עומר, כן אני מניח שבאמת יש לנינטנדו יכולת להפעיל מנוף לחץ על נבידיה כי הנינטנדו סוויץ הוא מכרה זהב שהיא לא היתה רוצה לאבד לAMD. יש מצב שנינטנדו בכל מקרה היתה
תקועה עם ניבידיה, לא? בשביל BC. אני יודע שהסוויץ 2 מימלא עושה אימולציה לסוויץ 1 אבל ממה שהבנתי ממה שנינטנדו אומרים, זה משהו באמצע בין אימולציה לBC לא? כאילו זה איזשהו פיתרון ביינים כזה שבטח פותח עם ניבידיה. כולנו זוכרים איזה סיוט היה למייקרוסופט להפעיל משחקי אקסבוקס 1 על 360 בגלל המעבר לAMD שהזכרת.
אבל כן, צודק יכול להיות שניבדיה לא בעמדה להציב תנאים, כי עם כל הBC אולי באמת הם צריכים את נינטנדו יותר ממה שנינטנדו צריכה אותם.
כמובן שאם היא הפכה אצלך למכונת טטריס ב2019 אז מובן למה לא התרגשת ממנה.עד שהזלדות יגיעו תוכל להביא אותה במחיר הרבה יותר שפוי, ואני בהחלט רואה באינטרנט שהרבה כמוך והיא לא עשתה עליהם רושם. עלי רק דונקי קונג עשה רושם האמת מהאקסקלוסיבים, אבל אני בסדר עם לקנות קונסולה בשנים הראשונות ואז לחכות למשחקים במשך שנים, ברור שלא כולם פרייארים כמוני

נדב, אתה ועומר הרבה יותר מבינים בחומרה ממני אז אני הראשון להודות בזה, ותקן אותי שוב אם הכל בליל של שטויות, אבל מהזיכרון שלי, שהPS2 יצא.
(פאק אני עדיין זוכר את הגליון הראשון שסיקר את זה במוסף המחשבים של מעריב לנוער/ראש 1) חצי מהמחיר של הפס2 היה גם בגלל כונן הDVD שלה? הכל פה זה זיכרון של 25 שנה אחורה אבל ממה שאני זוכר DVD אז היה מוצר סופר פרמיום,לפחות באילת היה את זה רק ל"מי ומי" היה לזה אפקט של סמל סטטוס וגם לאקסבוקס היה כונן DVD אז זה הקפיץ את העלות של שתיהן, שלא לדבר על זה שהאקסבוקס היתה מחשב PC מכובד למדי לסטנדרטים של 2001

לגיים קיוב לא היה משהו כזה שיקפיץ את העלויות ולפחות ממה שאני זוכר שהסתובב באינטרנט העלות ייצור של הקיוב לא הגיעה אפילו קרוב לכמה שהוא עלה לצרכן, ואם עלה אז הם ממש היו Break even. משום מה אני לא מצליח לדמיין את יאמוצ'י מוכר קונסולה בהפסד בהשקה, הבן אדם הזה דאג לדפוק את כל העולם ואשתו חוץ מאת עצמו.

בכל מקרה: כמו נדב, בתור איכר בתחום של הניידות, גם אני תוהה אם יש קונסולה ניידת פרמיומית אמיתית שתתן לי תמורה יותר מהסוויץ 2?
תקציב בשבילי זה לא פקטור בכלל אני ליטרלי יכול לשלם כל סכום שבעולם אני רק רוצה שהיא תהיה שווה את זה.
(שווה את זה= יכולה להריץ את SF6 כמו הסוויץ 2 או יותר טוב, כי כמו שאמרתי הלונבו והאחרות לא יכולות בגלל זה אין לי אותן,כמו שאמרתי היא מריצה יותר טוב מהSeries s בפער ניכר)