ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי omerkot » 08 אפריל 2025, 16:33

מה יותר יקר? יותר יקר לפתח ולייצר מוצר שיהיה הצלחה פנומנלית אם תמכור ממנו 20000 יחידות ואין לך שום הכנסות נוספות ממנו לעומת מוצר שמדפיס מזומנים ויהיה כשלון מוחלט אם תמכור ממנו 20 מליון יחידות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 אפריל 2025, 18:18

עומר אתה צודק שיש לנינטנדו אפס סבסוד חומרה אבל זה בדיוק הקטע... הם אף פעם לא היו מוכנים לסבסד חומרה חזקה ולמכור בהפסד הפעם היחידה היה עם ה3DS וזה היה רק אחרי ההנחה המחיר המקורי היה גם כן ברווח.

כאילו אני מניח שאני שואל כאן: אנחנו יכולים להתאכזב מחברה כמו נינטנדו שלא מסבסדת חומרות חזקות אם אף פעם לא היה תקדים לזה מהם? הם תמיד חושבים על הרווחים.
אני מבין את האכזבה שלך מהכוח או ממה שנינטנדו בוחרים לעשות,אבל תחשוב מה יכולנו לקבל במקום הסוויץ 2. יכלו לשים פחות זיכרון אפילו או ללכת בכללי על חומרה אפילו יותר חלשה מזו, יחסית לעצמם אני חושב שנינטנדו הביאו פה אחלה מחיר וכוח.

יש פה גם את העניין הזה שיש ביקוש לחומרה של Nvidia לכל טכנולוגית הDLSS אז הם על הסוס עכשיו ויכולים להרביץ לנינטנדו מחירים גבוהים במשא ומתן זו עדיין לא חומרת טאבלט עלובה כמו הסוויץ 1.אז בסה'כ מוצר סבבה במחיר סביר.

זוכר שאמרת שמתישהו כל הניידות אימולטורים ההן נהפכות אצלך לטטריס? אז על אותו משקל, בסוף הלונבו והסטים דק יהפכו למכונות אינדים בעתיד הקרוב. הסוויץ 2 תקבל תמיכה של משחקים עד 2035 אז הייתי אומר שזה אחלה דיל. כאילו יקח לסוויץ 2 הרבה יותר זמן עד שתהפוך למכונת טטריס ואינדים בהשוואה ללונבו והסטים דק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2025, 20:46

omerkot כתב:מה יותר יקר? יותר יקר לפתח ולייצר מוצר שיהיה הצלחה פנומנלית אם תמכור ממנו 20000 יחידות ואין לך שום הכנסות נוספות ממנו לעומת מוצר שמדפיס מזומנים ויהיה כשלון מוחלט אם תמכור ממנו 20 מליון יחידות.

אם נינטנדו היא חברת פרימיום יוקרתית והיא מוכרת את המכשיר שלה במחיר מאוד דומה לתחרות שאתה מתאר (חברה סינית שתגיד תודה לאללה אם הם ימכרו 20k חתיכות) עם פיצ׳ר-סט מאוד דומה אז כנראה שהסוויצ׳ 2 לא יקרה מדי :)

אני באמת מתקשה לחשוב על ניידת עליונה לה אבסולוטית שנמכרת בפחות. לא שאני מכיר יותר מדי ניידות, אבל אלה שאני מכיר עולות המון. להגיד את האמת, אני לא חושב שיש כיום ניידת ב450$ שיש אדם עם שני תאי מוח עובדים שיעדיף לרכוש אתה על פני הסוויצ׳ 2. אבל אולי אני לא מכיר מספיק דגמים סינים.

מן הסתם נינטנדו יכולה למכור את הסוויצ׳ 2 בהפסד ולחתוך את כולם מלמטה, יש לה מקורות הכנסה אחרים, אבל ממתי נינטנדו עושה את זה? פעם אחרונה זה היה הגיימקיוב, עברו מאז 2 עשורים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 אפריל 2025, 20:59

נדב הגיים קיוב נמכר בהפסד בהשקה? אני כמעט בטוח שהוא נמכר ברווח או לכל הפחות במחיר רווח קל. בהמשך שהם כיסחו מחיר למחיר זנות ברור שהוא נמכר בהפסד כמו ה3DS אבל בהשקה? תקן אותי אם אני טועה אבל אני ליטרלי לא זוכר לפחות קונסולה שלהם שנמכרה מהשער במחיר הפסד הם פשוט לא החבר'ה האלה. כמו שאתה אומר הם תופסים את עצמם חברת פרמיום יוקרתית מינימום אפל סטייל :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2025, 21:10

הגיימקיוב שוגרה ב-199$ בזמן שהפס2 והאקבוקס היו 300$ ושתיהן נמכרו בהפסד. לפני שהיא הגיעה לגיל שנתיים המחיר שלה צנח ל-99$ עם עותק חינם של מטרויד פריים. אני צנצנת אם נינטנדו לא הפסידו כסף על כל גיימקיוב.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 08 אפריל 2025, 21:11

כשאתה מוציא קונסולה בקצב של אחת לעשור, אז בערך כל דבר יהיה שיפור יחסית לעצמך, אפילו אם תמכור אותו ב30% פחות מהדור הקודם.
נבידיה לא יכולה להרביץ ואני בטוח שהיא לא מרביצה לנינטנדו מחיר כי אין לה נוכחות אחרת בשוק הקונסולות, אחרי שגם מיקרוסופט (אקסבוקס 1) וגם סוני (PS3) נכוו ממנה ומאוד מרוצות מהיחסים שלהן עם AMD. נינטדו עשו את הכיוון ההפוך, של מעבר מפלטפורמות של ATI/AMD לנבידיה ואני בטוח שנבידיה עבדה קשה כדי שזה יקרה.

הסוויץ׳ 1 הפכה אצלי למכונת טטריס באיזור 2019. מדי פעם שיחקתי בה גם דברים אחרים אבל הרוב המוחלט היה טטריס.

מעולם לא ראיתי בנינטנדו חברת פרימיום אבל כל זמן שיש קונים, נינטנדו גם יכולה לתמחר את קונסולת הסופר פרימיום המעופפת שלה ב900 דולר, פלוס tariffs. זה לא הופך את זה למוצר שווה ובסופו של דבר השאלה אם זה יעבוד או לא. הדיירקט עשה עלי רושם מאוד meh, אותי המחיר מרתיע, ואני כנראה מוכן להוציא על דברים כאלה הרבה יותר כסף מהרוכש הממוצע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2025, 21:15

הכל טוב ויפה, דעה אישית ואם היא לא הרשימה אותך אין לך מה לקנות אחת. אבל כאדם שמכיר טוב את שוק הניידות, אתה מכיר ניידת עם מעבד, GPU, נפח ורוחב פס זיכרון ברי השוואה לסוויצ׳ 2? עם מסך 1080p/vrr/hdr/120hz שנמכרת במחיר משמעותית יותר נמוך מהסוויצ׳ 2? כי אם לא, כנראה שהיא לא יקרה מדי.

ובסופו של יום מדןבר במוצר מיוחד. היא מריצה משחקים של נינטנדו, היא מריצה את סייברפאנק בהגדרות גבוהות מהפס4 ב-40fps מה שלדעתי אף ניידת בשוק לא מסוגלת לעשות כולל אלה שעולות כפול מהסוויצ׳ 2, היא באה עם דוק ושלטים מתפרקים, היא מספקת חוויה של מולטי מסך מפוצל ומולטי מקומי בין כמה מכשירים וכו׳. אז לא רק שנראה שאין ממש ניידות שגורמות לה להראות יקרה, היא נראת כמן אורקציה מאוד גדולה לניידת בקטגורית ה400+ דולר.

וכל זה לא מבטל את העובדה שהיא הייתה צריכה להיות מבוססת עדה לאבלייס וכולם ציפו שהיא תתומחר 50$ פחות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2025, 21:38

אגב, בואו נשחק ״מה אם״. 200mm^2 של אמפר נותן 3050rtx. על עדה לאבלייס 146mm^2 נותן 4060rtx. צ׳יפ קטן משמעותית, 70% יותר ביצועים בעולם האמיתי וצריכת חשמל נמוכה יותר. וכמובן יש תמיכה חומרתית ביצור פריימים (dlss3), ביצועי RT ו-AI טובים משמעותית, ובגלל שזה 4nm זה היה תורם גם למעבד חזק יותר (יותר מתחכם או במהירות שעון גבוהה יותר). לדעתי זה היה מביא את המעבד של הסוויצ׳ 2 ממש לסף המעבד של הפס5 מה שהיה מאפשר פורט של בערך כל משחק בלי כמעט פשרות.

זאת הייתה קונסולה אחרת לגמרי. אשכרה הפרש כוח יותר גדול מאשר הפס5 לפס5 פרו. ומדובר בארכיטקטורה של 2022, לא בדיוק bleeding edge דמיוני. אני הייתי מוכן לשלם על זה 499$ בכיף ולדעתי הרווח של נינטנדו רק היה גדול יותר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 אפריל 2025, 22:19

עומר, כן אני מניח שבאמת יש לנינטנדו יכולת להפעיל מנוף לחץ על נבידיה כי הנינטנדו סוויץ הוא מכרה זהב שהיא לא היתה רוצה לאבד לAMD. יש מצב שנינטנדו בכל מקרה היתה תקועה עם ניבידיה, לא? בשביל BC. אני יודע שהסוויץ 2 מימלא עושה אימולציה לסוויץ 1 אבל ממה שהבנתי ממה שנינטנדו אומרים, זה משהו באמצע בין אימולציה לBC לא? כאילו זה איזשהו פיתרון ביינים כזה שבטח פותח עם ניבידיה. כולנו זוכרים איזה סיוט היה למייקרוסופט להפעיל משחקי אקסבוקס 1 על 360 בגלל המעבר לAMD שהזכרת.

אבל כן, צודק יכול להיות שניבדיה לא בעמדה להציב תנאים, כי עם כל הBC אולי באמת הם צריכים את נינטנדו יותר ממה שנינטנדו צריכה אותם.

כמובן שאם היא הפכה אצלך למכונת טטריס ב2019 אז מובן למה לא התרגשת ממנה.עד שהזלדות יגיעו תוכל להביא אותה במחיר הרבה יותר שפוי, ואני בהחלט רואה באינטרנט שהרבה כמוך והיא לא עשתה עליהם רושם. עלי רק דונקי קונג עשה רושם האמת מהאקסקלוסיבים, אבל אני בסדר עם לקנות קונסולה בשנים הראשונות ואז לחכות למשחקים במשך שנים, ברור שלא כולם פרייארים כמוני :-)

נדב, אתה ועומר הרבה יותר מבינים בחומרה ממני אז אני הראשון להודות בזה, ותקן אותי שוב אם הכל בליל של שטויות, אבל מהזיכרון שלי, שהPS2 יצא.
(פאק אני עדיין זוכר את הגליון הראשון שסיקר את זה במוסף המחשבים של מעריב לנוער/ראש 1) חצי מהמחיר של הפס2 היה גם בגלל כונן הDVD שלה? הכל פה זה זיכרון של 25 שנה אחורה אבל ממה שאני זוכר DVD אז היה מוצר סופר פרמיום,לפחות באילת היה את זה רק ל"מי ומי" היה לזה אפקט של סמל סטטוס וגם לאקסבוקס היה כונן DVD אז זה הקפיץ את העלות של שתיהן, שלא לדבר על זה שהאקסבוקס היתה מחשב PC מכובד למדי לסטנדרטים של 2001 :-)

לגיים קיוב לא היה משהו כזה שיקפיץ את העלויות ולפחות ממה שאני זוכר שהסתובב באינטרנט העלות ייצור של הקיוב לא הגיעה אפילו קרוב לכמה שהוא עלה לצרכן, ואם עלה אז הם ממש היו Break even. משום מה אני לא מצליח לדמיין את יאמוצ'י מוכר קונסולה בהפסד בהשקה, הבן אדם הזה דאג לדפוק את כל העולם ואשתו חוץ מאת עצמו. :-)

בכל מקרה: כמו נדב, בתור איכר בתחום של הניידות, גם אני תוהה אם יש קונסולה ניידת פרמיומית אמיתית שתתן לי תמורה יותר מהסוויץ 2?
תקציב בשבילי זה לא פקטור בכלל אני ליטרלי יכול לשלם כל סכום שבעולם אני רק רוצה שהיא תהיה שווה את זה.
(שווה את זה= יכולה להריץ את SF6 כמו הסוויץ 2 או יותר טוב, כי כמו שאמרתי הלונבו והאחרות לא יכולות בגלל זה אין לי אותן,כמו שאמרתי היא מריצה יותר טוב מהSeries s בפער ניכר)
נערך לאחרונה על ידי glass man ב 08 אפריל 2025, 22:24, נערך 3 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 08 אפריל 2025, 22:22

נקווה רק שהסוללה תהיה סבבה… אני עם הלייט כבר בקושי סוחב, לוקח איתי את המטען לכל מקום.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 09 אפריל 2025, 00:29

DrKeo כתב:היא מריצה את סייברפאנק בהגדרות גבוהות מהפס4 ב-40fps מה שלדעתי אף ניידת בשוק לא מסוגלת לעשות כולל אלה שעולות כפול מהסוויצ׳ 2

לא, לא... סייברפאנק נראה זוועה על הPS4. על הlegion go שלי הוא נראה הרבה יותר טוב. אתה יכול לקנות Rog ally בסיסי ב500 דולר (מחיר רשמי לפני מבצעים) ואני בכלל לא בטוח שהסוויץ׳ 2 מגיעה לרמת הביצועים שלו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2025, 06:46

נדע בקרוב :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2025, 10:26

ה-Rog Ally יקר מהסוויצ׳ 2, בלי דוק, בלי HDR ומבחינת ביצועים נצטרך לחכות ולראות. אני ממש מתקשה למצא את ה-spec של ה-Z1 שיש ברוב המכשירים האלה. נראה שיש בו רק 4CU ורוחב פס זיכרון של בערך 50GB/s? נשמע לי נמוך ברמת ההזיה, לסוויצ׳ 2 יש יותר מפי 2 רוחב פס ופי 3 ״CU״ אז אני משער שהנתונים שמצאתי לא נכונים. אם הם כן, הסוויצ׳ 2 אמורה לנגב איתם את הריצפה. יש לה מפרט הרבה יותר דומה ל-Z2 שהוכרז לפני חודשיים.

הסתכלתי גם על ה-legion go ונראה שהכי קרובה למפרט של הסוויצ׳ 2 היא ה-legion go s החדשה שעולה 730$. היא עולה ל-30w מה שהסוויצ׳ בחיים לא תעשה אז אני משער שהיא תצליח לנצח אותה בביצועים, אבל 730$... זה יותר מהפס5 פרו ועדין אין HDR במסך.

בו נגיד שלא ראיתי עדין ניידת PC שנותנת value for money טוב מה-450$ של הסוויצ׳ 2. אם יש כאלה אז מגניב, אבל אני לא מצאתי אחת. וכן, נינטנדו כנראה משיגה את החלקים בפחות כסף, אבל לצפות מנינטנדו לתמחר את הקונסולה שלך זול יותר מיצרן סיני? אולי בארץ החלומות :)

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 09 אפריל 2025, 11:39

אסוס לא בדיוק יצרן סיני ולמכשיר יש יותר זכרון, יותר אחסון, סטיקים איכותיים, טריגרים אנלוגיים, אודיו הרבה יותר טוב ומחיר ריאלי נמוך משמעותית (350 דולר בזמן מבצעים). אתה עושה השוואה בין פרמטרים שאתה לא באמת יודע בין ארכיטקטורות שונות לחלוטין בזמן שהשאלה היחידה שמעניינת היא שאלה של ביצועים. מה אני כן יודע? שהטריילר שהם הראו להוגוותרס לגסי על הסוויץ׳ 2 נראה פחות טוב מאיך שהמשחק נראה על הlegion go שלי בהגדרות נמוכות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אפריל 2025, 11:44

אני יודע שאני תקליט שבור כבר אבל תראו איך הROG ALLY מריץ את SF6 פריים רייט של 53-51FPS-55
זה שמים וארץ מהסוויץ 2 שגם נראה פי מאה יותר טוב.

כן, ברור שזה בגלל אופטמזציה שעשו לקוד בשביל הסוויץ 2 בעוד הROG נאלץ להריץ את גרסת הPC בלי שום קיסטום ספציפי אליו,אבל הדבר הזה עולה 500 דולר, ולא מצליח להריץ כמו שהסוויץ 2. קונסולה שביפן נינטנדו מוכרת ב350$ (הם מסבסדים שם אגב כנראה? שערוריה!!!)
מה שכן, כמו שעומר ציין ה tariffs זו בעיה, אם באמת המחיר של הקונסולה יעלה לאזור ה500$+ כמו שחוזים חלק מהאנליסטים (אני מפקפק) זה באמת יהיה מחיר יקר מדי, שוב, לא לפרייארים כמוני, אבל לרוב האנשים זו תהיה הגזמה שלא שווה את המחיר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2025, 13:20

omerkot כתב:אסוס לא בדיוק יצרן סיני ולמכשיר יש יותר זכרון, יותר אחסון, סטיקים איכותיים, טריגרים אנלוגיים, אודיו הרבה יותר טוב ומחיר ריאלי נמוך משמעותית (350 דולר בזמן מבצעים). אתה עושה השוואה בין פרמטרים שאתה לא באמת יודע בין ארכיטקטורות שונות לחלוטין בזמן שהשאלה היחידה שמעניינת היא שאלה של ביצועים. מה אני כן יודע? שהטריילר שהם הראו להוגוותרס לגסי על הסוויץ׳ 2 נראה פחות טוב מאיך שהמשחק נראה על הlegion go שלי בהגדרות נמוכות.

מבצעים זה אחלה, אני לא יודע כמה הסוויצ׳ תעלה במבצעים. ה-rog ally עולה 500$ שזה יותר מהסוויצ׳ עם חלקים שבחלקם טובים יותר וחלקם טובים פחות. אז עדין נשארנו בזה שה-value של הסוויצ׳ 2 אחלה ביחס לניידות PC.

איך יהיו הביצועים היחסיים? קשה לדעת בעיקר בגלל המהירויות שעון הגבוהות שניידות PC מרשות לעצמן להגיע אליהן כשהן שותות 30W ומסיימות את הסוללה תוך 40 דק׳. אז נחכה ונראה איך נראים ביצועים בעולם האמיתי, אבל בנתיים לא ראיתי שום טיעון משכנע שסוויצ׳ 2 יקרה ביחס לניידות אחרות באותו class.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2025, 13:57

מעניין, גרסת הסוויצ׳ 2 נראת טוב מגרסת ה-XSS.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 09 אפריל 2025, 14:08

DLSS

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2025, 14:14

omerkot כתב:DLSS

יכול להיות, ואם כן אז זה הכותר הראשון שראינו שמשתמש ב-DLSS. להריץ DLSS קלאסי ל-4K על סוויצ׳ 2 לוקח המון זמן, 18.3ms על פי הניסוי ש-DF עשו עם Death stranding. כלומר בתאוריה לעשות DLSS ל-4K לא אמור להיות אפשרי על הסוויצ׳ 2 בתקציב של 60fps. אבל כמובן שיכול להיות שהרזולוצית בסיס יחסית גבוהה (בניסוי של DF הם התחילו מ-720p), יכול להיות שהרזולוציה הסופית היא נמוכה מ-4K וגם יכול להיות ש-NV עזרו להם לבנות מודל שנועד לרוץ ביעילות לתקציב של מכשירים ניידים. כך או כך התוצאה הסופית היא שגרסת הסוויצ׳ של המשחק בייסיקלי נראת כמו גרסת הפס5.

ועדין מחשיד שעדין לא ראינו אף משחק משתמש ב-DLSS.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 09 אפריל 2025, 14:29

זה משחק מאוד קל גראפית…

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2025, 14:51

omerkot כתב:זה משחק מאוד קל גראפית…

תגיד את זה לגרסת הפס4 או ה-series s. ואם זה DLSS אז מעניין איך הם השיגו את זה ברזולוציות האלה וב-fps הזה. אתה לא מרנדר פריים ב-16.7ms כשלעשות DLSS עולה לך 18.3ms...

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אפריל 2025, 14:57

גם אם זה DLSS הסוויץ 2 מציע פה חוויה ספציפית עם SF6 שהלונובו, הסטים דק והROG מתקשים לספק.Horii בטח ייצרו בקרוב ג'ויקונס משלהם לסוויץ 2 עם DPAD נורמלי וסטיקים נורמלים ואז הסוויץ 2 תהיה גן עדן למשחקים ארקידים. :-)

אני עדיין חושב שהROG, לגיון גו וכו' יש להן את המקום שלהן. יש המון משחק אינדי מהמהמים על הPC שלא מגיעים לקונסולות/סוויץ ואם מגיעים זה אחרי שנים, נגיד Prince of persia the rouge אין דרך אחרת חוץ מניידות PC לשחק אותו על קונסולה ניידת או אפילו האדס 2, עד שיגיע הסוויץ 2 אין דרך אחרת לשחק אותו על קונסולה ניידת.
לדעתי הסוויץ 2 וכל הלגיון GO הן דווקא משלימות אחת את השניה והאחת נותנת מה שהשניה לא יכולה.

במשחקים ש60FPS יציב ונעול זה חשוב, כמו משחקי ספורט, מירוצים, וארקייד? אני חושב שהסוויץ 2 תתן חוויה עליונה. במשחקים שסבבה לשחק על 3OFPS כמו הארי פוטר? פה ברור שיש מצב שהלנובו תתן פייט ראוי אם מה שחשוב לבן אדם זה הגרפיקה.
נערך לאחרונה על ידי glass man ב 09 אפריל 2025, 15:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2025, 14:58

על פי DF המצב 60 של פריים רץ ב-4K טבעי בלי נפילות רזולוציה או FPS והמצב 120fps זהה לגמרי רק רץ ב-1080p ב-120fps נעול. האמת שמדובר בחתיכת בחירה קשה לאיך לשחק במשחק.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אפריל 2025, 15:06

זו באמת בחירה קשה אני הולך לשחק 5 דקות בכל מצב ולהחליט לפי הקול הפנימי :-) אני נוטה ל4K 60FPS אבל, אני בטוח ש120FPS זה מדהים ויהיה פחות Input lag אבל זה כבר צרות של עשירים, זה משחק סינגל פלייר שכדאי לנו לראות אותו במיטבו, עדיין יש פה נופים, ויסטות, nice touches כל מיני אפקטים שמגיע לנו לראות ב4K.:-)

כאילו אני הולך לשחק את המשחק הזה בסלון, אני רוצה שזה יראה הכי טוב שזה יכול להיות, אולי אני אשחק בו שוב עם העכבר במצב 120FPS בשביל הnovelty :-)
בא לי מתישהו ללכת על הInzone M10 שהזכרנו פה פעם המסך הזה שהוא OLED, הוא יהיה מושלם לרייפלי של 120FPS עם העכבר :-)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 אפריל 2025, 15:19

בנוגע לrog ally ומוצרים דומים
כאחד בעל rog ally אם מעבד z1 אקסטרים
שזה הטופ עד שיצא z2 אקסטרים

מינוס שלי יש 16 גיגה זיכרון מאוחד ולא 24 או 32

במכשירים האלו ואני מכליל גם את הסטיים דיק
יש לכם אפשרות לבחור בכמה חשמל להשתמש
ברוג בלי לשנות דברים , הכי הרבה על בטריה זה 25 וולט
זה אומר בערך שעה וחצי בטריה עד שהמכשיר מתרוקן

בנוסף יש כמה משחקים היום שלא מוגדרים שחיקים
גם שמחברים לחשמל ומריצים על 30 וולט
אינדיאנה גונס החדש לדוגמה , הוא כן פועל אבל פועל בקצב גרוע בהגדרות נמוכות

לא הכל עניין רק של כח חישוב , חלק מהמשחקים בpc
התחילו לחייב rt מובנה , במקום לאפשר תאורה אפויה
לנידות pc מהסטים דיק ומעלה יש rt
אבל יחסית חלש , ובטח על בטריה

יש שיפור גדול במעבדים חדשים יותר , אבל בוולט של " קונסולה ניידת "
הם לא משהו
מעבד שכולל ציפ גרפי שווה כח לrt 3050 , ובמחשב נייד
( לא בצורת קונסולה ניידת ) , מתפקד מצוין
אבל להכניס אותו לקונסולה ניידת הורס את הביצועים

עד שיגיעו לקפיצה כרגע אין
מה שיש זה נידות מתקרבות שיגיעו אם z2 אקסטרים ו32 גיגה זיכרון מאוחד , שיעזור בחלק מהמשחקים

אפשר גם להשיג משחקים בזול גיימ פאס וכו

אבל זה לא כמו הסוויץ 2 שיפותחו משחקים במיוחד בשבילה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 25 אורחים