kririn כתב:מטרואיד 4 משחק סוויץ , שקיבל שיפורים לסוויץ 2
אבל להשוות לps3 ? , איזה משחק שם רץ ב4k
60 פריימים לשניה ?...
מטרואיד 4 לא משקף מה הסוויץ 2 יכולה בגרפיקה
זה כן משקף איך הסוויץ 2 יכולה לשפר אסטרונומית משחקי סוויץ og
שמקבלים פאצים
סיברפאנק ומשחקים כאלו ישקפו מה הסוויץ 2 יכולה לעשות גרפית
bling כתב:כמו שאמרתי האיכות תמונה אכן מצוינת אבל זה כמו לאמר שספיידרמן לפס5 זה דור הבא בגלל עדכוני 4K ו 60 פריימים.
זה שהאיכות תמונה היא דור הבא לא עושה את המשחק דור הבא. ויזואלית הוא נראה פס3 בכל מה שלא קשור לאיכות תמונה. רואים שזה משחק של סוויץ׳ 1 בקיצור
התנין כתב:אם הם הולכים לתמחר את הקונסולה במחיר של 450$, שזה המחיר של הפס5 והאקסבוקס סירייס אקס, למה החומרה נחותה בהרבה?
DrKeo כתב:פריים 4 בפרספקטיבה של פס3 יכל להיות המשחק הכי יפה של הדור, או לפחות להתחרות על התואר. בטח כשהוא רץ ב-900p ו-60fps. אבל מאוד ברור שהוא משחק פס3 עם אלמנטים טכנים מסויימים של פס4. אין מה להתיפיף, רטרו פתחו משחק סוויצ׳ 1 שקבל ״רימאסטר״ סוויצ׳ 2, לא יותר מזה. אני בטוח שאם הם היו מכוונים לסוויצ׳ 2 היה יוצא להם משהו ברמה גרפית של TLOU2, אבל הם כוונו לסוויצ׳ 1 אז יצא להם משהו ברמה של TLOU1 (רק רץ בפי 3 fps).התנין כתב:אם הם הולכים לתמחר את הקונסולה במחיר של 450$, שזה המחיר של הפס5 והאקסבוקס סירייס אקס, למה החומרה נחותה בהרבה?
כי זה מכשיר קטן ונייד שעולה יותר ליצר מאשר מקביל נייח שגם כולל מסך 120/vrr/hdr ועוד כל מני שטויות. גם מבחינת אנפלציה הסוויצ׳ 2 יקרה מהסוויצ׳ 1 רק ב-50$. אבל הכי חשוב - נינטנדו תמיד רוצה להרוויח גם על החומרה בזמן שמיקרוסופט וסוני תמיד מפסידות על החומרה (לפחות בשיגור).
idan כתב:פעם ראשונה אני שומע על זה שמשחקים פיזיים עלו 70$. אמנם קניתי רק שניים כאלה לסוויץ אבל שניהם עלו לי 60$ בדיוק כמו כל המשחקים הדיגיטליים שרכשתי במחיר מלא. אני חושב שאתה טועה, ממה שאני זוכר המשחק היחיד שעלה 70$ (פיזי ודיגיטלי) בכל הדור הקודם זה Totk.
לפי האינטרנט עותק של מריו קארט יעלה 90$ פיזי. כלומר יש כאן עליה במחיר של פאקינג 30$ על פני עותק פיזי של מריו קארט לסוויץ, ועליה של ״רק״ 20$ במחיר של עותק דיגיטלי.
עזוב שהם ביטלו את המטבעות זהב לפני שבוע, שהקופונים לא יעבדו על משחקי סוויץ 2, שהם תמחרו את הקונסולה 50$ יותר מידי, לוקחים כסף על הטק דמו שמלמד אותך על המכשיר - והחביב עלי - זה שאשכרה יש כפתור על השלט שאתה יכול להשתמש בו רק עם אתה משלם דמי מנוי… על הכל היה אפשר להבליג, אבל הקפיצה במחיר של המשחקים זה החלק הכי דפוק כי אתה יודע שמפיצות אחרות יקפצו על העניין וזה יהפוך לסטנדרט גם על פלטפורמות אחרות. ובניגוד לחברות אחרות אני אפילו לא מבין מה התירוץ של נינטנדו, המשחקים שלהם לא נראים יקרים יותר להפיק, הם עדיין דור אחורה לפחות.
הקונסולה נראית סבבה מבחינת החומרה ומריו קארט ודונקי קונג נראים כמו אחלה משחקי שיגור, מבחינתי רכישה קלה אחרי 8 שנים עם הסוויץ. יעני אני אחד מהעשרים אנשים שקנו Wii U, אז אני כנראה יתמוך באימפריית הרשע שלהם בכל מקרה.
אבל נראה לי שאני ברצינות ידלג על השיגור ויקווה שהם דווקא יכשלו זמנית ויעברו שיעור בצניעות כמו עם ה 3ds (הורידו מחיר אחרי חצי שנה אאז״נ). לא יודע אם הרעש באינטרנט אמיתי ואנשים הולכים למרוד, סביר להניח שלא מספיק בשביל שיהיה לזה אפקט, אבל אני מוכן לחכות כמה חודשים בשביל העקרון ולראות לאן נושבת הרוח. מקסימום נקנה בסוף השנה, גם ככה קניתי פרו לפני פחות מחודשיים וזה לא שחסר לי במה לשחק.
Golan כתב:השאלה מה תעשה הסבתא שנכנסת לבאג לקנות מתנה לנכדים? למה שהיא תקנה קונסולה ב-2500 שקל ועוד כל משחק עולה 350-400 שקל, כשהיא יכולה לקנות סוויץ׳ 1 ומריו קארט 8 ב-1400 שקל ולסגור סיפור?
DrKeo כתב:אם זה המקרה מדובר בניפוח מחיר הסטרי. אתה מדבר פה על מחיר שדומה למחיר של יבוא מקביל של הפס5 פרו (2800 שקלים) והיא קונסולה של 700$.
גולן, אני מבין את ההימור על 2500 ו-2700 כי games & mobile הם החנות הישראלית היחידה שפרסמה שהיא מוכרת את המכשיר וזה המחיר שם. אבל אם זה יהיה המחיר זה יהיה ממש חבל, ביחוד כי הקונסולה עולה 1850 שקלים באירופה כולל מע״מ ורוב הקונסולות עולות בארץ מאוד דומה למקבילה האירופית שלה. למשל הפס5 דיגיטלית שעולה בדיוק כמו הסוויצ׳ 2 עולה היום בארץ 1900 שקלים (כרגע במבצע ב-1550) ובאירופה היא עולה 1850 שקלים, בייסיקלי אותו מחיר.
2000 זה מחיר הגיוני לסוויצ׳ 2 ו-2200 עם מריו קארט. ברור לי שזה תלוי ביבואן ושל נינטנדו יחסית יקרן אז מי יודע מה יהיה המחיר, אבל 2500 שקלים (600 יורו) זה חתיכת מחיר. חוץ מזה יבוא של סוויצ׳ ב-450$ לישראל יעלה לך פחות מ-2000 שקלים, ואם הם יחליטו על 2500 שקלים אז אנשים כמונו פשוט יקנו את הקונסולה באמזון.
DrKeo כתב:אנקדוטה - קניתי את הסוויצ׳ 1 בשיגור באמזון די בקלות.
Golan כתב:DrKeo כתב:אנקדוטה - קניתי את הסוויצ׳ 1 בשיגור באמזון די בקלות.
עוד יש את הטריק הזה באמזון שאתה משלם מראש על תשלומי מכס בנתב״ג ואז אתה לא מוסיף אף שקל?
והזמנת מהגרמני או הבריטי?
glass man כתב:אני לא אדם שחשוד באשליות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים