תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי Laskin » 02 אפריל 2025, 10:09

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אפריל 2025, 11:11

הנה משהו מביך. min max הזמינו את יושידה ל-live reaction לתצוגה של נינטנדו. רפרפתי קצת בחצי שעה הראשונה, הוא לא דבר שם פעם אחת וגם כשפנו אליו הוא נשאר שקט. וכל זה בזמן שהם עושים בדיחות טפשיות ולא מבינים בכלל מה הולך במסך (למשל 2 דק׳ אחרי שחשפו כבר שמריו קארט עולם פתוח ומראים עוד ועוד דברים כמו free roam הם עדין לא קולטים שזה משחק עולם פתוח).

בכל מקרה, למי שמשעמם לו, תתכוננו להתקפל לתוך עצמכם בספה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 מאי 2025, 21:47

חדשות טובות לשונאי Polygon, כמוני: האתר נמכר לחברה בשם Vox Media שפיטרה את רוב הצוות. למי שלא יודע, החבר'ה שם ידועים באג'נדות האולטרה פרוגרסיביות שלהם שכוללות כמובן גם טינופת על ישראל, נחמד לראות אותם מחוסרי עבודה, לפחות בינתיים.
גם GiantBomb חוטפים אחרי שההנהלה החדשה החליטה להפסיק לייב סטרימינג של התוכן ודורשת להקליט הכל מראש, ממה שאני מבין ג'ף גרטסמן כבר לא שם.

יש גם צדדים חיוביים לגל הפיטורים ששוטף את התעשייה אני מניח :) מקווה מאוד שקוטאקו הבאים בתור, ואחריהם גיימספוט כי לא יהיה משהו שישמח אותי יותר מלראות את הפקיסטני המכוער שלהם טאמור חוסיין מאבד את הויזה שלו.

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 01 מאי 2025, 21:54

Uncle Pey'j כתב:חדשות טובות לשונאי Polygon, כמוני: האתר נמכר לחברה בשם Vox Media שפיטרה את רוב הצוות. למי שלא יודע, החבר'ה שם ידועים באג'נדות האולטרה פרוגרסיביות שלהם שכוללות כמובן גם טינופת על ישראל, נחמד לראות אותם מחוסרי עבודה, לפחות בינתיים.
גם GiantBomb חוטפים אחרי שההנהלה החדשה החליטה להפסיק לייב סטרימינג של התוכן ודורשת להקליט הכל מראש, ממה שאני מבין ג'ף גרטסמן כבר לא שם.

יש גם צדדים חיוביים לגל הפיטורים ששוטף את התעשייה אני מניח :) מקווה מאוד שקוטאקו הבאים בתור, ואחריהם גיימספוט כי לא יהיה משהו שישמח אותי יותר מלראות את הפקיסטני המכוער שלהם טאמור חוסיין מאבד את הויזה שלו.

קצת התבלבלת, polygon נמכר לValnet מvox media
valnet היא הבעלים של cbr וscreenrant, והיא באמת פיטרה את רוב החברה אם כי הבעלים שלה הוא חסן יוסף, נשמע מעט פלסטיני

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מאי 2025, 14:59

Uncle Pey'j כתב:חדשות טובות לשונאי Polygon, כמוני: האתר נמכר לחברה בשם Vox Media שפיטרה את רוב הצוות. למי שלא יודע, החבר'ה שם ידועים באג'נדות האולטרה פרוגרסיביות שלהם שכוללות כמובן גם טינופת על ישראל, נחמד לראות אותם מחוסרי עבודה, לפחות בינתיים.

קוטאקו הבאים בתור אמן. אוסף של אשפות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2025, 11:19

ג׳ף גראב קנה את Giant bomb :oops:
https://www.giantbomb.com/join/
(או יותר נכון ג׳ף גראב, ג׳ף בקלר, דן רקרט, מייק מינוטי וג׳ן אוצ׳או)

הם מבקשים 10$ בחודש (או 100$ בשנה) לחברות פרימיום:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מאי 2025, 16:57

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 26 מאי 2025, 10:37

DrKeo כתב:

מפתיע שהנושא הישראלי פלסטיני עלה רק בסוף, וניל התחמק מהנושא יפה בזה שהוא אמר שהאנלוגיה היא רק בראש שלנו, ועדיין חבל שוויתרו על הסצינה בבית הכנסת.

ההשוואה שהוא עשה עם הית לדג'ר ובלה רמזי הזויה, בלה בעונה הזו לא מצליחה להעביר את קשת הרגשות של אלי במשחק וזה מוביל לרגעים ממש קרינג'יים בעונה השנייה, אני חושב שבחלק השני של המשחק שכנראה יהיה בעונה השלישית העניין הזה יחמיר הרבה יותר.
אני חושב שהיה הוגן מבחינתו להגיד שהליהוק היה מצויין בעונה הראשונה אך פחות מתאים לעונה השנייה.

הוא אומר שלא כמו המשחק הראשון חלק מהתסריט של המשחק השני נכתבו על ידי אנשים אחרים ולא על ידיו, מה שמסביר הרבה עניינים עלילתיים שלא מסתדרים כל כך עם האופי של הדמויות במשחק הראשון.

ואחרון חביב לגבי אינטרגלקטיק, זה יפה שהוא אומר שאמנים לא צריכים להקשיב לביקורות וללכת עם האמת שלהם, אבל בסופו של יום מישהו צריך לשלם על האומנות הזאת....
נערך לאחרונה על ידי Baba Yaga ב 26 מאי 2025, 12:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2025, 12:33

אני לא זוכר הרבה מקרים של תסריטאים שיוצאים נגד ליהוק ספציפי, בטח לא כזה שעדיין בתוקף לעונות או הסרטים הבאים.
עוד אל ראיתי את העונה השנייה, ובאמת שאחת הסיבות היא רמזי, היא לא יכולה לסחוב כשחקנית ראשית בתפקיד הזה, אבל אשפוט אחרי שאצפה בעצמי, מתישהו.
לגבי אינטרגלקטיק - אני לא חושב שהחלטות שקשורות למשחק שם ממש משנות לסוני, ניל עדיין נכס ענק, הם יתנו לו תקציב לעשות בערך כל מה שבא לו, והמשחק כנראה יהיה הצלחה גדולה.
הכי מעניין בראיון זה הטיזר שלו לכל מה שקשור לגיימפליי באינטרגלקטיק, שהוא אמר שזה הפוקוס הגדול שלהם ויש שם דברים מיוחדים. אני לא יכול לחכות לראות כבר איך הוא באמת בזמן גיימפליי, הגרפיקה אפילו פחות מסקרנת אותי, פשוט לראות איך המשחק עצמו... עד TLOU2 לא היו לי ציפיות גדולות מנוטי דוג בהיבט הזה, אבל לדעתי הגיימפליי של TLOU2 פשוט מדהים ומתאים בול למה שהמשחק מנסה להיות, אז לראות אותם הולכים ממש חזק בכיוון הזה כחוזקה עיקרית ולא סט פיסז וכו' - זה הולך להיות מעניין מאוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2025, 12:47

הוא לא רק תסריטי, הוא מביים פרק בכל עונה של TLOU. נראה למישהו שבמאי יצא נגד שחקן שהוא מביים באופן קבוע? אין מצב ביקום. גם אני ממש בספק שהוא בדיעה שלכם, דרוקמן כנראה היה חלק בהליך הליהוק והוא כנראה מאוד חיובי על רמזי.

לדעתי 99% ממה שאומרים על רמזי מתבסס אך ורק על כמה שהיא מכוערת. לא נעים להגיד את זה אבל זאת נטו שנאה שמבוססת על הלוק שלה. אם היא הייתה דומה לאלי מהמשחק לא הייתם שומעים אפילו תלונה אחת. והיא שחקנית טובה, ממש טוב, היא התבלטה במשחקי הכס בין שחקנים בריטים מאוד איכותיים.

ובנוגע לאינטרגלקטיק, עדין לא צפיתי ברוב הראיון אבל אינטרגלקטיק נשמע לי מטורף לגמרי וההייפ שלי אליו הוא אדיר.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 26 מאי 2025, 13:13

Laskin כתב:עד TLOU2 לא היו לי ציפיות גדולות מנוטי דוג בהיבט הזה, אבל לדעתי הגיימפליי של TLOU2 פשוט מדהים ומתאים בול למה שהמשחק מנסה להיות, אז לראות אותם הולכים ממש חזק בכיוון הזה כחוזקה עיקרית ולא סט פיסז וכו' - זה הולך להיות מעניין מאוד.

הגיימפלי של tlou2 היה מדהים, במיוחד ההתגנבות והאווירה. ובכלל מבחינת משחקיות כל משחק של nd רק משתפר באספקט הזה אז יש ציפייה מסויימת, אבל הטריילר של אינטרגלקטיק פחות הכניס אותי להייפ, אני יחכה לטריילר גיימפלי כי להעלות את הציפיות.

DrKeo כתב:לדעתי 99% ממה שאומרים על רמזי מתבסס אך ורק על כמה שהיא מכוערת. לא נעים להגיד את זה אבל זאת נטו שנאה שמבוססת על הלוק שלה. אם היא הייתה דומה לאלי מהמשחק לא הייתם שומעים אפילו תלונה אחת. והיא שחקנית טובה, ממש טוב, היא התבלטה במשחקי הכס בין שחקנים בריטים מאוד איכותיים.

לא מסכים איתך בכלל, עפתי עליה במשחקי הכס ובעונה הראשונה של tlou היא הייתה מעולה בתוך הילדה האבודה ועצבנית שלא דופקת חשבון לאף אחד.
בעונה השנייה זה פחות עובד, לא
ספויילר: הצג
ב"אני הולכת להיות אבא", לא רואה את זה משתפר בסצינה העתידית שהם ישחקו זוג בבית קטן בערבה ובכלל כל הסצינות שהיא אמורה להקרין רגש שהוא לא כאב או כעס לא עוברות לי טוב.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2025, 13:41

DrKeo כתב:
לדעתי 99% ממה שאומרים על רמזי מתבסס אך ורק על כמה שהיא מכוערת. לא נעים להגיד את זה אבל זאת נטו שנאה שמבוססת על הלוק שלה. אם היא הייתה דומה לאלי מהמשחק לא הייתם שומעים אפילו תלונה אחת. והיא שחקנית טובה, ממש טוב, היא התבלטה במשחקי הכס בין שחקנים בריטים מאוד איכותיים.

ממש, ממש לא.
ואני גם לא חושב שהיא "מכוערת", היא פשוט לא יפה, ואין לי בעייה עם "אלי" לא יפה.
יש הרבה שחקניות מכוערות שמשחקות מעולה, וגם אלי לא בדיוק דמות סקסית בעיניי, בטח לא במשחק הראשון כי היא ילדה אבל גם לא במשחק השני, גם בסצינות המעטות שהיא כן מנסה לשדר עניין מיני. זה אל טומב ריידר או סטלאר בלייד, זה לא האישו.
כישורי המשחק שלה מתאימים לשחק ילדה עם פוקר פייס. במשחקי הכס היא הייתה מטורפת בעיניי, מדהימה, ליהוק מושלם...
אבל כבר בעונה הראשונה של הסדרה (TLOU) חשבתי שבקטעים שהיא אמורה לבטא רגש חזק - זה עבד הרבה, הרבה, הרבה פחות טוב מאשר במשחק.
ובכל זאת העונה עברה בסדר מהבחינה הזו, כי אחרי הכל היא לא באמת הייתה השחקנית הראשית, וכילדה זה עבד בסדר.
בעונה השנייה היא אמורה להיות מבוגרת הרבה יותר, והיא נראית אותו דבר, שזה כל הזמן משהו שחששתי ממנו עוד לפני שראיתי ממנה משהו, לדעתי היו חייבים ללהק מישהי אחרת רק בגלל זה, גם אם היא פתאום תראה שונה (זו לא תהיה פעם ראשונה שעושים את זה בסדרות או סרטים). אבל מעבר לחזות שלה, ממה שכן ראיתי מהעונה (קטעים פה ושם) - זה לא משחק טוב, זה לא מה שאני הייתי רוצה לראות מהדמות, וזה לא נראה אמין.
וכן, יש את המים הזה שקשור למה שכתבו בספוילר שנחשפתי אליו כי אי אפשר שלא, אבל זה גם עניין של כתיבה וזו לא רק אשמתה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2025, 13:47

לא ראיתי עונה שניה עדין אז אין לי איך להגיב לטיעונים עליה. אבל במשחקי הכס הייתה מטורפת, ובעונה הראשונה של TLOU היא הייתה לגמרי אחלה.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 26 מאי 2025, 14:09

אתם מחכים שהעונה תסתיים כדי לעשות בינג'? אני הגעתי למסקנה שסדרות עם הייפ כזה גבוה חייב לראות על המקום כי הרשת מפוצצת ספוילרים (למרות שהעלילה יידועה).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2025, 14:30

Baba Yaga כתב:אתם מחכים שהעונה תסתיים כדי לעשות בינג'? אני הגעתי למסקנה שסדרות עם הייפ כזה גבוה חייב לראות על המקום כי הרשת מפוצצת ספוילרים (למרות שהעלילה יידועה).

אני לא חושב שאפשר לעשות לי ספויילר ל-TLOU :)
אני מחכה בעיקר כי אני רואה את הסדרה עם אשתי ולה יש סדרה עדיפויות אחר. אבל גם כי היא פשוט לא טובה כמו המשחק ולמרות שאני רוצה לצפות בה אני כרגע מעדיף לראות דברים טובים יותר כמו אנדור והסטודיו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2025, 15:38

אין מצב שיהיו לי ספוילרים רציניים כי שיחקתי במשחק, אבל אני אישית ממתין שתסתיים העונה הבאה, כי העונה הזו היא בעצם חצי מהסיפור של המשחק השני, בעצם (ממה שאני מבין).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2025, 16:02

לחכות 4 שנים כדי לצפות בעונה זה בהחלט קונספט מעניין, ביחד להתחשב בזה שגרג מייזן אמר שהוא לא בטוח אם הוא יעשה 2 או 3 עונות מחלק 2 כך שיש מצב שתחכה סה״כ 6 שנים בין עונה 1 לבין הצפיה בעונה 2 :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2025, 16:48

לא כזה אכפת לי… העונה הראשונה מלבד פרק ורבע לא עשתה שום דבר שלא היה במשחק, ואפילו כמעט העתק-הדבק של סצינות. אני את הגירסה הכי טובה של הסיפור הזה כנראה כבר ראיתי והייתי חלק ממנו כדמות במשחק, אז אני ממש לא מרגיש שיש לי סיבה מיוחדת לרוץ ולצפות, זה לא שאהיה במתח בפרק מסוים, וזה לא שאני אוכל להנות מה״שיח״ סביב הסדרה עם חברים ואעלה איתם ספקולציות מה יקרה עכשיו, כמו שהיה במשחקי הכס נניח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2025, 16:53

גם אני לא מרגיש לחץ מיוחד לראות את העונה, אבל להמתין 6 שנים כדי להגיע לאיזה ״רגע מושלם״ של תוכן רציף נשמע לי קצת הזוי. אני אראה אותה כשאני אראה אותה, אבל אין לי תוכנית לחכות ל-2029 :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2025, 17:07

גם לי אין ״תכנית״, ואם הייתי שומע שהיא 10/10 אולי הייתי מרגיש צורך לצפות בה אבל באמת שאין לי את התחושה הזו בגלל כל מה שציינתי פה למעלה, ובטח לא שאני יודע שהיא רק חצי או אפילו שליש מהסיפור.
תמיד שיש ״חלק 1״ אני מעדיף לצפות בזה כשיהיה גם חלק 2, אם הסיפור נחתך באמצע. יש מקרים שלא, נניח חולית, ואני משוכנע שהיו עוד כמה, אבל נניח עם משימה בלתי אפשרית אני עדיין לא ראיתי את הקודם בגלל זה, ואני מתכנן לצפות בהם ברצף בבית. גם עם ספיידרמן תכננתי לצפות בו בסמוך לחלק שהיה אמור לצאת אבל הוא נדחה משמעותית והיה זמין והאשה רצתה לצפות במשהו ולא היה במה אז זרמתי :)
אגב גם בסדרות ממש טובות לפעמים לא בא לי לחכות שנים עד החלק הבא כי זה יהיה כל כך הרבה יותר טוב ברצף, אז למשל לא צפיתי בקודמת של בית הדרקון כי אני החלטתי פשוט לצפות בה ברצף כשתצא העונה האחרונה שלה. מתישהו.
בוואן פיס אני חיכיתי שיהיו אלף פרקים ואז התחלתי ואני מתכנן להמשיך לקראת סוף הסדרה, מה שאומר עוד איזה שלוש עד חמש שנים בערך חחח…

אוקיי, אז מסתבר שלפעמים כן יש לי ״תכנית״ :)
אבל אני לא חושב שזה ״הזוי״! זו הדרך שאני הכי אהנה מהתכנים האלה לדעתי… בדיוק כמו עם שדרוג המחשבים/טלויזיות/פלאפונים שלי - אני רוצה לצבור ואז להפציץ ;)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2025, 17:41

לחכות 6 שנים זה טיפה הזוי :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2025, 17:42

ואם זה יהיה עוד שנתיים? איפה עובר קו ההזוי/לא הזוי?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2025, 17:48

שנתיים זה כבר לא יהיה כי עברו יותר משנתיים מאז עונה 1. אז מדובר במינימום 4 שנים. גם לחכות 4 שנים זה קצת הזוי :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2025, 17:56

את העונה הראשונה ראיתי כבר
היא מספרת את כל המשחק הראשון והייתה מעולה
העונה הזו חצי סיפור אם לא שליש ואומרים שהיא ככה ככה במקרה הטוב

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 26 מאי 2025, 20:26

מוכרח להסכים לגבי בלה ראמזי. אני לא חושב שזה בגלל שהיא מכוערת, אבל כן חושב שזה בגלל הלוק שלה - היא פשוט לא מתאימה לתפקיד הזה של אלי במשחק השני.
אבל זה באמת לא קשור ליופי, אני לא חושב שאלי גם במשחק היא יפה במיוחד או מוכרת משהו שקשור לאיך שהיא נראית. זה פשוט שלבלה ראמזי יש לוק מאוד ספציפי - והיא שחקנית טובה בהחלט, אבל עדיין לא ראיתי אותה יוצאת מהמשבצת של "ילדה בוגרת", שזה אחלה לעונה הראשונה (גם שם היא רק בקושי עברה לי), הרבה פחות לעונה השנייה.
אני מבין את הרעיון שמאחורי ההשוואה להית' לדג'ר - גם כאן שחקן עם לוק ספציפי ותפקידים די ספציפיים (במקרה הזה - חתיך) שהתבקש לשחק דמות שרחוקה מזה ב180 מעלות. ועדיין, זה שהית' לדג'ר הצליח כנגד הסיכויים ובליהוק גאוני ומבריק של נולאן בדיעבד לתת את אחד התפקידים הכי טובים בז'אנר, לא אומר שעכשיו כל ליהוק שנראה מפוקפק מראש חייב להיות הברקה... זה היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל, ובדרך כלל הליהוקים הבעייתים יהיו בדיוק זה - ליהוק בעייתי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 40 אורחים