Laskin כתב:הבעייה עם ירידת מחיר פה היא שממה שהבנתי ממנו - המלאי יהיה ממש, ממש קטן
DrKeo כתב:Laskin כתב:הבעייה עם ירידת מחיר פה היא שממה שהבנתי ממנו - המלאי יהיה ממש, ממש קטן
באמת תודה על ההלחצה לאסקין. בגללך הזמנתי מנינטנדו ישראל לאיסוף בדיזנגוף בחצות של ה-4 ליוני.
היתרון? אני חוזר הביתה אחרי חצות, הילד ישן ואני יכול לטחון פריים 4.
Laskin כתב:על מי אתה עובד? אתה תשחק מריו קארט כמו כולם
glass man כתב:אז 2050 באילת? זאת אומרת אם אני מוותר על מריו קארט 9 שלא מעניין אותי בכלל כי זה משחק שאני בטח אשחק בו 20 דקות ואז לעולם לא.... מחיר פסדר. חודש אחר כך דונקי קונג.
omerkot כתב:אני רק אציין שיש עכשיו 50 אחוז הנחה על הmsi claw בksp ואפשר לקנות אותו ב1500 ש״ח... באילת 1270 ויש איסוף עצמי מעכשיו לעכשיו.
DrKeo כתב:omerkot כתב:אני רק אציין שיש עכשיו 50 אחוז הנחה על הmsi claw בksp ואפשר לקנות אותו ב1500 ש״ח... באילת 1270 ויש איסוף עצמי מעכשיו לעכשיו.
ממש מגניב, אבל אין יותר מדי אנשים שרוצים את הדברים האלה
omerkot כתב:DrKeo כתב:omerkot כתב:אני רק אציין שיש עכשיו 50 אחוז הנחה על הmsi claw בksp ואפשר לקנות אותו ב1500 ש״ח... באילת 1270 ויש איסוף עצמי מעכשיו לעכשיו.
ממש מגניב, אבל אין יותר מדי אנשים שרוצים את הדברים האלה
זה חד קרן. הוא משתמש במעבד חדש של אינטל, שאמור להיות חזק יותר מהמוצרים המקבילים. אבל כשהוא יצא, לפני שנה, היו לו מלא בעיות של דרייברים והמחיר היה גבוה.
בגלל הבעיות והמחיר, מלא ביקורות דירגו אותו נמוך ולכן אנשים לא קנו אותו. מאז, המצב השתפר והמחיר שלו במבצע הזה הוא ברצפה. זה לא מכשיר של 350 דולר, למרות שזה המחיר שלו עכשיו בארץ.
omerkot כתב:המוצר הזה סיים את החיים שלו אבל הביצועים שלו דומים לביצועים של מכשירים אחרים בקטגוריה והוא הרבה יותר חזק מהסטים דק.
omerkot כתב:המוצר הזה סיים את החיים שלו אבל הביצועים שלו דומים לביצועים של מכשירים אחרים בקטגוריה והוא הרבה יותר חזק מהסטים דק.
DrKeo כתב:אין בסטים דק Z1, הוא יצא אחרי הסטים דק. יש בסטים דק GPU ישן יותר מבוסס RDNA2 כמו ב-XSX.
Golan כתב:הבנתי שהדליפו את לוח האם של הקונסולה, מחכה לנדב שיעשה סדר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 31 אורחים