Death_119 כתב:נראה מהמם.
למי שמכיר:
מסתבר שהגעתי לבוס האחרון בDS אבל לא הלכתי עד היום לעולם שמאחורי הציור בAnor londo ולAsh lake בBlight town. השאלה אם שווה להשקיע עוד קצת זמן ללכת למקומות הללו או שהם בזבוז?
בנוסף, כמה הרחבות יש לDS, ראיתי שיש עוד מלא אזורים שמקבלים עם ההרחבות, הכל מגיע מDLC אחד?
העולם המצויר מומלץ מאוד, אבל כמו שכבר אמרתי לך הDLC זה אולי האיזור הכי טוב במשחק.
אולי עכשיו אתה קצת OP בשבילו אבל עדיין קל זה לא יהיה

כן יש רק DLC אחד, artorias of the abyss, והוא מעולה בכל צורה שהיא. אם זה הבוסים, הסביבות, האווירה וגם עלילתית.
bling, אני חושב שמה שגורם למשחק לא להתעייף זה בעיקר שכל סביבה שונה בצורה קיצונית מהקודמת. למשל, בתחילת המשחק יחסית אתה מגיע פתאום למקום שכולו ביצות שמרעילות אותך וזה משנה לגמרי את חוקי המשחק. לקראת סוף המשחק אחרי שאתה כבר מרגיש שאתה badass רציני ואף אחד לא יכול לגעת בך פתאום אתה מגיע לאיזור מתחת לאדמה שהוא כולו חושך, ואז אתה צריך למצוא דרך להפיק אור, או פשוט.. להסתדר

.
יש עוד מלא דוגמאות, איזור אחד הוא מבוך מלא בהמון יצורים חלשים, איזור אחד הוא שטח פתוח מלא בענקים, איזור אחד פתאום מציג אויבים שיכולים לעבור דרך קירותושאי אפשר להרוג בלי נשק או חפץ מסוים, איזור נוסף הוא יער שבוא כל האויבים מוסווים.. בקיצור הגיוון במשחק הוא עצום וכל שלב מרגיש שונה לגמרי מהקודם וכמובן שתמיד המשחק שומר על רמת קושי מאוד מאוד גבוה.
גם גיוון כזה באויבים לא רואים בשום משחק אחר, כש95% מהאויבים הם ייחודיים למקום מסוים ולא נמצאים במקומות אחרים, ויש המון סוגים של אויבים.
אינטר, אני לא מבין את הטענות שלך בקשר לנשקים, יש אנשים שאוהבים לבחור נשק די בתחילת המשחק ולדבוק בו עד שהם מתמקצעים בנשק לגמרי ויודעים בדיוק מה הוא עושה כמה איך ומתי, ויש אנשים שמעדיפים כל הזמן להחליף נשקים בשביל להתאים את עצמם לסביבה (כמוני).
זה לא בזבוז כי המשחק תמיד מקשה עליך להתפתח לרמות גבוהות ממה שאתה אמור להיות (אבל זה אפשרי למי שבאמת מחפש את כל הסודות וחוקר הכל) אבל תמיד יציע לך לקנות את השדרוג שלך עד לאיפה שאתה אמור להיות עם הנשק. אז אולי תיהיה בשלב מסוים עם שני נשקים +11 ולא עם אחד +12, אבל בהתחשב בזה שאתה מתאים את הנשק לסביבה זה ממש לא חסרון.
ואם אתה לא מנסה להתאים נשק לסביבה וסתם משעמם לך אחרי כמה שעות עם אותו הנשק, פשוט תחליף.. זה עד כדי כך פשוט. המשחק מציע לך מספיק נשקים בשביל לבחור מהם. זה כמו שתתלונן שאין במשחק קסמים כי לא בא לך להשקיע נקודות בstats שקשורים לקסמים כי זה בזבוז של נקודות שיכולות ללכת לכוח או זריזות..
בקשר לדימון סולס bling, אני חושב שהוא הפחות טוב בסדרה בעיקר בגלל שהוא די בוסרי והוא באמת לא מאוזן כל כך. אני חושב שהוא עדיין מצוין ושיש לו את הרגעים שלו אבל בהתחשב בזה שהוא (לדעתי) הקשה ביותר מבין השלושה, להכנס דווקא אליו כשחקן שלא אוהב את כל הסגנון הזה אבל רוצה לנסות, יהיה בעייתי.
אני חושב באמת שדארק סולס הראשון הוא הטוב ביותר אבל הייתי ממליץ לך להכנס לסדרה דווקא דרך השני, הוא יחסית קל (עדיין מאוד קשה, כמובן) ומקל עליך מאוד בלתקן טעויות שעשית ודברים כאלה. אפשר להגיד שהוא הכי פחות "רע" לשחקן.
עריכה:
ראיתי עכשיו את הגיימפלי של BB, ו-וואו!
נראה מדהים גראפית קודם כל, והעיצוב מרהיב, אבל איזה feel מטורף יש למשחק הזה.. מדהים.
כל החששות שלי נעלמו, מערכת הקרב עושה רושם שעובדת נהדר (השילוב של הרובה שהפחיד אותי בהתחלה נראה טוב מאוד) ומלבד הפחד שכל הסביבות יראו פחות או יותר אותו דבר שעדיין קיים, אני כבר מתרגש בטירוף לקראת המשחק הזה.
אוף, עכשיו צריך לקנות PS4..