Laskin כתב:כן גולן זה מה שעבד אצלי
רק תוודא שחשבון האונליין שלך מכוון בצורה שהוא לא יחודש אוטומטית אחרת זה לא מאפשר לשנות איזור… במידה ויש לך חשבון כזה כמובן
DrKeo כתב:להתחשב בדיווחים, זה מרגיש שפשוט יש מלאי היסטרי. היו דיווחים לאורך חודשים שנינטנדו מיצרת כמות אדירה של מכשירים. אולי זה נכון, ואולי לא.
נחכה ונראה את נתוני ההשקה. הם ישוחררו בקרוב. בסופו של יום אין דבר כזה קונסולה שמשגרת גרוע. הגיימקיוב, הwiiu, ה-xsx, כל הכישלונות מוכרים בצורה הסטרית בשיגור כי לכל חברה יש כמה מליוני מעריצים כבדים שפשוט חייבים את הקונסולה החדשה בשיגור.
בגלל שקונסות תמיד מוכרות טוב בשיגור, ובגלל שאני יוצא בהנחה שהסוויצ׳ 2 היא לא אחת הקונסולות הכושלות בהסטוריה, כנראה שפשוט יש מלאי גדול.
אני לא יודע מה הייתה מתודולוגית היצור של נינטנדו. אבל הsoc עבר tapeout ב-2021, לפני 4 שנים. בדרך כלל זה קורה לכל היותר שנתיים לשחרור. זה גם מסביר למה היא מבוססת אמפר שהיה הטכנולוגיה הדומיננטית ב2020-2022. יכול להיות שהם לא יצרו עד לאחרונה, אבל כן הייתה להם הזדמנות לעשות יצור מוקדם ולהגיע למלאי גדול בגלל שהקונסולה הייתה מוכנה ליצור בשלב כל כך מוקדם.
ובסופו של יום נינטנדו באו לשיגור עם המון בטחון. מריו קררט ב-90$, קונסולה ב-450$, אביזרים בכמעט 100$... זאת חברה שבאה מאוד בטוחה בכוח שלה לשיגור.
omerkot כתב:2021 לא היתה שנה רגילה וtapeout ב2021 לא יכל להביא את נינטנדו לייצור בתוך שנתיים (אם זה מה שמקובל, אני זורם עם המילה שלך כי אני לא יודע) משום שלא היה capacity של ייצור ב2021 בגלל הקרנבל.
הבלאגן סביב ייצור מוליכים למחצה השתחרר רק במהלך 2023 ולכן שנתיים מ2023 מעמיד אותנו בהיום, או במילים אחרות, לא בטוח שהיה להם זמן חריג לייצר כמות גדולה של קונסולות לשיגור.
שמועות שרצו באינטרנט דיברו על התחלת ייצור המוני בספטמבר/אוקטובר 2024 - https://gamerant.com/nintendo-switch-2- ... hatgpt.com
omerkot כתב:Tapeout אומר שהצ׳יפ מוכן לייצור בscale. זה עדיין לא כל הקונסולה אבל כל השאר הרבה פחות בעייתי ולרוב מפותח במקביל גם בלי הצ׳יפ הסופי (ע״ב צ׳יפים דומים וגירסאות פיתוח של הצ׳יפ שלך שיוצרו בבאצ׳ים קטנים לצרכי ולידציה)
DrKeo כתב:יש שמועות שהסוויצ׳ 2 מכרה 3 מליון יחידות ב-24 שעות הראשונות. אם זה נכון, היא הקונסולה שמוכרת הכי מהר בהסטוריה בהפרש אדיר. זה גם אומר שהיא מכרה ב-24 שעות יותר מאשר הסוויצ׳ 1 בחודש הראשון.
נחכה למידע רשמי מנינטנדו.
Laskin כתב:בהודעה רשמית מנינטנדו - הם אומרים שנמכרו 3.5 מליון ב-4 ימים הראשונים
In the four days following its June 5 launch, the Nintendo Switch 2 game system sold more than 3.5 million units worldwide1, becoming the fastest-selling Nintendo game system ever.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 45 אורחים