תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 15 ינואר 2025, 10:26

אז הסיפור הוא העצם על אישה שבורחת מהבית ולוקחת כרית במקום את המוחמד שלה? לול, לדעתי היא הרוויחה אבל בסדר.
גם פיסי גיימר עשו ריאיון מלא בשקרים איתו, הוא גם מתאר ב״משחק״ שלו את ה״מתקפה הביולוגית״ של האויב הציוני על עכו, if only...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2025, 10:28

האפס הזה גייס רבע מליון דולר, מפתח את המשחק לבד וגר ביהודה ושומרון. עשה את המכה שלו לפני שהוא מכר עותק אחד. אני מוכן לשים כסף שהוא יהיה ב-VGA שנה הבאה בקטגורית בולשיט של קילי ״games for change״ או משהו כזה. אין משהו שמשפר את העולם יותר מאשר הריגת יהו.. כלומר ציונים.
We're just normal men. We're just innocent men

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 15 ינואר 2025, 20:54

איך נותנים לחרא הזה במה בכל מקום...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 ינואר 2025, 21:24

אותה סיבה שהאפיפיור מרחם על העזתים, איפה היו הרחמים שלו ב7 באוקטובר? זו אנטישמיות קלאסית במסווה של "הומניות"

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 ינואר 2025, 21:38

פרסמו את זה ביורוגיימר לפני חודש, והם גם טרחו למחוק את כל התגובות לכתבה שהביעו טיפה תמיכה בישראל.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 ינואר 2025, 18:14

וואט דה פאק? שמעתי פעם שמישהו מיורוגיימר נשוי לישראלית אבל אני לא זוכר את הפרטים על זה... איפה ראית את זה אינטר? את המחיקה הזו? יש על זה כתבה?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 16 ינואר 2025, 20:13

כתבה על המחיקה לא, חוויתי את זה כשמחקו לי תגובה וראיתי שמחקו עוד כמה שהביעו תמיכה מסוימת בישראל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ינואר 2025, 20:30

glass man כתב:וואט דה פאק? שמעתי פעם שמישהו מיורוגיימר נשוי לישראלית אבל אני לא זוכר את הפרטים על זה... איפה ראית את זה אינטר? את המחיקה הזו? יש על זה כתבה?

ריצ׳רד. מ-DF.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 19 ינואר 2025, 22:05

אילון מאסק... עצוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 ינואר 2025, 23:33

לא ראיתי את הסרטון הזה אבל כן ראיתי איזה ״ביף״ בינו לבין סטרימר בשם אזמונגולד, והטענה היא שהוא פשוט משקר שהוא הארדקור, וזייף את הרמה שלו במשחק, ויש סרטונים שדי מוכיחים את זה…
השאלה היא - למה. למה לעזאזל. מה אכפת לו מה גיימרים חושבים, זה כזה מוזר. למה שיבזבז על זה זמן ואנרגיה בכלל. משהו הזוי.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 19 ינואר 2025, 23:37

אגו. הסרטון של אזמונגולד מבוסס על המקור שהבאתי. מה שבאמת מטריד זה לא סתם השקר אלא שהוא עושה לייב סטרימינג ומוכיח לכל העולם שהוא clueless. זה מראה שהוא לא סתם שקרן פתולוגי אלא גם די אידיוט.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 ינואר 2025, 00:02

הטרלה טובה מאוד, אני האמנתי לו חחח.

לזכותו של מאסק, אני בטוח ב99.9% שאם הוא באמת היה רוצה להגיע בעצמו לרמה הזו במשחק ולהפוך לאחד הטובים ביותר הוא היה מגיע לזה בקלות, יותר מזה אני גם בטוח שאם הוא היה רוצה להיות אחד השחקנים הטובים, בהיילו, COD/FIFA/SF הוא היה מגיע לפחות להיות איזה טופ 32 בעולם. כאילו בואו, הבן אדם מליארדר ועשה הכל בזכות הגאונות האותיסטית יוצאת הדופן שלו, אין לי ספק בכלל שעם ההיפר פוקוס של האוטיזם שלו הוא היה מגיע לכל זה בעצמו, פשוט אין לו זמן לזה האיש עסוק.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 ינואר 2025, 01:40

נה, הבילד שלו באלדן רינג כבר הראה שהוא לא מבין את המשחק ברמה הכי בסיסית, והטענות שלו לגבי הרמה שלו בקוויק, הרבה לפני שהפך מיליארדר, כנראה מופרכות באותה רמה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 ינואר 2025, 11:36

לול אינטר אתה זוכר על איזה גאון אנחנו מדברים בכלל? האיקיו שלו הוא בערך 160 לשחקן אלדן רינג ממוצע היא 114 IQ כלומר רוב השחקנים של אלדן רינג נופלים על איטלגנציה בינונית גבוהה כנל רוב השחקנים של CS או שוטרים אחרים. להגיד שאלדן רינג או קוויק גדולים על מאסק זה להגחיך את הדיון ברמה קיצונית הוא היה אוכל את המשחקים האלה בלי מלח אם היה בזין שלו לעשות את זה :-)

כנראה שהוא ראה בזמנו שהסכומים שהוא ירוויח בטורנירים עולמיים בקוויק זה גרושים ופרוטות לעומת מה שהוא ירוויח בעסקי היזמות שלו והוא עשה את ההשקעה המאוד נכונה להשקיע את הזמן שלו בעסקים במקום בקוויק.שחקן קוויק טוב, ושחקן אלדן רינג טוב הם נמלים ליד מאסק והגאונות הצרופה שלו.
https://metro.co.uk/2024/10/10/study-sh ... -21772913/

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ינואר 2025, 12:08

כתבה מקושקשת כזו לא קראתי בחיי
ובאמת לא קראתי, רק את הכותרת

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 ינואר 2025, 12:58

למה מקושקשת? הרבה יותר אמינה מהסקרים מרדיט שאינטר מרשה לעצמו להביא כל היום כהוכחה ל"טענות" שלו.
לקחו מדגם רחב של אנשים, בדקו את כל כל הכישורים שלהם שרלוונטים להערכה של הIQ כמו תפיסה מרחבית, הרמה שלהם במתמטיקה, כישורי השפה שלהם וכו' ואז בדקו מה המשחקים המועדפים עליהם בצורה אובייקטיבית לפי מה שהם משחקים הכי הרבה יותר אובייקטיבי מזה לא תשיג באינטרנט לאסקין.

מה שמקושקש פה לפי דעתי, זה שאינטר באמת חושב שכל גיימר מממוצע שמסיים את אלדן רינג (ובואו 90% מהם משתמשים במדריכים או צופים בגיימפלי של אחרים בשביל עזרה) יכולים לסיים את אלדן רינג אבל גאון כמו אלון מאסק זה גדול עליו, הדביליות בטיעון של אינטר כל כך גדולה שאני לא יודע איך להתייחס אליה בכלל חחח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ינואר 2025, 13:22

לא סותר שהבן אדם גאון ובו בזמן מגלומן הזוי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ינואר 2025, 13:46

אף אחד לא עשה להם בדיקת IQ רצינית ומקיפה, מדובר באלף איש בלבד, זה מגוחך להתייחס לזה בכלל כ״הוכחה״ לגבי רמת IQ לפי המשחק שהם משחקים.
בכל אופן אילון מאסק אולי גאון בתחום אחד, ואדיוט מוחלט בתחום אחר, מה שברור ממה שאני ראיתי - זה שהוא לא משחק במשחק הזה בצורה רצינית, ומשהו שם מאוד *מאוד* מוזר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 ינואר 2025, 15:41

יש כל כך הרבה עדויות שהנתונים האלה אמינים שאני לא יודע מאיפה להתחיל :-) אבל אני פשוט בספק שמישהו באמת מעוניין שנתחיל לדון על הנתונים האלה.
גם אם לדעתך אלף איש זה לא מספיק לאסקין והבדיקה לא היתה מקיפה מספיק זה מספיק לתת אינדקציה, קירוב כלשהו למציאות כי זה עדיף על ניחושים מוחלטים.

לכל משחק ברשימה יש הגיון מטורף למה זה ניקוד הIQ שמשויך אליו, פיפא למשל הכי פופלארי אז הגיוני שמשחקים בו גם אנשים מאוד חכמים וגם אנשים עם מוח של נעלי בית שמורידים את הניקוד שלו וכו' אפשר לעבור ככה על כל משחק בצורה פרטנית ולהוכיח קורלציה טובה למדי.

זה נכון שמאסק יכול להיות גאון בתחום אחד ואידיוט מוחלט בתחום אחר, וזה גם נכון שהוא יכול להיות מגלומן הזוי ומוזר שאגו מנהל אותו, אבל בואו, הבן אדם
עם 160 IQ. רוב הכישורים שבן אדם צריך בשביל להיות טוב במשחקים הם דווקא כן הכישורים שנבדקים גם במבחן אייקיו יש למאסק תפיסה מרחבית יוצאת דופן? שזה דבר שנבדק היטב במבחן IQ וזה מביא לו pattern recognition מדהים? יש לו יכולות מתמטיות יוצאות דופן שזה גם דבר שנבדק היטב במבחן הIQ שעשה? אז יש לו גם יצרתיות מטורפת וחשיבה מטורפת מחוץ לקופסא, מה שיעזור לו בבוסים קשים, באלדן רינג/יריבים יצירתיים בקוויק? יש לו. וכו' וכו'.

לאלן מאסק אולי יש אינטלגנציה רגשית בתחת, (למשל שהוא אישר לבן שלו לעשות ניתוח שינוי מין ועבדו עליו???!! WTF מה הלך שם בדיוק??) ואינטלגנציה רגשית זה דבר שלא נבדק במבחני IQ אז יכול להיות שבכל מה שקשור לעולם הרגש הוא אידיוט גמור, ואגו טריפ ושיש לו כל מיני בעיות נפשיות אבל אלה לא דברים שיפריעו לו להגיע להשיגים באלדן רינג או קויייק.

כאילו לאסקין, ראית כמה מרוויח שחקן בקוויק? השחקן הכי טוב בקוויק לאחרונה הרוויח כולה 498789$ אלף דולר כאילו חחחח. למה שמאסק בכלל יטרח להשקיע מזמנו להיות טוב בקוויק עם סכומים כאלה? רק הרבית שלו בבנק הניבה לו סכומים גדולים מאלה עוד לפני שהפך למליארדר, הוא יכל להיות מדהים בקוויק, הבין שזה תחום לא משתלם לגאון כמוהו ועבר למשהו אחר.

איך זה הגיוני, שגיימר ממוצע בקוויק שלומד את הMETA ומעתיק אסטרטגיות של שחקנים יכול להיות ברמה גבוהה אם ירצה ושגאון כמו מאסק לא יכול? מאסק לא שם כי הסכומים שמרוויחים שם לא מעניינים אותו זה עלבון לו ולזמן שלו להשקיע זמן במשחקים האלה, הבן אדם בליגה אחרת מרוב האנושות כמעט בכל תחום שאפשר למדוד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ינואר 2025, 15:47

את מי לעזאזל מעניין כמה שחקן קווייק מרוויח? זו לא השאלה כאן, אלא למה לעזאזל הוא משקר לגבי הרמה של הדמות שלו וכו. למה הוא בכלל טורח לנסות ״להרשים״ באמצעות שקרים, את קהילת הגיימרים.
הבן אדם מולטי מיליארדר בעל ההשפעה הכי גדולה בעולם וקשרים חזקים עם מי שיהיה בעוד שעתיים נשיא העולם החופשי, הוא יכול להביא איזה בית, רכב, מטוס וכנראה גם בחורה ופאקינג חללית שהוא מעוניין להביא, למה הוא מבזבז את הזמן שלו על נסיון להאשים גיימרים?!

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 ינואר 2025, 16:11

כי הוא גיימר, זה תחביב חשוב שלו והוא רוצה להוכיח שגם בו הוא הכי טוב בעולם. עכשיו הוא ביקש מאישתו לשעבר שתגבה את ההישגים שלו בדיאבלו 4 בטוויטר. זה באמת הופך פתטי מרגע לרגע.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 20 ינואר 2025, 16:14

מסכים, מה הקשר מי יכול להיות טוב בכל משחק אם הוא ישקיע בו אלפי שעות מהחיים שלו? (וגם מי ישמע הוא יכול להיות טוב באלדן רינג כי הוא גאון, הוא עובדתית שיתף בילדים נוראיים למשחק כ"בילדים שלו", זה לא ממש נתון לפרשנות. ואישית אף פעם לא הרגשתי שניצחתי בוס באלדן רינג בזכות היצירתיות יוצאת הדופן שלי או יכולות מתמטיות משובחות... אבל מה באמת אפשר להגיד על זה כבר)
השאלה היא למה שאדם שמן הסתם לא משקיע אלפי שעות מהחיים שלו במשחק, יציג את עצמו ככזה, וככל הנראה ישלם ל"שחקני צללים" שיעמידו לו דמויות ושמירות של אלפי שעות רק כדי שהוא יוכל לעשות סטרים ולטעון שהוא השחקן הכי טוב במשחק? אין לי תשובה טובה לזה מלבד מגלומניה הזויה בין אם היא באה לידי ביטוי כהטרלה מגלומנית ובין אם בגרסה הקלאסית שלה. אבל זה פשוט הזוי ומצחיק, והבדיחה פה היא על חשבונו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 ינואר 2025, 16:27

הוא שיקר כי הוא יודע שהוא הכי טוב והוא לא מרגיש צורך ללכת ולהוכיח את זה.הוא יודע שהוא היה מגיע לכל ההישגים האלה אם היה רוצה ולהשתמש בכישרון שאלוהים נתן בו למטרות כאלה זה ליטרלי בזבוז, גאון כזה מוטב שישקיע את זמנו להפוך את העולם לטוב יותר ומתקדם יותר וזה מה שהוא עושה, הוא מתנה לאנושות והוא יודע את זה.

יכול להיות שיש פה אגו מעורב פה ושקשה לו לראות אנשים פחות חכמים ממנו בטופ כלשהו ובכל זאת אני איתו כי זה ברור שהיה יכול למעוך אותם כמו שמועכים ג'וק אם היה שם את הכוח שלו בזה, הוא פשוט בחר שלא.

פעם שאלו את אינשטיין, למה הוא לא בחר להשתמש בכל השכל שלו בשביל לפרוץ תחומים במתמטיקה? והוא ענה שהוא יכל לעשות את זה, אבל כשהוא היה בצומת דרכים לבחור אם בא לו להתמקד במתמטיקה או במדעי הטבע, הוא בחר להתמקד במדעי הטבע, זה לא שולל שאינשטיין יכל לקדם את הידע המתמטי האנושי אם היה רוצה, הוא פשוט בחר לעשות עם הכישרון שלו דברים שהוא חשב שהם חשובים יותר. ככה גם מאסק עושה.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 20 ינואר 2025, 16:46

פחות הרשמת אותי עם הטענה על כך שמי שיכל בתאוריה להשיג משהו עם השקעת כל החיים שלו בעניין, יכול להציג את עצמו כמי שהשיג את הדבר כי רק התאוריה חשובה. אבל אני פשוט אוהב מאוד את ההגיון השני כי בעצם זה אומר שמקום ראשון כיום במשחק כלשהו (כלומר, כמו בעוד כמה תחומים בעולם, מקום שני ביקום המקביל שבו מאסק בחר לעסוק בתחום שלו ברמה מקצועית, מן הסתם), היה יכול במקום להיות כל כך טוב במשחק בזכות הכישורים שלו, להיות האדם השני הכי עשיר בעולם! עם המצאות! והכל!
יודע מה, עזוב שני. שלישי. חמש עשרה. לא משנה, הוא מציג כאלו כישורים יוצאי דופן שזה בהכרח אומר שהוא יכל לעשות דברים אחרים כל כך כל כך טוב!

או שזה עובד רק לכיוון אחד?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 ינואר 2025, 17:45

מאסק הוא לא אדם רגיל, הוא איש אשכולות עם 160 IQ אנשים כאלה הם בהכרח טובים ביותר מתחום אחד ליאונרדו דה וינצי, לא היה טוב רק באומנות, הוא היה יוצא דופן גם ברפואה, אנטומיה, וכל מיני תחומי מדע של הדור שלו.גלילאו גלילי היה יוצא דופן גם בפיזיקה,יוצא דופן גם במתמטיקה, גם באסטרונומיה. אז כן אדם בשיעור הקומה המטורפת של מאסק בהחלט יכול להיות טוב בהכרח בתחומו וגם להיות יוצא דופן בגיימינג אם ירצה, המוח שלו עובד אחרת מרוב האנשים והוא עם הגאונים האלו.

אני לא יודע מה איתך, אבל אני כן הכרתי אלופי עולם בגיימינג לפחות בתחום שלי עם חלקם גם עשיתי כמה משחקים, ולמרות שמדובר באנשים מדהימים לשים אותם באותה שורה עם מאסק או להגיד שהם יכולים לעשות משהו שמאסק לא יכול לעשות... אני לא יודע איך להגיב לזה ברצינות, זה מגוחך.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 21 אורחים