ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי bling » 06 אפריל 2025, 09:03

כמו שאמרתי האיכות תמונה אכן מצוינת אבל זה כמו לאמר שספיידרמן לפס5 זה דור הבא בגלל עדכוני 4K ו 60 פריימים.

זה שהאיכות תמונה היא דור הבא לא עושה את המשחק דור הבא. ויזואלית הוא נראה פס3 בכל מה שלא קשור לאיכות תמונה. רואים שזה משחק של סוויץ׳ 1 בקיצור

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 06 אפריל 2025, 09:18

kririn כתב:מטרואיד 4 משחק סוויץ , שקיבל שיפורים לסוויץ 2

אבל להשוות לps3 ? , איזה משחק שם רץ ב4k
60 פריימים לשניה ?...

מטרואיד 4 לא משקף מה הסוויץ 2 יכולה בגרפיקה
זה כן משקף איך הסוויץ 2 יכולה לשפר אסטרונומית משחקי סוויץ og
שמקבלים פאצים

סיברפאנק ומשחקים כאלו ישקפו מה הסוויץ 2 יכולה לעשות גרפית

אני מודאג מסייברפאנק… מלחיץ אותי אני מאד חושש מפלופ רציני. מצד שני אם אופתע לטובה אז אני רגוע כי זה יוכיח סופית שהקונסולה חזקה ואין מה לפחד.

bling כתב:כמו שאמרתי האיכות תמונה אכן מצוינת אבל זה כמו לאמר שספיידרמן לפס5 זה דור הבא בגלל עדכוני 4K ו 60 פריימים.

זה שהאיכות תמונה היא דור הבא לא עושה את המשחק דור הבא. ויזואלית הוא נראה פס3 בכל מה שלא קשור לאיכות תמונה. רואים שזה משחק של סוויץ׳ 1 בקיצור

מסכים וזה מבאס… מעניין מה היינו מקבלים אם היו נותנים לרטרו נכסים של סוויץ׳ 2 מההתחלה.

אגב לנושא אחר דונקי קונג מאד מרשים בעיניי, זה נראה כאילו לקחו את השלב בסוף של מריו אודיסי שמשחקים בתור באוזר ומשמידים את כל הסביבה - ועשו מזה משחק (רק עם דונקי במקום). זה נראה לי הולך להיות משחק ממכר. :D

אגב מסתבר ש-The Duskoods זה משחק מולטיפלייר בכלל?!

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 06 אפריל 2025, 09:44

אם הם הולכים לתמחר את הקונסולה במחיר של 450$, שזה המחיר של הפס5 והאקסבוקס סירייס אקס, למה החומרה נחותה בהרבה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2025, 10:19

פריים 4 בפרספקטיבה של פס3 יכל להיות המשחק הכי יפה של הדור, או לפחות להתחרות על התואר. בטח כשהוא רץ ב-900p ו-60fps. אבל מאוד ברור שהוא משחק פס3 עם אלמנטים טכנים מסויימים של פס4. אין מה להתיפיף, רטרו פתחו משחק סוויצ׳ 1 שקבל ״רימאסטר״ סוויצ׳ 2, לא יותר מזה. אני בטוח שאם הם היו מכוונים לסוויצ׳ 2 היה יוצא להם משהו ברמה גרפית של TLOU2, אבל הם כוונו לסוויצ׳ 1 אז יצא להם משהו ברמה של TLOU1 (רק רץ בפי 3 fps).

התנין כתב:אם הם הולכים לתמחר את הקונסולה במחיר של 450$, שזה המחיר של הפס5 והאקסבוקס סירייס אקס, למה החומרה נחותה בהרבה?

כי זה מכשיר קטן ונייד שעולה יותר ליצר מאשר מקביל נייח שגם כולל מסך 120/vrr/hdr ועוד כל מני שטויות. גם מבחינת אנפלציה הסוויצ׳ 2 יקרה מהסוויצ׳ 1 רק ב-50$. אבל הכי חשוב - נינטנדו תמיד רוצה להרוויח גם על החומרה בזמן שמיקרוסופט וסוני תמיד מפסידות על החומרה (לפחות בשיגור).
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 06 אפריל 2025, 10:25

DrKeo כתב:פריים 4 בפרספקטיבה של פס3 יכל להיות המשחק הכי יפה של הדור, או לפחות להתחרות על התואר. בטח כשהוא רץ ב-900p ו-60fps. אבל מאוד ברור שהוא משחק פס3 עם אלמנטים טכנים מסויימים של פס4. אין מה להתיפיף, רטרו פתחו משחק סוויצ׳ 1 שקבל ״רימאסטר״ סוויצ׳ 2, לא יותר מזה. אני בטוח שאם הם היו מכוונים לסוויצ׳ 2 היה יוצא להם משהו ברמה גרפית של TLOU2, אבל הם כוונו לסוויצ׳ 1 אז יצא להם משהו ברמה של TLOU1 (רק רץ בפי 3 fps).

התנין כתב:אם הם הולכים לתמחר את הקונסולה במחיר של 450$, שזה המחיר של הפס5 והאקסבוקס סירייס אקס, למה החומרה נחותה בהרבה?

כי זה מכשיר קטן ונייד שעולה יותר ליצר מאשר מקביל נייח שגם כולל מסך 120/vrr/hdr ועוד כל מני שטויות. גם מבחינת אנפלציה הסוויצ׳ 2 יקרה מהסוויצ׳ 1 רק ב-50$. אבל הכי חשוב - נינטנדו תמיד רוצה להרוויח גם על החומרה בזמן שמיקרוסופט וסוני תמיד מפסידות על החומרה (לפחות בשיגור).

נו ראית מה זה, הם גם רוצים להרוויח על החומרה וגם מעלים את המחיר של המשחקים ל-80$ דולר… :lol:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2025, 10:36

אגב נינטנדו גם לאורך הדור האחרון מכרו את המשחקים שלהם ב-60$ דיגיטלי ו-70$ פיזי, אז הם העלו את המחיר ב-10$ כמו כולם. וכן, 80$ זה המון ואני מקווה שזה לא הולך היות בעיה שתגרום לכישלון של הסוויצ׳ 2.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 06 אפריל 2025, 11:50

פעם ראשונה אני שומע על זה שמשחקים פיזיים עלו 70$. אמנם קניתי רק שניים כאלה לסוויץ אבל שניהם עלו לי 60$ בדיוק כמו כל המשחקים הדיגיטליים שרכשתי במחיר מלא. אני חושב שאתה טועה, ממה שאני זוכר המשחק היחיד שעלה 70$ (פיזי ודיגיטלי) בכל הדור הקודם זה Totk.

לפי האינטרנט עותק של מריו קארט יעלה 90$ פיזי. כלומר יש כאן עליה במחיר של פאקינג 30$ על פני עותק פיזי של מריו קארט לסוויץ, ועליה של ״רק״ 20$ במחיר של עותק דיגיטלי.

עזוב שהם ביטלו את המטבעות זהב לפני שבוע, שהקופונים לא יעבדו על משחקי סוויץ 2, שהם תמחרו את הקונסולה 50$ יותר מידי, לוקחים כסף על הטק דמו שמלמד אותך על המכשיר - והחביב עלי - זה שאשכרה יש כפתור על השלט שאתה יכול להשתמש בו רק עם אתה משלם דמי מנוי… על הכל היה אפשר להבליג, אבל הקפיצה במחיר של המשחקים זה החלק הכי דפוק כי אתה יודע שמפיצות אחרות יקפצו על העניין וזה יהפוך לסטנדרט גם על פלטפורמות אחרות. ובניגוד לחברות אחרות אני אפילו לא מבין מה התירוץ של נינטנדו, המשחקים שלהם לא נראים יקרים יותר להפיק, הם עדיין דור אחורה לפחות.

הקונסולה נראית סבבה מבחינת החומרה ומריו קארט ודונקי קונג נראים כמו אחלה משחקי שיגור, מבחינתי רכישה קלה אחרי 8 שנים עם הסוויץ. יעני אני אחד מהעשרים אנשים שקנו Wii U, אז אני כנראה יתמוך באימפריית הרשע שלהם בכל מקרה :D .
אבל נראה לי שאני ברצינות ידלג על השיגור ויקווה שהם דווקא יכשלו זמנית ויעברו שיעור בצניעות כמו עם ה 3ds (הורידו מחיר אחרי חצי שנה אאז״נ). לא יודע אם הרעש באינטרנט אמיתי ואנשים הולכים למרוד, סביר להניח שלא מספיק בשביל שיהיה לזה אפקט, אבל אני מוכן לחכות כמה חודשים בשביל העקרון ולראות לאן נושבת הרוח. מקסימום נקנה בסוף השנה, גם ככה קניתי פרו לפני פחות מחודשיים וזה לא שחסר לי במה לשחק.
נערך לאחרונה על ידי idan ב 06 אפריל 2025, 11:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אפריל 2025, 11:53

היה בלבול להבנתי, לגבי 90 דולר למשחק פיזי, וזה היה פייק ניוז בקיצור.

אם הם ביטלו את הקופון מטבעות זהב אז לעזאזל, לא אוכל להשתמש ב"שיטה" שנדב הביא לי :(

לנינטנדו אין מתחרים אמיתיים, בשוק הניידים... וזו הקונסולה היחידה שלהם בדור הזה, אז להחרים כנראה לא יעבוד הפעם, כי הרוב המוחלט לא יעשו זאת.
הקונסולה תהיה הצלחה ונינטנדו תהיה רווחית יותר מאי פעם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2025, 12:03

idan כתב:פעם ראשונה אני שומע על זה שמשחקים פיזיים עלו 70$. אמנם קניתי רק שניים כאלה לסוויץ אבל שניהם עלו לי 60$ בדיוק כמו כל המשחקים הדיגיטליים שרכשתי במחיר מלא. אני חושב שאתה טועה, ממה שאני זוכר המשחק היחיד שעלה 70$ (פיזי ודיגיטלי) בכל הדור הקודם זה Totk.

לפי האינטרנט עותק של מריו קארט יעלה 90$ פיזי. כלומר יש כאן עליה במחיר של פאקינג 30$ על פני עותק פיזי של מריו קארט לסוויץ, ועליה של ״רק״ 20$ במחיר של עותק דיגיטלי.

עזוב שהם ביטלו את המטבעות זהב לפני שבוע, שהקופונים לא יעבדו על משחקי סוויץ 2, שהם תמחרו את הקונסולה 50$ יותר מידי, לוקחים כסף על הטק דמו שמלמד אותך על המכשיר - והחביב עלי - זה שאשכרה יש כפתור על השלט שאתה יכול להשתמש בו רק עם אתה משלם דמי מנוי… על הכל היה אפשר להבליג, אבל הקפיצה במחיר של המשחקים זה החלק הכי דפוק כי אתה יודע שמפיצות אחרות יקפצו על העניין וזה יהפוך לסטנדרט גם על פלטפורמות אחרות. ובניגוד לחברות אחרות אני אפילו לא מבין מה התירוץ של נינטנדו, המשחקים שלהם לא נראים יקרים יותר להפיק, הם עדיין דור אחורה לפחות.

הקונסולה נראית סבבה מבחינת החומרה ומריו קארט ודונקי קונג נראים כמו אחלה משחקי שיגור, מבחינתי רכישה קלה אחרי 8 שנים עם הסוויץ. יעני אני אחד מהעשרים אנשים שקנו Wii U, אז אני כנראה יתמוך באימפריית הרשע שלהם בכל מקרה :D .
אבל נראה לי שאני ברצינות ידלג על השיגור ויקווה שהם דווקא יכשלו זמנית ויעברו שיעור בצניעות כמו עם ה 3ds (הורידו מחיר אחרי חצי שנה אאז״נ). לא יודע אם הרעש באינטרנט אמיתי ואנשים הולכים למרוד, סביר להניח שלא מספיק בשביל שיהיה לזה אפקט, אבל אני מוכן לחכות כמה חודשים בשביל העקרון ולראות לאן נושבת הרוח. מקסימום נקנה בסוף השנה, גם ככה קניתי פרו לפני פחות מחודשיים וזה לא שחסר לי במה לשחק.

יכול להיות שאני באמת מתבלבל עם TOTK, הוא היה סוג של ניסוי בטא אני משער. אבל נושא ה-90$ לא נכון, מריו קארט world עולה 80$ פיזי.

סה״כ אני מסכים עם ההודעה, נינטנדו התפרעו לגמרי עם המחירים. לא היה לי מושג שהם בטלו את הוואצ׳רים והמטבעות זהב, הם ממש הלכו all in על לסחוט כל סנט מהלקוח אה? אני מקווה שזה לא יהרוס את השיגור של הסוויצ׳ 2. לא כל לקוח הוא אדיוט כמונו :)

אגב לאסקין, נראה שהם עדין מוכרים וואצ׳רים, פשוט הם לא עובדים על משחקי סוויצ׳ 2. כלומר זאת דרך טובה למלא את הקטלוג האחורי שלך במשחקים כמו מריו אודסי או משחקי זלדה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 06 אפריל 2025, 12:06

אנחנו קהל שבוי ואנחנו נקנה את זה כמו ילדים טובים. השאלה מה תעשה הסבתא שנכנסת לבאג לקנות מתנה לנכדים? למה שהיא תקנה קונסולה ב-2500 שקל ועוד כל משחק עולה 350-400 שקל, כשהיא יכולה לקנות סוויץ׳ 1 ומריו קארט 8 ב-1400 שקל ולסגור סיפור?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2025, 12:10

אני משער שהקהל של הסוויצ׳ 1 די רווי. הקונסולה כבר סביבות ה-160 מליון יחידות, המכירות כבר די התרסקו בגלל זה, אני בספק כמה הסוויצ׳ 1 עוד תמכור. השאלה היא האם סבתא באמת תוציא 450$ למתנה לנכד.

אגב, ליבואן הרשמי של נינטנדו אין עדין מחיר, חנויות שמביאות ממנו (כמו למשל דומניטור) מפרסמים את הקונסולה בלי מחיר. המחיר ההוגן נשמע לי כמו 2000 שקלים בישראל, אבל ממתי מתמחרים פה קונסולות במחיר הוגן? כלומר, הפס5 דיגיטלית עולה כרגע בארץ 1550 שקל והיא עולה בארה״ב 450$, אבל היא במבצע והמחיר הרגיל הוא לרוב סביבות ה-1900 שקלים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אפריל 2025, 12:14

Golan כתב:השאלה מה תעשה הסבתא שנכנסת לבאג לקנות מתנה לנכדים? למה שהיא תקנה קונסולה ב-2500 שקל ועוד כל משחק עולה 350-400 שקל, כשהיא יכולה לקנות סוויץ׳ 1 ומריו קארט 8 ב-1400 שקל ולסגור סיפור?

כי הסבתא הזו תקבל נכדים בוכים :)

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 06 אפריל 2025, 12:36

נדב, לדעתי תעלה 2500 לבסיס, 2700 עם מריו קארט.

לאסקין, לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2025, 13:22

אם זה המקרה מדובר בניפוח מחיר הסטרי. אתה מדבר פה על מחיר שדומה למחיר של יבוא מקביל של הפס5 פרו (2800 שקלים) והיא קונסולה של 700$.

גולן, אני מבין את ההימור על 2500 ו-2700 כי games & mobile הם החנות הישראלית היחידה שפרסמה שהיא מוכרת את המכשיר וזה המחיר שם. אבל אם זה יהיה המחיר זה יהיה ממש חבל, ביחוד כי הקונסולה עולה 1850 שקלים באירופה כולל מע״מ ורוב הקונסולות עולות בארץ מאוד דומה למקבילה האירופית שלה. למשל הפס5 דיגיטלית שעולה בדיוק כמו הסוויצ׳ 2 עולה היום בארץ 1900 שקלים (כרגע במבצע ב-1550) ובאירופה היא עולה 1850 שקלים, בייסיקלי אותו מחיר.

2000 זה מחיר הגיוני לסוויצ׳ 2 ו-2200 עם מריו קארט. ברור לי שזה תלוי ביבואן ושל נינטנדו יחסית יקרן אז מי יודע מה יהיה המחיר, אבל 2500 שקלים (600 יורו) זה חתיכת מחיר. חוץ מזה יבוא של סוויצ׳ ב-450$ לישראל יעלה לך פחות מ-2000 שקלים, ואם הם יחליטו על 2500 שקלים אז אנשים כמונו פשוט יקנו את הקונסולה באמזון.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 06 אפריל 2025, 13:29

DrKeo כתב:אם זה המקרה מדובר בניפוח מחיר הסטרי. אתה מדבר פה על מחיר שדומה למחיר של יבוא מקביל של הפס5 פרו (2800 שקלים) והיא קונסולה של 700$.

גולן, אני מבין את ההימור על 2500 ו-2700 כי games & mobile הם החנות הישראלית היחידה שפרסמה שהיא מוכרת את המכשיר וזה המחיר שם. אבל אם זה יהיה המחיר זה יהיה ממש חבל, ביחוד כי הקונסולה עולה 1850 שקלים באירופה כולל מע״מ ורוב הקונסולות עולות בארץ מאוד דומה למקבילה האירופית שלה. למשל הפס5 דיגיטלית שעולה בדיוק כמו הסוויצ׳ 2 עולה היום בארץ 1900 שקלים (כרגע במבצע ב-1550) ובאירופה היא עולה 1850 שקלים, בייסיקלי אותו מחיר.

2000 זה מחיר הגיוני לסוויצ׳ 2 ו-2200 עם מריו קארט. ברור לי שזה תלוי ביבואן ושל נינטנדו יחסית יקרן אז מי יודע מה יהיה המחיר, אבל 2500 שקלים (600 יורו) זה חתיכת מחיר. חוץ מזה יבוא של סוויצ׳ ב-450$ לישראל יעלה לך פחות מ-2000 שקלים, ואם הם יחליטו על 2500 שקלים אז אנשים כמונו פשוט יקנו את הקונסולה באמזון.

אני הימרתי על הסכום הזה לפני שנחשף משהו בגיים אנד מובייל… יש לי אפילו צ׳לום מסך מקבוצת גיימינג שאני חבר בווצאפ :D

2000 נשמע לי מעט מדי… אני חושב אם כבר נלך לכיוון שלך, אז 2200 לבסיס ו-2400 למריו קארט…

בגדול הבנתי שצריך לחשב לפי המחיר האירופאי. שם הסוויץ׳ 2 יעלה 470 יורו. שזה 1900 שקל. תוסיף רווח וזה יוצא הגיוני לפי המספרים האלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אפריל 2025, 13:41

אני צופה 2,250 לבסיס ו-2,450, אפילו 2,500 עם מריו קארט.
בהשקה במידה ויהיו מחסורים יש מצב לא רע שזה יהיה 100-200 ש"ח יותר, לכל הפחות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2025, 13:42

המחיר ביורו כבר כולל רווח, זאת הסיבה שהפס5 הדיגיטלית נמכרת בארץ במחיר רשמי של 1900 שקלים. גם חנויות באירופה צריכות להרוויח :)

לתמחר את הסוויצ׳ 2 ביותר מ-2000 זה יקר. כבר 2000 זה יותר מהפס5 שעולה אותו דבר באירופה ולהצפין משם מן הסתם זה רק יקר יותר.
2500 שקלים זה כבר הסטרי, ביחוד שיהיה אפשר להזמין את הקונסולה ב-2000 מאמזון כולל מיסים. אני כמובן פאנבוי נינטנדו אדיוט שישלם יותר מדי על הקונסולה, אבל יש לי 2 תאי מוח עובדים ואם היא תעלה 2500 בארץ אני אזמין מאתר בחו״ל.

אגב, העובדה שהקונסולה יחסית יקרה ושאומרים שנינטנדו יצרה כמות הסטרית של מכשירים לשיגור כנראה אומרת שלא אמור להיות מחסור.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אפריל 2025, 13:53

לדעתי הסיכוי להזמין מאמאזון יהיה לא קל בערך 3 חודשים אחרי ההשקה. הלוואי ואני טועה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2025, 14:24

אנקדוטה - קניתי את הסוויצ׳ 1 בשיגור באמזון די בקלות.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 06 אפריל 2025, 14:24

DrKeo כתב:אנקדוטה - קניתי את הסוויצ׳ 1 בשיגור באמזון די בקלות.

עוד יש את הטריק הזה באמזון שאתה משלם מראש על תשלומי מכס בנתב״ג ואז אתה לא מוסיף אף שקל?

והזמנת מהגרמני או הבריטי?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2025, 14:28

Golan כתב:
DrKeo כתב:אנקדוטה - קניתי את הסוויצ׳ 1 בשיגור באמזון די בקלות.

עוד יש את הטריק הזה באמזון שאתה משלם מראש על תשלומי מכס בנתב״ג ואז אתה לא מוסיף אף שקל?

והזמנת מהגרמני או הבריטי?

קניתי אותו מהצרפתי בזמנו. עברתי על כל האמזונים למניהם, הצרפתי יצא הכי זול. ואם לשלם את כל המכס והמיסים מראש זה ״טריק״ אז כן, עדין משלמים את כל המיסים מראש :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 אפריל 2025, 14:46

בלינג: אני לא מדבר על נינטנדופילים הזויים שצריכים אשפוז כפוי במזרע והוזים אפקטים גרפיים שלא שם. אני מדבר על גיימרים נורמלים. אני לא אדם שחשוד באשליות. אני ליטרלי בכיתי בTLOU בעימות הגדול של ג'ול ואלי.. עדיין להשוות את שני הצוותים האלה זו הזיה. תקח את נוטי דוג ואת רטרו שהם עבדו על קונסולות מאותו כוח ומטרויד פריים 2 משפיל גרפית את JAK 3 ברמה שזה אפילו בושה להזכיר את נוטי דוג כמתחרים ראויים.

למה הדבר דומה? נוטי דוג היא ילד שעלה לכיתה א' בדור ה PS3 הם עוד היו בגן בדור הפס2, בזמן שרטרו שקולה למישהו שהפך כבר בתקופת הקיוב לפרופסור מן המניין.
הפער בכוחות לא שקול בכלל.

רטרו לא אשמים שנינטנדו כפו עליהם לעבוד 15 שנה על פאקינג דונקי קונג על קונסולות נחותות, אם היה להם את האפשרות לעשות מה שנוטי דוג עושה הם היו מעיפים לכולם את הצורה, זה לא יאמן איך נמנע מאיתנו כישרון כזה במשך 15 שנה, אשכרה כישרון כזה ישב מבוזבז.

אתה לא רואה את היופי הגרפי של מטרויד פריים 4 לעומת משחקי 60FPS של הPS4? זכותך, אבל אתה גם חושב שקילזון 3 נראה יותר טוב, אז זה לא הכי אובייקטיבי, כי אם היית באמת אובייקטיבי לפחות היית מכיר בזה שאפילו על הפאקינג Switch 1 מטרויד פריים 4 עושה 900P רזולוציה שקילזון 3 המכוער לא הגיע אליה בחלומות שלו, אז אובייקטיבית הוא לא יכול להיות יותר יפה.

אמרתי את דעתי, אני מכיר אנשים שמתרשמים רק מפוטו ראליזם, וכל מה שהוא מסוגנן, סייל שיידינג, צבעוני או אנערף מה, זה רמת PS2 בשבילם.

זכותך להרגיש ככה וזכותך לחשוב שרק מי שרודף אחרי פוטו ראליזם טהור הוא זה שמקדם את התעשייה והקדמה הטכנית אבל מבחינתי זה לא רציני. יש לך העדפה סובייקטיבית לראליזם ואתה מנסה להצדיק את ההעדפה האישית שלך באמצעים רציונלים.

המציאות היא שתמיד משחקים מסוגננים, צבועניים, ולא ריאלסטים תמיד היו חלק מהמשחקים הכי תובעניים טכנית והכי יפים בהיסטוריה, ומטרויד פריים 4 הוא כזה.
נכון, שהוא על חומרה חלשה, בהרבה מהPS4 אז מה? גם הPS5 חזק מPS4 פי מליון טכנית, ועדיין יש משחקי PS4 שלא סופרים את משחקי הפס5 בגרפיקה שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2025, 15:09

glass man כתב:אני לא אדם שחשוד באשליות.

כלומר, אתה קצת אדם שחשוד באשליות :!:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage