תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ינואר 2025, 17:58

מאסק מאוד חכם, והוא אחד האנשים הכי חשובים במאה האחרונה, אבל זה ספציפית די עצוב.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 פברואר 2025, 11:55

חב'רה מישהו פה אולי יכול להגיד אחד ולתמיד אם זה נכון שהבמאי של Kingdom Come Deliverance 2 הוא ניאו נאצי? אני לא מצליח להבין אם יש אמת בטיעונים של Resetera או שהם סתם קוראים לו ככה כי לטענתם הוא הומפוב/מיזוגני/מה שירצו. ברור שאם יש אמת בדברים האלה אני לא ארכוש לעולם משחקים של המפתח הזה בדיוק כמו שאני לא ארכוש לעולם משחקים תוצרת אינדונזיה נגיד.

אני בנקודה שאני מעדיף להימנע מהמשחק ליתר ביטחון אבל אין לי מושג אם Resetera עושים פה ציד מכשפות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 פברואר 2025, 12:27

הוא לא
סה״כ לא נכנע ללחץ של אנשים ששאלו למה אין שם שחורים

ותפסיק כבר להכנס לאתר הזה ולתמוך בניאו נאצים האמיתיים של היום

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 פברואר 2025, 12:55

צודק זה לגמרי מוציא אותי חסר חוליות שאני בכלל נכנס לאתר הזה, פשוט אין לי מקום אחר לשמוע מה האיינסידרים אומרים, אף פעם לא הייתי יודע נגיד על החשיפה של הסוויץ 2 מראש בלי זה.

אני יודע שיש אתרים אחרים שיביאו את המידע הזה, אבל זה הרגל של שנים להיכנס לGAF,וGAF לא מה שהיה מאז שERA קם, האתר מת. יש בי גם חשק להחרים כל משחק שנגוע בWOKE אי פעם, אבל אז מה? יוצא שאם אני אחרים את אינטרגלקטיק אני פוגע בנוטי דוג/GOT2 ואז אני גם פוגע בזה שנקבל משחקי סינגל פלייר מושקעים, כאילו אם אני אלך בקיצוניות עם האמת שלי אני פשוט אהיה מנותק מהעולם ומכל מה שקורה מסביב.

זה קונפליקט רציני.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 פברואר 2025, 13:36

הכל בטוויטר… תעקוב אחרי 4-5 מפיצי שמועות שם ואתה תהיה ב״שיח״. אל תתן לחלאות האלה כניסות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 פברואר 2025, 13:50

החדש שלה,
מדבר גם על כל עניין ה-GAAS... צפה בזה קאז :P

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 פברואר 2025, 18:29

יום היסטורי אחד משני המשחקים הכי טובים אי פעם בן 25. לא יאמן איך הזמן טס.
אני כל הזמן חופר על המשחק הזה אז לא צריך לציין 25 שנים בשביל זה.

אני עדיין מחכה עד היום למשחק בוגר כזה שנותן לך לשחק רוצח כזה בלי לייפיף כלום משחק כל כך אפל עומד בשורה הראשונה עם קפקא או דוסטוייבסקי.
זה המשחק היחיד שהוציא ממני "איך זה יכול להיות שמשחק וידיאו יכול להיות עם עלילה כל כך טובה?!?!" זה לא הגיוני פשוט לא הגיוני.
אמן שיהיה ריימיק בפעם האלף :-) אולי בדור הפס6.
ומי שלא שיחק.... הלוואי הייתי יכול להתחלף איתכם.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 12 פברואר 2025, 16:14

Laskin כתב:הוא לא

למה אתה אומר סתם?
כמו כל הניאו נאצים בימינו, הוא שם את הכיפה של הבזול כשהוא מבקר בכותל המערבי.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 14 פברואר 2025, 16:15

ריאיון מצוין של בן הנסון מ-MinMax עם ה-CTO לשעבר של Ready At Dawn אנדראה פסינו, שכולם בעיקר זוכרים בגלל הבייספס המפחידים שלו :D

הם עוברים על ההיסטוריה של RAD עם המון פרטים חדשים כמו זה שבזמן הפיתוח של דקסטר ל-PSP כמעט ביטלו אותם כי נוטי דוג ניסתה גם היא לפתח משחק ל-PSP עם ה-IP אבל לא הצליחו להעביר את הסביבת פיתוח שלהם ל-PSP, ההשתעשעות שלהם עם הרעיון לפתח GOW במיתולוגיה הנורדית על הויטה עוד לפני GOW 2018 והמשחק שהם עבדו עליו עם יוביסופט ובוטל בשקט, דרך הרכישה של Meta ואיך המערכת יחסים הזו שהתחילה מצוין לפני הרכישה נהפכה למה שבסופו של דבר גמר את הסטודיו.
וכמובן שהם מדברים על The Order 1886, הטכנולוגיה המטורפת מאחוריו, דברים שירדו במהלך הפיתוח והיו מיועדים להמשך כמו נשק מגנטי שמאפשר לעקם מתכות מהסביבה כמו מסילות ברזל ואיך הטכנולוגית לסמלץ את הדבר הזה בסופו של דבר עברה ל-Deformers.
הסטודיו הזה סיפור די עצוב מבחינתי, אהבתי את כל המשחקים שלהם ללא יוצא מן הכלל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2025, 16:39

סיפור מאוד מאוד עצוב… ממש פספוס של סוני, וגם מטא, אם כי בתקופת המטא אני לא יודע כמה כשרון נשאר שם, משחקי המטא שלהם היו…… פחות. ואני די אהבתי את Lone Echo ועוד יותר את משחק המולטי שלו, פשוט משהו שם לא עבד לגמרי. ועדיין, במקום מטא הייתי משאיר אותם, ומנסה לרכוש את הזכויות לפתח משחק ביקום של Ender’s Game, זה היה יכול להיות מדהים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 14 פברואר 2025, 16:46

כן, משחק ביקום של אנדר תפור עליהם חזק אחרי Lone Echo.
נשמע מהריאיון שהרבה מהסטודיו דווקא נשאר שלם בתקופה של Meta, ופסנו גם אומר שלדעתו הפספוס הכי גדול שלהם בתקופה הזו היה שמטא הייתה צריכה לתת להם לפתח גם לפיסי כד להמשיך להיות בחוד החנית טכנולוגית כשזה מגיע לVR.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 פברואר 2025, 12:40

Laskin כתב:הוא לא
סה״כ לא נכנע ללחץ של אנשים ששאלו למה אין שם שחורים

ותפסיק כבר להכנס לאתר הזה ולתמוך בניאו נאצים האמיתיים של היום

אתה אומר את זה בגלל שהם שמאלנים ליברלים שתומכים בפלסטינים המדוכאים?

פשוט לא נכנסתי לשם המון זמן אז מעניין אותי לדעת אם קרה משהו מעבר לזה.

אם זה על אותו עניין אז אפשר כבר להחרים כמעט כל אתר ליברלי מחו״ל.
אפילו קיאו הביא לפה כתבה על משחק פלסטיני שכולם מסקרים בחיבה והזדהות עם המאבק הפלסטיני כולל IGN יורוגיימר וכו׳

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 פברואר 2025, 22:48

לא, זה הרבה מעבר… הם לא ״ליברלים״ הם שמאל רדיקלי במלוא מובן המילה. אם רק תגיד משהו חיובי בצורה אובייקטיבית ומנומסת על טראמפ, ישראל או קולין מוריארטי - אתה מקבל באן. כנ״ל אם תגיד שיש שני מגדרים ואין לנשים פין.
אבל כן, בעיקר מן הסתם מפריע לי עניין ישראל שם.
מצד שני לא נכנסתי לשם עשור אז אני לא יודע באיזה שלב הם כרגע, האם זה סתם ישראל צריכה להימחק מהמפה עם כל יושביה היהודים, או שצריך לרצוח את כל היהודים בכל העולם :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 פברואר 2025, 08:41

ממה שאני ראיתי בERA אחרי ה7 באוקטובר. הכיוון שם הוא שישראל צריכה להפוך למדינה אחת דו לאומית לשני עמים וכשיהודי שם ענה להם שזה יגרום להרס של המדינה היהודית, הם די ענו "אם זה מה שיהיה אז שיהיה" כל זה שהיה להם עדות חיה מה הפלסטינים האלה רוצים לעשות לכולנו.

זה די הופך אותם לאנטישמים קלאסים, אתה אנטישמי בהגדרה אם אתה שולל את זכות הקיום של מדינת ישראל, כי אם לא תהיה מדינה לא יהיה מה שיעצור אנשים עם אידיולוגיות נאצים להשמיד את העם בשואה שניה.הם אנטישמים בהגדרה לפחות כמו שגדעון לוי הוא אוטואנטישמי על דיפולט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2025, 11:29

ERA הוא אתר שמאל רדיקאלי. IGN ושאר האתרים הם לרוב מסן פרנסיסו שמאל light, זה לא ERA ששם מדברים כמו אנשי מחאה נגד ישראל בקמפוסים, על גבול הג׳יהדיסטים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 פברואר 2025, 09:44

Uncle Pey'j כתב:ריאיון מצוין של בן הנסון מ-MinMax עם ה-CTO לשעבר של Ready At Dawn אנדראה פסינו, שכולם בעיקר זוכרים בגלל הבייספס המפחידים שלו :D

הם עוברים על ההיסטוריה של RAD עם המון פרטים חדשים כמו זה שבזמן הפיתוח של דקסטר ל-PSP כמעט ביטלו אותם כי נוטי דוג ניסתה גם היא לפתח משחק ל-PSP עם ה-IP אבל לא הצליחו להעביר את הסביבת פיתוח שלהם ל-PSP, ההשתעשעות שלהם עם הרעיון לפתח GOW במיתולוגיה הנורדית על הויטה עוד לפני GOW 2018 והמשחק שהם עבדו עליו עם יוביסופט ובוטל בשקט, דרך הרכישה של Meta ואיך המערכת יחסים הזו שהתחילה מצוין לפני הרכישה נהפכה למה שבסופו של דבר גמר את הסטודיו.
וכמובן שהם מדברים על The Order 1886, הטכנולוגיה המטורפת מאחוריו, דברים שירדו במהלך הפיתוח והיו מיועדים להמשך כמו נשק מגנטי שמאפשר לעקם מתכות מהסביבה כמו מסילות ברזל ואיך הטכנולוגית לסמלץ את הדבר הזה בסופו של דבר עברה ל-Deformers.
הסטודיו הזה סיפור די עצוב מבחינתי, אהבתי את כל המשחקים שלהם ללא יוצא מן הכלל.

אני מאוד אהבתי את The order, היה לו פוטנציאל להפוך לClone gears ממש טוב אם היה לו גיימפליי אמיתי, חבל שלא הלכו על משחק המשך, באמת שלא היה צריך הרבה כדי להפוך את השני למשחק מדהים.

הSettings (כל הסיפורי Penny dreadful) הויקטוריאני בשילוב מיתולוגיה בריטית היה פשוט מגניב. הוא היה נראה גם מדהים לזמנו, למרות שהיו בערך שני פסים שחורים שאיכלסו 66% מהמסך כי הפלייסטישן 4 לא היתה מסוגלת להריץ כלום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 פברואר 2025, 11:11

הוא רנדר 900p מתוך 1080p, אז רק 180p היה פסים שחורים. אז הם אכלסו 16.7% מהמסך :!:

אני לא חושב ש-900p היא רזולוציה כל כך נוראית לגרפיקה שהמשחק הציג. והאמת שזאת רזולוציה גבוהה יותר מ-900p כי הרוחב הוא עדין 1920. כלומר חוץ מאשר העובדה שיש שני פסים שחורים האזור המרונדר הוא ברזולוציה הטבעית של המסך.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 17 פברואר 2025, 12:41

כן, The Order הוא פספוס ענק, IP שהיה עם פוטנציאל אדיר לעמוד בשורה אחת ביחד עם שמות כמו Uncharted ו-The Last of Us.
היה להם בסיס טוב, ה-gunplay היה די כיפי אפילו שרוב המשחק היה on rails אבל הפרזנטציה, הסאונדטראק וה-lore הכל היה באמה הכי גבוהה שיש, וגם היום לדעתי הוא מחזיק מצוין בהקשר הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 פברואר 2025, 13:10

הוא קצת קצר, קצת רפטטיבי, לא בדיוק מלא בהשראה מבחינת גיימפליי. אבל הבסיס היה מעולה, שום דבר שלא יכלו לפתור במשחק המשך.

היה בו משהו מאוד מושך, המון פוטנציאל. בכיף יכלנו להיות עכשיו בהייפ גבוה לאורדר 3

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 17 פברואר 2025, 16:29

מסוג המשחקים שנהנתי מהם והייתי נותן להם 6 :).

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 פברואר 2025, 19:21

איזה פוטנציאל שפוספס, היה להם LORE מטורף אני לא מבין איך אפשר לא לנצל כזה עולם למשחק המשך או ריבוט, אפילו לא חובה RAD אם לא מאמינים שיש להם את הכשרון לפוטנציאל של המותג הזה, שיתנו אותו מצידי לסנטה מוניקה אבל זה חתיכת בזבוז לזרוק את הקונספט הזה לפח ככה.

זה יכול להיות משחק אקשן מאוד אינטליגנטי מבחינת עולם כתיבה ועלילה, סטייל משחקי הכס בעולם סייברפאנק ויקטוריאני עם רובים מחשמל צפלינים ואנשי זאב בגרפיקה הכי מטורפת שיש (את זה כבר יש להם). בזבוז.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 17 פברואר 2025, 20:57

באמת, ה-IP כל כך טוב שהם יכולים לעשות איתו פשוט הכל,זה אפילו לא חייב להיות משחק המשך- ספרים, סרט CGI באורך מלא סטייל KIngsglaive שממש לא הייתי מתנגד אליו, סרט לייב אקשן, הכל יכול לעבוד.
ה-IP נשאר אצל סוני ולא נקבר עם RAD במטא, אבל הטכנולוגיה והמנוע כן, מאוד מזכיר את המקרה של Heavenly Sword.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 פברואר 2025, 21:30

Uncle Pey'j כתב:באמת, ה-IP כל כך טוב שהם יכולים לעשות איתו פשוט הכל,זה אפילו לא חייב להיות משחק המשך- ספרים, סרט CGI באורך מלא סטייל KIngsglaive שממש לא הייתי מתנגד אליו, סרט לייב אקשן, הכל יכול לעבוד.
ה-IP נשאר אצל סוני ולא נקבר עם RAD במטא, אבל הטכנולוגיה והמנוע כן, מאוד מזכיר את המקרה של Heavenly Sword.

אני חושב שלאורדר היה פוטנציאל גבוה משמעותית מHS.

ובנושא אחר:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 פברואר 2025, 22:12

וגם המנכ״ל והקריאייטיב הראשי של Moon Studios מגיב. מעניין לראות את
התמיכה בישראל מבכירים בתעשית גיימינג, אפילו אם זה החשודים המידיים שהאינטרנט אוהב ״לבטל״ .

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 פברואר 2025, 14:16

DrKeo כתב:
Uncle Pey'j כתב:באמת, ה-IP כל כך טוב שהם יכולים לעשות איתו פשוט הכל,זה אפילו לא חייב להיות משחק המשך- ספרים, סרט CGI באורך מלא סטייל KIngsglaive שממש לא הייתי מתנגד אליו, סרט לייב אקשן, הכל יכול לעבוד.

אני חושב שלאורדר היה פוטנציאל גבוה משמעותית מHS.

אין בכלל מה להשוות בין המותגים. אולי HS זכור כמשחק איכותי יותר אני לא אתווכח אבל כ IP הוא די אשפה לעומת מה שעשו עם האורדר, אין השוואה.

כמו שפייג׳ אמר יש את הפוטנציאל להפוך אותו למותג מוכר עם סרטים/סדרה וכמובן משחקים, סוני יושבת פה על הר כסף לא קטן אם היא באמת תרצה להשקיע בו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים