kririn כתב:יש שמועה שהסוויץ 2 היפני יהיה נעול שפה אבל ימכר בזול יותר
מהסוויץ 2 המערבי
לא יודע כמה זה נכון
glass man כתב:קצת מבאס לשמוע שהמשחק יורד ל30FPS בפיצול ל4 מסכים, המשחק הזה פשוט לא נראה גרפית כמו קפיצה דורית ממריו קארט 8 ציפיתי שזה יהיה ציפס בשבילו. זה מהרגעים האלה שנופל לי האסימון שהסוויץ 2 הוא באמת PS4 פרו משודרג כהוגן, אבל עדיין פס4 פרו.
glass man כתב:קצת מבאס לשמוע שהמשחק יורד ל30FPS בפיצול ל4 מסכים, המשחק הזה פשוט לא נראה גרפית כמו קפיצה דורית ממריו קארט 8 ציפיתי שזה יהיה ציפס בשבילו. זה מהרגעים האלה שנופל לי האסימון שהסוויץ 2 הוא באמת PS4 פרו משודרג כהוגן, אבל עדיין פס4 פרו.
DrKeo כתב:והנה פרט מעניין על סייברפאנק. מסתבר שהקטעים שראינו ממנו על הסוויצ׳ 2 היו 7 שבועות של עבודה. יהיה מעניין לראות איך יראו משחקים שיפותחו עם הסוויצ׳ 2 מהיום הראשון.
glass man כתב:מחירים לגמרי יקרים והגויקונס של הסוויץ 1 למשל, נתמכים בסוויץ 2 אבל הסוויץ 2 לא מטעינה אותם, אז לאנשים כמוני שנתנו את הסוויץ שלהם זה די קוץ בתחת כי אין לי מה לעשות איתם ואני חייב לקנות ג'ויקונס 2.
בכל מקרה הייתי בולע את הצפרדע של כל מחיר שבעולם אם הייתי מרגיש שהאקסקלוסיבים שווים את זה וחוץ מדונקי קונג אני לא מרגיש שיש שם משחק ששווה את זה, ואני לא יודע אם דונקי קונג שווה השקעה של 500 דולר. (כאילו זכרו שפריים 4 לא אקסקלוסיבי)
זה כנראה בכיינות מהצד שלי כי מריו הבא בטח יהיה גג משחק של חורף 2026 ואז גם ככה יהיה הזמן המושלם לקנות את הסוויץ 2.
glass man כתב:והנה שמועה מעניינת בשבילך נדב: לפי Reddit leaks.
מטרויד פריים 5 בפיתוח אצל רטרו בו זמנית עם מטרויד פריים 4 וייצא ב2027 בלעדית לסוויץ 2.
יש לי ד'ה זוו אני יכול להישבע שכבר הבאתי שמועה כזו.מגיע מאיזה איינסידר ספרדי NashWeedle. שהוא 50 50 מבחינת אמינות.
הסיבה שאני יכול להאמין לזה? מטרויד פריים 4 נראה כמו משחק גמור שיכל לצאת כבר שנה שעברה ונדחה בשביל להיות Day and date עם גרסת הסוויץ 2.
כאילו אם מטרויד פריים 5 זה אותו מנוע ופשוט זורק לפח את הסוויץ 1 זה יהיה מדהים.
"In terms of graphics selections, it falls closer to PS4 than Series S (ie a mixture of low/medium settings based on the PC version). Screen-space reflections are removed outright here, much like the base PS4/Xbox One versions (which use cube mapped textures in the Genbu Temple lake). It's not a huge loss given how distracting RE Engine's SSR can be, but a surprise given even PS4 Pro/One X have SSR – and also Series S. It's missing certain dynamic elements in the stage too, like the interactive cherry blossom petals on the floor, present on PS5/Series X/S. Still, I will stress, for the power on tap in Switch 2 it still looks great, just accepting it is equivalent to PS4 visuals."
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים