Uncle Pey'j כתב:חדשות טובות לשונאי Polygon, כמוני: האתר נמכר לחברה בשם Vox Media שפיטרה את רוב הצוות. למי שלא יודע, החבר'ה שם ידועים באג'נדות האולטרה פרוגרסיביות שלהם שכוללות כמובן גם טינופת על ישראל, נחמד לראות אותם מחוסרי עבודה, לפחות בינתיים.
גם GiantBomb חוטפים אחרי שההנהלה החדשה החליטה להפסיק לייב סטרימינג של התוכן ודורשת להקליט הכל מראש, ממה שאני מבין ג'ף גרטסמן כבר לא שם.
יש גם צדדים חיוביים לגל הפיטורים ששוטף את התעשייה אני מניחמקווה מאוד שקוטאקו הבאים בתור, ואחריהם גיימספוט כי לא יהיה משהו שישמח אותי יותר מלראות את הפקיסטני המכוער שלהם טאמור חוסיין מאבד את הויזה שלו.
Uncle Pey'j כתב:חדשות טובות לשונאי Polygon, כמוני: האתר נמכר לחברה בשם Vox Media שפיטרה את רוב הצוות. למי שלא יודע, החבר'ה שם ידועים באג'נדות האולטרה פרוגרסיביות שלהם שכוללות כמובן גם טינופת על ישראל, נחמד לראות אותם מחוסרי עבודה, לפחות בינתיים.
גם GiantBomb חוטפים אחרי שההנהלה החדשה החליטה להפסיק לייב סטרימינג של התוכן ודורשת להקליט הכל מראש, ממה שאני מבין ג'ף גרטסמן כבר לא שם.
יש גם צדדים חיוביים לגל הפיטורים ששוטף את התעשייה אני מניחמקווה מאוד שקוטאקו הבאים בתור, ואחריהם גיימספוט כי לא יהיה משהו שישמח אותי יותר מלראות את הפקיסטני המכוער שלהם טאמור חוסיין מאבד את הויזה שלו.
DrKeo כתב:
Laskin כתב:עד TLOU2 לא היו לי ציפיות גדולות מנוטי דוג בהיבט הזה, אבל לדעתי הגיימפליי של TLOU2 פשוט מדהים ומתאים בול למה שהמשחק מנסה להיות, אז לראות אותם הולכים ממש חזק בכיוון הזה כחוזקה עיקרית ולא סט פיסז וכו' - זה הולך להיות מעניין מאוד.
DrKeo כתב:לדעתי 99% ממה שאומרים על רמזי מתבסס אך ורק על כמה שהיא מכוערת. לא נעים להגיד את זה אבל זאת נטו שנאה שמבוססת על הלוק שלה. אם היא הייתה דומה לאלי מהמשחק לא הייתם שומעים אפילו תלונה אחת. והיא שחקנית טובה, ממש טוב, היא התבלטה במשחקי הכס בין שחקנים בריטים מאוד איכותיים.
DrKeo כתב:
לדעתי 99% ממה שאומרים על רמזי מתבסס אך ורק על כמה שהיא מכוערת. לא נעים להגיד את זה אבל זאת נטו שנאה שמבוססת על הלוק שלה. אם היא הייתה דומה לאלי מהמשחק לא הייתם שומעים אפילו תלונה אחת. והיא שחקנית טובה, ממש טוב, היא התבלטה במשחקי הכס בין שחקנים בריטים מאוד איכותיים.
Baba Yaga כתב:אתם מחכים שהעונה תסתיים כדי לעשות בינג'? אני הגעתי למסקנה שסדרות עם הייפ כזה גבוה חייב לראות על המקום כי הרשת מפוצצת ספוילרים (למרות שהעלילה יידועה).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 40 אורחים