ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי kririn » 16 אפריל 2025, 20:20

יש שמועה שהסוויץ 2 היפני יהיה נעול שפה אבל ימכר בזול יותר
מהסוויץ 2 המערבי
לא יודע כמה זה נכון

ודרקו אני לא יקנה קוד למאריו cart החדש
כי הסדרה ממש לא מעניינת אותי ולא משחקים דומים לה

מיציתי את הסגנון מזמן

למרות שהסדרה פופולרית ומוכרת המון

מבחינתי זה סוויץ 2 פלוס מטרואיד 2
אבל אני ירצה לקנות פיזי שיוכל למכור את זה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 16 אפריל 2025, 21:06

kririn כתב:יש שמועה שהסוויץ 2 היפני יהיה נעול שפה אבל ימכר בזול יותר
מהסוויץ 2 המערבי
לא יודע כמה זה נכון

זו לא שמועה...

ביפן מוכרים שתי גירסאות של הסוויץ׳ 2 (כרגע הכל במכירות מוקדמות כמובן).

הגירסה ה״רגילה״ שתמכר בחנויות תהיה נעולה איזורית, ותעלה כ-50,000 יין. מבחינת כח הקנייה של היפני הממוצע, 50,000 יין שווה ערך ל-449 דולר אמריקאי. רק מה, בשנים האחרונות היין היפני נמצא בצניחה חופשית, כך שמבחינת יחס המרה לדולר מדובר ב-350 דולר. ככה נינטנדו הצליחה לתמרן בין מחיר שיהיה נוח ליפנים, אך לא ליצור מצב שסוחרים ימהרו לרכוש סחורה יפנית ואז ירוצו למכור אותה במערב ברווח נאה.

מה יעשה יפני שרוצה קונסולה לא נעולה? הוא יכול לרכוש אחת אך ורק דרך האתר של נינטנדו במחיר של כ-70,000 יין, שלפי שער ההמרה לדולרים יוצא זהה למחיר של הקונסולה בשאר העולם. או לייבא בעצמו מטריטוריה אחרת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2025, 14:29

החצי שנה האחרונה של היפנית בדואולינגו הולכת להשתלם, אני מכיר לפחות 5 אותיות ומינימום 50 מילים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2025, 16:55

מריו קארט דירקט:

לפי איך שזה נראה מהדירקט במסך מפוצל של 2 המשחק נשאר ב-60 אבל בפיצול ל-4 הוא יורד ל-30fps.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 אפריל 2025, 19:49

קצת מבאס לשמוע שהמשחק יורד ל30FPS בפיצול ל4 מסכים, המשחק הזה פשוט לא נראה גרפית כמו קפיצה דורית ממריו קארט 8 ציפיתי שזה יהיה ציפס בשבילו. זה מהרגעים האלה שנופל לי האסימון שהסוויץ 2 הוא באמת PS4 פרו משודרג כהוגן, אבל עדיין פס4 פרו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2025, 22:39

glass man כתב:קצת מבאס לשמוע שהמשחק יורד ל30FPS בפיצול ל4 מסכים, המשחק הזה פשוט לא נראה גרפית כמו קפיצה דורית ממריו קארט 8 ציפיתי שזה יהיה ציפס בשבילו. זה מהרגעים האלה שנופל לי האסימון שהסוויץ 2 הוא באמת PS4 פרו משודרג כהוגן, אבל עדיין פס4 פרו.

ממה שנראה היא GPU של פס4 + כמה אחוזים, מעבד קרוב יותר לפס5 מאשר פס4, זיכרון גדול מה-XSS אבל איטי ממנו, בערך שליש מהירות SSD מה-XSS וכמובן RT ו-AI. אם עושים צ׳קליסט של פיצ׳רי ״דור הבא״ היא עליונה לפס5 בכמעט כל קטגוריה אבל בפרופיל כוח שמזכיר יותר את הפס4. היא ממש פריק ביחס לקונסולות שהיום בשוק, קשה לשים עליה את האצבע אבל פס4 היא לא.

מריו קארט שפר כל אלמנט גרפי מ-8 אבל הקפיצה הגרפית מאוד קטנה. מצד שני יש 24 שחקנים (פי 2), עולם פתוח, הרס, הרבה יותר NPC על המסך וכו׳. כלומר הם משתמשים מאוד יפה בכוח של הקונסולה לעשות משחק הרבה יותר מרשים, אבל גרפית הוא מאוד מאכזב.

אני מחכה לראות את זלדה הבא. כמעט פי 4 זיכרון, מעבד חזק משמעותית ו-SSD פותחים כאן פתח לקפיצה מאוד גדולה מ-BOTW. אני לא יודע מה יהיה בצד הגרפי אבל מבחינת גיימפליי יכול להיות שם משהו מאוד מרשים. שני זלדה האחרונים הם עד היום משחקי העולם פתוח הכי אנטרקטיבים והם עשו את זה על מעבד שהיגואר של הפס4 משפיל ועם חצי מהזיכרון. רק לחשוב מה עם יעשו עם פי 3+ זיכרון וסדר גודל של יותר כוח במעבד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 אפריל 2025, 12:42

יש לנו גם כמה שניות חדשות של גיימפלי מStar Wars Outlaws על הסוויץ 2 והוא נראה זוחל לגמרי. שאני רואה דברים כאלה, אני מתחיל להיסגר על זה שהסוויץ 2 בכל זאת תהיה עבורי מכונת אקסקלוסיבים של נינטנדו וSF6'. האמת שזה יותר טוב ככה מוריד לי הרבה paradox of choice.

נדב, כן הקפיצה שהאקסקלוסיבים של נינטנדו תעשה תהיה מטורפת גם אני ממש מחכה לזה, וכמוך לזלדה בפרט.
אני מאוד מאוכזב מהעולם הפתוח של מריו קארט אני חייב לומר. אחרי שדעכה ההתלהבות הראשונית של OMG עולם פתוח! העולם נראה ממש ריק, אין כמעט מה לאסוף בו חוץ

ממטבעות פה ושם, אין דברים מענינים לראות.
אין לי מושג למה זה ככה אולי נינטנדו ממהרים להשקה... אבל יחסית לקפיצה בכוח העולם הפתוח לא מרשים כמו שהוא היה צריך להיות.

זלדה זה עולם אחר. הצוות של זלדה זה ללא ספק הצוות הכי מוכשר טכנית של נינטנדו, והם גם מקבלים תגבור מMonolith Software שהם גם לא רחוק מאחורה במובן הטכני אז זלדה יהיה פצצת עולם אני מצפה לא רק לעולם הריס, ומשחק ששומר על כל האנטרקטיביות של BOTW וTOTK (מינוס הבניה) ומרחיב עליה, אלא גם לLandmass חסר תקדים, ואמצעי תעופה ורכיבה שהם מעבר לGlider.

גם בגרפיקה אני מצפה לקפיצה משמעותית ביותר, אני גם צופה שהיא תהיה בולטת מאוד כי אני בטוח שזלדה הבא לא הולכת להיות עם הArt style של BOTW וTOTK זה או שהם יעשו אפילו יותר, double down על הסל שיידיינג, או שהם ילכו חזרה למראה הגרפי הריאליסטי הgritty של TP/OOT מה שלא יהיה אני בטוח שהסגנון הגרפי יגרום למראה שהוא

קפיצה מאוד משמעותית מTOTK והמשחק יראה מאוד שונה ממנו :-) עד שיש להם RT לא לחזור למראה הריאליסטי של TP/OOT או יותר נכון, לפתח את הTech demo שראינו בחשיפה של הWII U יהיה פשע. :-)

בגדול הקונסולה סופר מרשימה, אבל כנראה שהיא תהיה כזאת בעיקר לאקסקלוסיבים/פורטים מהPS4.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אפריל 2025, 14:07

מהדירקט נראה שיש דווקא לא מעט לעשות בעולם. הוא מלא באתגרים שצריך למצא וכל מני שיט לאסוף שנותן לך unlock לתלבושות וכו׳. גם נראה שצריך למצא מסלולים סודיים, לפחות רמזו שrainbow road הוא משהו שצריך להשיג.

לא הייתי דואג למריו קארט ותוכן. זה הדבר האחרון שחסר במשחקים של הצוות הזה.

ובנוגע לזלדה הבא, מעולם לא היה האדם שהצליח לנחש מה יהיה זלדה הבא; איך הוא יראה, מה יהיה השטיק גיימפליי או מה יהיה הסגנון האומנותי. אז לא הייתי מתימר לנחש בכלל מה יהיה שם חוץ מאשר פיסיקה ואנטרקציה הרבה יותר מתקדמים כי נראה שזה הבסיס גיימפליי של זלדה עכשיו ופעם אחרונה שהם המציאו בסיס גיימפליי חדש הוא המשיך עם הסדרה 19 שנים כך שאני בספק שהוא ישתנה.

ובנוגע לoutlaws, אף אחד לא מצפה שגרסת הסוויצ׳ תתקרב לרמה של הפס5. בכל פרמטר היא חלשה מהפס5, בחלק מהפרמטרים היא חצי מהפס5, באחרים היא בקושי חמישית. הקונסולה שהסוויצ׳ קרובה אליה וחזקה ממנה בכל פרמטר זאת הפס4, וזה צריך להיות הרפרנס כוח שלנו. היתרון העיקרי של הסוויצ׳ הוא שיש בה כל פיצ׳ר שיש לפס5 ואפילו יותר, כך שכל משחק פס5 כנראה יוכל להגיע בקונסטלציה כזו או אחרת לסוויצ׳ 2. וכנראה שלא יהיו פשרות בזיוניות כדי להשיג את הגרסאות האלה סטייל הוויצ׳ר 3.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אפריל 2025, 14:17

והנה פרט מעניין על סייברפאנק. מסתבר שהקטעים שראינו ממנו על הסוויצ׳ 2 היו 7 שבועות של עבודה. יהיה מעניין לראות איך יראו משחקים שיפותחו עם הסוויצ׳ 2 מהיום הראשון.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 אפריל 2025, 17:16

glass man כתב:קצת מבאס לשמוע שהמשחק יורד ל30FPS בפיצול ל4 מסכים, המשחק הזה פשוט לא נראה גרפית כמו קפיצה דורית ממריו קארט 8 ציפיתי שזה יהיה ציפס בשבילו. זה מהרגעים האלה שנופל לי האסימון שהסוויץ 2 הוא באמת PS4 פרו משודרג כהוגן, אבל עדיין פס4 פרו.

בניגוד למשחק הקודם
הפעם יש סביבות פתוחות

הרזולוציה גם גבוה יותר
פרטים טובים יותר

זה לא פרוזה ולא גראנד טוריזמו וגם לא מנסה להיות
אבל יחסית למשחק בסגנון כמה שאותי זה לא מעניין
הם הכניסו הרבה מאוד

להשוות אותו לקודם זה די מצחיק

הקונסולה לא תתקרב לxsx או ps5
ולא אמורה להיות , אבל בהרבה דברים תיהיה מעל הps4 כולל הפרו
לps4 היה cpu צולע
והיה ארד דיסק ישן של מחשבים נידים

אני לא יודע איך להשוות בין 8 גיגה gddr5 שהיה לps4
לבין השמועה על הזיכרון השונה 12 גיגה בסוויץ
קשה להשוות ביניהם , ומה זה יתן במשחקים
גם הgpu מאוד שונים

אבל לgpu בסוויץ 2 יש rt
יש טכנולוגיות יחסית מודרניות

זה שמשחק כזה או אחר יפעלו לא טוב מכל מיני סיבות
הכל טוב ויפה
זה לא שצפוי המון משחקים דוגמת אנצארטד 4 גרפית
ובטח לא מנינטנדו שרוב המשחקים שלה צבעוניים יותר

אבל אחד לאחד בפורט טוב אני מנחש שהגרפיקה תראה טוב יותר
מהps4 pro
ואפילו מהxbox x למי שזוכר

( זה היה הפרו של מיקרוסופט דור קודם )

חלק מהמשחקים יצאו גרוע כי הם פשוט יהיו פורטים לא טובים
אני חושב שהמון יהיה תלוי בפורטים
מהדברים שראינו
אני מצפה שמשחק שרץ על הxsx ב4k

ירוץ על הסוויץ 2 ב1080p בפורט טוב

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 18 אפריל 2025, 17:35

נינטנדו מפרסמת את המחירים הסופיים של הכל, ומאשרת שההזמנות המוקדמות ייפתחו ב-24 באפריל. תקשיבו הם השתגעו לגמרי. 95 דולר לג׳ויקונים???? 85 דולר לפרו קונטרולר???
קבצים מצורפים
IMG_0805.png
IMG_0805.png (87.88 KiB) נצפה 2585 פעמים

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 אפריל 2025, 19:32

חלק מהמחירים גבוהים אבל חלק בסדר
דונקי קונג בתקווה שמשחק גדול זה סבבה

אני גם לא רואה פה את מטרואיד 4

אני חושב שאנשים רואים את המחירים בצורה קצת עקומה
של לקנות הכל על ההתחלה
וזאת הטעות

עם הסוויץ 2 תומך אחורנית , אז לא ישר אני יחליף חלק מהציוד הישן

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 אפריל 2025, 00:20

מחירים לגמרי יקרים והגויקונס של הסוויץ 1 למשל, נתמכים בסוויץ 2 אבל הסוויץ 2 לא מטעינה אותם, אז לאנשים כמוני שנתנו את הסוויץ שלהם זה די קוץ בתחת כי אין לי מה לעשות איתם ואני חייב לקנות ג'ויקונס 2.
בכל מקרה הייתי בולע את הצפרדע של כל מחיר שבעולם אם הייתי מרגיש שהאקסקלוסיבים שווים את זה וחוץ מדונקי קונג אני לא מרגיש שיש שם משחק ששווה את זה, ואני לא יודע אם דונקי קונג שווה השקעה של 500 דולר. (כאילו זכרו שפריים 4 לא אקסקלוסיבי)

זה כנראה בכיינות מהצד שלי כי מריו הבא בטח יהיה גג משחק של חורף 2026 ואז גם ככה יהיה הזמן המושלם לקנות את הסוויץ 2.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 אפריל 2025, 09:53

DrKeo כתב:והנה פרט מעניין על סייברפאנק. מסתבר שהקטעים שראינו ממנו על הסוויצ׳ 2 היו 7 שבועות של עבודה. יהיה מעניין לראות איך יראו משחקים שיפותחו עם הסוויצ׳ 2 מהיום הראשון.

הבנתי מFamiboards שגם לכל הצוותים האחרים יש את ערכות הפיתוח זמן קצר ביותר, אולי לא 7 שבועות אבל חודשים ספורים לכל היותר.
זה בהחלט מעודד :-) אולי לרוב הצוותים לא היה זמן ללטש את הפורטים.

והנה שמועה מעניינת בשבילך נדב: לפי Reddit leaks.
מטרויד פריים 5 בפיתוח אצל רטרו בו זמנית עם מטרויד פריים 4 וייצא ב2027 בלעדית לסוויץ 2.

יש לי ד'ה זוו אני יכול להישבע שכבר הבאתי שמועה כזו.מגיע מאיזה איינסידר ספרדי NashWeedle. שהוא 50 50 מבחינת אמינות.
הסיבה שאני יכול להאמין לזה? מטרויד פריים 4 נראה כמו משחק גמור שיכל לצאת כבר שנה שעברה ונדחה בשביל להיות Day and date עם גרסת הסוויץ 2.
כאילו אם מטרויד פריים 5 זה אותו מנוע ופשוט זורק לפח את הסוויץ 1 זה יהיה מדהים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 אפריל 2025, 10:35

glass man כתב:מחירים לגמרי יקרים והגויקונס של הסוויץ 1 למשל, נתמכים בסוויץ 2 אבל הסוויץ 2 לא מטעינה אותם, אז לאנשים כמוני שנתנו את הסוויץ שלהם זה די קוץ בתחת כי אין לי מה לעשות איתם ואני חייב לקנות ג'ויקונס 2.
בכל מקרה הייתי בולע את הצפרדע של כל מחיר שבעולם אם הייתי מרגיש שהאקסקלוסיבים שווים את זה וחוץ מדונקי קונג אני לא מרגיש שיש שם משחק ששווה את זה, ואני לא יודע אם דונקי קונג שווה השקעה של 500 דולר. (כאילו זכרו שפריים 4 לא אקסקלוסיבי)

זה כנראה בכיינות מהצד שלי כי מריו הבא בטח יהיה גג משחק של חורף 2026 ואז גם ככה יהיה הזמן המושלם לקנות את הסוויץ 2.

יש אביזרים שמאפשרים לך להטעין את הגוי קונג בזול
הם לא יתאימו לחיבור של הסוויץ 2
אבל כן יפעלו

אני חושב שהמחשבה של לקנות הכל מהכל על ההתחלה
זאת טעות גדולה , לרוב האנשים

המחשבה שלי זה לקנות את הקונסולה ומטרואיד 4
וכיסוי נוח שנותן מאחז נוח מאחורה
ומגן מסך

משחקים אני יקנה גרסאות פיזיות שיהיה לי אפשרות למכור
כי המחיר עלה
לרוב אני לא שומר על משחקים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אפריל 2025, 13:10

glass man כתב:והנה שמועה מעניינת בשבילך נדב: לפי Reddit leaks.
מטרויד פריים 5 בפיתוח אצל רטרו בו זמנית עם מטרויד פריים 4 וייצא ב2027 בלעדית לסוויץ 2.

יש לי ד'ה זוו אני יכול להישבע שכבר הבאתי שמועה כזו.מגיע מאיזה איינסידר ספרדי NashWeedle. שהוא 50 50 מבחינת אמינות.
הסיבה שאני יכול להאמין לזה? מטרויד פריים 4 נראה כמו משחק גמור שיכל לצאת כבר שנה שעברה ונדחה בשביל להיות Day and date עם גרסת הסוויץ 2.
כאילו אם מטרויד פריים 5 זה אותו מנוע ופשוט זורק לפח את הסוויץ 1 זה יהיה מדהים.

נשמע כמו בולשיט מארץ הבולשיטים ;)

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 19 אפריל 2025, 13:21

תגידו תודה שלעת עתה אין העלאה במחיר של הקונסולה.

לגבי סייברפאנק ו 7 שבועות, זה כבר הוסבר. הבילד הוא בן 7 שבועות, לא שלקח להם רק 7 שבועות להכין את הבילד שהציגו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אפריל 2025, 14:29

יש העלאות במחירים של אביזרים. השלטי פרו למשל הוכרזו ב80$ ועכשיו הם 85$. כנ״ל על הגוייקונים שהוכרזו 90$ ובסוף נמכרים ב95$. זה נכון על רוב האביזרים.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 19 אפריל 2025, 15:35

באופן מאוד לא אופייני לנינטנדו, בתחום האביזרים הסוויץ׳ ממש פתוחה ואפשר למצוא שלטים מצוינים בכלום כסף מצד ג׳.
אם זה גם המצב עם הסוויץ׳ 2 אז הסוגיה הספיציפית הזו לא מאוד משמעותית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אפריל 2025, 02:39

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 אפריל 2025, 19:39

אמ;לק, סדר גודל של PS4. לא ממש מתקרב לרמה של הדור הנוכחי.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 21 אפריל 2025, 22:16

ובשביל גלאס, זה מה שאמרו על SF:
"In terms of graphics selections, it falls closer to PS4 than Series S (ie a mixture of low/medium settings based on the PC version). Screen-space reflections are removed outright here, much like the base PS4/Xbox One versions (which use cube mapped textures in the Genbu Temple lake). It's not a huge loss given how distracting RE Engine's SSR can be, but a surprise given even PS4 Pro/One X have SSR – and also Series S. It's missing certain dynamic elements in the stage too, like the interactive cherry blossom petals on the floor, present on PS5/Series X/S. Still, I will stress, for the power on tap in Switch 2 it still looks great, just accepting it is equivalent to PS4 visuals."

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 אפריל 2025, 02:41

עומר, צדקת מילה במילה שSF6 על הסוויץ הוא לא יהיה ברמה של גרסאות הPS5/S זה אכן PS4 וכנראה לא הגדרות על גבוה, כמו שחשבתי. DF אכן אומרים שזה הגדרות ששקולות על בינוני נמוך. טום מDF די אומר שהוא הולך לבדוק ברצינות את הטענה שרצה באונליין שגרסת הסוויץ 2 היא עם טקסטורות מפורטות יותר מגרסת הS ואמר שיעשה את זה שהמשחק ייצא אבל כן אמר שכרגע, זה נראה מאוד מאוד PS4.

בכללי גם די צדקת על משחקים אחרים ועל הביצועים הכללים, כמו שאמרת הארי פוטר כנראה נראה פחות טוב על הסוויץ 2 מאיך שהוא על הלגיון וDF גם איתרו ירידות לאזור ה20FPS למרות שהן נדירות.

חחחחח קאז בטח איך חגגת שההערכה שלי שהסוויץ 2 מריץ את SF6 על גבוה התבררה כשגויה,אני יכול לומר שלא רק אני נפלתי בשגיאה הזו גם הרבה אחרים באינטרנט אז תצחק גם על כל המליונים האלה שטעו ביחד איתי.

בגדול זה מבאס, כי אני מניח שזה אומר שנגיד FORZA HORIZON 5 יהיה גרסת הONE רוב האקסקלוסיבים של מייקרוסופט יהיו גרסת הONE גרסת הפיפא תהיה גרסת הPS4 PRO
כנראה שאם אני רוצה SF6 בחגים וחופשות עדיף לי כבר לסחוב בתיק את הלפטופ שלי עם RTX 3050 MOBILE כי אפילו הלפטופ העלוב הזה עושה SF6 שהרבה הגדרות על גבוה בלי לרדת פעם אחת בפריים רייט.

באסה, אבל כן עומר כנראה שאתה לא תפסיד הרבה אם תשאר עם הלגיון גו.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 22 אפריל 2025, 09:09

זו קונסולה של נינטנדו, והיא בכל מקרה לא תחליף לליגיון גו.
ושוב, הבעיה שלי היא לא עם הביצועים, שהם בסדר למכשיר נייד כזה, אלא עם התמחור.
ביפן הם מתכוונים למכור אותה בפחות מ350 דולר והם ירוויחו עליה יפה מאוד גם שם - זה צריך להיות המחיר בכל העולם. גם התמחור של המשחקים חייב להיות ריאלי ואין שום סיבה בקוסמוס שהם יבקשו יותר מ60-70 דולר למשחק פיזי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אפריל 2025, 10:04

כן נראה שהיא פס4 מחוזקת בצד ה-GPU שזה לא שוק גדול, פחות או יותר מה שאמרנו פה חודשים. השאלה היא איך היא עומדת מול ניידות אחרות של PC. מן הסתם על 8nm ו-10W היא לא תתחרה בניידות 4nm ו-30W, אבל עדין מעניין לראות מה יצליחו להוציא ממנה.

ה-8nm ממש נוקם בנינטנדו. ה-legion go למשל יכולה להביא את ה-GPU שלה ל-2500Mhz. אין סיבה שנינטנדו לא יכלו במצב נייד להגיע לנניח 1300Mhz עם זמן סוללה טוב. הסוויצ׳ 2 הייתה חזקה פי 2.5 במקרה הזה. והמעבד יכל בכיף לרוץ ב-3Ghz (ב-go הוא 3.5 ועושה בוסט לכמעט 5Ghz), פי 3 כוח מעבד.

ומעבר לכוח הגרפי והמעבד, זה מאוד משמעותי לשימוש ב-DLSS. אחת הסיבות שהסוויצ׳ 2 לא מציגה עכשיו בכל DLSS היא שהליבות AI שלה איטיות יחסית ועל פי DF ההליך יכול לקחת 8ms ומעלה, זה המון זמן, פשוט לא משתלם. אבל אם ה-GPU היה רץ x2.5 יותר מהר, זה היה חל גם על הליבות AI ולעבור מ-8ms לפחות מ-4ms. כלומר הסוויצ׳ הייתה עוברת סוג של סף כך שלא רק שהקונסולה חזקה יותר מפי 2, פתאום DLSS הופך למכפיל כוח רלוונטי.

נקווה שברגע שיצא המודל המוקטן של DLSS שעל פי השמועות נינטנדו הולכת לקבל מ-NV בקרוב אז נתחיל לראות את הסוויצ׳ 2 מכה מעל למשקל שלה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים