Death_119 כתב:רכשתי את HS בשנה הראשונה של הPS3, הוא זכור לי בעיקר כמשחק שרץ ב-10 פריימים, הבטיח עשרות אלפי יריבים בסך בזמן אמת והמשחק שבגללו רצתי לקנות טלויזיית LCD ראשונה, אני מסתכל עליך סאמסונג 26 אינץ' ב-4700 שקלים!
Resistance הראשון היה פי כמה יותר כיף ועבד.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
DrKeo כתב:ניל דרוקמן ואלכס גרלנד בשיחה 1 על 1. די מדהים לשמוע את אלכס גרלנד מדבר על משחקי וידאו, הוא אשכרה משחק בהכל, פאקינג לקח דברים מ-ICO ל-28 שנים אחרי. ואולי הכי מדהים - מסלול הגניבה האומנותית של הזומבים:
גרלנד משחק ב-RE1 ומקבל השראה לכתוב את 28 יום אחרי -> דרוקמן רואה את 28 יום אחרי ומקבל השראה ל-TLOU -> גרלנד משחק ב-TLOU2 ומקבל השראה ל-28 שנים אחרי.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
bling כתב:AC SHADOWS שובר שיאים של WOKE כאילו סמוראי שחור כדמות ראשית ביפן הפאודלית זה לא מספיק, במשחק יש אפשרות עבורו ליצור 4 רומנים - 3 מהם הם גייז כשאחד מהם היא עם גבר שמזדהה כא-בינארי (they/them) ורק רומן אחד סטרייטי עם אישה.
אם זה המשחק שבסוף יגרום למכירה של יוביסופט - זה יהיה מספק מאוד.
Stick כתב:bling כתב:AC SHADOWS שובר שיאים של WOKE כאילו סמוראי שחור כדמות ראשית ביפן הפאודלית זה לא מספיק, במשחק יש אפשרות עבורו ליצור 4 רומנים - 3 מהם הם גייז כשאחד מהם היא עם גבר שמזדהה כא-בינארי (they/them) ורק רומן אחד סטרייטי עם אישה.
אם זה המשחק שבסוף יגרום למכירה של יוביסופט - זה יהיה מספק מאוד.
בוא רק נציין שיש במשחק אופציית 'קאנון' לבחור בה בכל פעם שאתה מתחיל משחק חדש (ואפשר לשנות את זה בכל זמן בתפריט), ובה אין את זה.
כלומר, היא לא משנה רק את זה, אלא בכלל את היכולת שלך לעשות בחירות ונותנת לך במקום זה את הסיפור 'האמיתי'.
בסדר גמור, רוצה *לבחור* איזו אופציה קיצונית ולא ריאלית שבא לך? אתה יכול. רוצה שהמשחק יספר לך את כסיפור האמיתי בלי בחירות? אתה יכול.
גלאס את מה שאתה אומר אין בכלל איך לקחת ברצינות. זה אותו הדיון שאומר שכולנו רוצחים פסיכופטיים בפוטנציה כי שיחקנו בGTA.
תאמינו לי שתוכן WOKE מוגזם שנדחף לגרון או חוסר כבוד לאיזשהו חומר מקור מוקדם יותר הם שני דברים שמפריעים לי. אבל בחיי, וגם אם לא הכל מושלם פה, לפעמים אנשים סתם מחפשים להתבכיין לשם ההתבכיינות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים