תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי Laskin » 02 אפריל 2025, 10:09

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אפריל 2025, 11:11

הנה משהו מביך. min max הזמינו את יושידה ל-live reaction לתצוגה של נינטנדו. רפרפתי קצת בחצי שעה הראשונה, הוא לא דבר שם פעם אחת וגם כשפנו אליו הוא נשאר שקט. וכל זה בזמן שהם עושים בדיחות טפשיות ולא מבינים בכלל מה הולך במסך (למשל 2 דק׳ אחרי שחשפו כבר שמריו קארט עולם פתוח ומראים עוד ועוד דברים כמו free roam הם עדין לא קולטים שזה משחק עולם פתוח).

בכל מקרה, למי שמשעמם לו, תתכוננו להתקפל לתוך עצמכם בספה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 מאי 2025, 21:47

חדשות טובות לשונאי Polygon, כמוני: האתר נמכר לחברה בשם Vox Media שפיטרה את רוב הצוות. למי שלא יודע, החבר'ה שם ידועים באג'נדות האולטרה פרוגרסיביות שלהם שכוללות כמובן גם טינופת על ישראל, נחמד לראות אותם מחוסרי עבודה, לפחות בינתיים.
גם GiantBomb חוטפים אחרי שההנהלה החדשה החליטה להפסיק לייב סטרימינג של התוכן ודורשת להקליט הכל מראש, ממה שאני מבין ג'ף גרטסמן כבר לא שם.

יש גם צדדים חיוביים לגל הפיטורים ששוטף את התעשייה אני מניח :) מקווה מאוד שקוטאקו הבאים בתור, ואחריהם גיימספוט כי לא יהיה משהו שישמח אותי יותר מלראות את הפקיסטני המכוער שלהם טאמור חוסיין מאבד את הויזה שלו.

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 01 מאי 2025, 21:54

Uncle Pey'j כתב:חדשות טובות לשונאי Polygon, כמוני: האתר נמכר לחברה בשם Vox Media שפיטרה את רוב הצוות. למי שלא יודע, החבר'ה שם ידועים באג'נדות האולטרה פרוגרסיביות שלהם שכוללות כמובן גם טינופת על ישראל, נחמד לראות אותם מחוסרי עבודה, לפחות בינתיים.
גם GiantBomb חוטפים אחרי שההנהלה החדשה החליטה להפסיק לייב סטרימינג של התוכן ודורשת להקליט הכל מראש, ממה שאני מבין ג'ף גרטסמן כבר לא שם.

יש גם צדדים חיוביים לגל הפיטורים ששוטף את התעשייה אני מניח :) מקווה מאוד שקוטאקו הבאים בתור, ואחריהם גיימספוט כי לא יהיה משהו שישמח אותי יותר מלראות את הפקיסטני המכוער שלהם טאמור חוסיין מאבד את הויזה שלו.

קצת התבלבלת, polygon נמכר לValnet מvox media
valnet היא הבעלים של cbr וscreenrant, והיא באמת פיטרה את רוב החברה אם כי הבעלים שלה הוא חסן יוסף, נשמע מעט פלסטיני

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מאי 2025, 14:59

Uncle Pey'j כתב:חדשות טובות לשונאי Polygon, כמוני: האתר נמכר לחברה בשם Vox Media שפיטרה את רוב הצוות. למי שלא יודע, החבר'ה שם ידועים באג'נדות האולטרה פרוגרסיביות שלהם שכוללות כמובן גם טינופת על ישראל, נחמד לראות אותם מחוסרי עבודה, לפחות בינתיים.

קוטאקו הבאים בתור אמן. אוסף של אשפות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2025, 11:19

ג׳ף גראב קנה את Giant bomb :oops:
https://www.giantbomb.com/join/
(או יותר נכון ג׳ף גראב, ג׳ף בקלר, דן רקרט, מייק מינוטי וג׳ן אוצ׳או)

הם מבקשים 10$ בחודש (או 100$ בשנה) לחברות פרימיום:
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 11 אורחים