיסה 2024 על נינטנדו יא וואלי.

להבנתי המסך השני הוא נטו כוונת בגוף ראשון שמופיעה גם במסך הראשי. הם בעצם צריכים להפטר מהמסך המשני ולשפר את הכוונת במסך הראשי. אולי לאפשר לקפוץ בין שני הviews. שיעשו מה שצריך, מריו עבר מודיפיקציה משמעותית.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 16 ינואר 2025, 21:00

הסתכלתי על הטריילר וקצת meh.
כנייחת, היא כנראה מה שהיא: קופסא עם חומרה לא סופר מרשימה אבל מספיקה פלוס. אני בטוח שמשחקים של נינטנדו ירוצו עליה מצוין.
כקונסולה ניידת, היא רחוקה מלעשות לי את זה. הסוויץ׳ גדולה וזו גדולה מדי בלי שום טיפול ארגונומי. התושבת הרחבה מאחורה, שיורדת לזוית סופר שטוחה (כמו בlegion go שלי) מרמזת שנינטנדו חושבת שזה לא נוח לשחק בה כשהיא מוחזקת באויר והם מכוונים לזה שאנשים ישחקו בה כשהיא מונחת על הברכיים לתמיכה. הסטיקים שוב נראים שטוחים מדי, עם טווח תנועה מצומצם, מה שיחייב שלט קלאסי בשביל שליטה טובה. הטריגרים שוב לא אנלוגיים (אבל יש לידם איזה משהו לא ברור שאולי מספק איזה קלט אנלוגי אחר - לא יודע)
בשנים האחרונות השוק של מכשירי הרטרו/אנדרואיד הניידים עבר אבולוציה מהירה ובשנה האחרונה אפשר למצוא מכשירים באיכות מאוד גבוהה (נוחים עם אינפוטים מעולים) ורמות מחיר נמוכות בהרבה. איפשהו היתה לי תקווה שנינטנדו ילמדו מהם אבל זה לא קרה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 ינואר 2025, 21:18

לא חושב שמחיר הבסיס יהיה 450 דולר
יותר הגיוני לי זה 400 דולר לגרסת בסיס
450 כולל משחק

אבל נחייה ונראה

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 16 ינואר 2025, 21:26

אף אחד לא מזכיר את פונקציונליות העכבר שכל האינטרנט מדבר עליה?

יותר 'הכרה בקיומה' מאשר חשיפה. והמרחק הגדול עד הדיירקט מרמז שהם רוצים לאפשר לצד ג' להכריז משחקים לקונסולה. ויש מצב שנראה דבר כזה כבר בדיירקט של מיקרוסופט.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 16 ינואר 2025, 21:27

יש כזו בlegion go... מעפן למדי. מעורר סימני שאלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 ינואר 2025, 00:00

אולי יהיה Mario paint חדש

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 17 ינואר 2025, 00:14

omerkot כתב:הסתכלתי על הטריילר וקצת meh.
כנייחת, היא כנראה מה שהיא: קופסא עם חומרה לא סופר מרשימה אבל מספיקה פלוס. אני בטוח שמשחקים של נינטנדו ירוצו עליה מצוין.
כקונסולה ניידת, היא רחוקה מלעשות לי את זה. הסוויץ׳ גדולה וזו גדולה מדי בלי שום טיפול ארגונומי. התושבת הרחבה מאחורה, שיורדת לזוית סופר שטוחה (כמו בlegion go שלי) מרמזת שנינטנדו חושבת שזה לא נוח לשחק בה כשהיא מוחזקת באויר והם מכוונים לזה שאנשים ישחקו בה כשהיא מונחת על הברכיים לתמיכה. הסטיקים שוב נראים שטוחים מדי, עם טווח תנועה מצומצם, מה שיחייב שלט קלאסי בשביל שליטה טובה. הטריגרים שוב לא אנלוגיים (אבל יש לידם איזה משהו לא ברור שאולי מספק איזה קלט אנלוגי אחר - לא יודע)
בשנים האחרונות השוק של מכשירי הרטרו/אנדרואיד הניידים עבר אבולוציה מהירה ובשנה האחרונה אפשר למצוא מכשירים באיכות מאוד גבוהה (נוחים עם אינפוטים מעולים) ורמות מחיר נמוכות בהרבה. איפשהו היתה לי תקווה שנינטנדו ילמדו מהם אבל זה לא קרה.

https://www.satisfye.com/products/zengrip-ronin

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 ינואר 2025, 07:34

כל מה שעומר אמר בול. נראה חתיכת מפלצת בגודל ואני תוהה אם יהיה מעייף לשחק בה אחרי יותר מחצי שעה כניידת.מסכים גם עם השאר, סטיקים שמרגישים כאילו יצאו מאיזה זיוף סיני כלשהו, שוב אין DPAD נורמלי (וכן, אני יודע שבטח נוכל לקנות ג'ויקונס עם סטיקים איכותים וDPAD איכותי מצד ג' אבל זה מבאס את התחת להזמין ולהתפלל שהם יחזיקו מעמד הרבה זמן)

חייב לציין שאני פשוט שונא את זה שהמספר 2 המכוער הזה תקוע לי מול הפרצוף כאילו זה איזו קונסולה פאקינג תוצרת קשת לפני שהם הפכו להיות ערוץ 12, ממש לא מתקרב לאלגנטיות של הלוגו של הפס2.

אינטר נכון שיש Grip שמשפר מאוד את הנוחות של האחיזה אבל זה הפאקינג בעיה למה אנחנו צריכים לקנות את כל האביזרים האלה בשביל שיהיה לנו פאקינג נוח להשתמש במכשיר נייד? על זה אנחנו משלמים להם שהוא יהיה נוח כנייד.

קרירין: הלוואי שאתה צודק גבר, אני לא אתנגד למחיר נמוך יותר, אבל אני גם ככה ישראלי פרייאר שמשלם מחירים ישראלים, ואני כבר מכין את עצמי לזה שהקונסולה כנראה תעלה לי 2000 שקל בלי משחק ויותר עם משחק. מזל שהמריו קארט הזה לא עושה לי את זה בכלל אז אני יכול לקנות את הסוויץ 2 לבד ולשחק עליה בכייף משחקי סוויץ 1 עד שיגיעו דברים שמעניינים אותי. מקווה שמריו 3D חדש זה לא משחק של סוף 2025 תחילת 2026, חסר להם.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 ינואר 2025, 09:50

כשאני בבית, יש לי טלויזיה ושלט נורמלי. כשאני מחוץ לבית, זו חתיכת מפלצת מסורבלת.
לא מבין את הדברים האלה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 17 ינואר 2025, 14:11

לא כל-כך מסורבל אם אתה שם את זה בתיק. אם אתה רגיל לשים בכיס אז כן, פחות טוב. לדעתי זה טריידאוף משתלם, הרבה יותר נוח.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 ינואר 2025, 14:34

חחחחחחח אינטר טוב שלא שלחת את עומר לקנות את המוטציה הזו וזהו:מתי שמת קונסולה בכיס אחי מאז הגיים בוי קולור? אף אחד לא צריך אותה בכיס פשוט שזה לא יראה מפלצתי וקרינג'י אם אני משחק בקונסולה הזו בציבור אני לא רוצה להראות איזה הזוי... עם כל התוספים האלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 17 ינואר 2025, 14:50

אני לרוב לא שם, אבל יש כאלה שכן. אם אתה שם בתיק אז זה no brainer לטעמי. וכן, אני לא משחק בסוויץ׳ בציבור גם בלי הגריפ, זה בהחלט די מביך לאדם שעבר את גיל 16.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 ינואר 2025, 14:56

איזה מזל שלא אכפת לי מה אנשים חושבים! :D.

כשהייתה לי סוויצ', שיחקתי בתחבצ כל הזמן, עם גריפ. מה עדיף? לשבת בטלפון ולגלול באינסטוש /טיקטוק/פייסבוק /וואטסאפ /יוטיוב?

אז כן, אפשר לקרוא ספר. אני עושה גם את זה לפעמים בתחבצ.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 ינואר 2025, 15:08

חחח קרינג'י? אחת החוויות הכי טובות שלי היה לסיים את לקרוא את האחים קרמזוב בחוף הים (וזה ספר ענק דו משמעי גם בגודל) מול מלא אנשים וישר שסיימתי לעבור לשחק משהו על הDS וכל זה ליד שיש אנשים לידי עסוקים בחיים שלהם ואחד בשני ואני בטוח שאני לא עניינתי אותם והפוך.

למי איכפת :) אבל הגריפ? הגריפ זה יותר מדי בשבילי, לא יודע איך אתה עושה את זה קליימן אבל מחזיק ממך :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ינואר 2025, 23:09

omerkot כתב:הסתכלתי על הטריילר וקצת meh.

הסטנד החדש דומה לזה של הדגם oled של הסוויצ׳ המקורית, זה פשוט עיצוב יציב יותר.
תמונה
זה פיתרון לבעיית הסטנד המתפרק של הוויצ׳ 1, לא hack ברכיים כי הקונסולה כבדה מדי. כלומר, היא קטנה מהסטים דק.

אבל אני מסכים, סה״כ קונסולה חסרת השראה, זה פס3 פרו שהתפתחה לפס4 פרו. מבחינתי ההיילייט של הסוויצ׳ 2 זה לראות מה הצוותים של נינטנדו מצליחים לעשות עם קפיצה דורית.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 ינואר 2025, 11:27

בכלליות הקבלת פנים של הסוויץ 2 כרגע היא על הפנים, מאוד מאוד מזכיר את מה שהיה עם ה3DS.

המניה של נינטנדו ירדה מאז ההכרזה זה לא איזה משהו קריטי אבל זה מראה חד משמעית על באסה כללית של כולם מההכרזה הזו. זה גם מגובה בזה, שהמון עיתונאים כותבים שההכרזה היתה על הפנים להרגשתם, אין את ההתלהבות הזו שהיתה לנו ב2016 שראינו את הסוויץ, סקרים מראים שהרבה אנשים לא חושבים שהם יביאו את הקונסולה day one.

לא מנסה לצייר את זה כאיזה כישלון שהולך לבוא אבל זו אחת החשיפות קונסולה הכי גרועות שראיתי בחיי. מה אומרים? נינטנדו תעשה קאמבק שאנשים יראו את הליינאפ?
זה לא עוזר שמריו קארט 8 נראה פשוט מעולה מפוצץ בתוכן וקיים בכל בית כמעט, ולא צריך סוויץ 2 בשבילו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ינואר 2025, 11:26

בקטע הקצר ממריו קארט 9 אפשר לראות שיש 24 מקומות בנקודת זינוק, פי 2 יותר שחקנים מאשר ה-12 של מריו קארט 8. המסלול גם נראה רחב משמעותית, ורואים גאומטריה למרחק ופיצולים במסלול. נשמע כמו משחק הרבה יותר כאוטי ממריו קארט 8, מעניין.

בנוסף DF אומרים שנראה שאין שימוש ב-DLSS במעט שראינו. מעניין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 ינואר 2025, 12:18

לדעתי אין שימוש בDLSS כי זה נלקח ממצב הDOCK, ויהיה DLSS במצב הנייד.
אבל אולי לא.

אני מקווה שיאפשרו גם מצב 120 פריימים עם DLSS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ינואר 2025, 14:13

אם הוא מצליח לרוץ בדוק ברזולוציה גבוהה, כנראה שהוא יכול לרוץ ברזולוציה גבוהה גם בניידת.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 ינואר 2025, 16:47

השאלה אם השיפורים האלה שמריו קארט 9 מביא אלה דברים שגם הסוויץ 1 יכול להריץ? כאילו מעניין אם זה משחק סוויץ 1 בכלל.
החשיפה הזו של מריו קארט 9 היה הדבר הכי מוזר בכל הסוויץ 2, אחרי שמריו קארט 7 בייסקלי הציל את ה3DS ממוות ואחרי איך שמריו קארט 8 מכר ציפיתי שהם ישקיעו בו הרבה יותר גרפית ושיעשו טררם הרבה יותר גדול מהחשיפה שלו,יותר מאיזו הצצה קטנה, שנראת ממש מכוערת.

לפחות הסוויץ 2 מתחיל להראות ממש טוב מצד ג' עוד איינסידר לא רע (אחד בשם ברזיל) מאשר שסימולטור טיסה 2024 יגיע ולא רק זה גם טקן 8 בדרך. אותו "ברזיל" גם טוען שכמעט כל משחקי הפס5/X/S יגיעו גם לסוויץ 2 לפחות עד שיגיע הPS6 (ולמעט GTA6 ) אני ממש מרוצה מהחדשות האלה ומחכה כבר לראות את הגרפיקה של הכל באפריל :-)

עריכה: שכחתי גם לציין שברזיל הזה אמר שגם סטרארפילד, ודיאבלו 4 יגיעו לסוויץ 2 (למה בניתי בכלל מחשב, למה?)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 21 אורחים