Laskin כתב:אני רוצה לפתוח חשבון של נינטנדו לראשונה, כדי להיות מוכן לסוויץ' 2 בעוד שלושה שבועות.
יש משהו שאני צריך לדעת? לפתוח חשבון אמריקאי, ישראלי, וואטאבר?
אם אני לא מתכנן לשחק אונליין - יש סיבה לעשות מנוי חודשי? נניח שמירה בענן או משהו...?
אם הילדים רוצים לשחק באותו משחק - כדאי לפתוח להם חשבון נפרד גם כן?
DrKeo כתב:
המפרט:
CPU - שמונה ליבות A78C, שש זמינות למפתחים, שתיים נעולות לOS. במצב נייד 1100Mhz, בנייח 998Mhz ויש גבול עליון של 1700Mhx שעדין לא ברור איך ובאיזה מצב מפתחים יכולים לגשת אליו.
GPU - אמפר עם 1536 ליבות ב561Mhz נייד ו-1007Mhz נייח. גם כאן יש גישה ל1400Mhz בסיטואציה לא ברורה.
זיכרון - 12GB כש-9GB זמין למפתחים. 102GB/s בנייח ו-68GB/s בנייד.
Hypno כתב:אז רשמית וחד-משמעית, ה CPU בסוויץ' 2 חלש יותר מזה שב series S
Hypno כתב:שאתה צריך להיכנס באבי אביה של כל מפתחת צד ג' שתשחרר משחק לסוויץ' 2 יחד עם הפס5 בגין אי ניצול חומרה וסיפוק קפיצה טכנית, כפי שעשית עד עכשיו למשחקי קרוס-ג'ן ואחרים.
למשל, אתה צריך רטרואקטיבית לבטל את התרשומתך מ outlaws כמשחק דור הבא 'אמיתי' מכיוון שהמשחק ירוץ על הסוויץ' 2.
או לחלופין להכיר בכך שמשחקים שמנצלים CPU במידה כזו שהם לא אפשריים על אף CPU חלש יותר נדירים עד לא קיימים. ושאנחנו כבר מזמן בעידן של scalability ומפתחת שרוצה לנצל חומרה, מנצלת אותה. סייברפאנק יכול להיות אחד המשחקים הכי מרשימים שיש בגרסת המחשב, ובו-זמנית להתקיים על ה XB1.
Hypno כתב:מי מדבר על הפס4? למי אכפת מ'קרוב או רחוק' יותר. מה הקשר ארכיטקטורה של GPU?
כל עוד ה CPU של סוויץ' 2 לא נותן את אותם ביצועים של ה CPU של XSS/XSX/PS5, אתה צריך להיכנס בכל משחק מולטיפלטפורם שייצא לסוויץ' 2 כי זה אומר שהמשחק לא מנצל את הCPU של ה PS5 ולכן המשחק לא דור הבא 'אמיתי' והוא מוחזק מאחורה בגלל שהוא צריך לעבוד על הסוויץ' 2.
הרי אם הבוטלנק הוא GPU אפשר להוריד רזולוציה ופירוט. אם הבוטלנק הוא CPU אי אפשר לעשות כלום. מי שהתחרפן שמשחק PS5 יוצא על הPS4, במידה דומה צריך להתחרפן ממשחק פס5 שיוצא על הסוויץ' 2. זה הכל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 47 אורחים