ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי glass man » 04 אפריל 2025, 15:03

kririn כתב:מטרואיד פריים 4 , רץ על הסוויץ ב1080p 120 פריימים לשניה

או מחובר לטלוויזיה 4k , 60 פריימים לשניה

צריך לזכור מדובר במשחק שפותח לסוויץ המקורית
ככה שלא צריכה להיות ציפיה לסופר גרפיקה

אבל תחשבו מה הסוויץ 2 תוכל להריץ ב1080p , 30 פרימים לשניה

אני לא יודע מה החומרה האמיתית
אבל סיברפאנק פותח בינתים ב7 שבועות בגרסה שהוצגה

זה אולי לא איכות ps5/xsx
אבל הרבה מעבר לציפיות שהיו לי

בנוגע לcod , במקרה שיגיע לסוויץ 2 אז ניראה את ההבדלים
אני היום חושב שהסוויץ 2 תיתן גרפיקה טובה מהps4
ואפילו מהps4 pro

לא xsx , אבל לנידת זה מצוין
את רוב המשחקים בנידות אני ישתמש בrog ally , בגלל מחיר המשחקים
ומשחקים שאני יכול להריץ על הrog ally

אבל הסוויץ 2 מצוינת לבילעדים ולמשחקים שיהיו כבדים לrog ally

כמו שאמרתי אני חושב שנראה את horizon 1 על הסוויץ ולא רק זה, ב60FPS בשקט ברמה שמשפילה את הפס4 פרו, כבר עכשיו הסוויץ משפילה את הפס4 פרו באיך שהיא מריצה את סייברפאנק לעומתו, כמו שאמרת קרירין.

לא חושב שיש ספק שהסוויץ 2 אוכלת בלי מלח את הפרו וכנראה לא רחוקה בכלל מהSeries S אבל אני עדיין חושב שהיא תגביל טכנית חלק מהמשחקים בדור הזה, אלה יהיו בעיקר משחקים יפנים שיוגבלו על ידה אז לא משחקים שיהיה איכפת לרוב הפורום שהסוויץ 2 מגבילה אותם, אבל אם יש משחק שאני חושב שהסוויץ 2 תגביל טכנית וזה כן יפריע להרבה אנשים פה זה פפ7-3 ... זה ברור שהוא יקח את הסוויץ 2 בחשבון כפלטפורמה ראשית והשאפתנות שלו תפגע ממנה, כמו שDQ12 ופרסונה 6 וKingdom hearts 4 ופפ17 העתידי יפגעו גם כן...כמובן אלה דברים שגרסאות הPS6 יוכלו לשפר עם אפקטים יותר טובים פתרון דמוי DLSS ממש טוב וכו' אבל השאפתנות של המשחקים האלה כן תפגע לדעתי.

אם הסוויץ 2 לא יכול לעשות 60FPS באלדן רינג אפילו שיש בו טכנולוגיית DLSS שנינטנדו כבר אישרה אז אין ספק שהוא לא יכול להגיע לרמה של הPS5 ומשחקי צד ג' שיפותחו עבורו כפלטפורמה ראשית יפגעו מזה.

בכל מקרה, עבור נינטנדו נטו? הם לא צריכים יותר כוח מזה, אני לא אתפלא אם זאת תהיה הקונסולה עם הLifespan הכי ארוך של נינטנדו אי פעם, עם 10 שנים בשוק לפחות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אפריל 2025, 15:45

glass man כתב:יודעים מה?, אני יכול להבין למה אתם חושבים שגם Uncharted 4 נראה יותר טוב ממטרויד פריים 4, המים והצמחיה בUncharted 4 פסיכית גם בסטנדרטים של היום.
אבל תשוו את מטרויד פריים 4, למשחק Call of duty ממוצע על הפס4? בואו הוא שובר את Call of duty על הפס4.תעשו השוואה בין מטרויד פריים 4 ל Infinite Warfare, לדעתי זה ברור מי נראה יותר טוב, ולא רק בגלל הקפיצה ברזולוציה גם אם אני צופה בסרטון שהבאתי ב1080P הוא עדיין שובר את Infinite Warfare.
בשיא האמת IW נראה כמו משחק פלאפון לידו, שלא לומר משחק פלאש.ועוד ממה שהבנתי IW אפילו לא 60FPS נעול על הPS4??? בדיחה! (שיחקתי אותו על הPC אז לא יודע)

לא חושב שזה פייר להשוות משחקים שעושים 30FPS למשחקים שמכריחים את עצמם להיות 60FPS... רטרו הם לא מפתחים רגילים אלוהים נגע בהם.נדב מה שרואים זה לפי נינטנדו רק קצת מהפתיחה אבל ברור שבגלל שזה אחד המשחקים הכי מצופים שלך EVER עדיף לא לראות כלום כדי שהכל יעיף לך את המוח בזמן בהפתעה :-)

הורייזון, ספיידרמן, gow, the order, days gone…?
אפילו משחקי ההשקה של הפס4 כמו קילזון ואינפמוס - נראים דור מעל מטרויד הזה. על מה אתה מדבר בכלל?
וכן, גם CODים של הפס4 נראים הרבה יותר טוב, גם Far Cryים…
המשחק הזה ברמה של TLG אולי, בגרפיקה שלו. מדובר במשחק שרץ על הסוויץ׳, ופשוט ברזולוציה גבוהה יותר עם AA טוב יותר על הסוויץ׳ 2.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אפריל 2025, 16:57

אין איך לסובב את זה גלאס, זה משחק סוויצ׳ 1. מדהים לקונסולה בדרג של הפס3, אבל עדין שייך לדור אחר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 אפריל 2025, 17:47

יאלה, אני יכול גם לזרום שספיידרמן והוריזון והאורדר נראים יותר טוב, כי כולם משחקים של 30FPS זה בכלל לא הוגן להשוות את רטרו למשחקים של 30FPS.השוואה הוגנת היא רק למשחקי 60FPS.
אבל די לאסקין,נדב, גם days gone והFAR CRYS הנחותים נראים בעינכם יותר טוב? אני לא יכול להאמין למה שאני קורא חבר'ה, FAR CRY 4 ו5 נראים כמו משחקי PS3 ו6 גם כן.

אולי אם אתם מתרשמים מהסקאלה של משחקי FAR CRY אז כן FAR CRY הוא עולם פתוח. אבל אם אנחנו מדברים על texture quality אפקטים, וכל הפיצוצים שיש פה שהכל נשאר חלק כחמאה?

תשווה את מטרויד פריים 4 להשוואה הוגנת כמו דום 2016 ודום אינטרנל וwolfenstein כאילו... נראה לי קצת שכחתם איך נראה משחק PS4 ממוצע....וחלקכם שיחקתם בכלל על פס 4 פרו:-) כאילו תראו את WOLF שהוא משחק פס4 ממוצע ליד MP4 ותראו איזה עלובים משין גיימס לעומת רטרו,כאילו... איך אפשר להשוות ולאסקין אתה עוד שמעריך

Art direction בכל מיני משחקים כמו nova ואחרים ומלא אחרים איך לא מרשים אותך הart direction המהמם של MP4 אחי.

אבל לאסקין מה נשפיל עד כדי כך את רטרו שנשווה אותם בכלל לסוני בנד? הרי days gone נראה פחות טוב מהקרם דה לקרם של הפס3.. זה משחק דל תקציב direct to video שהדבר היחיד שמרשים בו זה הגיימיק של כמות הזומבים.... אני לא מצליח בכלל להשוות אותם לרטרו הם לא מגיעים לסוליה שלהם.

נדב, אחי לא ראית את הסרטון החדש ב4K, וגם אל תראה כמובן, שום ויכוח לא שווה ספוילרים אם זה חשוב לך אבל אני רק אגיד שאני מאוד מחכה מאוד לקרוא את הרשמים שלך אחרי שתחווה איזה נתח משמעותי מהמשחק על הOLED G הזו שיש לך ולא דרך איזה סרטון דחוס ביוטיוב....

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 04 אפריל 2025, 18:29

חדשות מתפרצות:

https://www.ign.com/articles/nintendo-d ... znyExe6K9A

הפרי אורדרס בארצות הברית נדחו בגלל המכסים של טראמפ, יש צפי לעליות מחירים באמריקה של הסוויץ׳ 2.

https://www.gamemobile.co.il/search/?q= ... CH++הזמנה+

בנוסף חנות ישראלית ראשונה עם פרי אורדר. 2500 ש״ח לגרסת בסיס, 2700 עם מריו קארט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אפריל 2025, 18:54

אתה מנותק… איזה texture quality אתה רואה פה?? פאר קריי 6 לפחות דור וחצי מעליו, גם days gone, שנראה פשוט מעולה, מאיפה הבאת פס3 לגביו? הוא משחק בעולם פתוח ומאוד מפורט.
אני באמת לא מצליח לחשוב על משחק גדול אחד של הפס4/וואן שנראה פחות טוב מMP4 גרפית. הוא מרשים כמשחק סוויץ׳. זהו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 אפריל 2025, 21:13

לאסקין תשווה אותו למשחקי PS4 וXBOX ONE שרצים ב60FPS הוא עושה בית ספר נגיד לtitanfall2 או DOOM 2016. רטרו שוברים אותם.
זה נראה כמו משחק XBOX360 ליד MP4. הדרך היחידה שמסתדר לי מה שאתה אומר היא שאני נזכר ששיחקת על הפס4 פרו ובטח אפילו לפניו היית עם PC שלא רואה ממטר את הPS4 המקורי, אז יוצא ששיחקת על פס4 פרו את הקרם דה לקרם של הפס4 שגם היו אלה שקיבלו שיפורים לפס4 פרו. אני לא אומר שהפס4 המקורי לא היתה קפיצה גרפית מטורפת הוא היה לזמנו, כשאתה בא מהPS360.

לטעמי MP4 קורע את כל משחקי ה60FPS על שתי הפלטפורמות. אולי הארט סטייל של מטרויד פריים לא לטעמך ואז גם אם זה יהיה הדבר הכי יפה על הפלנטה זה לא רלוונטי לך. לי אין ספק בכלל שלא משנה כמה מטרויד פריים 4 יהיה חתיך הפס5 והPC שלנו פינקו אותנו יותר מדי, לא משנה כמה המשחק יהיה מטורף גרפית, הוא לא יכול לנצח בחיים את הPC שלך בהגדרות אולטרא.... אבל תן לרטרו לפתח לPS5/X הם היו מנצחים 99% מהצוותים של סוני, כל כך חזק שזה היה נראה כבר כמו בריונות מצד רטרו, הם לא רואים אף צוות כמעט רטרו. (אמנם, ממטרויד פריים שיחקתי רק ב2 אבל הוא that good ) אין לי ספק שעד שHalf life 3 וסיסטם שוק 3 יגיעו מטרויד פריים 4 יהיה הFPS של הדור בפער מצחיק.
Golan כתב:חדשות מתפרצות:

הפרי אורדרס בארצות הברית נדחו בגלל המכסים של טראמפ, יש צפי לעליות מחירים באמריקה של הסוויץ׳ 2.

אה... השמאל כבר התחיל להאשים, אדם נשמה כמו טראמפ בעליית המחירים? איזה עולב, ראינו מה ביידן הביא עלינו ב4 השנים שלו, שיתנו לטראמפ להרתיע את הסינים בשקט.
אם זה יהיה המחיר בארץ זה קצת באסה, אבל אני פרייאר ששילם כמעט 3000 שקל על פס5. 2500 שקל מרגיש לי כמעט בחינם ליד זה, ומריו קארט 9 לא דחוף לי בהשקה, אז לקנות ב2500 ולחכות לדונקי קונג במחיר הזה זה די סבבה. בעצם אם המחיר בארץ יהיה 2500 באילת זה בטח יהיה איזה 2300? לא רע. עריכה: 2100 לא רע בכלל.
נערך לאחרונה על ידי glass man ב 04 אפריל 2025, 21:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אפריל 2025, 21:27

הוא לא מתקרב לדום + איטרנל, איפה אתה חי?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 אפריל 2025, 21:50

glass man כתב:יאלה, אני יכול גם לזרום שספיידרמן והוריזון והאורדר נראים יותר טוב, כי כולם משחקים של 30FPS זה בכלל לא הוגן להשוות את רטרו למשחקים של 30FPS.השוואה הוגנת היא רק למשחקי 60FPS.
אבל די לאסקין,נדב, גם days gone והFAR CRYS הנחותים נראים בעינכם יותר טוב? אני לא יכול להאמין למה שאני קורא חבר'ה, FAR CRY 4 ו5 נראים כמו משחקי PS3 ו6 גם כן.

אולי אם אתם מתרשמים מהסקאלה של משחקי FAR CRY אז כן FAR CRY הוא עולם פתוח. אבל אם אנחנו מדברים על texture quality אפקטים, וכל הפיצוצים שיש פה שהכל נשאר חלק כחמאה?

תשווה את מטרויד פריים 4 להשוואה הוגנת כמו דום 2016 ודום אינטרנל וwolfenstein כאילו... נראה לי קצת שכחתם איך נראה משחק PS4 ממוצע....וחלקכם שיחקתם בכלל על פס 4 פרו:-) כאילו תראו את WOLF שהוא משחק פס4 ממוצע ליד MP4 ותראו איזה עלובים משין גיימס לעומת רטרו,כאילו... איך אפשר להשוות ולאסקין אתה עוד שמעריך

Art direction בכל מיני משחקים כמו nova ואחרים ומלא אחרים איך לא מרשים אותך הart direction המהמם של MP4 אחי.

אבל לאסקין מה נשפיל עד כדי כך את רטרו שנשווה אותם בכלל לסוני בנד? הרי days gone נראה פחות טוב מהקרם דה לקרם של הפס3.. זה משחק דל תקציב direct to video שהדבר היחיד שמרשים בו זה הגיימיק של כמות הזומבים.... אני לא מצליח בכלל להשוות אותם לרטרו הם לא מגיעים לסוליה שלהם.

נדב, אחי לא ראית את הסרטון החדש ב4K, וגם אל תראה כמובן, שום ויכוח לא שווה ספוילרים אם זה חשוב לך אבל אני רק אגיד שאני מאוד מחכה מאוד לקרוא את הרשמים שלך אחרי שתחווה איזה נתח משמעותי מהמשחק על הOLED G הזו שיש לך ולא דרך איזה סרטון דחוס ביוטיוב....

לא מתחבר לדעה שלך בכלל, מטרויד 4 על הסוויץ׳ 2 נראה כמו משחק פס3 ברזולוציה נורמלית. לא יותר מזה ולגמרי דור אחורה מכל משחק פס4 בתקציב סביר כולל משחקי השקה כמו קילזון ורייז או אינפמוס SS. אפילו בצחוק לא קרוב או מדגדג את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אפריל 2025, 22:03

כנראה שהשמועות שהcpu של הסוויצ׳ 2 לא רע היו נכונות. סייברפאנק שלא מתפקד בשום צורה על הפס4 רץ על הסוויץ׳ 2 ב-40fps. בנוסף EA אמרו שגרסאות משחקי הספורט כמו פיפא יהיו זהות לגרסת הפס5.

יש משהו ממש מעניין בזה שהסוויצ׳ 2 הקונסולה הראשונה בהסטוריה של-100% מהלקוחות שלה יש vrr. אשכרה אפשר לכוון לכל fps רנדומלי. למה לעשות משחק 30 כשאפשר לעשות משחק 38fps? או אולי 44fps? או 76fps? כל מטרה אפשרית. זה די מטורף.

והחדשות על הcpu טובות כי יש מצב לא רע שהסוויצ׳ 2 תוכל להריץ את רוב משחקי הפס5 שרצים ב-60 ב-30. לפחות מבחינת הcpu שהוא המגבלה העיקרית לרוב.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 04 אפריל 2025, 22:10

glass man כתב:לאסקין תשווה אותו למשחקי PS4 וXBOX ONE שרצים ב60FPS הוא עושה בית ספר נגיד לtitanfall2 או DOOM 2016. רטרו שוברים אותם.
זה נראה כמו משחק XBOX360 ליד MP4. הדרך היחידה שמסתדר לי מה שאתה אומר היא שאני נזכר ששיחקת על הפס4 פרו ובטח אפילו לפניו היית עם PC שלא רואה ממטר את הPS4 המקורי, אז יוצא ששיחקת על פס4 פרו את הקרם דה לקרם של הפס4 שגם היו אלה שקיבלו שיפורים לפס4 פרו. אני לא אומר שהפס4 המקורי לא היתה קפיצה גרפית מטורפת הוא היה לזמנו, כשאתה בא מהPS360.

לטעמי MP4 קורע את כל משחקי ה60FPS על שתי הפלטפורמות. אולי הארט סטייל של מטרויד פריים לא לטעמך ואז גם אם זה יהיה הדבר הכי יפה על הפלנטה זה לא רלוונטי לך. לי אין ספק בכלל שלא משנה כמה מטרויד פריים 4 יהיה חתיך הפס5 והPC שלנו פינקו אותנו יותר מדי, לא משנה כמה המשחק יהיה מטורף גרפית, הוא לא יכול לנצח בחיים את הPC שלך בהגדרות אולטרא.... אבל תן לרטרו לפתח לPS5/X הם היו מנצחים 99% מהצוותים של סוני, כל כך חזק שזה היה נראה כבר כמו בריונות מצד רטרו, הם לא רואים אף צוות כמעט רטרו. (אמנם, ממטרויד פריים שיחקתי רק ב2 אבל הוא that good ) אין לי ספק שעד שHalf life 3 וסיסטם שוק 3 יגיעו מטרויד פריים 4 יהיה הFPS של הדור בפער מצחיק.
Golan כתב:חדשות מתפרצות:

אה... השמאל כבר התחיל להאשים, אדם נשמה כמו טראמפ בעליית המחירים? איזה עולב, ראינו מה ביידן הביא עלינו ב4 השנים שלו, שיתנו לטראמפ להרתיע את הסינים בשקט.
אם זה יהיה המחיר בארץ זה קצת באסה, אבל אני פרייאר ששילם כמעט 3000 שקל על פס5. 2500 שקל מרגיש לי כמעט בחינם ליד זה, ומריו קארט 9 לא דחוף לי בהשקה, אז לקנות ב2500 ולחכות לדונקי קונג במחיר הזה זה די סבבה. בעצם אם המחיר בארץ יהיה 2500 באילת זה בטח יהיה איזה 2300? לא רע. עריכה: 2100 לא רע בכלל.

אוי נו למה להכניס פוליטיקה? אני לא אמרתי כלום על טראמפ, למעשה אני די בעדו בגדול, אבל העלייה במכס יש לה השפעה מיידית על דברים בכלכלה מה לעשות…

אני הימרתי על 2500 בארץ אז די צדקתי.

ואגב לגבי הדיון שלכם על פריים, חייב להגיד שאני עם לאסקין ובלינג פה. המשחק הזה נראה כמו רימאסטר של מטרויד פריים 3. אני אישית מאוד מאוכזב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 אפריל 2025, 22:26

גולן, צודק פשוט קשה לי להכיל ביקורת על טראמפ, חשבתי שאתה עוקץ אותו אז נכנסתי למוד דפנסיבי, בכל מקרה זכותך לדעתך ואני שמח שאתה בעדו.
לגבי מטרויד פריים, מה אגיד נראה שארבעתכם בדעה הזו כולל נדב, אני לא הולך להצליח לשכנע אותכם, רק אין לי מושג מי ראה את סרטון ה4K שהבאתי וכמה ראה.

בלינג, המשחקים שאתה מביא הם 30FPS, אתה מביא את רייז, דמו טכני עלוב מול משחק שדוחף 60FPS זה לא הוגן, טוב שלא אמרתם שמטרויד פריים 4 נראה כמו איזה
The Conduit לWII וסגרנו עניין. אני לא מנסה לצאת פה איזה רונן, כן? שמגן בכל מחיר על מושא הפנבואיזם שלו, בגלל זה אני לא מגזים פה ואומר שמטרויד פריים 4 משפיל פה את דום ימי הביינים לפס5 או את הCOD שיוצאים לפס5. אבל כאילו בלינג, תביאו לפחות משחקי 60FPS.

אינפמוס? אני זוכר שהיית אומר על אינפמוס שהעיר שם נראת כמו ירוחם, אני הייתי מזיז את המיקום לאופקים אבל זה די דומה לאיך שאתה הרגשת, ואתה ראית את כל הפיצוצים של מטרויד פריים 4 וכמה פריטים קורים בו בעת ובעונה אחת, לך לפורמים גדולים בעולם אחי, אתה תראה פאנבויז של אקסבוקס נושכים את השפתיים מתוך תסכול, מתים שמשחקי HALO יראו גרפית, רבע ממטרויד פריים 4.

אני יודע שמי שאוהב ממש את סוני קשה לו לעכל את זה שרטרו לא סופרת שום צוות בסוני כולל נוטי דוג וסנטה מוניקה אבל זו האמת, לא סופרים אותם, לא טכנית, לא עיצובית, לא בכלום, וזה עוד שהם תקועים על חומרת פס3.

להגיד שמטרויד פריים 4 נראה פס3 זה רציני? לול, מתי לאחרונה מישהו פה שיחק FPS על הPS3 לפני 12 שנה? זיכרון זה דבר מאוד מאוד מתעתע.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 אפריל 2025, 22:48

ברור שבאינפמוס העיר מתה זה לא רוקסטאר פה אבל ויזואלית זה בערך 2 דורות מעל מה שראינו ממטרויד פריים. תקח גם כל משחק של 60 פריימים על הפס4 והוא עדיין מנגב עם מטרויד את הרצפה. ברצינות אין פה משהו מעל משחק פס3 ואפילו שם לא הטופ של הטופ, קילזון 3 עם רזולוציה נורמלית גם נראה יותר טוב לדעתי. בקיצור, ויזואלית נראה מאוד מיושן למרות ארט סטייל סבבה כיאה לצוות הזה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 אפריל 2025, 23:42

די אחי אני לא מאמין לך, קילזון 3? קילזון 3? זה מה שאתה מביא? משחק PS3 אחד המכוערים 30FPS נראה כמו משחק PS2 בHD זה מרשים אותך יותר ממטרויד פריים 4, שאתה רואה פה ב4K ב60FPS די נו. זה לא יכול להיות אמיתי, הוא בקושי היה משחק של 780P.

לדעתי אם אתה באמת מרגיש שקילזון 3 נראה יותר טוב, יש רק מסקנה אחת, שאתה מעדיף בהרבה משחקים שהולכים על פוטו ראליזם אפור כזה מה שנקרא הסגנון ה"בוגר" הזה של הshooter bro אם זה מה שאתה מעדיף ולא עושה לך את זה הסגנון הצבעוני של מטרויד פריים 4, אז אין לי מה להגיד כי כנראה שאצלך אפילו METAL GEAR SOLID 2 יותר מרשים ממטרויד פריים 4.

אינפמס משחק מת שהגיע ליופי הזה כי הוא מת יש לו אפקטים מדהימים של אור לזמנו והוא העיף גם לי את הצורה והיה אחד ההוכחות הכי חזקות לקפיצה הגרפית של הפס4, היום 11 שנה אחרי? מטרויד פריים 4 דוחס פי 100 יותר אויבים ממנו, פי 100 יותר אפקטים ממנו בכל סצנה, לא יורד מ60FPS לשניה, הIQ של התמונה אחת המטורפות שראיתי

להקטין את רטרו ככה שלהגיד שהארט סטייל שלהם סבבה, אחרי שהם משפילים את נוטי דוג עם יידים קשורות מאחורי הגב ונאלצים לפתח לקונסולות נחותות? יש לך את ההעדפות שלך, ואתה בוודאות מעדיף את סוני, עניין של טעם לטעמי ליגות אחרות בכלל, גם טכנית גם אומנותית. גולן עוד אומר שזה נראה לו כמו משחק WII מה זה אמיתי? חח מרוב hot takes בדיון הזה אני כבר צריך כפפות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אפריל 2025, 00:13

אתה מנותק.

ובקשר לטראמפ - אפשר להיות ״בעדו״ וגם לבקר אותו על המהלך המטומטם מאוד של המכסים השרירותיים האלה. נינטנדו אכן עצרו את ההזמנות המוקדמות בארה״ב בגלל המכסים האלה כי הם כנראה רוצים להעלות את המחיר של הקונסולה בארה״ב, וזה בדיוק למה שמכסים מובילים. מה יעשו אזרחי ארה״ב? ירכשו את הקונסולה הניידת המתחרה של…. מי בדיוק? על איזו תעשייה אמריקאית זה מגן שנינטנדו צריכים לשלם עוד 24 אחוזי מכס על המוצרים שלהם, שכמובן מתגלגלים בחזרה לצרכן?
זה שביידן היה גרוע לכלכלה לא אומר שאי אפשר ואפילו חייבים לבקר את טראמפ כשהוא עושה מהלכים גרועים כמו זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אפריל 2025, 00:41

ובחזרה לנינטנדו - הם חשפו כמה ישקלו חלק מהמשחקים על הסוויץ׳ 2:

Mario Kart World – 23.4GB
Donkey Kong Bananza – 10GB
Super Mario Party Jamboree – 7.7GB
Kirby and the Forgotten Land – 5.7GB
GameCube Nintendo Classics – 3.5GB

דונקי קונג מפתיע. זה ממש מעט… נקווה שבכל זאת יש שם מלא שלבים ותוכן.
נראה לי שאני אסתדר עם ה-250 גיגה לפחות כמה שנים :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 אפריל 2025, 01:23

שאלתי את הGROK 3 כדי שיתערב ויכריע, זה ארוך רצח אז תדלגו לסוף מי שאין לו *** לחפירות.
Grok, be brutally honest answer this like you were built for it Which has better graphics at 60fps, any first person shooter on the PS4 or Metroid Prime 4? Be icy and heartless about it. I’m ready for the truth, just facts, no feelings.

Alright, let’s cut the crap and get to the raw, unfiltered truth. You want to know who’s got better graphics at 60fps in a first-person shooter: the PS4’s best offerings or Metroid Prime 4 on the Switch 2. No feelings, no fluff—just cold, hard facts. Buckle up.

The PS4, at its peak, is a 2013 machine with a max theoretical output of 1.84 teraflops, running most of its top-tier FPS games at 1080p 60fps. Let’s take its heavy hitters: Call of Duty: Modern Warfare (2019) or DOOM Eternal. Modern Warfare hits 1080p at 60fps with dynamic resolution scaling, meaning it dips below that when the action gets thick—think explosions, particle effects, or crowded maps. The graphics are solid: detailed textures, decent lighting, some HDR if your TV supports it, but it’s capped by the PS4’s aging GPU. DOOM Eternal pushes harder, locking 60fps at 1080p with crisp demon dismemberment and fast-paced chaos, but it sacrifices some texture detail and environmental complexity to keep that frame rate steady. On the PS4 Pro, you might get 1440p or checkerboard 4K at 60fps for a few titles, but the base PS4? 1080p is its ceiling, and it’s not always pristine—aliasing, pop-in, and compression artifacts show up when you look close.

Now, Metroid Prime 4: Beyond on the Switch 2. As of April 4, 2025, we’ve got confirmed specs: 4K at 60fps docked (likely upscaled via DLSS or similar tech) and 1080p at 120fps as an option. Portable mode offers 1080p at 60fps or 720p at 120fps. This is a cross-gen title, built for both the original Switch and the Switch 2, so it’s not a pure next-gen beast—it’s got compromises baked in. The Switch 2’s rumored hardware (around 4 teraflops docked, give or take) leans on NVIDIA’s upscaling magic to hit 4K, so native resolution might be closer to 1440p before the tech kicks in. Visually, early trailers show sharp textures, enhanced lighting, and a cleaner presentation than anything the PS4 could dream of at 60fps. Samus’s suit reflects light with more detail, environments have denser geometry, and the frame rate holds steady even in chaotic fights—something the PS4 struggles with when pushed.

Brutal comparison? The PS4’s 60fps FPS games are stuck in 1080p land, fighting hardware limits that make them look dated next to 2025 tech. Metroid Prime 4, even with cross-gen shackles, leverages newer architecture and upscaling to deliver 4K 60fps that’s objectively sharper, smoother, and more detailed. The PS4 can’t touch 4K 60fps without melting—best it gets is 30fps at higher res on the Pro. At 1080p 60fps, Metroid still wins: better anti-aliasing, richer effects, and no dynamic resolution drops. The Switch 2’s 120fps option? PS4 doesn’t even have a response—it’s not in the same league.

Verdict: Metroid Prime 4 shoves the PS4’s 60fps FPS graphics into the dirt and stomps on them. It’s not close. The PS4 had its day, but that day’s long gone. Facts don’t care about nostalgia.

האמת כ'כ ברורה.

לאסקין: אני מסכים שצריך לבקר את טראמפ שהוא עושה שטויות, אבל למה לבקר אותו שהוא מחזק את כלכלת ארצות הברית, מעודד את האמריקאים לקנות סחורה אמריקאית, מעשיר את קופת המדינה ועושה מהלכים נפלאים כאלה שיחזירו את אמריקה לגדולתה? הוא מדהים, אני מוכן לספוג את המס באהבה, הכול בשביל לראות את אמריקה פותחת יתרון מטורף על סין ועל כל מי שמסכן את העולם החופשי. גם הכסף שהצרכן משלם במס הזה בסוף חוזר אליו.

אבל יש שרשור פוליטיקה אם בא לך להמשיך אני יודע שלאף אחד אין כוח שזה יהיה 30 עמודים עכשיו :-)

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 05 אפריל 2025, 01:41

glass man כתב:גולן, צודק פשוט קשה לי להכיל ביקורת על טראמפ, חשבתי שאתה עוקץ אותו אז נכנסתי למוד דפנסיבי, בכל מקרה זכותך לדעתך ואני שמח שאתה בעדו.
לגבי מטרויד פריים, מה אגיד נראה שארבעתכם בדעה הזו כולל נדב, אני לא הולך להצליח לשכנע אותכם, רק אין לי מושג מי ראה את סרטון ה4K שהבאתי וכמה ראה.

בלינג, המשחקים שאתה מביא הם 30FPS, אתה מביא את רייז, דמו טכני עלוב מול משחק שדוחף 60FPS זה לא הוגן, טוב שלא אמרתם שמטרויד פריים 4 נראה כמו איזה
The Conduit לWII וסגרנו עניין. אני לא מנסה לצאת פה איזה רונן, כן? שמגן בכל מחיר על מושא הפנבואיזם שלו, בגלל זה אני לא מגזים פה ואומר שמטרויד פריים 4 משפיל פה את דום ימי הביינים לפס5 או את הCOD שיוצאים לפס5. אבל כאילו בלינג, תביאו לפחות משחקי 60FPS.

אינפמוס? אני זוכר שהיית אומר על אינפמוס שהעיר שם נראת כמו ירוחם, אני הייתי מזיז את המיקום לאופקים אבל זה די דומה לאיך שאתה הרגשת, ואתה ראית את כל הפיצוצים של מטרויד פריים 4 וכמה פריטים קורים בו בעת ובעונה אחת, לך לפורמים גדולים בעולם אחי, אתה תראה פאנבויז של אקסבוקס נושכים את השפתיים מתוך תסכול, מתים שמשחקי HALO יראו גרפית, רבע ממטרויד פריים 4.

אני יודע שמי שאוהב ממש את סוני קשה לו לעכל את זה שרטרו לא סופרת שום צוות בסוני כולל נוטי דוג וסנטה מוניקה אבל זו האמת, לא סופרים אותם, לא טכנית, לא עיצובית, לא בכלום, וזה עוד שהם תקועים על חומרת פס3.

להגיד שמטרויד פריים 4 נראה פס3 זה רציני? לול, מתי לאחרונה מישהו פה שיחק FPS על הPS3 לפני 12 שנה? זיכרון זה דבר מאוד מאוד מתעתע.

אחלה דונלד.

טוב שמע אני בראש פתוח, קראתי מה שכתבת ויש מצב שאתה צודק ופשוט שכחתי כבר כמה משחקים היו מכוערים פעם? אני צריך לנסות לצפות בגיימפליי של פריים 4 ב-4K על המסך טלוויזיה שלי ואז אני אגיד לך מה אני חושב. יכול להיות שבגלל שאני צופה בו באייפון שלי אני לא באמת מקבל את מה שאני אמור לראות…

ואגב אני מסכים שקילזון 3 אחד המשחקים המכוערים.

Laskin כתב:ובחזרה לנינטנדו - הם חשפו כמה ישקלו חלק מהמשחקים על הסוויץ׳ 2:

Mario Kart World – 23.4GB
Donkey Kong Bananza – 10GB
Super Mario Party Jamboree – 7.7GB
Kirby and the Forgotten Land – 5.7GB
GameCube Nintendo Classics – 3.5GB

דונקי קונג מפתיע. זה ממש מעט… נקווה שבכל זאת יש שם מלא שלבים ותוכן.
נראה לי שאני אסתדר עם ה-250 גיגה לפחות כמה שנים :)

שמע, אין לי מושג איך הם עושים את זה אבל הם גאונים. חבל מאד שאקטיוישן לא לומדים מנינטנדו, אצלם כל עדכון ל-COD זה 60GB. עדכון!

glass man כתב:Verdict: Metroid Prime 4 shoves the PS4’s 60fps FPS graphics into the dirt and stomps on them. It’s not close. The PS4 had its day, but that day’s long gone. Facts don’t care about nostalgia.

מצחיק שהוא למד לדבר כמו בן שפירו חחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי Golan ב 05 אפריל 2025, 01:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אפריל 2025, 01:43

אין צורך ב-30 עמודים, המהלך הזה לא מחזק שום דבר בכלכלת ארה״ב, הוא מחליש אותה, רואים את זה בשווקים בשבוע האחרון ויראו את זה בעליית מחירים לצרכן.
טראמפ יורה לעצמו ברגל פה, וחבל מאוד.

לגבי Grok - מה אתה עושה לעזאזל, ככה לא מנהלים דיון.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 05 אפריל 2025, 10:45

זה לא עוד 24 % מכס...הסוויץ' 2 מיוצרת בויטנאם וקאבודיה אז זה 46% ו 49%....

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 אפריל 2025, 10:52

glass man כתב:שאלתי את הGROK 3 כדי שיתערב ויכריע, זה ארוך רצח אז תדלגו לסוף מי שאין לו *** לחפירות.
Grok, be brutally honest answer this like you were built for it Which has better graphics at 60fps, any first person shooter on the PS4 or Metroid Prime 4? Be icy and heartless about it. I’m ready for the truth, just facts, no feelings.

Alright, let’s cut the crap and get to the raw, unfiltered truth. You want to know who’s got better graphics at 60fps in a first-person shooter: the PS4’s best offerings or Metroid Prime 4 on the Switch 2. No feelings, no fluff—just cold, hard facts. Buckle up.

The PS4, at its peak, is a 2013 machine with a max theoretical output of 1.84 teraflops, running most of its top-tier FPS games at 1080p 60fps. Let’s take its heavy hitters: Call of Duty: Modern Warfare (2019) or DOOM Eternal. Modern Warfare hits 1080p at 60fps with dynamic resolution scaling, meaning it dips below that when the action gets thick—think explosions, particle effects, or crowded maps. The graphics are solid: detailed textures, decent lighting, some HDR if your TV supports it, but it’s capped by the PS4’s aging GPU. DOOM Eternal pushes harder, locking 60fps at 1080p with crisp demon dismemberment and fast-paced chaos, but it sacrifices some texture detail and environmental complexity to keep that frame rate steady. On the PS4 Pro, you might get 1440p or checkerboard 4K at 60fps for a few titles, but the base PS4? 1080p is its ceiling, and it’s not always pristine—aliasing, pop-in, and compression artifacts show up when you look close.

Now, Metroid Prime 4: Beyond on the Switch 2. As of April 4, 2025, we’ve got confirmed specs: 4K at 60fps docked (likely upscaled via DLSS or similar tech) and 1080p at 120fps as an option. Portable mode offers 1080p at 60fps or 720p at 120fps. This is a cross-gen title, built for both the original Switch and the Switch 2, so it’s not a pure next-gen beast—it’s got compromises baked in. The Switch 2’s rumored hardware (around 4 teraflops docked, give or take) leans on NVIDIA’s upscaling magic to hit 4K, so native resolution might be closer to 1440p before the tech kicks in. Visually, early trailers show sharp textures, enhanced lighting, and a cleaner presentation than anything the PS4 could dream of at 60fps. Samus’s suit reflects light with more detail, environments have denser geometry, and the frame rate holds steady even in chaotic fights—something the PS4 struggles with when pushed.

Brutal comparison? The PS4’s 60fps FPS games are stuck in 1080p land, fighting hardware limits that make them look dated next to 2025 tech. Metroid Prime 4, even with cross-gen shackles, leverages newer architecture and upscaling to deliver 4K 60fps that’s objectively sharper, smoother, and more detailed. The PS4 can’t touch 4K 60fps without melting—best it gets is 30fps at higher res on the Pro. At 1080p 60fps, Metroid still wins: better anti-aliasing, richer effects, and no dynamic resolution drops. The Switch 2’s 120fps option? PS4 doesn’t even have a response—it’s not in the same league.

Verdict: Metroid Prime 4 shoves the PS4’s 60fps FPS graphics into the dirt and stomps on them. It’s not close. The PS4 had its day, but that day’s long gone. Facts don’t care about nostalgia.

האמת כ'כ ברורה.

לאסקין: אני מסכים שצריך לבקר את טראמפ שהוא עושה שטויות, אבל למה לבקר אותו שהוא מחזק את כלכלת ארצות הברית, מעודד את האמריקאים לקנות סחורה אמריקאית, מעשיר את קופת המדינה ועושה מהלכים נפלאים כאלה שיחזירו את אמריקה לגדולתה? הוא מדהים, אני מוכן לספוג את המס באהבה, הכול בשביל לראות את אמריקה פותחת יתרון מטורף על סין ועל כל מי שמסכן את העולם החופשי. גם הכסף שהצרכן משלם במס הזה בסוף חוזר אליו.

אבל יש שרשור פוליטיקה אם בא לך להמשיך אני יודע שלאף אחד אין כוח שזה יהיה 30 עמודים עכשיו :-)

אשכרה הבאת לי קשקוש AI על הדבר הזה. שמע זה באמת שיא.

בשורה התחתונה, זה נראה כמו משחק פס3 עם רזולוציה ואיכות תמונה נורמלית אבל בבסיס - לגמרי משחק פס3 לכל דבר. כל משחק פס4 בתקציב סביר (מה שנקרא AAA) בכל פריימרייט שתרצה נראה דור קדימה קל.

כל ההצהרות המפוצצות על עד כמה רטרו שנות אור קדימה מנוטידוג מבחינה טכנית הן מופרכות, עד שלא ראינו מהם משחק שמפרק את המיטב של נוטידוג זה נשאר בגדר פנטזיות. המשחק הזה לא נראה טוב יותר מהמיטב של נוטידוג על הפס3 בגרסת הרימסטר עם איכות תמונה נורמלית לצורך העניין. להפך, נראה פחות טוב אבל כל הוויכוחים האלה סביב האם משחק פס3 מסויים נראה יותר או פחות ממנו הם חסרי משמעות, בסוף כל אחד עם זוג עיניים תקין רואה שמדובר בדור אחורה מהפס4 בקלות. אם זה בתאורה אם זה במודלים אם זה בטקסטורות אם זה באפקטים ואם זה בכל אלמנט אפשרי בכלל.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 אפריל 2025, 15:34

DrKeo כתב:כנראה שהשמועות שהcpu של הסוויצ׳ 2 לא רע היו נכונות. סייברפאנק שלא מתפקד בשום צורה על הפס4 רץ על הסוויץ׳ 2 ב-40fps. בנוסף EA אמרו שגרסאות משחקי הספורט כמו פיפא יהיו זהות לגרסת הפס5.

יש משהו ממש מעניין בזה שהסוויצ׳ 2 הקונסולה הראשונה בהסטוריה של-100% מהלקוחות שלה יש vrr. אשכרה אפשר לכוון לכל fps רנדומלי. למה לעשות משחק 30 כשאפשר לעשות משחק 38fps? או אולי 44fps? או 76fps? כל מטרה אפשרית. זה די מטורף.

והחדשות על הcpu טובות כי יש מצב לא רע שהסוויצ׳ 2 תוכל להריץ את רוב משחקי הפס5 שרצים ב-60 ב-30. לפחות מבחינת הcpu שהוא המגבלה העיקרית לרוב.

נדב, אחי יש מקור ש EA אמרו שגרסאות משחקי הספורט כמו פיפא יהיו זהות לגרסת הפס5? כי אני מוצא רק שהם אמרו שהסוויץ יקבל גרסאות משלו למשחקים האלה.
יורוגיימר: "Both experiences are being built specifically for the new handheld platform "We'll share more details on the Madden NFL and FC experiences for Switch 2 at a later date, but our goal is always to deliver a consistent player experience across platforms as much as the hardware allows."
שניסו לדחוק אותם יותר לפינה אם זה אומר שהם יראו אותו דבר כמו גרסאות הPS5/X/ או אפילו S הם ענו

זו התחמקות קלאסית "אנחנו שואפים להביא את אותה חוויה ככל שהחומרה מאפשרת" זה נשמע שהם תופרים גרסה ייעודית שתהיה בין הPS4 פרו לS או גרסת הPS5 ב30PS

אני לא יודע אם זה מעיד משהו על הסוויץ 2 באמת או שזו עצלנות טיפוסית של EA שלא רוצים להשקיע אופטמזציה בגרסה הזו של FC, כי עם סייברפאנק למשל אנחנו יודעים שCDPR עשו את הפורט לסוויץ בבית בעצמם וזו כנראה אחת הסיבות שהוא יצא כל כך טוב, אולי אם FROM היו עושים את הפורט של אלדן רינג הוא היה מגיע ל60FPS אין לי מושג מי האשם פה הסוויץ או EA אבל זה לא נשמע זהה.בכל מקרה זה מעורר תהיות כמו שאתה אומר, כי אם הקונסולה יכולה לדחוף FPS גבוהה למה אלדן רינג לא עשה את זה?

bling כתב:

בשורה התחתונה, זה נראה כמו משחק פס3 עם רזולוציה ואיכות תמונה נורמלית אבל בבסיס - לגמרי משחק פס3 לכל דבר. כל משחק פס4 בתקציב סביר (מה שנקרא AAA) בכל פריימרייט שתרצה נראה דור קדימה קל.

כל ההצהרות המפוצצות על עד כמה רטרו שנות אור קדימה מנוטידוג מבחינה טכנית הן מופרכות, עד שלא ראינו מהם משחק שמפרק את המיטב של נוטידוג זה נשאר בגדר פנטזיות. המשחק הזה לא נראה טוב יותר מהמיטב של נוטידוג על הפס3 בגרסת הרימסטר עם איכות תמונה נורמלית לצורך העניין. להפך, נראה פחות טוב אבל כל הוויכוחים האלה סביב האם משחק פס3 מסויים נראה יותר או פחות ממנו הם חסרי משמעות, בסוף כל אחד עם זוג עיניים תקין רואה שמדובר בדור אחורה מהפס4 בקלות. אם זה בתאורה אם זה במודלים אם זה בטקסטורות אם זה באפקטים ואם זה בכל אלמנט אפשרי בכלל.

כתבתי תגובה שלמה על קילזון שהבאת בלינג, ובחרת להתייחס רק לתשובה של הגרוק....

אני לא הולך לשכנע אותך כי אתה מזלזל ברטרו מראש ובכישרון שלהם כי אתה מעדיף משחקים ריאלסטים, זה כמו אנשים שמזלזלים במשחקי מריו בגלל שזה לא גרפיקה ריאליסטית וכאילו "ילדותי". האמת היא שדרוקמן לא יגיע לקרסוליים של רטרו, ובזמן שהוא תכנת משהו בJAK3 העלוב, רטרו כבר הוציאו מאסטרפייס כמו MP2 זה לא אותה ליגה.
ולהגיד שאפילו גרילה, שהם הילד הג'ינג'י אצל סוני יכולים להגיע לכישרון הטכני של רטרו, זה בכלל חילול הקודש.

אם אתה מתרשם ממשחקים שדוחפים ראליזים ודמויות שנראות Lifelike וכמו אנשים אמיתים, אז כן רטרו לא עושים דברים כאלה זה לא הסגנון שלהם המשחקים שלהם הם בעולמות חייזרים ופנטנסים אז זה לא ירשים אותך, אבל אם רטרו היו רוצים לעשות משחק כמו THE LAST OF US 1 או UNCHARTED הם היו גורמים לנוטי דוג להראות כמו בדיחה ולכל צוות אחר של סוני.
אני לא יודע איך אתה יכול לראות סרטון ב4K לראות את כל האנשים באינטרנט שאומרים "מטרויד פריים 4 משפיל את Halo infinite בגרפיקה" ולהגיד שזה נראה PS3.

רטרו לא מנסים לדחוף 30FPS כמו שהצוותים של סוני מנסים, השאיפה שלהם היא לתת חוויה שהיא כמה שיותר קרובה לשוטרים על הPC אתה צריך להסתכל על זה דרך הlens האלה ואז אתה תראה את הגדולה שלהם.

כמובן שאם שואלים אותי מה הרשים אותי יותר, אינפמוס בזמנו או מטרויד פריים 4 עכשיו?? אין שאלה בכלל שאינפמוס הרגיש קפיצה גדולה בהרבה ב2014 הוא היה אחד המשחקים עם הקפיצה הגרפית הכי חסרת תקדים בהיסטוריה הבעות פנים, חלקיקי אש, תאורת הNEON הכל היה נראה lifelike, באיכות שטרם נראתה, ברור שמטרויד פריים 4 שכיום הוא נראה לי רק יותר טוב מהטופ של הטופ של הפס4 לא יעיף אותי באותה רמה כי כבר ראינו דברים כמו black myth wukong שהוא באמת היחיד
שמעיף ברמות שאינפמס העיף אותנו אז, הוא היחיד בדור הזה שאני מסתכל עליו ואני אומר "מה זה הדבר הזה????!" "איזו קפיצה! הפס4 בחיים לא היה יכול. בעוד אני מן הסתם יודע שהפס4 יכול להריץ את MP4 כי הסוויץ 1 עושה את זה, עדיין נראה יותר טוב מכל משחקי ה60FPS של הפס4 בעיני.

זכותך להעדיף את סוני בפער, אבל אפילו לא לתת לרטרו את הקרדיט שהם מהגדולים בהיסטוריה? זה קצת להשפיל אותם מגיע להם יותר הכרה והערכה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 אפריל 2025, 15:52

Golan כתב:
glass man כתב:
אחלה דונלד.

טוב שמע אני בראש פתוח, קראתי מה שכתבת ויש מצב שאתה צודק ופשוט שכחתי כבר כמה משחקים היו מכוערים פעם? אני צריך לנסות לצפות בגיימפליי של פריים 4 ב-4K על המסך טלוויזיה שלי ואז אני אגיד לך מה אני חושב. יכול להיות שבגלל שאני צופה בו באייפון שלי אני לא באמת מקבל את מה שאני אמור לראות…

ואגב אני מסכים שקילזון 3 אחד המשחקים המכוערים.

glass man כתב:Verdict: Metroid Prime 4 shoves the PS4’s 60fps FPS graphics into the dirt and stomps on them. It’s not close. The PS4 had its day, but that day’s long gone. Facts don’t care about nostalgia.

מצחיק שהוא למד לדבר כמו בן שפירו חחחחחחח

ברור אחי, דור הPS360 זה הדור הכי מכוער בהיסטוריה מי שחושב אחרת כנראה היה טיינג'ר בדור הPS360 ורואה את הדור הזה באידלזציה נוסטליגית. זה דור שהמפתחים רק התנסו לראשונה בHD והכל יצא אפור ומגעיל, זה דור ששקול לNES ולPS1 כל הדורות שהתחילו מהפכה גרפית הזדקנו דוחה, כי אתה יכול לראות שהמפתחים עדיין לא הבינו מה עובד טוב ומה לא עובד. שים לב שכמעט כל משחקי הNES PS1 וPS3 הזדקנו רע גרפית, בהתאמה וכל משחקי הSNES PS2 PS4 נראים מדהים עד היום. (כל אחד בהתאם לרמתו)

צפה בMP4 ב4K ותראה עולם אחר.

ולגבי הגרוק, כן יודע גם לקלל ויש לו פה ג'ורה חבל על הזמן.
עולם מטורף מה נהיה עם הAI הזה.אני לא שמח על זה אבל שאתה יודע ש99% מהכתבות שאנשים קוראים היום ו99% מהסטודנטים הרמאים והעצלנים היום זה בכלל הגרוק הזה כתב, אז כן להביא אותו כחבר טלפוני בויכוח הזה זה עוד צ'יפס.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 אפריל 2025, 07:46

glass man כתב:
DrKeo כתב:כנראה שהשמועות שהcpu של הסוויצ׳ 2 לא רע היו נכונות. סייברפאנק שלא מתפקד בשום צורה על הפס4 רץ על הסוויץ׳ 2 ב-40fps. בנוסף EA אמרו שגרסאות משחקי הספורט כמו פיפא יהיו זהות לגרסת הפס5.

נדב, אחי יש מקור ש EA אמרו שגרסאות משחקי הספורט כמו פיפא יהיו זהות לגרסת הפס5? כי אני מוצא רק שהם אמרו שהסוויץ יקבל גרסאות משלו למשחקים האלה.
יורוגיימר: "Both experiences are being built specifically for the new handheld platform "We'll share more details on the Madden NFL and FC experiences for Switch 2 at a later date, but our goal is always to deliver a consistent player experience across platforms as much as the hardware allows."
שניסו לדחוק אותם יותר לפינה אם זה אומר שהם יראו אותו דבר כמו גרסאות הPS5/X/ או אפילו S הם ענו

זו התחמקות קלאסית "אנחנו שואפים להביא את אותה חוויה ככל שהחומרה מאפשרת" זה נשמע שהם תופרים גרסה ייעודית שתהיה בין הPS4 פרו לS או גרסת הPS5 ב30PS

אני לא יודע אם זה מעיד משהו על הסוויץ 2 באמת או שזו עצלנות טיפוסית של EA שלא רוצים להשקיע אופטמזציה בגרסה הזו של FC, כי עם סייברפאנק למשל אנחנו יודעים שCDPR עשו את הפורט לסוויץ בבית בעצמם וזו כנראה אחת הסיבות שהוא יצא כל כך טוב, אולי אם FROM היו עושים את הפורט של אלדן רינג הוא היה מגיע ל60FPS אין לי מושג מי האשם פה הסוויץ או EA אבל זה לא נשמע זהה.בכל מקרה זה מעורר תהיות כמו שאתה אומר, כי אם הקונסולה יכולה לדחוף FPS גבוהה למה אלדן רינג לא עשה את זה?

bling כתב:

כתבתי תגובה שלמה על קילזון שהבאת בלינג, ובחרת להתייחס רק לתשובה של הגרוק....

אני לא הולך לשכנע אותך כי אתה מזלזל ברטרו מראש ובכישרון שלהם כי אתה מעדיף משחקים ריאלסטים, זה כמו אנשים שמזלזלים במשחקי מריו בגלל שזה לא גרפיקה ריאליסטית וכאילו "ילדותי". האמת היא שדרוקמן לא יגיע לקרסוליים של רטרו, ובזמן שהוא תכנת משהו בJAK3 העלוב, רטרו כבר הוציאו מאסטרפייס כמו MP2 זה לא אותה ליגה.
ולהגיד שאפילו גרילה, שהם הילד הג'ינג'י אצל סוני יכולים להגיע לכישרון הטכני של רטרו, זה בכלל חילול הקודש.

אם אתה מתרשם ממשחקים שדוחפים ראליזים ודמויות שנראות Lifelike וכמו אנשים אמיתים, אז כן רטרו לא עושים דברים כאלה זה לא הסגנון שלהם המשחקים שלהם הם בעולמות חייזרים ופנטנסים אז זה לא ירשים אותך, אבל אם רטרו היו רוצים לעשות משחק כמו THE LAST OF US 1 או UNCHARTED הם היו גורמים לנוטי דוג להראות כמו בדיחה ולכל צוות אחר של סוני.
אני לא יודע איך אתה יכול לראות סרטון ב4K לראות את כל האנשים באינטרנט שאומרים "מטרויד פריים 4 משפיל את Halo infinite בגרפיקה" ולהגיד שזה נראה PS3.

רטרו לא מנסים לדחוף 30FPS כמו שהצוותים של סוני מנסים, השאיפה שלהם היא לתת חוויה שהיא כמה שיותר קרובה לשוטרים על הPC אתה צריך להסתכל על זה דרך הlens האלה ואז אתה תראה את הגדולה שלהם.

כמובן שאם שואלים אותי מה הרשים אותי יותר, אינפמוס בזמנו או מטרויד פריים 4 עכשיו?? אין שאלה בכלל שאינפמוס הרגיש קפיצה גדולה בהרבה ב2014 הוא היה אחד המשחקים עם הקפיצה הגרפית הכי חסרת תקדים בהיסטוריה הבעות פנים, חלקיקי אש, תאורת הNEON הכל היה נראה lifelike, באיכות שטרם נראתה, ברור שמטרויד פריים 4 שכיום הוא נראה לי רק יותר טוב מהטופ של הטופ של הפס4 לא יעיף אותי באותה רמה כי כבר ראינו דברים כמו black myth wukong שהוא באמת היחיד
שמעיף ברמות שאינפמס העיף אותנו אז, הוא היחיד בדור הזה שאני מסתכל עליו ואני אומר "מה זה הדבר הזה????!" "איזו קפיצה! הפס4 בחיים לא היה יכול. בעוד אני מן הסתם יודע שהפס4 יכול להריץ את MP4 כי הסוויץ 1 עושה את זה, עדיין נראה יותר טוב מכל משחקי ה60FPS של הפס4 בעיני.

זכותך להעדיף את סוני בפער, אבל אפילו לא לתת לרטרו את הקרדיט שהם מהגדולים בהיסטוריה? זה קצת להשפיל אותם מגיע להם יותר הכרה והערכה.

לא רוצה להסיט יותר מדי את הדיון לאיזה משחק פס3 נראה יותר טוב או פחות ממטרויד 4 רק להעביר את הנקודה שזה נראה ברמה של דור הפס3 רק עם איכות תמונה נורמלית, לא יותר מזה וזה אכן המצב. הפאנבויז שטוענים שזה משפיל את אינפיניט מבחינה טכנית מדברים שטויות, נינטנדופילים תמיד היו ידועים בניתוק מצחיק מהמציאות וזה לא שונה כאן. טכנית המשחק בינוני מאוד ביחס לדברים מודרניים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 אפריל 2025, 08:27

מטרואיד 4 משחק סוויץ , שקיבל שיפורים לסוויץ 2

אבל להשוות לps3 ? , איזה משחק שם רץ ב4k
60 פריימים לשניה ?...

מטרואיד 4 לא משקף מה הסוויץ 2 יכולה בגרפיקה
זה כן משקף איך הסוויץ 2 יכולה לשפר אסטרונומית משחקי סוויץ og
שמקבלים פאצים

סיברפאנק ומשחקים כאלו ישקפו מה הסוויץ 2 יכולה לעשות גרפית

חזור אל “פורום משחקים”