glass man כתב:בלינג: אני לא מדבר על נינטנדופילים הזויים שצריכים אשפוז כפוי במזרע והוזים אפקטים גרפיים שלא שם. אני מדבר על גיימרים נורמלים. אני לא אדם שחשוד באשליות. אני ליטרלי בכיתי בTLOU בעימות הגדול של ג'ול ואלי.. עדיין להשוות את שני הצוותים האלה זו הזיה. תקח את נוטי דוג ואת רטרו שהם עבדו על קונסולות מאותו כוח ומטרויד פריים 2 משפיל גרפית את JAK 3 ברמה שזה אפילו בושה להזכיר את נוטי דוג כמתחרים ראויים.
למה הדבר דומה? נוטי דוג היא ילד שעלה לכיתה א' בדור ה PS3 הם עוד היו בגן בדור הפס2, בזמן שרטרו שקולה למישהו שהפך כבר בתקופת הקיוב לפרופסור מן המניין.
הפער בכוחות לא שקול בכלל.
רטרו לא אשמים שנינטנדו כפו עליהם לעבוד 15 שנה על פאקינג דונקי קונג על קונסולות נחותות, אם היה להם את האפשרות לעשות מה שנוטי דוג עושה הם היו מעיפים לכולם את הצורה, זה לא יאמן איך נמנע מאיתנו כישרון כזה במשך 15 שנה, אשכרה כישרון כזה ישב מבוזבז.
אתה לא רואה את היופי הגרפי של מטרויד פריים 4 לעומת משחקי 60FPS של הPS4? זכותך, אבל אתה גם חושב שקילזון 3 נראה יותר טוב, אז זה לא הכי אובייקטיבי, כי אם היית באמת אובייקטיבי לפחות היית מכיר בזה שאפילו על הפאקינג Switch 1 מטרויד פריים 4 עושה 900P רזולוציה שקילזון 3 המכוער לא הגיע אליה בחלומות שלו, אז אובייקטיבית הוא לא יכול להיות יותר יפה.
אמרתי את דעתי, אני מכיר אנשים שמתרשמים רק מפוטו ראליזם, וכל מה שהוא מסוגנן, סייל שיידינג, צבעוני או אנערף מה, זה רמת PS2 בשבילם.
זכותך להרגיש ככה וזכותך לחשוב שרק מי שרודף אחרי פוטו ראליזם טהור הוא זה שמקדם את התעשייה והקדמה הטכנית אבל מבחינתי זה לא רציני. יש לך העדפה סובייקטיבית לראליזם ואתה מנסה להצדיק את ההעדפה האישית שלך באמצעים רציונלים.
המציאות היא שתמיד משחקים מסוגננים, צבועניים, ולא ריאלסטים תמיד היו חלק מהמשחקים הכי תובעניים טכנית והכי יפים בהיסטוריה, ומטרויד פריים 4 הוא כזה.
נכון, שהוא על חומרה חלשה, בהרבה מהPS4 אז מה? גם הPS5 חזק מPS4 פי מליון טכנית, ועדיין יש משחקי PS4 שלא סופרים את משחקי הפס5 בגרפיקה שלהם.
bling כתב:glass man כתב:בלינג: אני לא מדבר על נינטנדופילים הזויים שצריכים אשפוז כפוי במזרע והוזים אפקטים גרפיים שלא שם. אני מדבר על גיימרים נורמלים. אני לא אדם שחשוד באשליות. אני ליטרלי בכיתי בTLOU בעימות הגדול של ג'ול ואלי.. עדיין להשוות את שני הצוותים האלה זו הזיה. תקח את נוטי דוג ואת רטרו שהם עבדו על קונסולות מאותו כוח ומטרויד פריים 2 משפיל גרפית את JAK 3 ברמה שזה אפילו בושה להזכיר את נוטי דוג כמתחרים ראויים.
למה הדבר דומה? נוטי דוג היא ילד שעלה לכיתה א' בדור ה PS3 הם עוד היו בגן בדור הפס2, בזמן שרטרו שקולה למישהו שהפך כבר בתקופת הקיוב לפרופסור מן המניין.
הפער בכוחות לא שקול בכלל.
רטרו לא אשמים שנינטנדו כפו עליהם לעבוד 15 שנה על פאקינג דונקי קונג על קונסולות נחותות, אם היה להם את האפשרות לעשות מה שנוטי דוג עושה הם היו מעיפים לכולם את הצורה, זה לא יאמן איך נמנע מאיתנו כישרון כזה במשך 15 שנה, אשכרה כישרון כזה ישב מבוזבז.
אתה לא רואה את היופי הגרפי של מטרויד פריים 4 לעומת משחקי 60FPS של הPS4? זכותך, אבל אתה גם חושב שקילזון 3 נראה יותר טוב, אז זה לא הכי אובייקטיבי, כי אם היית באמת אובייקטיבי לפחות היית מכיר בזה שאפילו על הפאקינג Switch 1 מטרויד פריים 4 עושה 900P רזולוציה שקילזון 3 המכוער לא הגיע אליה בחלומות שלו, אז אובייקטיבית הוא לא יכול להיות יותר יפה.
אמרתי את דעתי, אני מכיר אנשים שמתרשמים רק מפוטו ראליזם, וכל מה שהוא מסוגנן, סייל שיידינג, צבעוני או אנערף מה, זה רמת PS2 בשבילם.
זכותך להרגיש ככה וזכותך לחשוב שרק מי שרודף אחרי פוטו ראליזם טהור הוא זה שמקדם את התעשייה והקדמה הטכנית אבל מבחינתי זה לא רציני. יש לך העדפה סובייקטיבית לראליזם ואתה מנסה להצדיק את ההעדפה האישית שלך באמצעים רציונלים.
המציאות היא שתמיד משחקים מסוגננים, צבועניים, ולא ריאלסטים תמיד היו חלק מהמשחקים הכי תובעניים טכנית והכי יפים בהיסטוריה, ומטרויד פריים 4 הוא כזה.
נכון, שהוא על חומרה חלשה, בהרבה מהPS4 אז מה? גם הPS5 חזק מPS4 פי מליון טכנית, ועדיין יש משחקי PS4 שלא סופרים את משחקי הפס5 בגרפיקה שלהם.
אני כן מעריך גראפיקה גם לא ריאליסטית, ראצ׳ט וקלארק על הפס4 היה נראה וואו בזמנו והוא נראה קפיצה דורית מעל מטרויד קל. קילזון 3 יכול להיות דיברתי מזיכרון, עכשיו כשראיתי גיימפליי מהפס3 הוא מכוער טילים אבל זה הרבה בגלל IQ גם שבאמת היה זוועה באותו הדור.
בשורה התחתונה כמו שקיאו גם אמר (והוא בערך הכי מבין פה בגרפיקה) - זה משחק פס3 עם איכות תמונה וכמה אלמנטים קטנים של פס4 אבל בסוף בסוף - פס3 ודור אחורה מכל משחק בתקציב סביר על הפס4. לא הייתי צריך גיימפליי ארוך בשביל זה, ברגע שעברו לגיימפליי זמן אמת זה היה ברור מהפריים הראשון איך שראיתי את התאורה והטקסטורות והמודלים, מיושן בטירוף וכל הוויכוח על נוטידוג מול רטרו עקר ותיאורתי, כשנראה אותם משאירים אבק לנוטי דוג המודרנית בחומרה מקבילה אז אולי נדבר, כרגע זה לא המצב בכלל.
DrKeo כתב:טוב זה לא רק רזולוציה, יש הבדלים גדולים בשיידרים, בגאומטריה, בlod, בחלקיקים, בתאורה, במודלים... מפתיע.
Laskin כתב:בטח שכן, ביחס לתקופה שהמכשיר יוצא אנחנו במצב טוב בהרבה עכשיו, גם מבחינת איכות הבנייה גם מבחינת המפרט, ובמיוחד המסך
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 20 אורחים